Artikeln innehåller reklamlänkar

BUS-iga nyheter från Kicks

BUS-iga nyheter från Kicks

bus-kicks

Medan solen lyser med sin frånvaro kan vi istället glädjas åt solklara sommarprodukter från Kicks!

Årets bronzing-nyheter är Self-Tanning Mousse och Instant Bronzing Wash Off som båda ska ge huden en omedelbart solkysst look.  Self-Tanning Mousse är en fluffig brun-utan-sol som används för att bygga upp färg som varar länge. Vill man istället bara ha en bränna över en kväll kan Instant Bronzing Wash Off sprayas på en bomullstuss eller direkt på huden och sedan strykas ut. Den tvättas enkelt bort med tvål och vatten.

Med i pressutskicket fanns även två superfina svarta necessärer, Bronzing Oil, Bronzing Powder och Kicks knalliga nagellack Electric Sky.

brun-utan-sol-kicks
Solkysst för en kväll eller ett långvarigt resultat? Jag är särskilt nyfiken på Self-Tanning Mousse eftersom jag inte testat någon liknande BUS-formula tidigare.

kicks-bronzing

I helgen ska jag “bronze it up” och börja bygga på min fejkbränna. Jag har flera spännande BUS-produkter att prova så det dyker nog upp ett test senare i maj 😉

Vad tycker du om nyheterna och de andra produkterna? Något som lockar?

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

9 reaktioner på ”BUS-iga nyheter från Kicks”

 1. Hej!
  Kan du inte göra swatches på de pressutskick du får / sakerna du köper? På saker som t.ex Bronzing pudret och säga om de innehåller glitter (/skimmer). För det är mycket som ser lovande ut men eftersom jag är en person som inte kan bära upp skimmer (ser inte klokt ut på mig) så hade det varit bra att veta. Så jag kommer ihåg att kolla in den nästa gång jag går till affären / beställer produkten. Annars så försvinner det mesta från minnet.

  Tack på förhand!! 🙂

  1. Hej! Tack för förslaget, visst kan jag det! 😀 Har länge funderat på om swatches är något att satsa på så ska absolut tänka på det framöver. Angående pudret så är det inte skimrande utan matt med en diskret satin-lyster 🙂

   Kram

   1. Tack så himla mycket!
    Det här en utav anledningarna varför du är en av mina favorit bloggar och varför du nästan är den enda jag kommenterar hos! 🙂 ♡

 2. den där moussen verkar ju intressant! Kör med Doves just nu, gillar den men tycker den tar onödigt lång tid för att sjunka in i huden. Känner mig kladdig lång tid efter..!

 3. Jag tycker att allt verkar spännande ut, har dock tyvärr lite svårt för sådana produkter. :/ Kanske för att jag vart enda gång tror att jag kommer att se ut som en randig zebra, haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet