OPI Comet In The Sky – Galax i en flaska!

OPI Comet In The Sky – Galax i en flaska!

OPI Comet In The SkyOPI Comet In The Sky

Först ut att testa i kollektionen OPI Gwen Stefani Holiday är topplacket OPI Comet In The Sky.Topplacket är fullproppat med svart och regnbågsfärgat glitter och ser ut som en galax i flaskan. Och jag måste säga att det är minst lika fint på naglarna! På bilden ovan har jag applicerat två lager av OPI Comet In The Sky över det mörkblå nagellacket OPI Miss Piggys Big Number.

Det var enkelt att fånga upp glitter på borsten och jag älskar resultatet. Naglarna ser ut som en galax = särskilt awesome med tanke på att jag älskar rymden.

Vad tycker du om resultatet? 🙂 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

14 reaktioner på ”OPI Comet In The Sky – Galax i en flaska!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet