Artikeln innehåller reklamlänkar

London med Daisy Beauty: Snapshots från dag 3

London
Westminster Abbey

[dropcap size=small]H[/dropcap]äng med ekorrar i St. James's Park, ett hav av röda blommor och en historisk resa genom London. Här är ett bildregn från mina sista timmar i Storbritanniens huvudstad.

Efter hotellfrukosten checkade jag, Malin och Helena ut från hotellet och hoppade på en hop on hop off-buss för en guidad rundtur i London. Det var så himla mysigt att börja morgonen med att bara luta sig tillbaka och njuta av utsikten över Londons alla sevärdheter samtidigt som vår brittiska, guide berättade mer om alla platser.

London Remembrance Day
Blood Swept Lands and Seas of Red

Det var otroligt mäktigt att se det röda havet av vallmo och alla tusentals människor som samlats för att hedra Remembrance Day (Stilleståndsdagen) och alla soldater som föll i första världskriget. Remembrance Day är en högtid som hålls den 11 november varje år till minne av undertecknandet av stilleståndsavtalet 1918 mellan de stridande parterna i första världskriget och krigets slut. I Storbritannien symboliserar vallmoblomman hågkomsten.

Remembrance Day i LondonLondon Remembrance DayRemembrance Day i London

London Remembrance Day

Efter drygt en och en halv timmes bussresa hoppade vi av vid Green Park och strosade vidare till Buckingham Palace. Här möttes vi av hästar, poliser, tv-reportrar och hundratals människor som samlats för Remembrance Day.

[FinalTilesGallery id='1′]

[divider]Klicka för att se större bilder[/divider]

Squirrel - St. James's Park

Det är faktiskt svårt att tro att man befinner sig mitt i centrala London när man vandrar genom St. James's Park. Ekorrarna är otroligt tama och är precis överallt. Om du har små brödbitar med dig kan du räkna med att ekorrarna kommer rusande fram mot dig och äter direkt från din hand.

Bus in LondonLondon street style

Efter en härlig lunch på Leon, passade vi på att köpa med oss varsin kaffe (och fantastisk Love Bar) medan vi promenerade vidare mot Big Ben.

Sedan åkte vi tunnelbana till Oxford Circus och spenderade sista timmen innan hemresan på Oxford Street. Jag är nästan glad att jag inte hann vara längre på Oxford Street. För wow vad lätt det är att spendera pengar där. Shoppingbegär deluxe!

Big Ben

Summa summarum har det varit en alldeles underbar weekend i London med Daisy Beauty. Jag har lärt mig otroligt mycket om ingredienser och varumärken, har lärt känna fantastiska bloggare och fått uppleva en helt amazing stad. Kärlek vid första ögonkastet. Så kan man nog beskriva min upplevelse av London. I will return!

Jag vill återigen tacka Kicki Norman och Sam Bergenstråhle som styrt upp denna grymma resa. Detta kommer jag leva på länge! 🙂


 

Läs mer: 
London med Daisy Beauty – Del 1
London med Daisy Beauty – Del 2

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share