Artikeln innehåller reklamlänkar

TEST: Loka Likes Too Much – Chokladboll, Hallon Frozen Yoghurt & Mango Pannacotta

Loka Likes Too Much

Vad sägs om att dricka chokladboll eller mango pannacotta i vattenform? Är det too much? Jepp! Sommarens nya smaker från Loka heter Loka Likes Too Much och är just det. Lite för mycket av det goda. 

Det nya smakerna är Chokladboll, Frozen Yoghurt Hallon och Mango Pannacotta. Nyfiken på hur de smakar? Simon och jag har provat.

Test: Loka Likes Too Much

Loka Hallon Frozen Yogurt

Ida: Hallå, det smakar frozen yoghurt ju! Det smakar sjukt creepy men ändå liiite okej med touchen av hallon. Om jag är supertörstig och inte har något annat tillgängligt skulle jag dricka det, förmodligen inte annars.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (2/5)

Simon: Jag kan inte förstå att det smakar frozen yoghurt! Helt okej, jag är mer orolig för chokladbollsvattnet. Hallonsmaken är god men frozen yoghurt passar inte vattenform.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (3/5)

Loka Chokladboll

Ida: WTF!!! Jag får kväljningar av att bara lukta på vattnet. Det knasiga är att eftersmaken påminner om chokladboll, men nej. Detta är way too much!
Betyg: ♥♥♥♥♥ (0/5)
Simon: Det är sjukt, för det smakar och doftar chokladboll. Jag gillar chokladbollar men inte det här. Dock coolt att Loka kan få fram smaken!
Betyg: ♥♥♥♥♥ (0/5)

Loka Mango pannacotta

Ida: Bäst hittills! Smakar inte jättemycket pannacotta men däremot mango vilket är läskande.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (3/5)

Simon: God och läskande! Pannacotta, mango och vatten passar.
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

Loka Likes Too

Vågar du prova någon av dessa nyheter?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share