This post is available in

California, Here We Come!

MY GOD! I dag går en av mina största drömmar i uppfyllelse! Jag vet inte längre i hur många år jag har längtat efter just den här dagen. Dagen då jag ÄNTLIGEN åker till Kalifornien. Jag har drömt om att besöka USA sedan jag var liten. Framförallt västkusten. Los Angeles, San Franscisco, Las Vegas, Grand Canyon, Universal Studios, Hollywood, Rodeo Drive, Venice Beach, Big Sur, Yosemite … Det finns så många otroliga platser att upptäcka.

Förbered er på en massa soliga bilder och häng med på min efterlängtade drömresa. Du kan följa mig via Bloglovin’, på Instagram (@adaras) samt på Facebook 🙂

18 KOMMENTARER

  1. Åhh det kommer vara så himla roligt att få följa din USA resa! En USA resa ligger också på min dröm lista över länder som jag vill besöka!!
    Förresten, nu kommer jag kunna kommentera igen. Då jag äntligen har fått en dator! <3

  2. Åhh det kommer vara så himla roligt att få följa din USA resa! En USA resa ligger också på min dröm lista över länder som jag vill besöka!!
    Förresten, nu kommer jag kunna kommentera igen. Då jag äntligen har fått en dator! <3

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.