Artikeln innehåller reklamlänkar

Kicks Colour ID – hitta din perfekta foundationnyans på 1 minut!

kicks-color_ID

Tycker du att det är svårt att hitta rätt nyans på din foundation? Då vill Kicks hjälpa dig på traven, med höstens stora nyhet – Kicks Colour ID. Det är ett verktyg som snabbt och enkelt hjälper dig att hitta din perfect match.

Jag var på Kicks pressfrukost i går där den spännande nyheten presenterades i samband med Kicks Beauty Report och höstens must-haves. Vi fick bland annat veta att Kicks har över 1 600 olika foundations och puder i sitt sortiment. Att det är en djungel att botanisera i är ingen underdrift. Utbudet är enormt och det är därför inte konstigt att större delen av Sveriges kvinnor tycker att det är en svårt att hitta rätt foundation bland alla varumärken, täckningsgrader, formulas och nyanser.

Kicks Colour ID baseras på en revolutionerande teknik som kan mäta hudens exakta färgton för att sedan matcha den mot alla nyanser som finns i sortimentet. Mätverktyget har nio inbyggda ljuskällor för perfekt mätning. Den genererar snabbt en personlig färgkod som skrivs ner på en liten lapp så att man enkelt kan söka vidare efter matchande foundations, puder och andra makeupprodukter på kicks.se.

bareminerals-bareskin

Jag fick äntligen även nosa på en efterlängtad nyhet. En flytande version av BareMinerals foundation! BareMinerals Bareskin innehåller mineralpigment som är täckta med jojobaolja. I formulan finns också kokosbas, C-vitamin och vegetabiliska stamceller, vilket gör att foundationen även är hudvårdande. På längre sikt ska den kunna göra huden klarare och jämnare i ton och nyans.

Min ”perfect match” i BareMinerals-serie hade jag aldrig ens kunnat gissa. Det blev nyansen Bare Nude 09. En nyans som passar ”medium skin” med guldiga undertoner. Jag har nog aldrig någonsin kunnat ha en foundation med ens en hint av gula undertoner. Så hur denna foundation fungerar på mig ska bli minst sagt spännande.

OM det nu skulle vara så att det inte stämmer går det faktiskt att byta in sin foundation hos Kicks inom 14 dagar med Kicks Colour Guarantee. Kicks är så självsäkra på mätresultatet att de garanterar att en foundation med samma färgkod ska matcha ens hud perfekt.

kicks-color-id

Min personliga färgkod är K-L4W2. Det är den jag ska använda för att söka och hitta fler perfekta nyansmatchningar.

bareminerals_bareskin

Vill du också mäta din hudton? Kika förbi hos Kicks efter nästa vecka. Kicks Colour ID lanseras exklusivt i alla Kicks-butiker i både Sverige och Norge vecka 36. Att mäta hudtonen och få en personlig kod är självklart helt gratis 🙂

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share