Pressvisning med L.Y.X Cosmetics

Pressvisning med L.Y.X Cosmetics

lyx-cosmetics-one-step-gel-polish

I onsdags bjöd L.Y.X Cosmetics in till en pressträff för att visa och berätta om deras sprillans nya produkt, One step gel polish.

One step gel polish är gelélack framställt av nagelexperter. Formulan på lacken är biomedicinsk vilket innebär att man säker kan använda den direkt på naglarna utan att använda ett skyddslack. Inget under- eller överlack behövs.

Jag och Keela fick våra naglar lackade med valfri färg. Precis som det sägs går det rysligt snabbt. Det är bara att lacka och härda naglarna i 60 sekunder – sen är det klart! Resultatet ska hålla i 3 veckor och blir både skinande och fantastiskt fint. Det är just det här som jag tror är både största fördelen och största nackdelen.

Mina akrylnaglar lackades utan problem (yey). Problemet kom när jag skulle testa ta bort lacket hemma enligt bruksanvisningen. På akrylnaglarna gick det smidigt men på min egna utväxt blev det väldigt tidskrävande och jobbigt. Så det kan man behöva vara beredd på! Men vill man att lacket håller länge är detta säkert perfekt och värt den extra tid det tar med removern. Om man vill byta lack går det faktiskt även att lacka över med en annan färg.

keela-michaelalyx_cosmetics_one-step-gel-polishlyx-cosmetics_one-step-gel-polish
one-step-gel-polish-lyx-cosmetics

I startkitet ingår Nail drops, Gel off remover, Sluten LED-lampa, nagelborste, manikyrpinne och putsblock. Priset är 599 kr och går, från och med i dag, att beställa från Lyxcosmetics.com.

 Vad tycker du om denna nyhet? Hur länge vill du att ett nagellack ska hålla? Vad är viktigast? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

0 reaktioner på ”Pressvisning med L.Y.X Cosmetics”

  1. Det verkar hur bra som helst! 😀 Blev sjukt sugen då mina naglar är väldigt sköra på grund av massa vitaminbrist. Får skriva upp det på önskelistan 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet