Snabb teckning med oljepastellkritor

Snabb teckning med oljepastellkritor

Snabb teckning med oljepastellkritorSnabb teckning med oljepastellkritor

Jag minns inte ens senaste gången jag ritade bara för att rita. I kväll kunde jag inte motstå frestelsen när jag hittade en förpackning med oljepastellkritor. Jag köpte den på Indiska för flera år sedan. Nu fann jag den igen, undangömd i en låda. Och vet ni vad? Det var så barnsligt roligt att måla med kritor igen. Så snart jag får lite tid över ska jag göra en ordentlig teckning med de färgglada kritorna. Om ni har förslag på motiv – skriv gärna i en kommentar! ♥

Ha en fin fredagskväll! Puss

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Snabb teckning med oljepastellkritor”

  1. Fint! Jag blir imponerad av folk som kan rita och måla så fint. De flesta i 5-6 års ålder kan rita bättre än mig haha. 🙂

  2. Fint! Jag blir imponerad av folk som kan rita och måla så fint. De flesta i 5-6 års ålder kan rita bättre än mig haha. 🙂

  3. “Jag är så avundsjuk ” när det gäller teckning och målning har jag inte en tumme utan en fot mitt i handen. Den bild du börjat på blir spännande att se när den är klar och era graciösa katter kan bli bra motiv. Många ….

  4. “Jag är så avundsjuk ” när det gäller teckning och målning har jag inte en tumme utan en fot mitt i handen. Den bild du börjat på blir spännande att se när den är klar och era graciösa katter kan bli bra motiv. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet