This post is available in
4 Lyxiga Hotell i Jamaica - Här bor du bäst i paradiset

Sugen på en solresa med guldkant i vinter? Här är fyra lyxiga hotell i Jamaica som bjuder på allt du kan önska i ett karibiskt paradis.

Nu när temperaturen sjunker och dagarna blir mörkare är det svårt att sluta längta efter värmen och ljuset. Inget botar vinterdeppen som en semester i solen.

Tillbringa långa dagar på kritvita stränder, bada och snorkla i det varma turkosblå havet, rid häst på stranden, skåla till magiska solnedgångar och bara njut. Jamaica ett helt fantastiskt resmål som överträffade alla mina (redan skyhöga) förväntningar. Utöver alla paradisvyer är atmosfären landets hjärta. ”Don’t worry be happy” stämmer väl in. Och om det är någonstans du verkligen kan koppla av är det här.

Jag har listat fyra lyxhotell som gör det lätt att glömma alla vardagsbekymmer och måsten. Från Ralph Laurens eleganta go-to-getaway till bohemiska krypin på vulkaniska klippor.

Du kan till och med övernatta på samma ställe där Ian Fleming skapade Bond. James Bond. Behöver jag säga mer?

4 LYXIGA HOTELL I JAMAICA

Luxury Hotels in Jamaica
Även en vanlig promenad blir extraordinär på romantiska Rockhouse

Half Moon Luxury Resort i Montego Bay

Half Moon Luxury Resort, Montego BayBeach Sunset at Half Moon Luxury Resort, Montego Bay

Vi checkade in på den 5-stjärniga lyxresorten Half Moon i Montego Bay. Det är ett stort komplex med en 3 km lång halvmåneformad vit strand, 228 rum och över 50 pooler.

Att området är så stort är en stor fördel. Du får lätt en bit av paradiset för dig själv och kan njuta till fullo. Addera mat och dryck i toppklass, prisbelönt spa, fantastisk service och gott om spännande aktiviteter – från vindsurfing till kajakpaddling.

Jag bodde i en villa precis intill stranden. Det var precis som det låter: himmelriket.

Som pricken över i:et kan du börja dagen med yoga och meditation i en bungalow, njuta av en massage eller spa-behandling, simma med hästar och äta middag under stjärnorna på Jamaicas bästa restaurang, Sugar Mill.

Half Moon Luxury Resort in Jamaica Half Moon Resort Villas

GoldenEye Resort i Oracabessa

White beach at Golden Eye Resort
James Bond-fan eller inte, denna plats är svår att lämna …
Welcome to GoldenEye Resort SignGoldenEye Boutique Hotel & Resort | Oracabessa Bay, Jamaica

Ett annat oförglömligt paradis i Jamaica är GoldenEye Resort. Detta högklassiga hotell har inbjudande kritvita stränder och pooler, saltvattenlagun, fullständigt spa och en massa tropisk grönska som skärmar av skapar känslan av en privat oas.

GoldenEye har länge varit en kändisfavorit och drar gäster som Beyoncé, Kate Moss, Jay-Z och Grace Jones. Detta var också Ian Flemings jamaicanska semesterpärla. Han skrev alla 14 James Bond-romaner här. Om du har över 20 000 kr att spendera kan du och nio av dina vänner övernatta i Flemings villa för en natt.

James Bond-fan eller inte, GoldenEye är en plats du inte vill lämna. Det är en idyllisk getaway i kändisanda.