Artikeln innehåller reklamlänkar

100+ Maskeradkläder för par: Ultimata guiden inför Halloween

Bästa idéerna för matchande maskeradkläder.
100+ Maskeradkläder för par till Halloween

Klä ut er till pirater, matchande zombies, heta vampyrer, superhjältar eller varför inte radarparet ägg och bacon? Här är ultimata guiden till maskeradkläder för par.

Kanske ska du fira Halloween med din partner eller gå på maskerad eller temafest med din bästis, syrra eller brorsa. Vi har samlat över 100 matchande maskeraddräkter som gör er till den perfekta duon.

Vi har till och med ett maskeradalternativ till dig som bara önskar att du hade en partner in crime (se nr. 63) samt en dräkt för att undvika att någon känner sig som tredje hjulet (se nr. 64).

När det kommer till våra egna val, har Simon och jag satsat på tidlösa maskeradkläder detta år. Piratdräkter från Kalaskompaniet och gotiska vampyrdräkter från ZingLand.se. Pirater eller vampyrer, det är frågan vi får ställa oss på Halloween.

Vad satsar du på?

Ultimata guiden: 100+ Maskeradkläder för par

Pirater i Nynäshamn - Maskeradkläder för par
Pirat med makeup - Maskeradkläder för honom

Piratparet

Simon:
Dark Sea-piratdräkt
Ögonlapp & örhänge
Ögonskugga
, Urban Decay Gwen Stefani Blackout

Ida:
Piratklänning 
(bytte ut det röda snöret mot ett vitt)
Piratkniv
Svart pirathatt

Halloween - Piratmaskeraddräkt - Detaljbild på piratkniv

Sjörövare & pirater

Maskeradkläder för par till Halloween - Outfits för Pirater & Sjörövare

Skepp ohoj! Klä ut er till klassiska sjörövare, karibiska pirater eller zombiepirater och gör er redo att härja på de sju haven. Piratdräkterna handlar mycket om lager på lager och detaljer. Med en pirathatt eller bandana samt ögonlapp har du en bra start. Sätt pricken över i:et på din look med piratsvärd, kikare, flätor och pärlor i håret samt mörkt målade ögon.

Vampyrer - Maskeraddräkter för par till Halloween

Vampyrparet

Simon:
Den mörka hattmakaren-maskeraddräkt
Vampyrtänder

Ida:
Barockvampyrklänning
White Out-linser
Läppstift, Miyo no. 08 Lisbon

Simon & Ida som Vampyrer - Maskeradkläder för par till Halloween

Maskeraddräkter för vampiga vampyrer

Maskeradkläder för par till Halloween - Vampyr-outfits

Vässa tänderna och gå på maskeradfest som vampyrer. Vampyrer är alltid lika tidlöst heta och går att tolka på så många olika sätt. Ni kan till exempel klä er i heta gotiska dräkter som snor allt strålkastarljus eller satsa på klassiska vampyrkläder direkt från Tranysslvaniens catwalk.

Egentligen är allt ni behöver något svart att ha på er samt vampyrtänder och färgade linser.

Läs också: En dagstur från Bukarest tilll Draculas Slott i Transsylvanien

Star Wars-kostymer

Maskeradkläder för par till Halloween - Star Wars

Med tanke på att Star Wars: The Last Jedi har premiär 13 december 2017 är det oh-så-hett-och-rätt att förvandla er till vem som helst i Star Wars universum. Stormtrooper, Flametrooper, Darth Vader, Yoda … Oavsett vilka ni väljer: May the force be with you. Om din bästa vän är fyrbent kan du även låta hen följa med i matchande skrud.

Roliga maskeradkläder för par

Roliga maskeradkläder för par

Gör festens mest minnesvärda entré med en rolig maskeraddräkt. Klä ut er till tuffa tavlor, ägg och bacon, rubiks kub eller något annat passande. Om du inte har någon att gå på festen med får du en partner på köpet med nr. 63.

Superhjältar & superskurkar

Superhjältar - Maskeradkläder för par

För garanterat superkul, klä ut er till något super! Som någon av universums coolaste, kaxigaste eller starkaste typer. Det är bara att välja och vraka samt mixa och matcha bland DC Comics och Marvels superhjältar och skurkar.

Film- & sagofigurer

Maskeradkläder för par - Film- & Sagofigurer - Halloween

Detta tema är så oändligt stort vilket gör det lätt att sticka ut på maskeraden (vad är oddsen att någon valt exakt samma karaktärer?). Inspireras av era favoriter från filmernas eller sagornas värld. Gör en modern tolkning av Rödluvan och vargen, take allas breath away med Top Gun jumpsuits eller gå mot strömmen genom att inte spöka ut er på Halloween utan genom att vara spökjägare istället.

Läs också: Rödluvan och vargen: En modern modesaga

Tjuv & polis-maskeradkläder

Tjuv & Polis Maskeradkläder för par

Upp med händerna! Som tjuv och polis är ni dömda till en fängslande fest. Även om orange fortsätter vara det nya svarta tar du dig långt med ett klassiskt svartvitrandigt plagg. För att vara säker på att festen inte ska spåra ur – ta kontroll som polis.

ZombiesZombie - Halloween - Maskeradkläder

Vad vore Halloween utan några zombies? Det som är så roligt med detta tema är att du kan gå all in på effektmakeup och vara precis hur läskig som du vill. Gapande sår, inälvor, benfraktur … more is more. Komplettera zombieutstyrseln med läskiga linser och obligatoriskt fejkblod.

Att klä ut sig till zombie är även ett perfekt alternativ om du har gamla Halloweenkläder liggandes hemma. Istället för att köpa nya, trasha förra årets outfit med rivor och fejkblod.

Pin it! Spara denna lista till senare

Vilken maskeraddräkt är din favorit? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share