Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 23: Ultimata hårvårdskitet från Eleni Chris, Invisibobble & Tangle Teezer

Har du ett ett mer ultimat kit för ditt hår?
Här finns en hel garderob med invisibobbles som räcker i flera år!
Och stärkande skandinavisk hårvård med hjortron och keratin.
Samt två snälla borstar som förkortar föntiden, reder ut, ger glans och gör dig extra fin.

Ultimata hårvårdsjulklappen

Dagens lucka presenteras i samarbete med tre hårvårdshjältar: Eleni Chris, Tangle Teezer och Invisibobble. I luckan finns allt du behöver – och lite till för extra många good hair days.

I Lucka 23: Ultimata hårvårdskitet (värde ca 1 945 kr)

Invisibobble Revolutionary Hair Tools Kit

Invisibobble Revolutionary Hair Tools Kit

Möt världens bästa hårsnoddar (om jag får säga det själv)! Invisibobble sliter inte på hårytan, ger inga avtryck i håret, minskar huvudvärk, passar alla, blir inte våt eller lös och är lätt att ta loss.

I denna helt fantastiska hårsnodds-garderob får du Invisibobble Power (För exta starkt grepp) Invisibobble Nano (perfekt för styling & flätor) samt 8 paket Invisibobble Original i färgerna: Royal Pearl, Pinking of You, Mint to Be, Crystal Clear, True Black, Pretzel Brown, To be or Nude to Be och Something Blue.

Eleni Chris Strengthening Leave-In Treatment Cream

Eleni & Chris

Eleni & Chris är ett Skandinaviskt skönhetsvarumärke med produkter utvecklade från de allra finaste och renaste nordiska ingredienserna. I dagens lucka får du tre alldeles underbara produkter som gör att håret blir starkt och mjukt:

 • Eleni Chris Strengthening Shampoo
  Ett reparativt och stärkande shampoo för torrt och skadat hår som är rik på protein och fukt. Innehåller KeraMin som är en unik kombination av vitaminer från hjortron, keratin och andra omsorgsfullt utvalda ingredienser som reparerar, stärker, mjukar upp och återfuktar håret utan att tynga.
 • Eleni Chris Strengthening Conditioner
  Ett uppfriskande och reparativt balsam för torrt och skadat hår.
 • Eleni Chris Strengthening Leave-In Treatment Cream
  En lätt och reparativ leave-in behandling för torrt och skadat hår som bygger upp håret inifrån. Ger fukt, lämnar håret glansfullt och minskar frizz. Ger även värmeskydd upp till 220 grader.

Tangle Teezer Blow Styling Half Paddle Purple & The Ultimate

Tangle Teezer

Som ni vet är jag ett stort fan av Tangle Teezer och i dagens lucka vill jag att ni ska få upptäcka fler borstar för märket – för olika behov.

 • Tangle Teezer Blow Styling Half Paddle Purple
  Här är en innovativ paddelborste som gör det snabbare att föna håret. Designen gör att fukt avlägsnas från hårstrået och förkortar föntiden. Borsten passar alla hårtyper och ger håret även volym, glans och gör att det blir frizz-fritt.
 • Tangle Teezer The Ultimate Multi-Purpose Brush
  The Ultimate är skapad speciellt för styling av torrt hår och ger en slutfinish utöver det vanliga. Tändernas unika utformning reder lätt ut håret och skapar glans. Borstens längre tänder med mjuka toppar är utformade för att enkelt reda ut och skapa volym. Handtaget gör det enkelt att dra håret bakåt för att skapa hästsvansar eller andra uppsättningar. The Ultimate Tangle Teezer är också perfekt för att ta hand om hår med hårförlängningar och clip-ins då den smidigt väver samman dem med ditt eget hår. Borsten glider försiktigt över fästen för löshår utan att dra eller skada dem.

Ultimata hårvårdsjulklappen

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Louise Karlsson!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share