Artikeln innehåller reklamlänkar

Kérastase Resistance Thérapiste: När du vill ge ditt skadade hår en andra chans

Kérastase Resistance Thérapiste: När du vill ge ditt skadade hår en andra chans

Kérastase Resistance Thérapiste

Livlöst, skadat, torrt och överbehandlat hår? Då är den nya hårvårdsserien Kérastase Resistance Thérapiste din räddare i nöden.

Denna serie är som gjord för mig! Jag byter ofta hårfärg och använder regelbundet olika stylingverktyg. Det är inte konstigt att håret tar stryk och blir tovigt och slitet. De senaste veckorna har jag verkligen försökt låta bli min styler, hårtork och löshår och istället satsat mer på att ta hand om håret och behandla det med bra hårvårdsprodukter.

Thérapiste är guld värd! Jag brukar alltid vara kritisk när jag ser produkter som ska “reparera skadat hår”. Om håret är skadat brukar det inte gå att reparera det. Men denna serie är något helt nytt.

Efter 15 års forskning har L’Oréal research fått en ny förståelse för KAPs, mikroproteiner som sammanlänkar och binder ihop keratinet i håret. När håret är/blir skadat försvinner KAPs och strukturen kollapsar. Denna serie innehåller Fibra-KAP och extrakt från uppståndelseväxten Myrothamnus Flabellifolia, som kompenserar för hårets förlorade KAPs och återaktiverar dess verkan. Thérapiste återställer hårets skadade delar, mjukgör hårets yta, jämnhet och gör att det blir glansigt och silkeslent. Håret får helt enkelt en andra chans och känns levande igen.

Upptäck Kérastase Resistance Thérapiste

Kérastase Resistance Thérapiste

Soin Premier Thérapiste (309 kr) – Vårdande skydd för håret som används innan shampoonerng. Den mjukgörande texturen reparerar håret samtidigt som det inte tynger ner. Och jepp. Det är saftiga priser på dessa produkter, men är det endast en av dessa du kan köpa så är det detta vårdande skydd!

Kérastase Resistance Thérapiste

Bain Thérapiste (299 kr) – Ett creme-shampoo med gelétextur som löddrar härligt. Det reducerar friktionen på håret, återuppbygger och gör håret mjukt och glansigt.

Kérastase Resistance Thérapiste

Serum Thérapiste (339 kr) – Dubbelverkande serum med värmeskydd (upp till 180° C), som förnyar håret, försluter och reparerar delade toppar. Serumet gör även att håret torkar nästan dubbelt så snabbt när du fönar det.

Masque Thérapiste (399 kr) – Den första vårdande inpackningen som agerar som ett SOS-bandage. Håret repareras på djupet och återfår sin styrka och elasticitet. Håret blir förstärkt, mer livfullt och supermjukt!

[rwp-review id=”0″]

 

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

4 reaktioner på ”Kérastase Resistance Thérapiste: När du vill ge ditt skadade hår en andra chans”

  1. Soin Premier Thérapiste! Det är som en underbar lotion du använder innan shampooneringen. Den gör håret supermjukt, lent och mindre trassligt. Annars skulle jag säga serumet som även det är underbart 🙂

 1. Åh tack för tipset gumman. Gick nyss från mörk till en aning ljusare. Som tur är tog håret inte mycket stryk, men känner att det blivit torrare sen jag fick lilla Nova hem hit då jag får tvätta håret oftare än innan (spybebis) + att man går med uppsatt för det mesta. Denna löning ska jag garanterat ner och kika på dessa produkter. Om det är någon jag litar på gällande produkter så är det när du skriver om dom i bloggen.

  Jag hoppas du ska få det AWSOME i LA 😀 Njut och ta till vara på varje sekund.
  Fota, fota, fota och se till att få med dig en DRÖS med minnen därifrån.

  Kramar till dig vackrast
  // Angelica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet