This post is available in
Love bar

I London snubblade jag över det godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv. Jag säger bara, om du någon gång har vägarna förbi Pret A Manger så måste du gå in och köpa en handgjord Love Bar. Jag lovar, det finns INGET som är godare. Det är typ himmelriket i en kaka. Love Bar innehåller en helt fantastisk kombination av pistagenötter, mörk choklad, honung, mandel och pumpafrön insvepta i kola på en krispig flapjack-bädd. Till dess att jag återser Pret A Manger ska jag försöka komma på hur man gör dessa bars hemma själv. ♥

13 KOMMENTARER

      • Det finns nånting i USA som heter Cracker Jack. Popcorn täckt i röstad kola. Jag tror att det finns olika smaker nuförtiden! Back away slowly from the Cracker jack haha. 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.