Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: 7 enkla pysseltips för höstlovet

DIY: 7 pysseltips för höstlovet

Vet du inte vad du ska göra under höstlovet? Här är 7 enkla pysseltips som livar upp vilken dag som helst!

DIY -  Lykta av höstlöv

1. Ljuslykta med löv

Höstens finaste ljuslykta fixar du med en glasburk, höstlöv och lim. Gingerbreadsnowflakes.com guidar dig till hur du gör.

DIY - Skål av löv

2. Skål av höstlöv

Gör en vacker skål av höstlöv. Till guiden har Hellolucky.com använt plastlöv. Om du vill använda riktiga löv, se till att det är löv som nyligen har fallit från ett träd. De måste nämligen vara tillräckligt flexibla för att böjas – utan att gå sönder.

3. Nyckelringar av plastfigurer

Så simpelt men snyggt! Ge nytt liv till dina små plastfigurer. Det är bara att måla dem och sätt fast en krok och nyckelring. Guide hos Gingersnapsblog.com.

DIY - Blommor av magasin

 

4. Blommor av magasin

Har du en massa tidningar som bara ligger och dammar hemma? Gör snygga blommor och placera dem i en vas! Rocknrollbride.com visar hur du gör. Det verkar förvånansvärt simpelt! Jag ska definitivt prova på att göra detta pyssel själv.

DIY - Lykta av kvistar

5. Höstlykta med kvistar

Det enda du behöver är ett glas, ett gäng kvistar i rätt längd och något att fästa kvistarna med. Du kan antingen limma fast kvistarna eller bara dra över en gummisnodd över glaset och placera pinnarna innanför snodden. Dekorera med ett sött band eller snöre för att göra lyktan extra speciell. Källa: Pinterest.

dekoration-halloween-diy

6. Vacker rustik höst- och vinterekoration

Samla ihop ett gäng kottar och kvistar och skapa din egen rustika dekoration! Börja med att rengöra dina naturfynd noga. Kottarna kan du först låta bada i rent diskvatten. ”Baka” dem sedan i ugnen i 200 grader tills de ser fina ut.  Fyll sedan en vas med kottarna och stick ner dina kvistar. Extra fint blir det om en ljusslinga ligger i botten på vasen. Det bästa är att denna dekoration är lika snygg året runt. Du kan enkelt dekorera kvistarna med saker efter säsong – istappar i plast till jul, eller fjädrar till påsk. Eller varför inte spraya kottarna i vitt, silver eller guld till nyår?  Källa: Pinterest.

7. Söta halloweendekorationer

Med klädnypor, papper, lite färg och tejp kan du göra dessa söta fladdermusdekorationer. Perfekt för att pimpa alla drinkar till Halloween! Madewithlof.com bjuder på både en bildguide och gratis mall till fladdermusvingarna.

3 Shares
Pin
Share
Tweet
Share