The Color Run – färgsprakande löparfest i Stockholm

The Color Run – färgsprakande löparfest i Stockholm

ÅÅh, can't wait! Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle delta i ett lopp i den närmaste framtiden. Men när jag hörde att The Color Run skulle komma till Sverige kunde jag inte låta bli. Det är ett lopp med en twist och något som internationellt är känt som ”The Happiest 5k on the Planet“.

The Color Run handlar nämligen inte om att prestera eller vinna, det handlar bara om glädje och gemenskap. Loppet är en fem kilometer lång bana, utan tidtagning, där tusentals löpare blir överösta av olika färgpulver vid varje passerad kilometer. Det ser superroligt ut. Kolla bara på klippet ovan så förstår du vad jag menar 😉

Loppet äger rum den 23 augusti i Stockholm samt den 20 september i Lund. Jag och Kasia ska vara med på lördag. Pepp, pepp, pepp!

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

3 reaktioner på ”The Color Run – färgsprakande löparfest i Stockholm”

  1. åh, kuul. jag vill!!

    sv: Ja, jag älskar som du vet min nya design!! Och min blogg har ju seretema, men dessförinnan hade jag natur, miljö och klimat som tema, så det passar AMAZING 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet