Artikeln innehåller reklamlänkar

Daisy Beauty-event: Björn Axén Style curler och Magic style brush

daisy_beauty_bjorn-axen

I onsdag bjöd Daisy Beautys Kicki in till ett lyxigt hårstylingevent med den kungliga hovleverantören – Björn Axén. Här är bilderna!

Två av Sveriges bästa frisörer, Peter Hägelstam och Johan Hellström, var på plats för att visa upp Magic style brush och Slide curler. Vi fick även veta mer om Björn Axéns inspirerande historia.

När Björn Axén tragiskt gick bort 1993 blev Johan arvtagare till företaget, något som kom som en chock. Johan var då bara 27 år gammal och bjöd in Peter Hägelstam som ägare för att förvalta Björns livsverk. Trots att media slog vad om att företaget skulle gå i konkurs lyckades Johan och Peter tillsammans vända allt. I dag fixar Björn Axén fortfarande drottning Silvia och sesssornas kungliga svall och ses som ett hårvårdsmärke i världsklass.

magic-style-brush

Peter och Johan visade hur lätt det är att få en snygg frisyr med stylingverktygen.

Johan-Hellstrom-bjorn-axen

Ellen kunde inte riktigt förstå hur enkelt Slide curler är att använda. Johan visade how it's done.

Slide-curler-bjorn-axen-fore-efter

Före- och efterbilder med Slide curler. Visst är det snyggt? 😀

magic_style-brush-fore-efter

Och så här glammigt blev resultatet med Magic style brush.

obh-nordica-bjorn-axen-magic-style-brush

Stylingborsten kommer i tre olika storlekar. Med värmen kan man enkelt borsta håret till den frisyr man vill ha. Jag har länge varit sugen på denna produkt så kommer bli riktigt kul att testa!

Alla kunde även få håret fixat på plats av Johan eller Peter. Himla typiskt nog var jag tvungen att åka hem och missade den unika möjligheten. Men eftersom vi fick med oss varsitt stylingverktyg med oss hem kan jag testa på mig själv när jag vill! Inte nog med det, Peter rekommenderade även produkter till mig som jag fick med mig: Blow dry styling cream, Smoothing milk och Caring hairspray.

bjorn-axen-the-legacybjorn_axen_the_legacy

Tack Daisy Beauty och Björn Axén för ett grymt event! 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share