Artikeln innehåller reklamlänkar

Make every step count

Make every step count

paris-sweaterparis_sweaterparis-kenzo-sweater

Kjol, YoutopiaSweater, Oasap ♦ Väska, Michael Kors ♦ Armband, Isadora, Fitbit Flex, Glitter

Att gå på stan ska inte underskattas som motion. Utan att tänka på det gick jag mitt dagsmål i steg på bara någon timme när jag träffade Natta i söndags. Annars har Fitbit Flex verkligen varit ett wake-up call för mig. Jag måste röra mig mer! När bara jobbar hemma vid datorn så blir det förbaskat lite motion. Att knappt gå 1 000 steg på en dag är inte okej. För att komplettera detta har Simon och jag börjat ta långa promenader på kvällarna. Mysigt, trevligt och bra på samma gång 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

10 reaktioner på ”Make every step count”

  1. Din outfit e verkligen ursnygg! Har ett litet önskemål, tänkte själv skaffa en Fitflex men varit halvt skeptisk vid tanke på att den inte har någon skärm. Skulle du kunnat göra ett detaljerat inlägg om den? Lite om funktionen, vad du gillar/ogillar med den och så? 🙂 Har även hört att den kan räkna ut sömnrytmen så det hade varit kul om du även nämnde det.
    Tack i förhand! 😀

    1. Tack Sara! Visst kan jag göra det 😀 Tänkte testa den ett tag till så jag verkligen kan bilda mig en uppfattning, men sen kan jag fixa ett testinlägg 😉
      Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet