Kicks Colour ID – hitta din perfekta foundationnyans på 1 minut!

Kicks Colour ID – hitta din perfekta foundationnyans på 1 minut!

kicks-color_ID

Tycker du att det är svårt att hitta rätt nyans på din foundation? Då vill Kicks hjälpa dig på traven, med höstens stora nyhet – Kicks Colour ID. Det är ett verktyg som snabbt och enkelt hjälper dig att hitta din perfect match.

Jag var på Kicks pressfrukost i går där den spännande nyheten presenterades i samband med Kicks Beauty Report och höstens must-haves. Vi fick bland annat veta att Kicks har över 1 600 olika foundations och puder i sitt sortiment. Att det är en djungel att botanisera i är ingen underdrift. Utbudet är enormt och det är därför inte konstigt att större delen av Sveriges kvinnor tycker att det är en svårt att hitta rätt foundation bland alla varumärken, täckningsgrader, formulas och nyanser.

Kicks Colour ID baseras på en revolutionerande teknik som kan mäta hudens exakta färgton för att sedan matcha den mot alla nyanser som finns i sortimentet. Mätverktyget har nio inbyggda ljuskällor för perfekt mätning. Den genererar snabbt en personlig färgkod som skrivs ner på en liten lapp så att man enkelt kan söka vidare efter matchande foundations, puder och andra makeupprodukter på kicks.se.

bareminerals-bareskin

Jag fick äntligen även nosa på en efterlängtad nyhet. En flytande version av BareMinerals foundation! BareMinerals Bareskin innehåller mineralpigment som är täckta med jojobaolja. I formulan finns också kokosbas, C-vitamin och vegetabiliska stamceller, vilket gör att foundationen även är hudvårdande. På längre sikt ska den kunna göra huden klarare och jämnare i ton och nyans.

Min “perfect match” i BareMinerals-serie hade jag aldrig ens kunnat gissa. Det blev nyansen Bare Nude 09. En nyans som passar “medium skin” med guldiga undertoner. Jag har nog aldrig någonsin kunnat ha en foundation med ens en hint av gula undertoner. Så hur denna foundation fungerar på mig ska bli minst sagt spännande.

OM det nu skulle vara så att det inte stämmer går det faktiskt att byta in sin foundation hos Kicks inom 14 dagar med Kicks Colour Guarantee. Kicks är så självsäkra på mätresultatet att de garanterar att en foundation med samma färgkod ska matcha ens hud perfekt.

kicks-color-id

Min personliga färgkod är K-L4W2. Det är den jag ska använda för att söka och hitta fler perfekta nyansmatchningar.

bareminerals_bareskin

Vill du också mäta din hudton? Kika förbi hos Kicks efter nästa vecka. Kicks Colour ID lanseras exklusivt i alla Kicks-butiker i både Sverige och Norge vecka 36. Att mäta hudtonen och få en personlig kod är självklart helt gratis 🙂

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Kicks Colour ID – hitta din perfekta foundationnyans på 1 minut!”

  1. Jag såg på deras hemsida för någon vecka sedan att dom lanserat koderna! OCh jag tycker det är helt SUVERÄNT! Framförallt för sånna som mig som bor mitt ute i ingenstans med tre timmars bilfärd till närmaste butik som säljer smink. Nu kan jag bara ta koden på min vanliga foundation och söka efter samma kod bland dom andra märkena! Love it! 😀

    1. Visst är det suveränt! 😀 Förstår att det är extra grymt för dig som bor så långt bort från närmaste butik. Det är så smidigt att bara få en kod och sedan kunna hitta matchande nyanser digitalt från alla olika varumärken.

  2. Äntligen…vad härligt att det har kommit nåt sånt:) För det är som sagt en djungel. Ska verkligen se till och ta mig till Kicks när den är lanserad.

  3. När det släppts i alla affärer, går man bara till en anställd på kicks och ber om att man vill “mäta” ut vilken hudton man har? 🙂 Eller hur funkar det

    1. Ja precis, de har personal som hjälper en i varje butik 🙂 Dels får du reda på din nyans, sedan kan du också få hjälp med resten, som formula, täckningsgrad m.m.

    1. Visst är det bra! Det kommer att finnas från och med vecka 36 i alla Kicks-butiker, så du kan alltså göra det när som helst även efter den veckan 😀

  4. När jag var på Boots i London var märket no.7 där med en sån sak, så jag testade och fick även ett litet prov, och den passade perfekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet