Love Bar från Pret A Manger – himmelriket i en kaka!

Love Bar från Pret A Manger – himmelriket i en kaka!

Love bar

I London snubblade jag över det godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv. Jag säger bara, om du någon gång har vägarna förbi Pret A Manger så måste du gå in och köpa en handgjord Love Bar. Jag lovar, det finns INGET som är godare. Det är typ himmelriket i en kaka. Love Bar innehåller en helt fantastisk kombination av pistagenötter, mörk choklad, honung, mandel och pumpafrön insvepta i kola på en krispig flapjack-bädd. Till dess att jag återser Pret A Manger ska jag försöka komma på hur man gör dessa bars hemma själv. ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

13 reaktioner på ”Love Bar från Pret A Manger – himmelriket i en kaka!”

  1. AJ vad det där ser ljuvligt ut! Näe?! Det låter ju för gott asså. Det finns inte i Stockholm va? Jag måste kolla upp 🙂 Om du får tag på receptet, dela gärna med dig? Om du vill 😀

      1. Det finns nånting i USA som heter Cracker Jack. Popcorn täckt i röstad kola. Jag tror att det finns olika smaker nuförtiden! Back away slowly from the Cracker jack haha. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet