Life hack: Skål av chipspåse

Life hack: Skål av chipspåse

Life hack - Chips

Ett litet “life hack” inför fredagsmyset! Gör chipspåsen till en chipsskål. Du slipper diska och har en charmig och praktisk “skål att ställa fram. Jag kan även lova att chipsen smakar så mycket bättre om de får vara i påsen hela tiden. Vi brukar även göra detta för att undvika att slänga chips. Jag vet inte hur många gånger vi hällt upp chips i en skål en fredagskväll och sedan låtit resterna vara kvar i hopp om att de ska ätas upp. Men det slutar alltid med att vi slänger chips. Så jag föredrar faktiskt detta framför skålar 😉

Så gör du en skål av en chipspåse:

1. Vik in kanten längst upp på chipspåsen (blir snyggare).
2. Ta tag i chipspåsens nedre hörn, tryck in mot mitten och rulla sedan uppåt från botten. Chipsen trycks upp och du har en färdig skål!

Om det blir över är det bara att rulla ut påsen, återförsluta och göra samma knep vid nästa chipstillfälle.

Life Hack - ChipsskålLife hack - chipsskål

Uppdatering:
Spana in hur du gör i min video:

Ha en underbar fredag finisar!
XoXo

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”Life hack: Skål av chipspåse”

  1. Fattar inte hur man gör, jag messar bara upp det. Jag läser dina instruktioner men jag är sämst, haha! Har du någon Life Hack film på YT eller nåt som du kan länka där man ser hur hen gör? 🙂 Superbra tips. Jag har sett det någonstans förut med, love it. Tack för det, guldet! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet