Artikeln innehåller reklamlänkar

Kérastase Resistance Thérapiste: När du vill ge ditt skadade hår en andra chans

Kérastase Resistance Thérapiste

Livlöst, skadat, torrt och överbehandlat hår? Då är den nya hårvårdsserien Kérastase Resistance Thérapiste din räddare i nöden.

Denna serie är som gjord för mig! Jag byter ofta hårfärg och använder regelbundet olika stylingverktyg. Det är inte konstigt att håret tar stryk och blir tovigt och slitet. De senaste veckorna har jag verkligen försökt låta bli min styler, hårtork och löshår och istället satsat mer på att ta hand om håret och behandla det med bra hårvårdsprodukter.

Thérapiste är guld värd! Jag brukar alltid vara kritisk när jag ser produkter som ska ”reparera skadat hår”. Om håret är skadat brukar det inte gå att reparera det. Men denna serie är något helt nytt.

Efter 15 års forskning har L'Oréal research fått en ny förståelse för KAPs, mikroproteiner som sammanlänkar och binder ihop keratinet i håret. När håret är/blir skadat försvinner KAPs och strukturen kollapsar. Denna serie innehåller Fibra-KAP och extrakt från uppståndelseväxten Myrothamnus Flabellifolia, som kompenserar för hårets förlorade KAPs och återaktiverar dess verkan. Thérapiste återställer hårets skadade delar, mjukgör hårets yta, jämnhet och gör att det blir glansigt och silkeslent. Håret får helt enkelt en andra chans och känns levande igen.

Upptäck Kérastase Resistance Thérapiste

Kérastase Resistance Thérapiste

Soin Premier Thérapiste (309 kr) – Vårdande skydd för håret som används innan shampoonerng. Den mjukgörande texturen reparerar håret samtidigt som det inte tynger ner. Och jepp. Det är saftiga priser på dessa produkter, men är det endast en av dessa du kan köpa så är det detta vårdande skydd!

Kérastase Resistance Thérapiste

Bain Thérapiste (299 kr) – Ett creme-shampoo med gelétextur som löddrar härligt. Det reducerar friktionen på håret, återuppbygger och gör håret mjukt och glansigt.

Kérastase Resistance Thérapiste

Serum Thérapiste (339 kr) – Dubbelverkande serum med värmeskydd (upp till 180° C), som förnyar håret, försluter och reparerar delade toppar. Serumet gör även att håret torkar nästan dubbelt så snabbt när du fönar det.

Masque Thérapiste (399 kr) – Den första vårdande inpackningen som agerar som ett SOS-bandage. Håret repareras på djupet och återfår sin styrka och elasticitet. Håret blir förstärkt, mer livfullt och supermjukt!

[rwp-review id=”0″]

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share