Artikeln innehåller reklamlänkar

Jabushe Sweden – hudvårdsprodukterna som gjort under för min blandhy!

Jabushe Sweden

Mindre porer, mer lyster och en slätare och jämnare hud hud. Äntligen är letandet efter den perfekta dag- och nattkrämen över! Svenskproducerade Jabushe är hudvårdsserien som gjort under för min blandhy – med mätbar effekt!.

Det började med att jag träffade hudterapeuten Marie Oddsson på Acadermia-mässan i februari. Hon gjorde en djupgående hudanalys med en scanner och konstaterade att kollagenhalten i min hy var låg för min ålder. Så vi bokade in en träff och sedan dess har jag testat två produkter från Jabushe Sweden. Jabushe Intense Age Defense Soft och ett ögonserumet Jabushe Age Defense Eye Lift Serum.

Som ni hör på namnen är det antirynkkrämer, men det är inte därför jag använder dem. Utan för att krämen och serumets aktiva ämnen penetrerar hudbarriären och har en god effekt på blandhy. Man får en jämnare, slätare och mjukare hud. Effekten av Jabushe kommer från det intensivt, verksamma QAL-100, en patenterad formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin.

Jabushe Sweden
Mätbar effekt! Före- och efter tre månaders användning av Jabushe.

På bilden ovan syns resultatet efter drygt tre månaders användning. På bilden till vänster är kollagenhalten 33 och på efterbilden till höger är kollagenhalten 51. Det är en otrolig skillnad som jag framförallt märker av varje dag. Jag har fått mindre porer, mindre finnar, mindre mörka ringar under ögonen, mer lyster och överlag en mycket jämnare hud. Jag har inte längre lika mycket problem med torra och feta områden. DET är en underbar frihetskänsla efter att ha buktas med min hy i så många år. Marie har förklarat att mitt fantastiska resultat beror på att cirkulationen i hudcellerna har ökat tack vare den stimulerande liponsyran.

Jag är i alla fall superglad att jag äntligen hitta något som, bevisligen, fungerar för min hy 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share