Kvällspyssel med fimolera

Kvällspyssel med fimolera

Pyssel med fimolera Pyssel med fimolera

Efter en hel dag med jobb framför datorskärmen ville jag bara göra något annorlunda. Så jag plockade fram min fimolera och passade på att pyssla framför bästa Vampire Diaries. Av någon anledning fastnade jag för att göra djurskallar. Jag vet inte varför eller vad det ska bli. Kanske magneter eller ett halsband? Hur som helst är det så himla kul att skapa med lera! 🙂

Nu blir det snart en kvällspromenad och sedan ett kortare yogapass hemma. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! Puss ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”Kvällspyssel med fimolera”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet