Artikeln innehåller reklamlänkar

LUCKA 7: Vinn lyxig hårstyling-julklapp från Keune

LUCKA 7: Vinn lyxig hårstyling-julklapp från Keune

Keune Blend Hair Styling Products

Sprayfärg? Nej, innovativa hårstylingprodukter i läckra fodral, 
Uppsatt, utsläppt, kort eller gala? Här finns något för alla val. 
Fixa allt från textur och definition till stadga, glans och beach-hår. 
Keune säger god jul med allt du behöver i hårstylingväg inför ett nytt år.

Dagens lucka presenteras i samarbete med det nederländska hårvårdsmärket Keune. Du kan vinna underbara (och väldigt snygga) produkter från Keunes BLEND-serie. En serie speciellt framtagen för att kunna mixas och matchas för olika looks.

Lyxig hårstylingklapp från Keune (värde 1025 kr)

Keune Blend Hair Styling Products

 • Keune Blend Paste (205 kr)
  Intensiv textur för en riktig “sängkammar-look”. Ger håret en stylad ostylad look. Håller hela dagen och passar kort till medellångt hår. 
 • Keune Blend Wax (205 kr)
  Ett mjukt vax som ger håret definition utan att kännas oljigt. Innehåller näringsrika mineraler för att inte torka ut håret. Rensas enkelt ut med endast vatten. 
 • Keune Blend Fixing Spray (205 kr)
  Hårspray som ger maximal stadga och mycket volym utan att få en “hjälm-känsla”. håret behåller glans och följsamhet och håller frisyren på plats hela dagen. 
 • Keune Blend Sea Salt Spray (205 kr)
  En saltvattenspray av rent havssalt. Spraya i längderna och ge håret samma härliga känsla som efter ett dopp i medelhavet. Adderar både textur och volym utan att torka ut håret eller göra det trassligt.
 • Keune Blend Gloss Spray (205 kr)
  En underbar spray som ger håret en härlig glans utan att lämna en oljig känsla. Passar till alla hårlängder och hårtyper. 

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa hårstyling-tips? Motivera kort i en kommentar.

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla.
Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Fey Larsson!

Keune Blend Hair Styling Products

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

150 reaktioner på ”LUCKA 7: Vinn lyxig hårstyling-julklapp från Keune”

 1. Mitt absolut bästa hårstylingtips är att använda aningen saltvattenspray och tupera håret lite lätt vid rötterna för att få mer volym. Gärna ta ett par slingor med plattången för att forma några slarviga lockar och sedan fixera allt med hårspray. Voilá! Hur snyggt som helst 🙂

 2. efter varje styling med plattång/locktång, ..sprayar igenom hela håret lite lätt för att hålla på plats.

  mitt hår förtjänar dessa produkter, och jag med.

 3. Snåla inte på priset när det kommer till produkterna du använder i håret, köp gärna hos frisören det är värt för resultatet

 4. Mitt absolut bästa hårstylingtips är att använda aningen saltvattenspray och tupera håret lite lätt vid rötterna för att få mer volym. Gärna ta ett par slingor med plattången för att forma några slarviga lockar och sedan fixera allt med hårspray. Voilá! Hur snyggt som helst 🙂

 5. Jag har äntligen lyckats få långt hår efter år av sparande och har därför kunnat börja experimentera med fina men enkla uppsättningar till jobb och fest. Mitt bästa knep för att göra en snygg uppsättning i tungt, långt och glidigt hår är att börja med att samla allt hår i nacken till en hästsvans, tupera allt hår i svansen och spraya på lite torrschampo för texturen. Sedan snurrar man allt hår runt ena handen så det blir som en korv och fäster i nacken med några hårnålar. Tar totalt ca 5 min och blir en frisyr som funkar på kontoret, butiken, festen eller kanske till och med bröllopet med något fint hårsmycke.

 6. Mitt bästa hårstylingstips är att INTE sova med blött hår, det leder bara till en hårkatastrof på morgonen.

 7. Tilda Bengtsson

  Mitt bästa hårtips är att använda sig av torrschampo. Det är den absolut bästa uppfinningen! Den sparar dels på hårtvättandet och dess slitage vilket håret tackar för, men skapar även volym, textur och en fräschare känsla.

 8. Mitt tips är att fläta håret när du lägger dig och sova med det, släpp ut det innan du ska iväg så har du fint vågigt hår med volym.

 9. efter varje styling med plattång/locktång, ..sprayar igenom hela håret lite lätt för att hålla på plats.

  mitt hår förtjänar dessa produkter, och jag med.

 10. följer på insta! (emzaans)
  ett väldigt bra tips är att göra omvända inbakade flätor (typ “brottarflätor”) i lite fuktigt hår och sedan sova med dem! man får så himla fina lockar, speciellt om man som snurrar håret/varje slinga lite när man flätar det. då blir det inte som “flät-lockar” utan det ser mer ut som att man faktiskt har använt en locktång! och det håller flera dagar om du flätar håret lite lätt varje gång du ska sova! dessutom är det skonsamt! 🙂

 11. Malin Svensk Björck

  Att använda volympuder när man ska sätta upp håret. Då blir håret strävt och halkar inte ur uppsättningen. Jättesmidigt!
  Plus att det går lätt att få volym, textur eller annat med det.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, hostdagjamningen

 12. Använder lite mattvax efter nytvättat hår, då blir det hanterbart och man kan forma det som man vill ha det, perfekt! =) Följer på instagram och facebook (Maria Monroe.)

 13. Mitt bästa tips är att hitta en riktigt bra sea salt spray, gör håret lite fuktigt, spreja i möngder av det och sedan sätta upp det i en bulle. Sen går man och lägger sig och på morgonen har man jättefina beachy lockar som man bara kan dela lite på med fingrarna och så är ens hår klar. Har man tur och fortsätter sätta upp det i bulle varje natt kan det hålla sig i några dagar till man ska tvätta håret nästa gång.

 14. Eftersom jag själv fick kapa mitt hår pga mycket mediciner så är mitt tips att ta hand om ditt hår innifrån till att börja med. Sen eftersom jag har kort hår så är saltvattenspray en underbar uppfinning, hjälper att få till det lite busiga utan för mycket jobb.

 15. Människor med afro och med afrikanskt ursprung har länge använt en produkt som är en oil sheen spray. Det finns massor med märken som har denna spray som t.ex Pink Oil men produkten finns nästan bara i butiker som säljer löshår och mat från andra länder. Kostar max en hundring och räcker i säkert 3 år fast man använder den frekvent.

  Denna produkt får vilket hår som helst att se blankt och friskt ut. Du sprayar den bara vid behov eller lust. Jag använder den när som helst. Typ om jag har sovit med blött hår och behöver reda ut det.

  Det är larvigt att så få känner till denna magiska produkt. Den säljs i vilken vanlig affär som helst i USA. Fanns långt före alla dunderoljor och silikoner m.m. för håret och är fortfarande bäst om du vill ha friskt hår som inte ser slitet ut.

 16. Snåla inte på priset när det kommer till produkterna du använder i håret, köp gärna hos frisören det är värt för resultatet

 17. Mitt bästa tips är att dela fuktigt håret i minst två slingor, snurra upp varje del till en liten bulle och sedan låta det torka. Stiligt under dagen och lockigt festhår till kvällen!

 18. Mitt bästa tips är att använda hårolja och ett bra balsam/inpackning! Vi tänker inte på hur mycket håret slits av värmeverktyg, hårtorkning, färgning och tupering. Ska håret tåla den behandlingen krävs en bra vård av svallet likaså!

 19. följer både på insta (tessifufu) och fb

  Jag använder först en volymspray som luktar jättegott, i hårbotten direkt när jag handdukstorkat.
  Sen stoppar jag i thickening creme i topparna. Bägge dom har värmeskydd
  Sen fönar jag och avslutar med torrschampo även när jag duschat för att få ännu mer volym.

 20. Tvätta håret på kvällen, ha i olja och fläta när det är fuktigt, sov så och ha fina lockar på morgonen 🙂

 21. Jag har äntligen lyckats få långt hår efter år av sparande och har därför kunnat börja experimentera med fina men enkla uppsättningar till jobb och fest. Mitt bästa knep för att göra en snygg uppsättning i tungt, långt och glidigt hår är att börja med att samla allt hår i nacken till en hästsvans, tupera allt hår i svansen och spraya på lite torrschampo för texturen. Sedan snurrar man allt hår runt ena handen så det blir som en korv och fäster i nacken med några hårnålar. Tar totalt ca 5 min och blir en frisyr som funkar på kontoret, butiken, festen eller kanske till och med bröllopet med något fint hårsmycke.

 22. Mitt bästa hårstylingstips är torrshampoo! Superbra när man har lite småsmutsigt hår men också för att på volym! Älskar det! ?

 23. Mitt bästa hårstylingstips är att INTE sova med blött hår, det leder bara till en hårkatastrof på morgonen.

 24. Att inte tvätta håret för ofta, det funkar väldigt bra!
  När du sen till helgen tvättar håret får du det vackra
  hårsvall du vill ha!

 25. Ta i torrschampo i håret på kvällen istället för på morgonen. Så kan du borsta igenom håret på morgonen bara om du har ont om tid. Ha alltid med hårspännen och snodd i väskan så kan du göra en fläta eller nåt kul när du är på typ bussen eller tåget.

 26. Mitt bästa hår-stylingtips är att inte stressa! Ta den tid det tar när du ska locka håret för att få dem perfekta lockarna, ta dig tid att dela upp håret innan plattning eller lockning !

 27. Mitt bästa hårtips är att använda sig av torrschampo. Det är den absolut bästa uppfinningen! Den sparar dels på hårtvättandet och dess slitage vilket håret tackar för, men skapar även volym, textur och en fräschare känsla.

 28. Jag älskar argan-olja! Det gör underverk för mitt annars frissiga och tråkiga hår! Dessutom är det drygt, några droppar kommer man långt på. Tillför håret näring och det känns mycket fräschare 🙂

 29. Mitt främsta hårstyling tips är att använda serum på topparna för att motverka att det blir frissigt
  (Följer dig på Facebook och Instagram)

 30. Mitt tips är att fläta håret när du lägger dig och sova med det, släpp ut det innan du ska iväg så har du fint vågigt hår med volym.

 31. följer på insta! (emzaans)
  ett väldigt bra tips är att göra omvända inbakade flätor (typ “brottarflätor”) i lite fuktigt hår och sedan sova med dem! man får så himla fina lockar, speciellt om man som snurrar håret/varje slinga lite när man flätar det. då blir det inte som “flät-lockar” utan det ser mer ut som att man faktiskt har använt en locktång! och det håller flera dagar om du flätar håret lite lätt varje gång du ska sova! dessutom är det skonsamt! 🙂

 32. Malin Svensk Björck

  Att använda volympuder när man ska sätta upp håret. Då blir håret strävt och halkar inte ur uppsättningen. Jättesmidigt!
  Plus att det går lätt att få volym, textur eller annat med det.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, hostdagjamningen

 33. Maria Helmersson

  Mitt bästa tips är: Satsa på bra kvalitet på dina hårprodukter… köp det som frisören säljer/tipsar om

 34. Använder lite mattvax efter nytvättat hår, då blir det hanterbart och man kan forma det som man vill ha det, perfekt! =) Följer på instagram och facebook (Maria Monroe.)

 35. Mitt bästa tips är att hitta en riktigt bra sea salt spray, gör håret lite fuktigt, spreja i möngder av det och sedan sätta upp det i en bulle. Sen går man och lägger sig och på morgonen har man jättefina beachy lockar som man bara kan dela lite på med fingrarna och så är ens hår klar. Har man tur och fortsätter sätta upp det i bulle varje natt kan det hålla sig i några dagar till man ska tvätta håret nästa gång.

 36. Eftersom jag själv fick kapa mitt hår pga mycket mediciner så är mitt tips att ta hand om ditt hår innifrån till att börja med. Sen eftersom jag har kort hår så är saltvattenspray en underbar uppfinning, hjälper att få till det lite busiga utan för mycket jobb.

 37. Människor med afro och med afrikanskt ursprung har länge använt en produkt som är en oil sheen spray. Det finns massor med märken som har denna spray som t.ex Pink Oil men produkten finns nästan bara i butiker som säljer löshår och mat från andra länder. Kostar max en hundring och räcker i säkert 3 år fast man använder den frekvent.

  Denna produkt får vilket hår som helst att se blankt och friskt ut. Du sprayar den bara vid behov eller lust. Jag använder den när som helst. Typ om jag har sovit med blött hår och behöver reda ut det.

  Det är larvigt att så få känner till denna magiska produkt. Den säljs i vilken vanlig affär som helst i USA. Fanns långt före alla dunderoljor och silikoner m.m. för håret och är fortfarande bäst om du vill ha friskt hår som inte ser slitet ut.

 38. Jag vill tipsa om att försöka komma ihåg att andra kan se dig från olika vinklar; bakifrån, uppifrån, sidorna, etc… ja precis. Lätt att glömma bort det när man står still och tittar rakt in i en spegel. Och även tänka på att håret rör sig – när det blåser, när man själv rör på sig. Och att försöka lära känna sitt eget hår, dess styrkor och svagheter och att försöka maxa styrkorna och acceptera svagheterna 🙂 Då stylar man smartare och lägger möda på rätt saker!

 39. Mitt bästa tips är att alltid ha i hårolja efter duschen, där Lanzas Healing oil är min favorit. Då blir håret mycket mjukare, lättare att reda ut och mindre frissigt.
  Följer på IG och fb

 40. Mitt bästa tips för hårstyling är att spraya lite torrshampoo i rötterna och “krama” in för att få en snygg volym som håller hela dagen

 41. Mitt bästa tips är att aldrig gå och lägga sig med blött hår, jag ser alltid till att försöka tvätta håret tidigare på kvällen. Efter en natt med blött hår blir mitt hår extremt frissigt och svårt att stylea.

 42. Hej Ida!

  Mina topp 3 tips är:

  1. Sov ALLTID med flätor. Vill man inte få vågor i håret så kan man göra väldigt lösa flätor. Detta hindrar oerhört mycket av slitage på håret!

  2. Byt alltid sidan på benen i håret. Det här är verkligen super viktigt! Med tiden så tappar man hår på den sida som man har exponerat mest. Trivs man bara med en mittbena tex, så kan man sova med en snebena.

  3. Vira in håret i en sidensjal innan Läggdags eller sov med sidenörngott. Detta behåller glansen i håret och minskar slitage.

  Hoppas det var ok med tre tips, kunde inte Välja ut ett :p jag följer dig på Instagram och gillar på Facebook.

  God Jul önskar Fey Larsson ☺️

 43. Mitt bästa tips är att dela fuktigt håret i minst två slingor, snurra upp varje del till en liten bulle och sedan låta det torka. Stiligt under dagen och lockigt festhår till kvällen!

 44. min bästa investering för mitt hår är när jag provade kokosolja. Jag har väldigt långt med torrt och frissigt hår, så oljan har verkligen hjälp mig få det glansigt och friskt igen. Antingen använder jag en stor mängd som inpackning innan jag ska duscha, eller bara för glans om jag tex har en stram tofs osv.
  (Har tyvärr inte sociala medier)

 45. Använd bara produkter till ditt hår från din frisör! Har du lite längre hår så fläta det för natten för mindre slitage

 46. Mitt bästa tips är att använda hårolja och ett bra balsam/inpackning! Vi tänker inte på hur mycket håret slits av värmeverktyg, hårtorkning, färgning och tupering. Ska håret tåla den behandlingen krävs en bra vård av svallet likaså!

 47. Det allra viktigaste är att inte tvätta håret samma dag som det skall stylas. Sedan är det viktigt att tupera ordentligt och efter det är det bara att leka och inte vara rädd (det går alltid att göra om) Sist men inte minst fäst håret noga om det ska sitta en lång kväll och spraya ordentligt. Följer och gillar!

 48. följer både på insta (tessifufu) och fb

  Jag använder först en volymspray som luktar jättegott, i hårbotten direkt när jag handdukstorkat.
  Sen stoppar jag i thickening creme i topparna. Bägge dom har värmeskydd
  Sen fönar jag och avslutar med torrschampo även när jag duschat för att få ännu mer volym.

 49. Mitt bästa tips är krama in mousse i blött hår, låta det torka och sen reda ut det litegrann med fingrarna när håret torkat

 50. Föna inte håret helt torrt, det sliter på det. Och inga stylingprodukter kan rädda ett sönderfönat hår.
  Sen är ju det viktigaste med föningen att skapa lite schwung i håret! 🙂

  Följer på FB och på insta (haen84)

 51. Tvätta håret på kvällen, ha i olja och fläta när det är fuktigt, sov så och ha fina lockar på morgonen 🙂

 52. Jag brukar se till att göra hårinpackningar regelbundet och inte borsta håret medans det fortfarande är blött för att det ska hålla sig tjockt och glansigt. Jag har även väldigt långt hår, nästan till rumpan, så jag har massor av olika frisyrer jag tycker om att göra. Framförallt brukar jag locka håret ganska ofta och då använder jag alltid värmeskyddsspray. Inga undantag. En annan grej jag har fått tycke för är att fläta in slarviga flätor i mina håruppsättningar. Saltvattenspray är då kanon att använda! Det är en favorit måste jag medge!

 53. Mitt bästa tips är att använda uniq one i blött hår för att kunna borsta ut det lättare samtidigt som det innehåller värmeskydd. Och aldrig borsta håret när det är blött!
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb

 54. Att inte ha nytvättat hår när man ska göra en håruppsättning. Håret är så halt när det är nytvättat och det är svårare att hålla på plats. Spraya torrschampoo istället så får du bättre stadga och mer volym.
  Följer på fb och insta 🙂

 55. Mitt bästa hårstylingstips är torrshampoo! Superbra när man har lite småsmutsigt hår men också för att på volym! Älskar det! ?

 56. Att inte tvätta håret för ofta, det funkar väldigt bra!
  När du sen till helgen tvättar håret får du det vackra
  hårsvall du vill ha!

 57. Ta i torrschampo i håret på kvällen istället för på morgonen. Så kan du borsta igenom håret på morgonen bara om du har ont om tid. Ha alltid med hårspännen och snodd i väskan så kan du göra en fläta eller nåt kul när du är på typ bussen eller tåget.

 58. Mitt bästa hår-stylingtips är att inte stressa! Ta den tid det tar när du ska locka håret för att få dem perfekta lockarna, ta dig tid att dela upp håret innan plattning eller lockning !

 59. Mitt bästa hårstylingstips är att vid en bad hair day ha på sig stora örhängen för att dra blicken dit istället 😉

 60. Jag älskar argan-olja! Det gör underverk för mitt annars frissiga och tråkiga hår! Dessutom är det drygt, några droppar kommer man långt på. Tillför håret näring och det känns mycket fräschare 🙂

 61. Mitt främsta hårstyling tips är att använda serum på topparna för att motverka att det blir frissigt
  (Följer dig på Facebook och Instagram)

 62. Therese Kunnas Franzen

  Att ta hand om sitt hår ordentligt och bara köpa bra produkter för styling och värme underlättar allting, då får du alltid fint hår även om det bara är borstat eller om det är stylat.
  Sov alltid med lösa flätor för att undvika slitage, krama alltid ur håret efter dusch och inte gnugga handduken, undvik att borsta håret när det är blött. 🙂

 63. Therese Kunnas Franzen

  Följer på instagram med namnet: theresekunnasfranzen
  Gillar på facebook, namn: Therese Kunnas Franzén

 64. Mitt bästa tips till oss som färgar håret ofta är att använda en bra och återfuktande hårinpackning 1 gång i veckan och för att färgen ska hålla bättre så lägger jag i en färgbomb då och då och det bästa är att det inte gör håret slitet! 🙂

  Hoppas på turen att få prova dessa produkter. 🙂

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

 65. Använd balsam istället för stylingprodukter för mjuka lockar. Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 66. Har ett typiskt skandinaviskt hår som behöver volympuder så det är mitt tips till alla med babyfjun på knoppen;)

 67. Christina Frisberg

  Nu har jag en kort rufsfrisyr så nu gäller det bara att ha rätt stylingprodukter för att få rätt tuff taggig frisyr, men förr när jagv hade långt hår så gjorde jag en lös fiskbensfläta och lade den som ett diadem och stack i vackra pärlor som matchade min klädoutfit eller färska blommor på sommaren, då var jag ung och vacker , nu är jag gäldre men tuff 😉 😉

 68. Mitt bästa tips för håret är att tuppera det med torrshampo (innan styling) håret får gärna vara lite småsmutsigt – alltså inte nytvättat. För mej som har så halt hår funkar det bäst så.

 69. Maria Helmersson

  Mitt bästa tips är: Satsa på bra kvalitet på dina hårprodukter… köp det som frisören säljer/tipsar om

 70. Anna-Märta Stålnäve

  Det enklaste hårstylingtipset jag vet är att använda mkt strukturprodukter så håret blir lite strävt och håller ihop bättre och rufsa till det och sätta upp det i en lite halvslarvig knut. Utöver det kan man sen variera med bandanas, snygga band eller hårprydnader och det bästa är att det bara tar ett par minuter att fixa och även går med otvättat hår, så en riktig lifesaver.

  Följer på fb och ig!

 71. Klipp håret kort, så blir det mer lätthanterat och betydligt lättare att tvätta 😉

  Följer på facebook och IG @fruelinhansson

 72. Jag vill tipsa om att försöka komma ihåg att andra kan se dig från olika vinklar; bakifrån, uppifrån, sidorna, etc… ja precis. Lätt att glömma bort det när man står still och tittar rakt in i en spegel. Och även tänka på att håret rör sig – när det blåser, när man själv rör på sig. Och att försöka lära känna sitt eget hår, dess styrkor och svagheter och att försöka maxa styrkorna och acceptera svagheterna 🙂 Då stylar man smartare och lägger möda på rätt saker!

 73. Mitt bästa tips är att alltid ha i hårolja efter duschen, där Lanzas Healing oil är min favorit. Då blir håret mycket mjukare, lättare att reda ut och mindre frissigt.
  Följer på IG och fb

 74. Mitt bästa tips för naturliga lockar är att sätta upp håret i tre bollar, håret måste vara fuktigt! Ha dessa bollar sedan i minst 45-50 min! Sedan får du det ultimata resultatet av beach wawes!

 75. Mitt bästa tips för hårstyling är att spraya lite torrshampoo i rötterna och “krama” in för att få en snygg volym som håller hela dagen

 76. Mitt bästa tips är att aldrig gå och lägga sig med blött hår, jag ser alltid till att försöka tvätta håret tidigare på kvällen. Efter en natt med blött hår blir mitt hår extremt frissigt och svårt att stylea.

 77. Hej Ida!

  Mina topp 3 tips är:

  1. Sov ALLTID med flätor. Vill man inte få vågor i håret så kan man göra väldigt lösa flätor. Detta hindrar oerhört mycket av slitage på håret!

  2. Byt alltid sidan på benen i håret. Det här är verkligen super viktigt! Med tiden så tappar man hår på den sida som man har exponerat mest. Trivs man bara med en mittbena tex, så kan man sova med en snebena.

  3. Vira in håret i en sidensjal innan Läggdags eller sov med sidenörngott. Detta behåller glansen i håret och minskar slitage.

  Hoppas det var ok med tre tips, kunde inte Välja ut ett :p jag följer dig på Instagram och gillar på Facebook.

  God Jul önskar Fey Larsson ☺️

 78. Sätta upp håret i knut på huvudet när det är blött och sedan släppa ut det när det torkat ger naturligt fylligt hår, sen att göra wn inpackning en gång i veckan

 79. min bästa investering för mitt hår är när jag provade kokosolja. Jag har väldigt långt med torrt och frissigt hår, så oljan har verkligen hjälp mig få det glansigt och friskt igen. Antingen använder jag en stor mängd som inpackning innan jag ska duscha, eller bara för glans om jag tex har en stram tofs osv.
  (Har tyvärr inte sociala medier)

 80. Mitt bästa tips är att använda torrschampo i nytvättat hår när man ska styla det. Det är klart att man vill vara fräsch när man ska fixa sig men nytvättat hår blir oftast mer silkigt och svårt att styla. Torrschampot ger en lite “strävare” yta som är lättare att forma om man till exempel ska göra lockar. Spraya med hårspray och håret håller sig betydligt bättre än om det vore helt nytvättat!

  Följer på instagram (@juliakonneus) och gillar på facebook!

 81. Använd bara produkter till ditt hår från din frisör! Har du lite längre hår så fläta det för natten för mindre slitage

 82. Det allra viktigaste är att inte tvätta håret samma dag som det skall stylas. Sedan är det viktigt att tupera ordentligt och efter det är det bara att leka och inte vara rädd (det går alltid att göra om) Sist men inte minst fäst håret noga om det ska sitta en lång kväll och spraya ordentligt. Följer och gillar!

 83. Mitt bästa tips är en kombination av saltvattenspray/pulver (typ dust-it) samt torrschampo! Som tvåbarnsmamma kan det tyvärr gå väldigt många dagar mellan mina hårtvättar och då behöver jag dels underhålla volymen och dels dölja de flottiga partierna lite snyggt. Och även om det låter lite dassigt så ger denna kombo faktiskt ett riktigt bra resultat!

  Följer på Fb och Insta!

 84. Använd ett bra balsam som gör att håret klarar värmen och alla produkter som läggs i håret. Vinsten skulle göra underverk i mitt hår och i mitt liv 🙂

 85. Mitt bästa tips är krama in mousse i blött hår, låta det torka och sen reda ut det litegrann med fingrarna när håret torkat

 86. Alltid värmeskydd i håret vid användning av värmeverktyg! Och gör lockar på kvällen, sov med dem, så är de sådär lagom nonchalanta morgonen efter och inte så “perfekta” och korkskruviga 🙂

 87. Föna inte håret helt torrt, det sliter på det. Och inga stylingprodukter kan rädda ett sönderfönat hår.
  Sen är ju det viktigaste med föningen att skapa lite schwung i håret! 🙂

  Följer på FB och på insta (haen84)

 88. Det kan låta väl enkelt men att inte tvätta håret för ofta är a och o och grunden för bra hårvård om du frågar mig! Jag gillar såklart på både IG och FB (samma som mailadressen) och håller tummarna!

 89. Jag brukar se till att göra hårinpackningar regelbundet och inte borsta håret medans det fortfarande är blött för att det ska hålla sig tjockt och glansigt. Jag har även väldigt långt hår, nästan till rumpan, så jag har massor av olika frisyrer jag tycker om att göra. Framförallt brukar jag locka håret ganska ofta och då använder jag alltid värmeskyddsspray. Inga undantag. En annan grej jag har fått tycke för är att fläta in slarviga flätor i mina håruppsättningar. Saltvattenspray är då kanon att använda! Det är en favorit måste jag medge!

 90. Mitt bästa tips är att använda uniq one i blött hår för att kunna borsta ut det lättare samtidigt som det innehåller värmeskydd. Och aldrig borsta håret när det är blött!
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb

 91. Att inte ha nytvättat hår när man ska göra en håruppsättning. Håret är så halt när det är nytvättat och det är svårare att hålla på plats. Spraya torrschampoo istället så får du bättre stadga och mer volym.
  Följer på fb och insta 🙂

 92. Mitt bästa stylingtips för håret är att trots att man har produkter i, oavsett om det gäller för att få mer volym, platta håret, mer fyllighet osv ska man bevara det naturliga. Alltså ska man försöka arbeta med sitt naturliga hårfall och inte arbeta med håret motsatt det naturliga. Dvs. om ditt hår naturligt faller mer år höger (lugg/kort hår) skall man inte arbeta åt vänster. På så sätt mår håret bättre och man bevarar en naturlig look.

  Gillat på fb och följer på instagram

 93. Kombinationen tvätta bort produkterna du använt, med gött schampo, men b!ehandla även hårbotten med något snällt emellanåt.
  God jul!

 94. Mitt bästa hårstylingstips är att vid en bad hair day ha på sig stora örhängen för att dra blicken dit istället 😉

 95. Mitt bästa tips är att använda inpackning varenda dusch. Mitt hår bli mycket mer följsamt och ser friskare ut, och då blev det mycket snyggare att styla det, oavsett hur man vill styla!

 96. Therese Kunnas Franzen

  Att ta hand om sitt hår ordentligt och bara köpa bra produkter för styling och värme underlättar allting, då får du alltid fint hår även om det bara är borstat eller om det är stylat.
  Sov alltid med lösa flätor för att undvika slitage, krama alltid ur håret efter dusch och inte gnugga handduken, undvik att borsta håret när det är blött. 🙂

 97. Therese Kunnas Franzen

  Följer på instagram med namnet: theresekunnasfranzen
  Gillar på facebook, namn: Therese Kunnas Franzén

 98. Mitt bästa tips till oss som färgar håret ofta är att använda en bra och återfuktande hårinpackning 1 gång i veckan och för att färgen ska hålla bättre så lägger jag i en färgbomb då och då och det bästa är att det inte gör håret slitet! 🙂

  Hoppas på turen att få prova dessa produkter. 🙂

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

 99. Använd balsam istället för stylingprodukter för mjuka lockar. Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 100. Mitt bästa stylingtips måste nog ändå vara att använda värmeskydd. Det är något som är A och O för mig när platt eller locktången ska fram. Annars är det förstås att se till att använda produkter anpassade för ens hårtyp, klippa topparna regelbundet och inte överdrivna med produkter allt för mycket. Håret mår bra utav att få vara lite naturligt ibland också och inte alltid ha flera lager med sprayer hit och dit.

  Sen tror jag i ärlighetens namn att det sliter mycket på håret att somna med hårspray, vax och en massa andra produkter i håret. Jag tror det är lite som med smink att man måste tvätta bort det innan man går och lägger sig, det är i alla fall en policy jag alltid kör med, och som jag tror gör att håret mår lite extra bra.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 101. Har ett typiskt skandinaviskt hår som behöver volympuder så det är mitt tips till alla med babyfjun på knoppen;)

 102. Christina Frisberg

  Nu har jag en kort rufsfrisyr så nu gäller det bara att ha rätt stylingprodukter för att få rätt tuff taggig frisyr, men förr när jagv hade långt hår så gjorde jag en lös fiskbensfläta och lade den som ett diadem och stack i vackra pärlor som matchade min klädoutfit eller färska blommor på sommaren, då var jag ung och vacker , nu är jag gäldre men tuff 😉 😉

 103. Mitt bästa tips för håret är att tuppera det med torrshampo (innan styling) håret får gärna vara lite småsmutsigt – alltså inte nytvättat. För mej som har så halt hår funkar det bäst så.

 104. Anna-Märta Stålnäve

  Det enklaste hårstylingtipset jag vet är att använda mkt strukturprodukter så håret blir lite strävt och håller ihop bättre och rufsa till det och sätta upp det i en lite halvslarvig knut. Utöver det kan man sen variera med bandanas, snygga band eller hårprydnader och det bästa är att det bara tar ett par minuter att fixa och även går med otvättat hår, så en riktig lifesaver.

  Följer på fb och ig!

 105. Klipp håret kort, så blir det mer lätthanterat och betydligt lättare att tvätta 😉

  Följer på facebook och IG @fruelinhansson

 106. Mitt bästa tips för naturliga lockar är att sätta upp håret i tre bollar, håret måste vara fuktigt! Ha dessa bollar sedan i minst 45-50 min! Sedan får du det ultimata resultatet av beach wawes!

 107. Sätta upp håret i knut på huvudet när det är blött och sedan släppa ut det när det torkat ger naturligt fylligt hår, sen att göra wn inpackning en gång i veckan

 108. Mitt bästa tips är att använda torrschampo i nytvättat hår när man ska styla det. Det är klart att man vill vara fräsch när man ska fixa sig men nytvättat hår blir oftast mer silkigt och svårt att styla. Torrschampot ger en lite “strävare” yta som är lättare att forma om man till exempel ska göra lockar. Spraya med hårspray och håret håller sig betydligt bättre än om det vore helt nytvättat!

  Följer på instagram (@juliakonneus) och gillar på facebook!

 109. Mitt bästa tips är en kombination av saltvattenspray/pulver (typ dust-it) samt torrschampo! Som tvåbarnsmamma kan det tyvärr gå väldigt många dagar mellan mina hårtvättar och då behöver jag dels underhålla volymen och dels dölja de flottiga partierna lite snyggt. Och även om det låter lite dassigt så ger denna kombo faktiskt ett riktigt bra resultat!

  Följer på Fb och Insta!

 110. Använd ett bra balsam som gör att håret klarar värmen och alla produkter som läggs i håret. Vinsten skulle göra underverk i mitt hår och i mitt liv 🙂

 111. Alltid värmeskydd i håret vid användning av värmeverktyg! Och gör lockar på kvällen, sov med dem, så är de sådär lagom nonchalanta morgonen efter och inte så “perfekta” och korkskruviga 🙂

 112. Det kan låta väl enkelt men att inte tvätta håret för ofta är a och o och grunden för bra hårvård om du frågar mig! Jag gillar såklart på både IG och FB (samma som mailadressen) och håller tummarna!

 113. Mitt bästa stylingtips för håret är att trots att man har produkter i, oavsett om det gäller för att få mer volym, platta håret, mer fyllighet osv ska man bevara det naturliga. Alltså ska man försöka arbeta med sitt naturliga hårfall och inte arbeta med håret motsatt det naturliga. Dvs. om ditt hår naturligt faller mer år höger (lugg/kort hår) skall man inte arbeta åt vänster. På så sätt mår håret bättre och man bevarar en naturlig look.

  Gillat på fb och följer på instagram

 114. Kombinationen tvätta bort produkterna du använt, med gött schampo, men b!ehandla även hårbotten med något snällt emellanåt.
  God jul!

 115. Mitt bästa tips är att använda inpackning varenda dusch. Mitt hår bli mycket mer följsamt och ser friskare ut, och då blev det mycket snyggare att styla det, oavsett hur man vill styla!

 116. Mitt bästa stylingtips måste nog ändå vara att använda värmeskydd. Det är något som är A och O för mig när platt eller locktången ska fram. Annars är det förstås att se till att använda produkter anpassade för ens hårtyp, klippa topparna regelbundet och inte överdrivna med produkter allt för mycket. Håret mår bra utav att få vara lite naturligt ibland också och inte alltid ha flera lager med sprayer hit och dit.

  Sen tror jag i ärlighetens namn att det sliter mycket på håret att somna med hårspray, vax och en massa andra produkter i håret. Jag tror det är lite som med smink att man måste tvätta bort det innan man går och lägger sig, det är i alla fall en policy jag alltid kör med, och som jag tror gör att håret mår lite extra bra.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet