Artikeln innehåller reklamlänkar

Le Specs Runaways Luxe Ash

Le Specs Runaways Luxe Ash w pink revo mirrorNy hårfärg och nya solisar! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg Le Specs Runaways Luxe Ash. Rosa spegelglas och snygga genomskinliga bågar. Love, love, love! De passar dessutom ännu bättre till min nya bruna hårfärg. Jag var så less på min tidigare hårfärg, som skiftade i olika nyanser av orange, blont och ljusbrunt, och bestämde mig för att färga håret hemma. Igen. Jag trivs alltid lika bra i brunt hår (det är ju faktiskt min naturliga hårfärg). Dessutom älskar jag att ha mörkare hår till hösten 🙂

Le Specs Runaways Luxe Ash ♥

Le Specs Runaways Luxe Ash w pink revo mirror

Le Specs Runaways Luxe Ash + L'Oréal Paris Color Riche Rose Royal på läpparna.

Le Specs Runaways Luxe Ash w pink revo mirror

Vad tycker ni om min nya hårfärg och solisar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share