Artikeln innehåller reklamlänkar

Maria Nila Colour Refresh – Test i mörkt hår

Maria Nila Colour Refresh – Test i mörkt hår

Maria Nila Colour Refresh

I höst har serien Maria Nila Colour Refresh utökats med sex nya nyanser. Det är vårdade och veganska inpackningar med färgpigment som snabbt och enkelt fräschar upp din hårfärg. Men hur blir resultatet i mörkt hår? Jag har provat!

Jag som älskar att färga håret har länge varit ett stort fan av färgbomber. När jag hade rött hår var Revlons lilaröda färgbomb min bästa vän. Därför blev jag så glad när jag såg att Maria Nilas sortiment utökats med mer knalliga nyanser. Jag älskar ju Maria Nila! Det är ett fantastiskt svenskt märke som alltid håller lika hög kvalitet.

Maria Nila Colour Refresh lanserades under våren 2014 med mer traditionella nyanser som Cacao, Brown, Bright och Pearl.

I höst har färgbombs-serien fått tillskott av mer färgsprakande toner:

Den färgade inpackningen håller i upp till 10 tvättar. Formulan är skonsam och består av 100 procent veganska ingredienser, bland annat Maria Nilas speciellt framtagna Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg på samma gång samt arganolja som ger ett silkeslent resultat. Behandlingen är även PPD-fri vilket reducerar risken för allergisk reaktion.

 

Maria Nila Colour Refresh – Pink Pop & Azure

Jag provade först att enbart använda Pink Pop i mitt mörka hår i 10 minuter, men märkte tyvärr ingen som helst skillnad. Då provade jag istället att blanda Pink Pop med mörkblå Azure och voilà! Nu har jag äntligen fått tillbaka lila pigment i mitt hår! Ett stort plus är att Colour Refresh doftar hur gott som helst och dessutom gör håret väldigt mjukt och lent.

Det är helt perfekt för dig som vill underhålla och vårda din befintliga hårfärg, men också för dig som vill testa en ny hårfärg, dip dye, eller slingor – utan att få ett permanent resultat. Särskilt roligt är det såklart för dig med ljusare hårfärg. Du har möjlighet att göra en total, tillfällig makeover. Vi mörkhåriga får nöja oss med att fräscha upp vår nuvarande hårfärg eller ge håret ett mer diskret resultat.

Maria Nila Colour Refresh - Test
När man blandar 50/50 av Pink Pop med Azure blir färgen så här härligt lila.

Maria Nila Colour Refresh appliceras i schamponerat och handdukstorkat hår med hjälp av medföljande handskar.

Låt verka i 3-10 minuter beroende på önskad färgintensitet. Skölj noggrant ur och avsluta behandlingen med balsam.

Före & Efter

Maria Nila Colour Refresh - Test

Före- och efterbild. Efter 10 minuters inpackning har jag återigen fått mer lila nyanser i mitt hår. Jag kommer definitivt använda både Pink Pop & Azure för att fräscha upp mitt hår så länge det är mörklila.

Läs också

*Pressutskick

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

23 reaktioner på ”Maria Nila Colour Refresh – Test i mörkt hår”

 1. Åh jag skulle vilja veta hur det ser ut med Sand/White Mix i mörkbrunt hår, någonting du kan testa kankse? 🙂

  1. Kanske framöver! Nu är jag insnöad på lila, eller att gå tillbaka till brun/blond ombre. Men white Mix kan användas för att blandas ut och göra någon annan nyans ljusare 🙂

 2. Vad fint ditt hår blev! Jag håller verkligen med kommentaren ovanför, det e verkligen synd att det inte fungerar så bra på mörkt hår. :/

 3. jag använder maria nila colour refresh i vivid violet som ser exakt ut som den blandningen du gjorde, prova den också! 🙂

 4. Hej behöver lite hjälp här!
  jag vill ha en stark, lite mörkare röd nyans i mitt hår. Jag har tonat mitt hår lilarött för ett tag sedan och är blonderad under (är egentligen mörkhårig) så nu börjar färgen gå mot orange färg… Jag tänkte testa en färgbomb för att stärka den röda färgen i mitt hår igen men är osäker på vilket märke som funkar bäst, jag överväger mellan Maria Nila colour refresh autumn red och Revlon Nutri color cream, purple red. Vilken skulle du rekommendera och varför?

  1. Hej Moa!
   Åh så snyggt med lilarött hår! Jag skulle köra på Revlon Nutri Color cream Purple Red. Det var min egen favorit när jag hade rött hår och den är grym på att förstärka den lilaröda färgen! Den är verkligen hur fin som helst och ger mycket av färgen tillbaka! Tror den skulle passa dig perfekt.

   Hoppas det var till någon hjälp och lycka till med din hårfärg!
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet