Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: 5 saker du kan göra av en Pringlesburk

DIY - 5 saker du kan göra av en Pringlesburk

Lite tid över i helgen? En tom Pringlesburk efter fredagsmyset är perfekt att använda till pyssel. Med lite rengöring, inspiration och fantasi är Pringlesrören faktiskt något av de enklaste som finns att återanvända på kreativa sätt.

Här är fem inspirerande idéer från Pinterest. Klicka på länkarna för att komma direkt till respektive källa 🙂

Vas av Pringlesburk

1. Vacker rustik vas

Har du tålamod kan du göra en riktigt snygg rustik stenvas av din Pringlesburk.

Från Pringlesburk till förvaring för kakor och pasta

2. Kakburk

Eller varför inte förvandla chipsburken till en söt kakburk istället? En gullig presentidé på samma gång!

3. Pastaburk

Jepp, Pringlesburken är perfekt storlek för att förvara pastan i. Pimpa dina burkar med presentpapper och skriv sedan en fin etikett på varje burk för att lätt skilja mellan olika pastasorter.

Pringlesburk som inredning

4. Förvaring för presentpapper

Att använda Pringlesrör som förvaring för omslagspapper är en så söt, snabb och vettig lösning på det gamla problemet med hur man ska organisera alla presentpapper. Med lite sprayfärg kan alla presentpapper till och med få vara en del av inredningen.

5. Kreativ inredningsdetalj

Så knasig men så härlig! Några pennor runt Pringlesröret, ett sött band och en stor bukett solrosor i. Den här vasen skulle dra till sig alla blickar i vilket rum som helst. Med lite fantasi kan man skapa sin alldeles egna och unika inredningsdetalj.

Pringlesburken är perfekt att ha allt från blommor eller penslar till kakor eller pasta i. Hur man väljer att dekorera burken är dock ett avsnitt i sig. Ett snabbt tips är att använda spraylim och pimpa burken med glitter, pärlor eller varför inte en bit tapet? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share