Kardashian Beauty till Sverige

Kardashian Beauty till Sverige

kardashian-beautykardashian-beauty-brallis

Realitystjärnan Kim Kardashian och hennes systrar Khloé och Kourtneys egna sminkmärke lanseras nu på svenska marknaden hos Brallis.se!

2012 startade systrarna kosmetikalinjen Khroma Beauty, ett namn som tidigare i år byttes namnet ut till Kardashian Beauty. Jag har fått chansen att prova några produkter ur sortimentet. Eftersom jag tycker att Kim är en av världens vackraste kvinnor ser jag särskilt fram emot att få testa hennes (och hennes systrars) smink. Produkterna jag fick hem känns helt perfekt för inspireras av Kim! Hon är känd för sina mystiskt sotade ögon, långa fransar och hennes alltid fantastiska glow. Det nudefärgade lacket är inte bara urläckert utan även Kims on the go-färg på naglarna!

kardashian-beauty-wiplash kardashian_beauty_brallis kardashian-beauty_brallis
Kardazzle Face Palette är noga utvalda nyanser av Kim, Khloé och Kourtney. Ovan är Khloeé palett. Visst är det snygga nyanser?

Det finns massor av spännande produkter i Kardashian Beauty. Kolla in allt HÄR!

Vad tycker du om om produkterna ovan? Något som lockar extra? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

0 reaktioner på ”Kardashian Beauty till Sverige”

  1. Hej! Vilken fin blogg du har! 🙂
    Jag har en frågestund på min blogg, skulle vara jättesnällt om du skulle kunna skriva en fråga till mig. Tackar så mycket i förhand 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet