Artikeln innehåller reklamlänkar

LUCKA 4: Magisk palett från Vera Mona & Hårstylingprodukter från Vision Haircare

Flatlay with Vera Mona Lotus Color Switch Palette & Vision Haircare

disclaimer

Byt ögonskugga med ett magiskt svep,
Och styla håret med svenska knep.
I dagens lucka kan du ladda upp inför både vardag och fest,
Här är treats du garanterat kommer använda som mest.

Dagens lucka presenteras i samarbete med Vision Haircare samt Vera Mona. I julklappen finns en helt fantastisk palett från Vera Mona som har allt du kan önska, samt tre hårstylingprodukter från det svenska hårvårdsmärket Vision Haircare som hjälper dig att fixa snyggaste jul- och nyårsfrisyren.

Makeup- och hårstylingkit

 • Vera Mona Lotus Color Switch Palette (499 kr)
  En helt fantastisk ögonskuggspalett som har allt! 8 vackra nyanser, en dubbelsidig pensel, en stor spegel samt en “Color Switch”-svamp som låter dig byta ögonskugga med bara ett svep.
 • Vision Haircare Thicker (165 kr)
  Perfekt för att skapa effekt av ett tjockare och livfullare hår. Thicker fyller ut hårstrået samtidigt som den vårdar, definierar, separerar och kontrollerar håret. Går utmärkt att använda innan du fönar eller värmestylar håret då den har värmeskydd.
 • Vision Haircare Styling Mousse (155 kr)
  En ljuvlig mousse som hjälper till att ge struktur, volym och hållbar stadga till ditt hår. Den passar alla hårtyper och längder.
 • Vision Haircare Shine Spray (159 kr)
  Sist men inte minst har vi en av mina personliga Vision Haircare-favoriter. Denna mjuka och smidiga glansspray som ger håret en mer glänsande look.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver ha en svensk postadress för att tävla i dagens lucka.Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Moa, stort grattis till dig!

Vera Mona Lotus Color Switch Palette

Vera Mona Lotus Color Switch PaletteVision Haircare Styling Mousse, Thicker & Shine Spray

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

190 reaktioner på ”LUCKA 4: Magisk palett från Vera Mona & Hårstylingprodukter från Vision Haircare”

 1. Jag har under denna termin förstått hur mycket tid och energi som måste läggas ned på plugg på gymnasiet.
  Terminen är snart slut och det närmar sig jullov men innan dess så återstår flera slutprov i många kurser som jag måste ta mig igenom. Dessa tuffa veckor jag har framför mig skulle bli så mycket roligare och lättare om jag fick hem dessa godingar som tidiga julklappar. Jag skulle inte kunna tänka mig något som skulle få mig på bättre “humör” just nu!:)

 2. Jag skulle mer än allt vilja vinna detta just nu för att jag den senaste tiden haft alldeles för mycket motgångar, fyllt med massor av stress från alla håll och kanter. Förutom detta har jag för några månader sedan förlorat en närstående. Jag vill och behöver ha egentid och få något fint till mig själv, som får mig att se ljuset igen.

 3. Min gran värper inte många klappar men skulle den bestämma sig för att lägga en önskar jag mig detta paket

 4. Sofie Andersson

  Har så dåligt med gör dig fin grejer, allt är gammalt eller lånat av mina tonåringar. Gillar på Facebook och insta sedan länge

 5. Sofie Andersson

  Har så dåligt med gör dig fin grejer, allt är gammalt eller lånat av mina tonåringar. Gillar på Facebook och insta sedan länge

 6. Jag har under denna termin förstått hur mycket tid och energi som måste läggas ned på plugg på gymnasiet.
  Terminen är snart slut och det närmar sig jullov men innan dess så återstår flera slutprov i många kurser som jag måste ta mig igenom. Dessa tuffa veckor jag har framför mig skulle bli så mycket roligare och lättare om jag fick hem dessa godingar som tidiga julklappar. Jag skulle inte kunna tänka mig något som skulle få mig på bättre “humör” just nu!:)

 7. Jag skulle mer än allt vilja vinna detta just nu för att jag den senaste tiden haft alldeles för mycket motgångar, fyllt med massor av stress från alla håll och kanter. Förutom detta har jag för några månader sedan förlorat en närstående. Jag vill och behöver ha egentid och få något fint till mig själv, som får mig att se ljuset igen.

 8. Blev sjukt nyfiken på color switch-funktionen! Det känns verkligen som en “need” i sminkgarderoben!

  Följer på IG och FB som johannakenas

 9. Jag äter mediciner som tyvärr gör så att jag tappar hår, vilket gör att jag får ta till alla knep som finns för att håret ska se fylligt ut . Dessa hårgrejer i från Vision kan få mitt hår att bli lite mer fluffigt och det är värt mycket.
  Och härligt smink som får ögonen att tindra , ja det gör allt livet lite roligare !

 10. Åå, vilken tävling. Hårvårdsprodukterna vore verkligen något för mig då jag har så tunt, platt och livlöst hår. Mer volym på det vore något. Dessutom är mina ögonskuggor slut för längesen.

 11. Dessa produkter kanske kommer bli mina favoriter? Förhoppningsvis så kommer det bli så!

  – Gillar på fb
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn

 12. Dessa produkter kanske kommer bli mina favoriter? Förhoppningsvis så kommer det bli så!

  – Gillar på fb
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn

 13. Som arbetssökande går inte några pengar till sådana här saker, varenda liten krona sparas. Det hade inte varit dumt att få dessa produkter i en tidig julklapp då ett utav mina största intressen är makeup.

 14. Mina båda döttrar är redan så fina. Men de är i åldern då det är kul att experimentera och testa hur de kan förändra/förbättra sitt utseende. Dessa färger är så vackra och märkena är riktigt bra, så detta är sådant som en mor vill ge till sina flickor. Hoppas ni ger mig den möjligheten.

 15. Har så dåligt med gör dig fin grejer, allt är gammalt eller lånat av mina tonåringar. Gillar på Facebook och insta sedan länge

 16. Har så dåligt med gör dig fin grejer, allt är gammalt eller lånat av mina tonåringar. Gillar på Facebook och insta sedan länge

 17. Jag är såååå grå! Ja, och lite svart också…
  Alla mina kläder är alltså svarta och grå och dessutom går ALLT mitt smink i gråskalor. Det vore skoj, och säkert lite nyttigt för mig, att testa på lite färg. Speciellt nu när jag faktiskt satsat lite på mig själv genom att tatuera ögonbryn 🙂

 18. Min sminkväska är skamligt skral även om jag vågat mer med tiden. Har få produkter, även för håret, för att jag inte kan kosmetika så bra och är lite rädd att köpa nytt. Har vågat mer förr och blivit besviken på både billiga och dyra produkter. Det låter kanske smörigt men tack vare din blogg har jag dock faktiskt vågat lite mer på sistone. Smink kostar ju så får bygga upp lite i taget. Tror att detta vore toppen för mig och vilket lyft i sminkväskan det skulle bli!

 19. Min sminkväska är skamligt skral även om jag vågat mer med tiden. Har få produkter, även för håret, för att jag inte kan kosmetika så bra och är lite rädd att köpa nytt. Har vågat mer förr och blivit besviken på både billiga och dyra produkter. Det låter kanske smörigt men tack vare din blogg har jag dock faktiskt vågat lite mer på sistone. Smink kostar ju så får bygga upp lite i taget. Tror att detta vore toppen för mig och vilket lyft i sminkväskan det skulle bli!

  Gillar och följer (Andrea Effse/deeandriia)

 20. Åh detta är min dröm ska du veta..??
  Med detta hade jag kunnat fixa mig själv och mina vänner så vi blev glödheta! ?
  Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag! ??
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..???
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå! ?
  I alla fall innan jag blir gammal och grå! ??

 21. Jag vill vinna för att kunna ersätta det gamla sminket med något nyare och bättre produkter, helt enkelt.

  Följer på instagram (_secondlifereplay)
  Gillar på facebook (Amanda Linnarsson)

 22. Jessica Eliasson

  Allt som underlättar på morgonen är ett plus. Bra produkter med allt samlat för bästa resultat är ju toppen. Ögonen är min bästa tillgång här lägger jag gärna krutet. Detta märke är nytt för mig. Så det vill jag mer än gärna vinna. Kram

 23. Min motivering: När jag jobbar, så ägnar jag minst tid åt mig själv. Att piffa till sig hinner jag inte. När jag blir julledig kan jag äntligen rå om mig själv mer. Dessa produkter skulle bli perfekt för mig. Mitt hår skulle aldrig mer behöva vara livlöst och mitt ansikte skulle få lite färg.

  Följer både på Facebook och Instagram.

 24. Att vinna detta skulle få mig så glad eftersom jag aldrig provat något av det. Eftersom det är viktigt att byta ut smink och ta hand om håret, skulle detta genast vara som det plåster på såret. 🙂

 25. Malin Svensk Björck

  Jag har flera obotliga sjukdomar och Känner mig och ser, sliten och trött ut. Men jag älskar den här tiden på året och sparar all ork jag har, till att gå umgås med nära och kära.
  Speciellt mellan jul och nyår.
  Då vore det himla härligt att få känna mig vacker, om så bara för en stund.
  Dessa produkter låter som magi och under jul är ju det magiska möjligt så jag håller tummarna.
  Ha en fin andra advent!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 26. Definitinen av mitt hår är nog platt och livlöst, under vintern är den enda volymen det som kommer ifrån att håret blir statiskt. Hoppas att dessa produkter äntligen kan få ordning på mina hårproblem, samtidigt som man får chansen att testa nya sminkningar med en härlig palett!

  Kram!

 27. Att ha ett enormt skönhetsintresse (och ett sug efter att prova nya saker) samt vara student är ingen bra kombo. Det vore fantastiskt att lyxa till sminkväskan med något som inte bara är “ett säkert kort”.

  Kram

 28. Åh, mitt hår hade verkligen behövt detta kit för att få lite härlig volym och ögonskuggorna hade passat perfekt till vardags och när man ska ut på galej och vill vara en snygg tjej! 🙂

  Hoppas på tur. 🙂

  Följer på Facebook som Malin Gustafsson och på Instagram som frozenvanilla_

 29. Tilda Bengtsson

  Det hade varit väldigt spännande att få testa dessa härliga produkter. Det hade varit roligt att få testa detta lyxiga ögonskuggekitet då jag nyss börjat experimentera med ögonskugga, men de enda ögonskuggorna jag har är gamla och billiga, så det blir aldrig bra. Tänk att få testa sig fram med riktigt bra kvalitéögonskugga! Hårprodukterna är en lyx som man sällan unnar sig, hade varit en toppenjulklapp till mig själv 🙂
  Gillar och följer dig på Facebook @Tilda Bengtsson och på instagram @whatews!!

 30. Efter en tuff höst skulle det vara roligt att få en boost med detta härliga paket! Håller tummarna 🙂 Följer på bloglovin och instagram.

 31. Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa skönhetsprodukter för att jag tycker det är så kul att prova nya produkter, hitta nya produkter som blir ens favoriter!!
  Följer dig på instagram och gillar din Facebook-sida 🙂

 32. Mitt hår är slitet och torrt
  då jag precis en bebis fått.
  Även om hon är det bästa jag har
  finns det nästan inget hår på huvudet kvar.
  Jag vill så gärna vara fin till jul
  därför hade denna vinsten varit superkul!

  Jag följer både på instagram och Facebook!

 33. Kort och sant. Vinner jag går allt det till min underbara syster som har funnits där från mig alla gånger. Följt på både insta och facebook. God jul & gott nytt år allesammans!!!

 34. Jag behöver lätt detta kit! Jag pluggar natur sista året, har en häst och jobbar på dagtid som hälsokostrådgivare, servitör kvällstid och bartender helgnätter. Då måste man se någolunda snygg ut (och det behövs efter vissa slitna dagar. Igår har jag jobbat 18h i sträck tex, gissa hur fräsch jag är idag..)
  Sen närmar ju sig studenten vilket bara är ännu fler tankar om varför just jag ska få lyxa till mig med dessa produkter.

  Följer på instagram och gillar fb!

 35. Julianna Fredriksson

  Denna vinst fixar looken till vardag som fest.
  alltid redo när jag behöver det som bäst!
  och vill glittra som mest. Vision haircare och Vera Mona är alltid rätt när jag vill få en härlig lyster.

  Gillar dig på Facebook
  och följer på Instagram
  med namn julianna71

 36. Såg dessa produkter och tänkte direkt på min bästakompis. Det här vore den perfekta presenten till henne!

 37. Följer och gillar! 🙂

  Jag hade velat vinna för att kunna börja det nya året med ny energi och färg. Både jag och mor behöver det så vi hoppas att få dela på denna vinst 😀

 38. Jag vill gärna vinna i dagens lucka också, så du får ursäkta att jag deltar i flera olika luckor!

  Jag har som du vet alopecia och håret ramlar av ungefär varannat/var tredje år. När jag nu har hår vill jag verkligen vårda och ta hand om det och fixa med det, så vinsten vore som en guldgruva för mig 🙂

 39. Vilken perfekt palett! Jag som är så himla dålig på att tvätta mina sminkborstar och därför har många gånger förstört mitt smink genom att använda borstar som jag tidigare haft mörkafärger till och sen använder ljust på det… inget tips att använda en borste som tidigare har haft svart ögonskugga på, sminket blir inte som man tänkt sig! Hade vart väldigt kul att få testa den paletten och se hur det funkar.

 40. Christina Frisberg

  Wooow! Vilket lyxigt paket ojojoj, vad glad jag skulle bli, för att få “bulla upp” dessa härliga produkter i badrummet. Följer dig på alla sätt och har delat tävlingsinläggett på fb under mitt namn Christina Frisberg. Ha en mysig andra advent.

 41. följer på instagram som Benzelin. och Facebook såklart!

  efter en graviditet har både hy och hår börjat bett sig bångstyriga och det blir inte bättre med lite sömn. Hade blivit så glad om jag vann dessa produkter, till min räddning!

 42. Åh den ultimata gåvan mitt hår ser ut som det kommer från ovan.
  Tänk vad paletten kan göra, jag nu mig överrallt snyggt kan föra.

  Följer på Instagram och Facebook. <3

 43. julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att smink och hårprodukter hon får
  att få vinna detta fantastiska kit
  makeup och hår som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

 44. Blev sjukt nyfiken på color switch-funktionen! Det känns verkligen som en “need” i sminkgarderoben!

  Följer på IG och FB som johannakenas

 45. Kan det vara sant? Eller är det min syn som mig förvillar?
  Vilket pris! Vilken gåva! Klart jag delar och gillar!
  Ljuvliga produkter för mitt hår som är helt kass
  gör förbluffande skillnad på textur, en masse!
  Den vackraste makeupen finns också i denna lott.
  Om jag vinner är min tråkiga look ett minne blott.

 46. Låter suveränt med svenska hårprodukter, jag använder alldeles för mycket saker i mitt hår, så detta skulle passa perfekt.
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 47. Jag äter mediciner som tyvärr gör så att jag tappar hår, vilket gör att jag får ta till alla knep som finns för att håret ska se fylligt ut . Dessa hårgrejer i från Vision kan få mitt hår att bli lite mer fluffigt och det är värt mycket.
  Och härligt smink som får ögonen att tindra , ja det gör allt livet lite roligare !

 48. Åå, vilken tävling. Hårvårdsprodukterna vore verkligen något för mig då jag har så tunt, platt och livlöst hår. Mer volym på det vore något. Dessutom är mina ögonskuggor slut för längesen.

 49. Dessa produkter kanske kommer bli mina favoriter? Förhoppningsvis så kommer det bli så!

  – Gillar på fb
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn

 50. Dessa produkter kanske kommer bli mina favoriter? Förhoppningsvis så kommer det bli så!

  – Gillar på fb
  – Följer på insta @sofiaaerikssonn

 51. Älskar att testa på nya skönhetsprodukter från olika märken och hitta nya favoriter! Detta hade verkligen vart en tillfällighet att få testa något nytt från Vera Mona! Kram

 52. Isabelle Hedström

  Detta året har varit både dramatiskt och fylld med bråk. Kliver nu in i 2017 som singel och mår bättre än nånsin, att få styla sig med detta kit på nyårsafton hade varit pricken över i:t!

 53. Som arbetssökande går inte några pengar till sådana här saker, varenda liten krona sparas. Det hade inte varit dumt att få dessa produkter i en tidig julklapp då ett utav mina största intressen är makeup.

 54. Mitt hår är tunt så jag älskar såna thickening, och en ordentlig palett till en som vill bli mer intresserad av att sminka sig vore ju perfekt, lägger ner alldeles för lite tid på smink och använder bara kajal och mascara, fondation till fåtal tillfällen.Följer dig på båda, mariamonroees och Maria Monroe! =)

 55. Mina båda döttrar är redan så fina. Men de är i åldern då det är kul att experimentera och testa hur de kan förändra/förbättra sitt utseende. Dessa färger är så vackra och märkena är riktigt bra, så detta är sådant som en mor vill ge till sina flickor. Hoppas ni ger mig den möjligheten.

 56. Linnea Folkesson

  Jag vet att man inte ska svära om man vill ha några klappar under sin gran
  Men jag måste bara säga att färgerna på ögonskuggorna var fina som fan
  Det var längesedan jag unnade mig något inom skönhet och smink
  Med dessa produkter skulle jag inte längre behöva känna mig som en sophink

 57. Jag är såååå grå! Ja, och lite svart också…
  Alla mina kläder är alltså svarta och grå och dessutom går ALLT mitt smink i gråskalor. Det vore skoj, och säkert lite nyttigt för mig, att testa på lite färg. Speciellt nu när jag faktiskt satsat lite på mig själv genom att tatuera ögonbryn 🙂

 58. Min sminkväska är skamligt skral även om jag vågat mer med tiden. Har få produkter, även för håret, för att jag inte kan kosmetika så bra och är lite rädd att köpa nytt. Har vågat mer förr och blivit besviken på både billiga och dyra produkter. Det låter kanske smörigt men tack vare din blogg har jag dock faktiskt vågat lite mer på sistone. Smink kostar ju så får bygga upp lite i taget. Tror att detta vore toppen för mig och vilket lyft i sminkväskan det skulle bli!

 59. Min sminkväska är skamligt skral även om jag vågat mer med tiden. Har få produkter, även för håret, för att jag inte kan kosmetika så bra och är lite rädd att köpa nytt. Har vågat mer förr och blivit besviken på både billiga och dyra produkter. Det låter kanske smörigt men tack vare din blogg har jag dock faktiskt vågat lite mer på sistone. Smink kostar ju så får bygga upp lite i taget. Tror att detta vore toppen för mig och vilket lyft i sminkväskan det skulle bli!

  Gillar och följer (Andrea Effse/deeandriia)

 60. Åh detta är min dröm ska du veta..??
  Med detta hade jag kunnat fixa mig själv och mina vänner så vi blev glödheta! ?
  Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag! ??
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..???
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå! ?
  I alla fall innan jag blir gammal och grå! ??

 61. Jag vill vinna för att kunna ersätta det gamla sminket med något nyare och bättre produkter, helt enkelt.

  Följer på instagram (_secondlifereplay)
  Gillar på facebook (Amanda Linnarsson)

 62. Jessica Eliasson

  Allt som underlättar på morgonen är ett plus. Bra produkter med allt samlat för bästa resultat är ju toppen. Ögonen är min bästa tillgång här lägger jag gärna krutet. Detta märke är nytt för mig. Så det vill jag mer än gärna vinna. Kram

 63. Produkten som gör att det känns som man har tjockare hår skulle vara perfekt för mig att testa, då jag nog har sveriges tunnaste hår och nästan aldrig har flätor/toffs då jag tycker det ser så konstigt ut:/

 64. Min motivering: När jag jobbar, så ägnar jag minst tid åt mig själv. Att piffa till sig hinner jag inte. När jag blir julledig kan jag äntligen rå om mig själv mer. Dessa produkter skulle bli perfekt för mig. Mitt hår skulle aldrig mer behöva vara livlöst och mitt ansikte skulle få lite färg.

  Följer både på Facebook och Instagram.

 65. Att vinna detta skulle få mig så glad eftersom jag aldrig provat något av det. Eftersom det är viktigt att byta ut smink och ta hand om håret, skulle detta genast vara som det plåster på såret. 🙂

 66. hej
  en bristvara här hemma
  hoppas få vinna denna då skulle jag bli jätteglad
  rensat ut allt gammalt
  hoppas så på tur

 67. Malin Svensk Björck

  Jag har flera obotliga sjukdomar och Känner mig och ser, sliten och trött ut. Men jag älskar den här tiden på året och sparar all ork jag har, till att gå umgås med nära och kära.
  Speciellt mellan jul och nyår.
  Då vore det himla härligt att få känna mig vacker, om så bara för en stund.
  Dessa produkter låter som magi och under jul är ju det magiska möjligt så jag håller tummarna.
  Ha en fin andra advent!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 68. Definitinen av mitt hår är nog platt och livlöst, under vintern är den enda volymen det som kommer ifrån att håret blir statiskt. Hoppas att dessa produkter äntligen kan få ordning på mina hårproblem, samtidigt som man får chansen att testa nya sminkningar med en härlig palett!

  Kram!

 69. Att ha ett enormt skönhetsintresse (och ett sug efter att prova nya saker) samt vara student är ingen bra kombo. Det vore fantastiskt att lyxa till sminkväskan med något som inte bara är “ett säkert kort”.

  Kram

 70. Åh, mitt hår hade verkligen behövt detta kit för att få lite härlig volym och ögonskuggorna hade passat perfekt till vardags och när man ska ut på galej och vill vara en snygg tjej! 🙂

  Hoppas på tur. 🙂

  Följer på Facebook som Malin Gustafsson och på Instagram som frozenvanilla_

 71. Det hade varit väldigt spännande att få testa dessa härliga produkter. Det hade varit roligt att få testa detta lyxiga ögonskuggekitet då jag nyss börjat experimentera med ögonskugga, men de enda ögonskuggorna jag har är gamla och billiga, så det blir aldrig bra. Tänk att få testa sig fram med riktigt bra kvalitéögonskugga! Hårprodukterna är en lyx som man sällan unnar sig, hade varit en toppenjulklapp till mig själv 🙂
  Gillar och följer dig på Facebook @Tilda Bengtsson och på instagram @whatews!!

 72. Efter en tuff höst skulle det vara roligt att få en boost med detta härliga paket! Håller tummarna 🙂 Följer på bloglovin och instagram.

 73. Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa skönhetsprodukter för att jag tycker det är så kul att prova nya produkter, hitta nya produkter som blir ens favoriter!!
  Följer dig på instagram och gillar din Facebook-sida 🙂

 74. Vilhelmina Nilsson

  Vill gärna vinna så att jag kan ge bort paketet till min syster. Hon är en av de finaste och mest osjälviska människor jag känner men hennes dåliga självförtroende gör att hon inte kan se de själv, hon klagar på sitt hår att de är slitet och vägrar aceptera när jag säger att hon är vacker. Jag vill ge henne något i julklapp som kan hjälpa henne att se i spegeln det som jag ser i henne. ❤️

 75. Mitt hår är slitet och torrt
  då jag precis en bebis fått.
  Även om hon är det bästa jag har
  finns det nästan inget hår på huvudet kvar.
  Jag vill så gärna vara fin till jul
  därför hade denna vinsten varit superkul!

  Jag följer både på instagram och Facebook!

 76. Kort och sant. Vinner jag går allt det till min underbara syster som har funnits där från mig alla gånger. Följt på både insta och facebook. God jul & gott nytt år allesammans!!!

 77. Jag behöver lätt detta kit! Jag pluggar natur sista året, har en häst och jobbar på dagtid som hälsokostrådgivare, servitör kvällstid och bartender helgnätter. Då måste man se någolunda snygg ut (och det behövs efter vissa slitna dagar. Igår har jag jobbat 18h i sträck tex, gissa hur fräsch jag är idag..)
  Sen närmar ju sig studenten vilket bara är ännu fler tankar om varför just jag ska få lyxa till mig med dessa produkter.

  Följer på instagram och gillar fb!

 78. Julianna Fredriksson

  Denna vinst fixar looken till vardag som fest.
  alltid redo när jag behöver det som bäst!
  och vill glittra som mest. Vision haircare och Vera Mona är alltid rätt när jag vill få en härlig lyster.

  Gillar dig på Facebook
  och följer på Instagram
  med namn julianna71

 79. Såg dessa produkter och tänkte direkt på min bästakompis. Det här vore den perfekta presenten till henne!

 80. Följer och gillar! 🙂

  Jag hade velat vinna för att kunna börja det nya året med ny energi och färg. Både jag och mor behöver det så vi hoppas att få dela på denna vinst 😀

 81. Jag vill gärna vinna i dagens lucka också, så du får ursäkta att jag deltar i flera olika luckor!

  Jag har som du vet alopecia och håret ramlar av ungefär varannat/var tredje år. När jag nu har hår vill jag verkligen vårda och ta hand om det och fixa med det, så vinsten vore som en guldgruva för mig 🙂

 82. Gillar/följer på facebook.

  Jag är “mellan jobb” och söker nytt. I veckan ska jag på en intervju för ett arbete med kundkontakt – då vill man ju vara fin såklart. Det blir jag alldeles säkert med dessa produkter 😉

 83. Vilken perfekt palett! Jag som är så himla dålig på att tvätta mina sminkborstar och därför har många gånger förstört mitt smink genom att använda borstar som jag tidigare haft mörkafärger till och sen använder ljust på det… inget tips att använda en borste som tidigare har haft svart ögonskugga på, sminket blir inte som man tänkt sig! Hade vart väldigt kul att få testa den paletten och se hur det funkar.

 84. Christina Frisberg

  Wooow! Vilket lyxigt paket ojojoj, vad glad jag skulle bli, för att få “bulla upp” dessa härliga produkter i badrummet. Följer dig på alla sätt och har delat tävlingsinläggett på fb under mitt namn Christina Frisberg. Ha en mysig andra advent.

 85. följer på instagram som Benzelin. och Facebook såklart!

  efter en graviditet har både hy och hår börjat bett sig bångstyriga och det blir inte bättre med lite sömn. Hade blivit så glad om jag vann dessa produkter, till min räddning!

 86. Åh den ultimata gåvan mitt hår ser ut som det kommer från ovan.
  Tänk vad paletten kan göra, jag nu mig överrallt snyggt kan föra.

  Följer på Instagram och Facebook. <3

 87. julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att smink och hårprodukter hon får
  att få vinna detta fantastiska kit
  makeup och hår som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

 88. Vara fin och snygg vill väl alla va’,
  men av mina gamla grejer vill jag inte ta.
  med denna vinst kan jag verkligen glittra och glimma,
  så när alla på jul och nyår ser mig kommer de svimma.

  följer på IG (thesmalltowngal) och FB (Michaela Söderholtz)

 89. Skulle vilja överraska min närmsta vännina med detta underbara kit. Hon har haft ett slitsamt år med många motgångar.

  Gillar på fb – Sofie Altuntas

  Följer på ig – sofie_altuntas

  Hoppas

 90. Åh va roligt, själv är man ju en makeupjunkie så blev direkt intresserad av denna tävling! Alltid lika kul att prova nya produkter, så man dessutom får dela med sig av på bloggen!

  Följer på instagram & facebook!

 91. Om 2 veckor fyller jag 18 år och då blir det massa fester. Det är även jul och nyår som väntar. Då är det bra att man har bra hårprodukter som håller håret på plats hela natten och ögonskuggor är alltid bra att ha till hands om man vill toucha upp sminket litegrann!

 92. Som den beautyjunkie jag är skulle jag älska att vinna detta kit, allra helst när de är produkter och märken som är icke djurtestade(samt att vision satsar på produkter bra för miljön är +++)!!

  Har gillat på Facebook sen tidigare

 93. Kan det vara sant? Eller är det min syn som mig förvillar?
  Vilket pris! Vilken gåva! Klart jag delar och gillar!
  Ljuvliga produkter för mitt hår som är helt kass
  gör förbluffande skillnad på textur, en masse!
  Den vackraste makeupen finns också i denna lott.
  Om jag vinner är min tråkiga look ett minne blott.

 94. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver lite mer färg i min sminkväska och när jag läste om Vision Haircare Thicker fastna jag direkt eftersom att mitt hår har alltid varit extremt tunt och livlöst och en bonus med den produkten är ju att den ersätter mitt värmeskydd som är slut nu. Jag följer dig på instagram som @johanna_davidsson och på facebook som Johanna Davidsson.

 95. Kristina Ström

  Jag ska klippa mitt hår imorgon och jag skulle verkligen behöva lite bra och fräscha hårprodukter eftersom jag tycker att jag inte har bra produkter som passar mitt hår. Jag skulle dessutom behöva nya ögonskuggor för jag har inte så många färger att välja emellan just nu.

 96. Jag skulle vilja vinna därför att jag är inne i en riktig jobb-period där det inte hinns med något att än jobb, äta och sova, Vilket gör att jag helt glömmer bort mig själv. Det vore så härligt att få känna sig lite fin och uppskattad, och att vinna en tävling gör en alltid på bättre humör! 🙂
  Följer redan på instagram @sofielyck

 97. Låter suveränt med svenska hårprodukter, jag använder alldeles för mycket saker i mitt hår, så detta skulle passa perfekt.
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 98. Jag vill vinna för jag älskar smink, så vore så kul att få testa den där fina paletten! Hårprodukter skulle passa mig perfekt, då jag alldeles för sällan lägger pengar på det trots att mitt hår verkligen skulle behöva det. Skulle bli superglad av alla dess produkter!

 99. Som nybliven mamma
  är stilen inte riktigt den samma
  Håret blir slitet och ögonen så trötta är
  Det hade vart kul att åter bli fin för han jag håller så kär
  Så därför hoppas jag nu på denna vinsten ha tur
  så jag alltid slipper vara så trött, sliten och sur

 100. Therese Kunnas Franzen

  Följer på både instagram och facebook!
  Insta: theresekunnasfranzen
  Fb: Therese Kunnas Franzén.

  Jag vill vinna för jag är förbaskat dålig på att unna mig någonting alls.
  Jag jobbar 75% på en djurbutik som jag älskar, mitt första jobb och fick anställning via ett program på arbetsförmedlingen så min chef får 80% av lönen betald från försäkringskassan i 1 år, mitt kontrakt går ut i mars och jag vet inte om dom kommer kunna ha råd att ha kvar mig då det är en liten enskild firma. Min älskade sambo är sjukskriven pga utmattning/ gå in i väggen så han får väldigt lite pengar så min lön täcker upp allt han saknar och även för mig så klart. I dagens läge så finns det inga pengar över till att köpa lyxiga saker då vi måste fokusera på det som verkligen behövs. När jag nångång har pengar över så går det till mina djur eller något åt både min sambo och mig. 🙂

 101. Älskar att testa på nya skönhetsprodukter från olika märken och hitta nya favoriter! Detta hade verkligen vart en tillfällighet att få testa något nytt från Vera Mona! Kram

 102. Isabelle Hedström

  Detta året har varit både dramatiskt och fylld med bråk. Kliver nu in i 2017 som singel och mår bättre än nånsin, att få styla sig med detta kit på nyårsafton hade varit pricken över i:t!

 103. Behöver lite ny magi, skulle så lycklig bli. Skolsköterska till yrke jag har, hand om många på dagarna jag tar. Gillar dig på fb och insta.

 104. Mitt hår är tunt så jag älskar såna thickening, och en ordentlig palett till en som vill bli mer intresserad av att sminka sig vore ju perfekt, lägger ner alldeles för lite tid på smink och använder bara kajal och mascara, fondation till fåtal tillfällen.Följer dig på båda, mariamonroees och Maria Monroe! =)

 105. Jag vill kunna vakna på morgonen och känna att dagen är min! Kanske fel att tänka att det innebär smink, men det är först då jag känner mig bekväm med mig själv. Att hjälpa livet på vägen! Hoppas vinna detta stora set. Ser riktigt grymt ut!

 106. att få mixa och matcha med denna palett
  känns för mig alldeles rätt!
  Att fixa den perfekta looken är inte alltid lätt
  Detta stylingset kan kanske underlätta på vissa sätt!

  följer adaras på instagram! @astridutaninsta

 107. Linnea Folkesson

  Jag vet att man inte ska svära om man vill ha några klappar under sin gran
  Men jag måste bara säga att färgerna på ögonskuggorna var fina som fan
  Det var längesedan jag unnade mig något inom skönhet och smink
  Med dessa produkter skulle jag inte längre behöva känna mig som en sophink

 108. Året närmar sig sitt slut
  Då ska vi fira med pompa och salut
  Jag vill glänsa ikapp med fyrverkeriets glitter
  Och att frisyren hela kvällen sitter
  Fb: Maria Byland
  Insta: byland_sweden

 109. Jag opererades i tisdags och har fortfarande värk så hoppas få skämma bort mig själv med denna fina vinst. En fin uppmuntran i vintermörkret ?? Håller tummarna hårt! Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 110. Produkten som gör att det känns som man har tjockare hår skulle vara perfekt för mig att testa, då jag nog har sveriges tunnaste hår och nästan aldrig har flätor/toffs då jag tycker det ser så konstigt ut:/

 111. jag vill hjälpa mamma med makeupover, jag precis flytta hemifrån och ses intre ofta. Mamma förtjänar fint <3

 112. Längtar efter lite lyx och flärd,
  men allt som oftast hindras min färd,
  av febriga barn och promenadsugen hund,
  de gör att jag sällan får en stund,
  att ens ta mig till frissan så tänk då mitt hår,
  har inte blivit klippt på över två år.
  Men detta paket skulle ge mig en chans,
  att få ordning på looken och min hästsvans!

  Följer dig på fb, Maria Mattson.

  Mvh
  Maria

 113. hej
  en bristvara här hemma
  hoppas få vinna denna då skulle jag bli jätteglad
  rensat ut allt gammalt
  hoppas så på tur

 114. Tiden har jag, men många gånger känner jag att jag liksom tappat motivationen till att göra det där lilla extra liksom, ja som att sminka till sig, unna sig lite lyx för hud och hår, spraya till håret för en snygg frisyr eller ja – vad som helst. Detta skulle ju få mig att ändra detta, och kanske finna motivationen igen <3

 115. Hej!
  Så enormt fin julklapp till min kära dotter som har kämpat så med sjukdom sen år 2012. Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  Följer på Instagram med namn skogsfrun53 och på Facebook med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  Kram

 116. Anna-Märta Stålnäve

  Så sjukt less på att skrota runt hemma i lägenheten efter 5 dagar av influensa som precis när jag trodde det värsta var över bytt inriktning och gjort mig galet hes och i princip utan röst. KLättrar på väggarna och skulle uppskatta något roligt att se fram emot i posten. är dessutom sjukt nyfiken på colourswitch-funktionen i paletten, sjukt smart och första gången jag ser den som en del i en palett.

  Följer både på ig och fb!

 117. Att få ge dessa lyxiga klappar till mina underbara döttrar vore kul.
  De skulle förmodligen bli deras absoluta favoritklappar denna jul.

  gillar på facebook

 118. Vill gärna ge min kompis som går igenom en rätt ful breakup just nu – är det något hon håller hårt i trots mående är det hennes yttre. Vad fint att kunna ge lite glädje mitt i allt!

  Följer dig såklart!

 119. Jag har precis fått upp ögonen för hur kul det är med smink, så jag håller nu på att från grunden bygga upp ett eget litet sminkförråd! Detta skulle vara en stor hjälp då jag i nuläget inte har råd att unna mig sådant som smink! Dessutom har jag väldigt platt och livlöst hår så detta vore perfekt! Håller alla tummar och tår!

 120. Vilhelmina Nilsson

  Vill gärna vinna så att jag kan ge bort paketet till min syster. Hon är en av de finaste och mest osjälviska människor jag känner men hennes dåliga självförtroende gör att hon inte kan se de själv, hon klagar på sitt hår att de är slitet och vägrar aceptera när jag säger att hon är vacker. Jag vill ge henne något i julklapp som kan hjälpa henne att se i spegeln det som jag ser i henne. ❤️

 121. Efter att ha tappat en massa hår pga graviditet och ammning skulle det vara helt underbart att skämma bort håret med lite volymgivande produkter. Ögonskuggspaletten skulle vara grädde på moset

  Följer på både instagram och Facebook

 122. Jag hade velat vinna då jag älskar smink och hårvård och tycker verkligen om att ta hand om mitt hår. Att sminka sig är så roligt speciellt när man ska iväg på något och man vill vara extra fin för sin käraste 🙂

 123. Hade varit roligt att vinna då jag har väldigt lite kunskap om vilka produkter som är bra eller inte för håret och jag inte unnar mig att köpa bra produkter för håret nu när jag har begränsad ekonomi. Det blir att man prioriterar annat än hårprodukter eller smink då. Så snygga färger på den ögonskugge paletten som jag hade velat använda men som är en sådan sak jag inte heller köper just nu.

 124. Gillar/följer på facebook.

  Jag är “mellan jobb” och söker nytt. I veckan ska jag på en intervju för ett arbete med kundkontakt – då vill man ju vara fin såklart. Det blir jag alldeles säkert med dessa produkter 😉

 125. Jag är med och tävlar, följer Adaras på facebook.
  Jag vill vinna för att mitt smink behöver rensas och fyllas på med nytt fräscht och inte sånt som har legat i en låda i över 5 års tid. Jag är verkligen sämst på att unna mig smink, trots att det är något jag gärna använder, och skulle gärna börja om lite grann på nytt genom att slänga allt gammal och bara ha det jag verkligen använder. Den här paletten ser gudomlig ut och jag skulle bli så tacksam om jag vann! Hårprodukterna skulle min kära mamma få i julklapp. Hon använder sånt mycket mer än mig och jag är säker på att hon skulle bli superglad om hon fick prova ett märke hon aldrig tidigare använt!

 126. Vara fin och snygg vill väl alla va’,
  men av mina gamla grejer vill jag inte ta.
  med denna vinst kan jag verkligen glittra och glimma,
  så när alla på jul och nyår ser mig kommer de svimma.

  följer på IG (thesmalltowngal) och FB (Michaela Söderholtz)

 127. Skulle vilja överraska min närmsta vännina med detta underbara kit. Hon har haft ett slitsamt år med många motgångar.

  Gillar på fb – Sofie Altuntas

  Följer på ig – sofie_altuntas

  Hoppas

 128. Nu får det vara slut på allt trassel, så det vill jag reda ut
  och andra produkter går mot sig slut
  vill gärna prova ny produkt
  som ger näring och fukt
  läka trist hårtest
  så jag blir redo för fest
  Jag skulle bli så bubblande glad om det blev mitt
  detta kvalitetssäkra hårvårds-kit

  Vera Mona Lotus Color Switch Palette
  skulle kännas helt rätt
  när jag mina ögon skugga till
  för festlig look när jag vill
  med åtta vackra nyanser
  får du effektfulla flirtar och mistelpuss-chanser

  Anna Larsson på facebook
  Zemam på instagram

 129. Med nyfärgat och fräscht hår vore det ju extra kul att ha bra produkter att styla det med 😀 Så jag kan behålla den lyxiga looken jag hade när jag kom ut därifrån studion 🙂
  Jag följer och gillar sedan länge 😉

 130. Åh va roligt, själv är man ju en makeupjunkie så blev direkt intresserad av denna tävling! Alltid lika kul att prova nya produkter, så man dessutom får dela med sig av på bloggen!

  Följer på instagram & facebook!

 131. Wow vad intressant hair thickener låter? Det vill jag testa. Varje morgon kliver jag upp och sätter i löshår då mitt är så tunt och bara hänger och dinglar.
  Typiskt skandinaviskt och sönderblekt hår. Tänker på vad jag har tjänat på att äga dessa produkter, slippa ödsla över 40 minuter på hårstyling för att få mina extensions att blenda in. Kanske till och med få till en FRISYR av mitt egna hår och inte bara blöta kattslicket. Tiden som blir över kan jag ju lägga på att fixa en snygg ögonmakeup istället?

  Följer på både facebook och instagram <3

 132. Om 2 veckor fyller jag 18 år och då blir det massa fester. Det är även jul och nyår som väntar. Då är det bra att man har bra hårprodukter som håller håret på plats hela natten och ögonskuggor är alltid bra att ha till hands om man vill toucha upp sminket litegrann!

 133. Som den beautyjunkie jag är skulle jag älska att vinna detta kit, allra helst när de är produkter och märken som är icke djurtestade(samt att vision satsar på produkter bra för miljön är +++)!!

  Har gillat på Facebook sen tidigare

 134. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver lite mer färg i min sminkväska och när jag läste om Vision Haircare Thicker fastna jag direkt eftersom att mitt hår har alltid varit extremt tunt och livlöst och en bonus med den produkten är ju att den ersätter mitt värmeskydd som är slut nu. Jag följer dig på instagram som @johanna_davidsson och på facebook som Johanna Davidsson.

 135. Jag ska klippa mitt hår imorgon och jag skulle verkligen behöva lite bra och fräscha hårprodukter eftersom jag tycker att jag inte har bra produkter som passar mitt hår. Jag skulle dessutom behöva nya ögonskuggor för jag har inte så många färger att välja emellan just nu.

 136. Jag skulle vilja vinna därför att jag är inne i en riktig jobb-period där det inte hinns med något att än jobb, äta och sova, Vilket gör att jag helt glömmer bort mig själv. Det vore så härligt att få känna sig lite fin och uppskattad, och att vinna en tävling gör en alltid på bättre humör! 🙂
  Följer redan på instagram @sofielyck

 137. Jag älskar produkter som kan användas mycket och på olika sätt och är därför supernyfiken på paletten. När jag läser om hårprodukterna tänker jag på kusinen med magisk man som hade fått dessa i julklapp 🙂

 138. Vilken härlig lyx ! Det är sällan jag får uppleva överraskningar och känna riktig sprittande glädje
  Med det här setet kan jag definitivt säga att det skulle få mig att le en bra stund och få mig att
  känna stunder av lycka 🙂

 139. Jag vill vinna för jag älskar smink, så vore så kul att få testa den där fina paletten! Hårprodukter skulle passa mig perfekt, då jag alldeles för sällan lägger pengar på det trots att mitt hår verkligen skulle behöva det. Skulle bli superglad av alla dess produkter!

 140. Pengarna den här månaden är typ slut efter alla julklappsinköp. Hade varit så härligt att gå något extra till mig själv ??

  Följer på Instagram @emeliewii
  Gillar på Facebook!

 141. Som nybliven mamma
  är stilen inte riktigt den samma
  Håret blir slitet och ögonen så trötta är
  Det hade vart kul att åter bli fin för han jag håller så kär
  Så därför hoppas jag nu på denna vinsten ha tur
  så jag alltid slipper vara så trött, sliten och sur

 142. Therese Kunnas Franzen

  Följer på både instagram och facebook!
  Insta: theresekunnasfranzen
  Fb: Therese Kunnas Franzén.

  Jag vill vinna för jag är förbaskat dålig på att unna mig någonting alls.
  Jag jobbar 75% på en djurbutik som jag älskar, mitt första jobb och fick anställning via ett program på arbetsförmedlingen så min chef får 80% av lönen betald från försäkringskassan i 1 år, mitt kontrakt går ut i mars och jag vet inte om dom kommer kunna ha råd att ha kvar mig då det är en liten enskild firma. Min älskade sambo är sjukskriven pga utmattning/ gå in i väggen så han får väldigt lite pengar så min lön täcker upp allt han saknar och även för mig så klart. I dagens läge så finns det inga pengar över till att köpa lyxiga saker då vi måste fokusera på det som verkligen behövs. När jag nångång har pengar över så går det till mina djur eller något åt både min sambo och mig. 🙂

 143. Wow, vilket fantastiskt pris! Detta vore underbart att vinna och inte bara för att Vision Haircare Thicker finns med i kitet som är en personlig
  favorit. Utan det här kitet innehåller ju så mycket mer och säkert många nya favoriter, och är det något jag är i stort behov utav så är det att tömma ut sminkväskan och fylla på med lite nytt och fräscht. Det var nämligen många, många år sedan den tömdes och rensades ur.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 144. Behöver lite ny magi, skulle så lycklig bli. Skolsköterska till yrke jag har, hand om många på dagarna jag tar. Gillar dig på fb och insta.

 145. Jag vill kunna vakna på morgonen och känna att dagen är min! Kanske fel att tänka att det innebär smink, men det är först då jag känner mig bekväm med mig själv. Att hjälpa livet på vägen! Hoppas vinna detta stora set. Ser riktigt grymt ut!

 146. att få mixa och matcha med denna palett
  känns för mig alldeles rätt!
  Att fixa den perfekta looken är inte alltid lätt
  Detta stylingset kan kanske underlätta på vissa sätt!

  följer adaras på instagram! @astridutaninsta

 147. Året närmar sig sitt slut
  Då ska vi fira med pompa och salut
  Jag vill glänsa ikapp med fyrverkeriets glitter
  Och att frisyren hela kvällen sitter
  Fb: Maria Byland
  Insta: byland_sweden

 148. Jag opererades i tisdags och har fortfarande värk så hoppas få skämma bort mig själv med denna fina vinst. En fin uppmuntran i vintermörkret ?? Håller tummarna hårt! Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 149. Längtar efter lite lyx och flärd,
  men allt som oftast hindras min färd,
  av febriga barn och promenadsugen hund,
  de gör att jag sällan får en stund,
  att ens ta mig till frissan så tänk då mitt hår,
  har inte blivit klippt på över två år.
  Men detta paket skulle ge mig en chans,
  att få ordning på looken och min hästsvans!

  Följer dig på fb, Maria Mattson.

  Mvh
  Maria

 150. Tiden har jag, men många gånger känner jag att jag liksom tappat motivationen till att göra det där lilla extra liksom, ja som att sminka till sig, unna sig lite lyx för hud och hår, spraya till håret för en snygg frisyr eller ja – vad som helst. Detta skulle ju få mig att ändra detta, och kanske finna motivationen igen <3

 151. Hej!
  Så enormt fin julklapp till min kära dotter som har kämpat så med sjukdom sen år 2012. Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  Följer på Instagram med namn skogsfrun53 och på Facebook med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  Kram

 152. Anna-Märta Stålnäve

  Så sjukt less på att skrota runt hemma i lägenheten efter 5 dagar av influensa som precis när jag trodde det värsta var över bytt inriktning och gjort mig galet hes och i princip utan röst. KLättrar på väggarna och skulle uppskatta något roligt att se fram emot i posten. är dessutom sjukt nyfiken på colourswitch-funktionen i paletten, sjukt smart och första gången jag ser den som en del i en palett.

  Följer både på ig och fb!

 153. Att få ge dessa lyxiga klappar till mina underbara döttrar vore kul.
  De skulle förmodligen bli deras absoluta favoritklappar denna jul.

  gillar på facebook

 154. Vill gärna ge min kompis som går igenom en rätt ful breakup just nu – är det något hon håller hårt i trots mående är det hennes yttre. Vad fint att kunna ge lite glädje mitt i allt!

  Följer dig såklart!

 155. Jag har precis fått upp ögonen för hur kul det är med smink, så jag håller nu på att från grunden bygga upp ett eget litet sminkförråd! Detta skulle vara en stor hjälp då jag i nuläget inte har råd att unna mig sådant som smink! Dessutom har jag väldigt platt och livlöst hår så detta vore perfekt! Håller alla tummar och tår!

 156. Efter att ha tappat en massa hår pga graviditet och ammning skulle det vara helt underbart att skämma bort håret med lite volymgivande produkter. Ögonskuggspaletten skulle vara grädde på moset

  Följer på både instagram och Facebook

 157. Jag hade velat vinna då jag älskar smink och hårvård och tycker verkligen om att ta hand om mitt hår. Att sminka sig är så roligt speciellt när man ska iväg på något och man vill vara extra fin för sin käraste 🙂

 158. Hade varit roligt att vinna då jag har väldigt lite kunskap om vilka produkter som är bra eller inte för håret och jag inte unnar mig att köpa bra produkter för håret nu när jag har begränsad ekonomi. Det blir att man prioriterar annat än hårprodukter eller smink då. Så snygga färger på den ögonskugge paletten som jag hade velat använda men som är en sådan sak jag inte heller köper just nu.

 159. Jag är med och tävlar, följer Adaras på facebook.
  Jag vill vinna för att mitt smink behöver rensas och fyllas på med nytt fräscht och inte sånt som har legat i en låda i över 5 års tid. Jag är verkligen sämst på att unna mig smink, trots att det är något jag gärna använder, och skulle gärna börja om lite grann på nytt genom att slänga allt gammal och bara ha det jag verkligen använder. Den här paletten ser gudomlig ut och jag skulle bli så tacksam om jag vann! Hårprodukterna skulle min kära mamma få i julklapp. Hon använder sånt mycket mer än mig och jag är säker på att hon skulle bli superglad om hon fick prova ett märke hon aldrig tidigare använt!

 160. Nu får det vara slut på allt trassel, så det vill jag reda ut
  och andra produkter går mot sig slut
  vill gärna prova ny produkt
  som ger näring och fukt
  läka trist hårtest
  så jag blir redo för fest
  Jag skulle bli så bubblande glad om det blev mitt
  detta kvalitetssäkra hårvårds-kit

  Vera Mona Lotus Color Switch Palette
  skulle kännas helt rätt
  när jag mina ögon skugga till
  för festlig look när jag vill
  med åtta vackra nyanser
  får du effektfulla flirtar och mistelpuss-chanser

  Anna Larsson på facebook
  Zemam på instagram

 161. Med nyfärgat och fräscht hår vore det ju extra kul att ha bra produkter att styla det med 😀 Så jag kan behålla den lyxiga looken jag hade när jag kom ut därifrån studion 🙂
  Jag följer och gillar sedan länge 😉

 162. Wow vad intressant hair thickener låter? Det vill jag testa. Varje morgon kliver jag upp och sätter i löshår då mitt är så tunt och bara hänger och dinglar.
  Typiskt skandinaviskt och sönderblekt hår. Tänker på vad jag har tjänat på att äga dessa produkter, slippa ödsla över 40 minuter på hårstyling för att få mina extensions att blenda in. Kanske till och med få till en FRISYR av mitt egna hår och inte bara blöta kattslicket. Tiden som blir över kan jag ju lägga på att fixa en snygg ögonmakeup istället?

  Följer på både facebook och instagram <3

 163. Jag älskar produkter som kan användas mycket och på olika sätt och är därför supernyfiken på paletten. När jag läser om hårprodukterna tänker jag på kusinen med magisk man som hade fått dessa i julklapp 🙂

 164. Vilken härlig lyx ! Det är sällan jag får uppleva överraskningar och känna riktig sprittande glädje
  Med det här setet kan jag definitivt säga att det skulle få mig att le en bra stund och få mig att
  känna stunder av lycka 🙂

 165. Pengarna den här månaden är typ slut efter alla julklappsinköp. Hade varit så härligt att gå något extra till mig själv ??

  Följer på Instagram @emeliewii
  Gillar på Facebook!

 166. Wow, vilket fantastiskt pris! Detta vore underbart att vinna och inte bara för att Vision Haircare Thicker finns med i kitet som är en personlig
  favorit. Utan det här kitet innehåller ju så mycket mer och säkert många nya favoriter, och är det något jag är i stort behov utav så är det att tömma ut sminkväskan och fylla på med lite nytt och fräscht. Det var nämligen många, många år sedan den tömdes och rensades ur.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet