Artikeln innehåller reklamlänkar

Marc Jacobs Daisy Dream

Marc Jacobs Daisy Dream

Välkomna en oemotståndlig doftdröm i Daisy-serien! Marc Jacobs Daisy Dream är en av höstens stora parfymnyheter. Doften är en hyllning till alla som vågar drömma och är inspirerad av friheten som vita prästkragar mot en blå himmel symboliserar.

I toppnoterna hittar vi björnbär, färsk grapefrukt och päron. I hjärtat finns jasmin, noter av litchi och blåregn. Basen består av torra noter av vitt trä, mysk och kokosvatten. Den träiga basen kombinerat med de söta noterna skapar en perfekt balans. Det är en blommig, fruktig och lätt doft som utan tvekan kan klassas som en fullträff i höst. Jag kan knappt sluta dofta på min handled. Doften är alldeles underbar! 🙂

Marc Jacobs levererar som vanligt även en parfymflaska med det lilla extra. Marc Jacobs Daisy Dream är insvept i en sjal av de välkända daisyblommorna och toppas med ett silverlock samt gulddetaljer. Det klara glaset avslöjar doftens blå färg, inspirerad av en blå himmel. På de större flaskorna (50ml och 100 ml) har även korken blivit prydd med de fina blommorna.

Marc Jacobs Daisy Dream EdT
Daisy Dream Edt

Om du är mer nyfiken på parfymen kan jag tipsa om att Marc Jacobs kommer ha en pop-up shop för Daisy Dream på Åhléns Stockholm. Alla besökare som tar en bild och lägger upp på Instagram eller Twitter med hashtaggarna #mjdaisychain och #mjdaisychainse får ett gratis parfymprov på Marc Jacobs Daisy Dream EdT och är samtidigt med och tävlar om en väska från Marc by Marc Jacobs, där en ny vinnare dras varje dag.

[divider]Upptäck fler dofter i Daisy-familjen:[/divider]

* Pressutskick

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share