Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 3: Vinn 4 st Nescafé Gold Crema

Lucka 3: Vinn 4 st Nescafé Gold Crema

Nescafe-Gold-Crema

Dagens lucka presenteras i samarbete med Nescafé. Nu har du chansen att vinna fyra förpackningar av Nescafés nyaste snabbkaffe, Gold Crema, med en rund, fyllig smak och en delikat crema på toppen.

Du behöver inte längre ha en espressomaskin eller vara utbildad barista för att själv fixa en kaffe med den perfekta creman. Gold Crema har samma fylliga smak som Nescafé Lyx men med en delikat crema som ger dig en exklusiv kaffestund.

border
Så tävlar du:
Hur tacklar du vintermörkret? Motivera i en kommentar!
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnaren är Nnad, grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

122 reaktioner på ”Lucka 3: Vinn 4 st Nescafé Gold Crema”

 1. Åh, kaffe är ju en av livets viktigaste punkter! 😉

  Jag är en av dom som drabbas av höst/vinter depression pga mörkret men jag ser till att gå upp i tid på morgonen fastän jag är arbetslös och somnar sent om nätterna. Går jag inte upp nio så missar du dagsljuset. Klockan tre blir det ju mörkt igen. Så jag ser till att komma ut så mycket det bara går under de korta dagar vi har. Dessutom så tänder jag många ljus när mörkret väl kommer. Det anser jag är mitt sätt att tackla vintermörkret. Gå ut och lapa så mycket dagsljus som det bara går.

  Följer/gillar sedan innan. (Nadja Brodin på fb)

 2. Jag är gärna med och tävlar, och tacklar vintermörkret med att försöka njuta av det timmar vi har på dagen innan det blir mörkt lite extra. När det väl blir mörkt tänds ljus och lampor här hemma och vi myser ner oss i soffan med spännande böcker, serier och datorn intill.

  Följer din blogg via bloglovin sedan tidigare, och gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 3. Klyshigt men sant: inomhus bakandes lussebullar och med stora mysiga raggsockor och en överdrivet oversizead mjukiströja.

 4. Anette Kristoffersson

  Genom att ut och slåss mot det ;-). Försöker vara ute så mycket som möjligt under dygnets få ljusa timmar. När mörkret har lagt sig så är det artificiellt ljus som gäller i form av levande ljus i första hand. Älskar advent då man får tända extra mycket ljus, stjärnor och stakar.

 5. I vinterns mörker man bland behöver en kick
  Nescafe Gold Prema kan vara i:ets prick
  Ljus tänds dagligen i hela vårt hus
  det piggar upp likväl som lek och bus
  kramar från lilljänta ger massor av pepp
  suddar ut minsta uns av depp

 6. I vinterns mörker man ibland behöver en kick
  Nescafe Gold Prema kan vara i:ets prick
  Ljus tänds dagligen i hela vårt hus
  det piggar upp likväl som lek och bus
  kramar från lilljänta ger massor av pepp
  suddar ut minsta uns av depp

 7. Jag tacklar vintermörkret genom att rusta upp mitt rum med både elektriska och levande ljus, för att sedan sitta invirad i min virkade filt och läsa en bok!

 8. Julianna Fredriksson

  Hej!

  Det bästa att få ljus på morgonen är att ta promenader om man orkar det. Ett annat alternativ av att hålla sig pigg under vintern är att äta kolhydrater och sötsaker, fast det kan också ha en negativ sida i längden. Men så fort det blir ljusare blir man oftast mycket gladare och man börjar röra på sig mer.

  Följer din blogg. Gillar och delar tävlingen på Fb.

  Mvh Julianna Fredriksson

 9. Hej :333 Visst är det jobbigt att t.ex. gå ut på promenad med hunden när det är mörkt, men det är ändå viktigt att göra det och det kan till och med bli lite mysigt ibland, om det nu inte råkar vara typ hundra minusgrader.
  Men såklart är det bästa sättet att tackla mörkret att helt enkelt sitta med en mysig filt i soffan och dricka lite kaffe eller te, och att se på massor med tv-serier förstås <3
  Hoppas verkligen att jag vinner, det här är en perfekt julklapp till min mamma <3

 10. När jag och vår yngsta dotter klockan 6 upp går
  dotter lite gröt och jag mig en kopp kaffe får
  Sen tänder jag ljus och radion knäpper på
  så vi lite lugn och skön musik få
  Efter den starten på morgonen känner jag mig i harmoni
  så då gör det inget om det mörkt ute ett tag till förbli

 11. Har tyvärr inte kunnat undgå att bli lite deppig nu under vinterhalvåret. Det jag försöker göra då är att göra något speciellt – ut och shoppa, vara med vänner, gå på ett fik, gå på en långpromenad, se en film eller liknande. Att bara sitta hemma gör bara saken värre. 🙂

  Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook som Mirjam Skredsvik sen tidigare.

 12. Ser soluppgången när jag tar tåget till högskolan och ofta slutar jag inte förrän vid fyra när ljuset är borta så dagsljuset är i princip omöjligt att fånga. Istället för att låta vintermörkret påverka mig negativt så njuter jag av hur mysigt det faktiskt är. Att tända ett par ljus, dricka kaffe eller glögg, vira in sig i filtar och mysa med de man älskar mest om kvällarna, det är inte helt fel 🙂

  Gillar på Facebook och följer på Bloglovin 🙂

 13. Jag försöker träna mycket, tack vare det håller jag mig pigg och fräsch! Äter mycket frukt så jag blir pigg av vitaminerna också:)

 14. Ljus, ljus, ljus. Massor av levande ljus. Ljuskontot är högt om man säger så.
  Gillar på fb redan och följer dig redan via bloglovin.

 15. Jag älskar ju kaffe och jag älskar verkligen nescafe gold cream har endast smakat den ett fåtal gånger men den är ju ljuvlig och hade varit gott och ha på morgonen nu när det är vintertid och så en varm kopp av detta på morgonen hade ju gjort dagen !

  följer dig på facebook !!

  Kram Madde <3

 16. Jag har mycket ljus tända runt om i huset och utanför huset med. Då känns allt ombonat och varmt härinne.

 17. Jag är gärna med och tävlar. Jag tänder massa lampor och ljus, så blir det mysigt med mörkret.
  Både följer på bloglovin och gillar på facebook, liselotte andersson
  Mvh liselotte

 18. Anette Eriksson

  Efter sommarens alla “vara ute krav”
  låter vintern mig slappna av.
  Mörkret får mig inte att känna fasa,
  det är ju lätt att motverka med ljus och brasa.
  Läser gärna boken jag i somras inte hann,
  det var den som jag på rean fann.
  Promenera med vovven fast kylan biter i min kind,
  måste också göras så att han inte blir för “trind”

 19. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag gillar redan på Facebook, Malin Svensk Björck.
  För mig är inte mörkret nåt problem. Älskar när det är mörkt ute!
  För då blir allt inne så mysigt och alla ljus slingor och levande ljus kommer till sin rätt.
  Det här är den tid på året då man ska ta det lugnt, lyssna på kroppen och njuta av livet .
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin

 20. Massor med tända ljus, mycket filtar och mysiga filmer! Samtidigt som jag hela tiden tänker att om jag står ut några veckor till så kommer härliga julen, det blir ljusare snart och dessutom kommer tredje bebisen om ett par veckor!

 21. Många levande ljus här lyser,
  och med min sambo jag myser.
  Mörkret börjar ta över,
  men kärlek är det ända jag behöver.
  Nu när vindarna är så kalla,
  hoppas jag på att snön ska falla.

  Följer dig på bloglovin och gillar på facebook 🙂

 22. följer dig på bloglovin och facebook 😀
  det bästa sättet tycker jag är att passa på att mysa och tända massor av ljus! bara mysa till det i soffan med en kopp te och några pepparkakor. annars kan man ta en promenad, gärna på lunchen eller morgonen om man har tid (ork). det gör en piggare att komma ut i friska luften om så bara för en halvtimme 🙂

 23. följer på bloglovin, gillar på fb, nathalié teodorson.

  genom att unna mig! massage, ansiktsbehandlingar, nytt smink t. ex. och att ha tänt mycket ljus., det får perioden av mörker att kännas kortare =).

  jag dricker inte kaffe, men hade velat vinna detta till en fb-vän som är så omtänksam jämt =)

 24. Det är svårt att dagen förlänga, men umgänge med nära och kära kan mörkret förtränga.
  Varje dag viftar min bästa vän på svansen och kallar, sedan njuter vi av ljuset som avspeglas i drivor och snövallar.
  Lite nescafe jagar kylan efter vår promenad, och för någon utan bryggare får man för den uppfinningen vara glad.

 25. Ljus!
  tänder alltid mycket ljus på vintern. Det blir mysigt och man blir inte så stressad.
  Försöker gå ut och njuta av de ljusa timmarna på dagen.
  En lång vinterpromenad blir man pigg och glad av 🙂

  Följer på bloglovin.

 26. Stellan Brunnsberg

  Helst skulle jag vilja dra täcket över huvudet och invänta sommaren, men eftersom jag nu vaknat i vintermörkret lagar jag scones och kokar te som jag tillsammans med familjen avnjuter framför julkalendern.

 27. Vintermörkret är inga problem, det är ju då man kan ta itu med saker och ting. T ex att börja att pricka av sin 1000-saker attgöralista!!
  Riktigt mysigt att sitta i soffan och se en film, för det hinner jag ALDRIG att göra på sommaren!

 28. Mörker och vinter är det värsta jag vet. Men om man får till det lilla extra kan det faktiskt vara otroligt mysigt! Nu på julen tänder jag ofta ljus, sätter på ett bra TV-program och sätter mig i soffan med lussekatt och kaffe eller te. Det är HUR mysigt som helst! Det är då om någon gång som mörkret är underbart 😀

  Följer och gillar på FB och bloglovin, God Jul!

 29. Vintermörkret tacklas genom att ta vara på de få timmar av ljus vi har, bland annat genom att vara ute i skog och natur. Väl när mörkret smyger sig på skulle en kopp med Nescafe sitta bra för att energin inte skall dala.

  Har gillat på blogloving och fb. 🙂

 30. På vintern finns det inget mysigare än att ligga i soffan med en kopp Nescafe Gold under en varm och mysig filt och titta på en bra film.Lite ljus runt om kring skulle vara ett stort plus!
  Det skulle vara ännu mysigare med en bästa vän också. <3
  Välj mig så kommer jag att bjuda hem dig till mig på en varm kopp Nescafe Gold. <3
  Kram!

 31. Med glögg, pepparkakor och julradio. Några mysiga tofflor och värmeljus med någon juldoft är också ett måste. Vintern är riktigt mysig!

 32. Med tända ljus och genom att träffa vänner för att skvallra om det som hänt sen vi senast träffades. Helt över en kopp kaffe eller som nu i juletider, en kopp glögg.

 33. Det är vanligt att man “slappar” lite för mycket under vinterhalvåret, och av allt slappande blir, iallafall jag, lite nedstämd och trött! Så jag brukar försöka träna minst 3-4 gånger per vecka. Gärna en rask promenad på dagen när solen skiner! Med en kopp kaffe innan träningen kan man få lite extra energi från koffeinet att springa av sig!

 34. Med en god kopp kaffe ;D.

  näe men jag brukar hålla igång med träningen för att fortsätta ha energi, det blir ju lätt att man deppar ihop och hamnar i nåt slags soffpotatis mode, men att köra ett härligt pass på gymmet och sen gå hem och fixa en mysig middag med tända ljus och julkalendern på tv är ju något man verkligen trivs med.

 35. Jag kryper ner under täcket med datorn och en kopp kaffe. Sen kollar jag på serier i mängder! Helst ska katten vara med också, ännu mysigare!

 36. Nerkrupen i en sackosäck, en bra bok i min hand och runt omkring mig i mitt vita rum lyser doftljus. Bredvid mig ligger det en skål med tomteskum för det är man väl värd i detta dystra mörker. En kväll likt denna är perfekt efter en kall eftermiddag i stallet när man tror att tårna redan har åkt av 😉

 37. Jag tränar! Sköter om min insida och utsida för att hålla mig pigg och fräsch! Passar på att ta promenader den lilla stunden solen är framme.
  Sedan så unnar jag mig gott julfika och myskvällar framför tvn under en filt, SÅ KLART! 🙂

 38. Levande ljus, fårskinnstofflor och soffmys tar mig genom vintern. Vill gärna vinna som julklapp till min sambo som väljer nescafe före vår tassimo-maskin. Han skulle bli så glad 🙂

 39. Med en latte, massa tända ljus, ner bäddad i soffa, massa tv och film och drömmar om semester i ett varmt land.

 40. Önskar jag kunde säga att jag tacklade vintermörkret, men det gör jag inte. Hatar detta mörker – vad jag skulle vilja ha för att klara av det är SNÖ! Nu har det sagts att det blir snö, men vad det såg ut på kartan i går så kommer snön inte hit till oss 🙁

 41. Jag lyssnar på massor av bra musik (framför allt jullåtar), ser på en hel del filmer och serier (gotta love Vampire Diaries och One Tree Hill!) och självklart myser jag med gott fika tillsammans med mina vänner och familj 🙂 Böckerna åker fram allt oftare nu för tiden också 🙂

 42. Jag vill inte svara som alla andra: ljus, varma kläder osv. Jag svara; jag flyr till värmen! Jag älskar att resa och jag älskar solen samt en god kopp kaffe från Nescafé! 😉

 43. Jag är ute så mycket jag kan och fotar och försöker ta tillvara på dagsljuset. Mysiga kvällspromenader med kamera och stativ är inte helt fel det heller. Innekvällar med glögg/te/kaffe och fika med kompisar är också en favorit 🙂

  (Följer/gillar dig på bloglovin/facebook sedan innan) 🙂

 44. Med att försöka hålla en positiv attityd! Det finns alltid något att glädjas åt, även i mörka tider. Tänd många ljus o kramas mycket! Sen e de ju inte helt fel med en god kaffe heller! 😉

 45. Jag vill vinna för att ge det till min mamma. Under dessa månader kämpar hon som allra mest med hälsan och jag skulle vilja ge henne detta så hon kan få njuta och koppla av i lugn och ro men en go kopp kaffe! 🙂

 46. Jag tacklar vintermörkret genom att ha tända ljus, dricka te och hela tiden hitta på roliga saker med mina klasskompisar, så tiden går fort och våren snart är här 🙂

  Sen drömmer jag mig iväg till värmen när jag skriver på min första roman.

 47. Med en stor kopp te, bakverk och ljus på bordet. Jag sitter insvepande i en mysig filt i soffan och kollar på Tv-serier eller en bra film.

 48. Jag gillar mörkret, det är det som gör det så fint när det kommer snö som lyser upp. Brukar tända mycket doftljus i kanel och annat som är juligt och ha många ljusstakar och marschaller där ute 🙂

  följer på bloglovin,

 49. Jag tränar så mycket jag kan för att sedan med gott samvete kunna krypa upp i soffan med en filt, en bok, en kopp te och chokladtryffel.

 50. Lösningen stavas värmeljus. Överallt! I lyktor, i skålar, i stakar, i hängen, på fat, på rad… desto fler desto bättre. 🙂

 51. 1. Jag tacklar vintermörkret här uppe i norr men långa härliga promenader, tända ljus, dricka kaffe och surra med vänner, mysa med min dotter..

  2. Följer och gillar

  Hoppas på tur.. Kramar / Millah
  [email protected]

 52. Jag tacklar vintermörkret genom att så gott som varje dag gå ut på en promenad så länge det är ljust ute och på så sätt fånga det lilla ljust som faktiskt finns.

 53. Jessica Jansson

  Jag tacklar vintermörkret genom att njuta av det positiva med det, som t.ex hur mysigt det är att tända ljus till kvällsmaten och att kura ihop sig i soffan med en kopp kaffe! Dessutom försöker jag vara ute lite på dagen så att man ser solen en stund varje dag iallafall! 🙂

 54. Hej!

  Jag älskar mörkret för då kan man få nytta av diverse ljuslyktor, stearinljus osv! Supermysig!

  God jul!

 55. Viktoria Larsson

  Mums va gott!!!

  Vintern är faktiskt himla mysig när man tänker efter, och trots kylan får man bara försöka tänka på att det positiva faktiskt överväger de negativa bitarna med vintern. Jag försöker gå på mysiga julmarknader med nära och kära, klä mig i varma stora koftor och strosa runt i mystofflorna framför brasan. Bjuder gärna hem vänner på kvällsfika med massa tända ljus och bara tjattra om livet framför en go film.

 56. Jag går ut och promenerar så mycket som möjligt helst nr det är ljust. Sen kan jag med gott samvete mysa med levande ljus på kvällen, inte lika många måsten som på sommaren.

 57. Jag sätter mig framför brasan med en mugg glögg och myser med min man och mina barn!

  Gillar på fb (maria mattson) och följer på bloglovin!

  Mvh Maria

 58. Jag tar en morgonpromenad och njuter av vintern sedan tar jag en dusch och tänder ljus, läser en bok och tar mig en kopp kaffe.
  Men jag skulle vilja ge kaffet till min mamma, för hon är verkligen en kaffe älskare. Det skulle vara ett plus i kanten för henne! 🙂

 59. Hur jag klarar mig när vintern kommer? Ser till att vara bland mina vänner som jag mår bäst av och skrattar lite extra!:)

 60. Jag tar fram en fin kaffemugg,
  men undviker att dansa bugg..
  Med gott kaffe och lussebullen min,
  jag kryper upp i soffan så fin.
  Tända ljus och mysig stämning,
  funkar i både jeans och klänning.

 61. Jag ser till att försöka hitta glädjen och ljuset i alla vardagsbestyr,
  genom att med uppfinningsrikedom och skratt göra dem till roliga äventyr!

 62. Det som håller mig igång vintertid är att smita ut på en promenad under lunchrasten – 30 minuter räcker för att få energi och en dos d-vitamin!

 63. Dricker en massa kaffe tillsammans med mina vänner på något mysigt café som har tända ljus och lite skön bakgrundsmusik. Det är i såna stunder som man verkligen kan känna det “stora i det lilla” så att säga. 🙂

 64. Masa tända ljus, mycket mys med nya kärleken och party med vännerna hjälper mig att klara av vintermörkret

 65. Jag tacklar INTE mörkret, det tacklar omkull mig.
  Jag längtar efter massa snö så att det blir ljust och jag får energi.
  Inte ens kaffe får igång mig nu….

 66. Med massor av tända ljus, stora koppar te, filmmarathon och en mysig katt i knät. Blandat med en hel del skolarbeten och ljuspunkterna när man går ut och dansar järnet med tjejerna!

 67. jag brukar dricka massor av varmt kaffe eller varm oboy medans jag myser med familjen framför brasan bland massa tända ljus!

 68. Mörkret tär på både kropp och knopp
  Men det räddas med en kopp
  Kagge eller varm choklad kan variera
  Men om jag vann kaffet kommer det dominera!

 69. Massor av tända ljus, så många det bara går. Jag gillar inte alls mörkret och försöker göra det bästa av situationen, med massor av ljus tända känns höstmörkret mer okej, för jag måste ju erkänna att det är väldigt mysigt med alla ljus.

 70. Susan Vikström

  Gå och träna, simma och på yoga så ofta du bara kan och orkar. Så tacklar jag vintern och mörkret på bästa sätt. Avslutar alltid med lite härligt kaffe som belöning.

  Med vänlig hälsning Susan Vikström

 71. tilda bengtsson

  Tillsammans med kärleken, i soffan, med hundra levande ljus, varm choklad och en himla massa pussar!

 72. Jag flyr till varmare breddgrader. jag tror jag är allergisk mot snö, mörker och kyla faktiskt 😉

 73. Sandra Hellgren-Sätre

  Kryper upp i soffan under en filt med en kopp kaffe! Så mysigt älskar vintertiden 🙂

  Följer och gillar redan på bloglovin och FB 🙂

 74. Cornelia Falknäs

  Min fina muminkopp fylld med antingen te eller kaffe, jullåtar på repeat, söta ljus, och en mysig tröja är mina bästa vapen för att tackla vintermörkret!
  Och att fylla min nya blå kopp med detta pris vore ju perfekt!
  Åh, och just det!
  Den här tiden på året går jag under mottot: “Sweater weather is better weather”!

 75. Tacklar vintermörkret gör jag med ljusa kläder! Snygg rosa topp som lyser upp! Det är det bästa med vintermörkret, att alla fina färger lyser upp så fint när det är snö på backen!

 76. Ute är mörkt och kallt
  snart kommer Lucia i sin ljusa gestalt.
  Hur överlever jag mörkret det tunga?
  Vad passar då bättre än glada julsånger sjunga.
  Skynda och anmäl dig till en kör.
  Oavsett om du är sångproffs eller amatör.
  Just kring julen det märks som mest –
  av sång och musik mår du som bäst!

 77. Det gäller att ta vara på dygnets alla ljusa timmar för att man ska klara av vintermörkret. Ut och gå och var ute så mycket som möjligt. När det blir mörkt är det bästa som finns en stjärnklar kväll med norrsken 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet