DIY: 7 enkla pysseltips för höstlovet

DIY: 7 enkla pysseltips för höstlovet

DIY: 7 pysseltips för höstlovet

Vet du inte vad du ska göra under höstlovet? Här är 7 enkla pysseltips som livar upp vilken dag som helst!

DIY -  Lykta av höstlöv

1. Ljuslykta med löv

Höstens finaste ljuslykta fixar du med en glasburk, höstlöv och lim. Gingerbreadsnowflakes.com guidar dig till hur du gör.

DIY - Skål av löv

2. Skål av höstlöv

Gör en vacker skål av höstlöv. Till guiden har Hellolucky.com använt plastlöv. Om du vill använda riktiga löv, se till att det är löv som nyligen har fallit från ett träd. De måste nämligen vara tillräckligt flexibla för att böjas – utan att gå sönder.

3. Nyckelringar av plastfigurer

Så simpelt men snyggt! Ge nytt liv till dina små plastfigurer. Det är bara att måla dem och sätt fast en krok och nyckelring. Guide hos Gingersnapsblog.com.

DIY - Blommor av magasin

 

4. Blommor av magasin

Har du en massa tidningar som bara ligger och dammar hemma? Gör snygga blommor och placera dem i en vas! Rocknrollbride.com visar hur du gör. Det verkar förvånansvärt simpelt! Jag ska definitivt prova på att göra detta pyssel själv.

DIY - Lykta av kvistar

5. Höstlykta med kvistar

Det enda du behöver är ett glas, ett gäng kvistar i rätt längd och något att fästa kvistarna med. Du kan antingen limma fast kvistarna eller bara dra över en gummisnodd över glaset och placera pinnarna innanför snodden. Dekorera med ett sött band eller snöre för att göra lyktan extra speciell. Källa: Pinterest.

dekoration-halloween-diy

6. Vacker rustik höst- och vinterekoration

Samla ihop ett gäng kottar och kvistar och skapa din egen rustika dekoration! Börja med att rengöra dina naturfynd noga. Kottarna kan du först låta bada i rent diskvatten. “Baka” dem sedan i ugnen i 200 grader tills de ser fina ut.  Fyll sedan en vas med kottarna och stick ner dina kvistar. Extra fint blir det om en ljusslinga ligger i botten på vasen. Det bästa är att denna dekoration är lika snygg året runt. Du kan enkelt dekorera kvistarna med saker efter säsong – istappar i plast till jul, eller fjädrar till påsk. Eller varför inte spraya kottarna i vitt, silver eller guld till nyår?  Källa: Pinterest.

7. Söta halloweendekorationer

Med klädnypor, papper, lite färg och tejp kan du göra dessa söta fladdermusdekorationer. Perfekt för att pimpa alla drinkar till Halloween! Madewithlof.com bjuder på både en bildguide och gratis mall till fladdermusvingarna.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”DIY: 7 enkla pysseltips för höstlovet”

  1. Många fina pysselgrejer, själv har jag spraymålat löv med silverfärg. Om du vill kan du kika in och kolla hos mig.
    Har bara sprayat två än så länge, men ska definitivt leta fler löv och spraya.

      1. Har tänkt på kottar med, både stora grankottar men även små alkottar kan bli snyggt, kanske även nån häftig gren! Ska ut i naturen och leta efter sånt jag kan silverspraya, för kul är det ;).

  2. Hej hej nu är det sista chansen att köpa jultidningar! Beskrivning finns på min blogg, ganska gammalt inlägg så gå in på kategorin jultidningar! Det fins mycket för olika åldrar och det är ju alltid lika mysigt att få hem lite saker! haha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet