This post is available in

Keune Blend Hair Styling Products

Sprayfärg? Nej, innovativa hårstylingprodukter i läckra fodral, 
Uppsatt, utsläppt, kort eller gala? Här finns något för alla val. 
Fixa allt från textur och definition till stadga, glans och beach-hår. 
Keune säger god jul med allt du behöver i hårstylingväg inför ett nytt år.

Dagens lucka presenteras i samarbete med det nederländska hårvårdsmärket Keune. Du kan vinna underbara (och väldigt snygga) produkter från Keunes BLEND-serie. En serie speciellt framtagen för att kunna mixas och matchas för olika looks.

Lyxig hårstylingklapp från Keune (värde 1025 kr)

Keune Blend Hair Styling Products

 • Keune Blend Paste (205 kr)
  Intensiv textur för en riktig ”sängkammar-look”. Ger håret en stylad ostylad look. Håller hela dagen och passar kort till medellångt hår. 
 • Keune Blend Wax (205 kr)
  Ett mjukt vax som ger håret definition utan att kännas oljigt. Innehåller näringsrika mineraler för att inte torka ut håret. Rensas enkelt ut med endast vatten. 
 • Keune Blend Fixing Spray (205 kr)
  Hårspray som ger maximal stadga och mycket volym utan att få en ”hjälm-känsla”. håret behåller glans och följsamhet och håller frisyren på plats hela dagen. 
 • Keune Blend Sea Salt Spray (205 kr)
  En saltvattenspray av rent havssalt. Spraya i längderna och ge håret samma härliga känsla som efter ett dopp i medelhavet. Adderar både textur och volym utan att torka ut håret eller göra det trassligt.
 • Keune Blend Gloss Spray (205 kr)
  En underbar spray som ger håret en härlig glans utan att lämna en oljig känsla. Passar till alla hårlängder och hårtyper. 

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa hårstyling-tips? Motivera kort i en kommentar.

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla.
Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Fey Larsson!

Keune Blend Hair Styling Products

150 KOMMENTARER

 1. Mitt absolut bästa hårstylingtips är att använda aningen saltvattenspray och tupera håret lite lätt vid rötterna för att få mer volym. Gärna ta ett par slingor med plattången för att forma några slarviga lockar och sedan fixera allt med hårspray. Voilá! Hur snyggt som helst 🙂

 2. efter varje styling med plattång/locktång, ..sprayar igenom hela håret lite lätt för att hålla på plats.

  mitt hår förtjänar dessa produkter, och jag med.

 3. Snåla inte på priset när det kommer till produkterna du använder i håret, köp gärna hos frisören det är värt för resultatet

 4. Mitt absolut bästa hårstylingtips är att använda aningen saltvattenspray och tupera håret lite lätt vid rötterna för att få mer volym. Gärna ta ett par slingor med plattången för att forma några slarviga lockar och sedan fixera allt med hårspray. Voilá! Hur snyggt som helst 🙂

 5. Jag har äntligen lyckats få långt hår efter år av sparande och har därför kunnat börja experimentera med fina men enkla uppsättningar till jobb och fest. Mitt bästa knep för att göra en snygg uppsättning i tungt, långt och glidigt hår är att börja med att samla allt hår i nacken till en hästsvans, tupera allt hår i svansen och spraya på lite torrschampo för texturen. Sedan snurrar man allt hår runt ena handen så det blir som en korv och fäster i nacken med några hårnålar. Tar totalt ca 5 min och blir en frisyr som funkar på kontoret, butiken, festen eller kanske till och med bröllopet med något fint hårsmycke.

 6. Mitt bästa hårtips är att använda sig av torrschampo. Det är den absolut bästa uppfinningen! Den sparar dels på hårtvättandet och dess slitage vilket håret tackar för, men skapar även volym, textur och en fräschare känsla.

 7. Mitt tips är att fläta håret när du lägger dig och sova med det, släpp ut det innan du ska iväg så har du fint vågigt hår med volym.

 8. efter varje styling med plattång/locktång, ..sprayar igenom hela håret lite lätt för att hålla på plats.

  mitt hår förtjänar dessa produkter, och jag med.

 9. följer på insta! (emzaans)
  ett väldigt bra tips är att göra omvända inbakade flätor (typ ”brottarflätor”) i lite fuktigt hår och sedan sova med dem! man får så himla fina lockar, speciellt om man som snurrar håret/varje slinga lite när man flätar det. då blir det inte som ”flät-lockar” utan det ser mer ut som att man faktiskt har använt en locktång! och det håller flera dagar om du flätar håret lite lätt varje gång du ska sova! dessutom är det skonsamt! 🙂

 10. Att använda volympuder när man ska sätta upp håret. Då blir håret strävt och halkar inte ur uppsättningen. Jättesmidigt!
  Plus att det går lätt att få volym, textur eller annat med det.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, hostdagjamningen

 11. Använder lite mattvax efter nytvättat hår, då blir det hanterbart och man kan forma det som man vill ha det, perfekt! =) Följer på instagram och facebook (Maria Monroe.)

 12. Mitt bästa tips är att hitta en riktigt bra sea salt spray, gör håret lite fuktigt, spreja i möngder av det och sedan sätta upp det i en bulle. Sen går man och lägger sig och på morgonen har man jättefina beachy lockar som man bara kan dela lite på med fingrarna och så är ens hår klar. Har man tur och fortsätter sätta upp det i bulle varje natt kan det hålla sig i några dagar till man ska tvätta håret nästa gång.

 13. Eftersom jag själv fick kapa mitt hår pga mycket mediciner så är mitt tips att ta hand om ditt hår innifrån till att börja med. Sen eftersom jag har kort hår så är saltvattenspray en underbar uppfinning, hjälper att få till det lite busiga utan för mycket jobb.

 14. Människor med afro och med afrikanskt ursprung har länge använt en produkt som är en oil sheen spray. Det finns massor med märken som har denna spray som t.ex Pink Oil men produkten finns nästan bara i butiker som säljer löshår och mat från andra länder. Kostar max en hundring och räcker i säkert 3 år fast man använder den frekvent.

  Denna produkt får vilket hår som helst att se blankt och friskt ut. Du sprayar den bara vid behov eller lust. Jag använder den när som helst. Typ om jag har sovit med blött hår och behöver reda ut det.

  Det är larvigt att så få känner till denna magiska produkt. Den säljs i vilken vanlig affär som helst i USA. Fanns långt före alla dunderoljor och silikoner m.m. för håret och är fortfarande bäst om du vill ha friskt hår som inte ser slitet ut.

 15. Snåla inte på priset när det kommer till produkterna du använder i håret, köp gärna hos frisören det är värt för resultatet

 16. Mitt bästa tips är att dela fuktigt håret i minst två slingor, snurra upp varje del till en liten bulle och sedan låta det torka. Stiligt under dagen och lockigt festhår till kvällen!

 17. Mitt bästa tips är att använda hårolja och ett bra balsam/inpackning! Vi tänker inte på hur mycket håret slits av värmeverktyg, hårtorkning, färgning och tupering. Ska håret tåla den behandlingen krävs en bra vård av svallet likaså!

 18. följer både på insta (tessifufu) och fb

  Jag använder först en volymspray som luktar jättegott, i hårbotten direkt när jag handdukstorkat.
  Sen stoppar jag i thickening creme i topparna. Bägge dom har värmeskydd
  Sen fönar jag och avslutar med torrschampo även när jag duschat för att få ännu mer volym.

 19. Tvätta håret på kvällen, ha i olja och fläta när det är fuktigt, sov så och ha fina lockar på morgonen 🙂