Kokosdoftande solnyheter från Hawaiian Tropic

Kokosdoftande solnyheter från Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic 2015

Det är få märken jag förknippar med sommar lika mycket som Hawaiian Tropic. Jag älskar de klassiska kokosdoftande solprodukterna som gör det lätt och roligt att smörja in sig med solskydd regelbundet.

Inför solsängen 2015 har Hawaiian Tropic lanserat två spännande nyheter: Golden Tint Sun Spay Lotion  som ger en snygg gyllene solbrun färg redan första dagen på stranden och Shimmer Effect Protective Lotion som ger huden ett diskret gyllene skimmer.

Alla Hawaiian Tropics solskyddsprodukter innehåller både UVA- och UVB-skydd och är vattenresistenta upp till 80 minuter. De är även hypoallergeniska och dermatologiskt testade.

Hawaiian Tropic Golden Tint Sun Spray Lotion

Härlig doft, lättapplicerad och en fin gyllene ton. Golden Tint Sun Spray Lotion (SPF 10 & SPF 15) kommer jag garanterat använda flitigt i sommar. Det rekommenderas att använda 3 skedar av produkten för hela kroppen 20 minuter innan solexponering.

Hawaiian Tropic- Shimmer Effect Protective Lotion

Hawaiian Tropic Shimmer Effect Protective Lotion (SPF 8 & SPF 25) är en underbar solskyddsfaktor berikad med skimmer för en fräsch hud på stranden. Den innehåller mikroskopiskt små mineralpartiklar som reflekteras av solen och förstärker och framhäver hudens egen färgton. Jag tror att detta kommer bli ett perfekt solskydd när man redan fått en snygg solbränna som man vill förstärka.

Test: Hawaiian Tropic Shimmer Effect Protective Lotion & Golden Tint Sun Spraya Lotion Hawaiian Tropic Lip Gloss Mango Papaya

Inför sommaren är det givetvis smart att även börja använda sminkprodukter med SPF. Hawaiian Tropics läppglans är en kär favorit. Detta, med en underbar tropisk doft av Mango & Papaya gör läpparna mjuka, glänsande samtidigt som det skyddar mot UV-strålar.

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil

Protective Dry Oil är en av mina solfavoriter (ännu bättre är dock sprayversionen av torroljan med SPF 10)! Jag kompletterar den alltid med högre solskydd, men det är torroljan jag använder mest regelbundet. Den doftar allra bäst och mest, innehåller antioxidanter som ger huden näring, gör den mjuk och är otroligt lätt att applicera. Torroljan tränger snabbt in i huden utan att efterlämna en oljig yta.

v

Tack till Hawaiian Tropic och Reddville för detta uppskattade utskick! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

7 reaktioner på ”Kokosdoftande solnyheter från Hawaiian Tropic”

  1. Blev nu sugen på att testa deras produkter! Har länge funderat att köpa något där ifrån men det har aldrig blivit av 🙂

    1. Vad kul! Jag kan varmt rekommendera deras solskydd, särskilt torroljan! Den härliga doften och känslan gör det så lätt och roligt att smörja in sig ofta 😀

  2. SPF 6??? Hihihi, men doften av Hawaiian Tropic är doften av en värm, solig sommar dag på stranden! Fy vad jag längtar efter en riktig sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet