Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, Lucka 6: Vinn en valfri Daniel Wellington-klocka

Daniel Wellington - Klocka med natoarmband

Dagens lucka presenteras i samarbete med Stilrenaklockor.se. Bakom luckan gömmer sig en valfri klocka med natoarmband från Daniel Wellington (värde mellan 885 kr – 1 495 kr).

Med sin avslappnade och lite mer exklusiva stil passar Daniel Wellingtons klockor för alla tillfällen. Till affärsmötet, tennismatchen eller till fest. Daniel Wellington är ett stilfullt märke – både för kvinnor och män. Du hittar alla klockor → här.

Så tävlar du: 
Vad skulle du vilja ha mer tid för? Motivera i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är POOS, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

151 reaktioner på ”Julkalender, Lucka 6: Vinn en valfri Daniel Wellington-klocka”

 1. Jag skulle vilja ha mer tid till att njuta, av livet. Det låter klyshigt men så är det. Man (jag) stressar ständigt för att hinna med mer, och även när man inte stressar för att få vardagen att gå ihop så är det alltid något som måste göras. Att hinna med att njuta av livet, av de små sakerna så som en lugn promenad, inga måsten eller kanske ett tufft pass på gymmet glöms bort.
  Så jag skulle vilja ha mer tid till att njuta.

  (Och jag följer dig på bloglovin 🙂 )

 2. Jag skulle vilja ha mer tid för kvalitétstid med min dotter! Men heltidsstudier på högskola och varannan helg hos pappa och allt med det så blir det inte mycket tid över, ungefär två-tre timmar varje kväll och två dagar varannan helg hinner jag spendera med henne, och det är nog bara helgerna det blir kvalitét i då det är så mycket med mat, badning och nattning på vardagskvällarna. Hoppas iallafall jag kan vinna denna till min tröst, så kanske tiden går fortare tills jag är klar med mina studier tio mil bort! 😀
  Både gillar och följer!

 3. Jag skulle vilja ha mer tid för att umgås med mig själv. Egentid där jag får ro att tänka och känna ifred, inte påverkas av bruset utanför. Fast det verkar ligga i min natur att ha många bollar i luften så lite får jag väl skylla mig själv 🙂 Fast jag kämpar med att försöka hitta de små stunderna där jag kan andas ut.

 4. Jag skulle vilja ha mer tid åt mig själv faktiskt! Och sådant som jag vill göra. Känner hela tiden en stor press över mig, Särskilt efter jobbet när det är så mycket som måste göras och vänner som inte slutar tjata! Haha, men jag antar väl att det är så det är när man skaffar hus 🙂

 5. Jag vill ha mer tid för att vara för mig själv och göra något som verkligen ger mig något, vare sig det är att skapa något eller läsa något. Så länge jag känner att det ger mig något och inte är helt meningslöst.

 6. Önskar att jag hade mer tid för mig själv, familj och vänner.
  Känns som att tiden enbart försvinner på vardagsbestyr. Stress och press helt enkelt.

  Har gillar dig 🙂

 7. Skulle vilja ha mer tid för att städa hemmet på djupet, haha. Slänga en massa onödiga saker, sortera och verkligen storstäda sådana saker som kylskåp och klädkammare.

  Följer på BL 🙂

 8. Jag skulle vilja ha mer tid till att teckna och rita eftersom det gar varit min favorit hobby, men på grund av en massa läxor och prov som tar plats får jag inte någon tid alls till det.

 9. Jag skulle vilja ha mer tid till att träffa min familj i Dalarna, utan tvekan <3
  Först och främst min lillasyster som jag är väldigt tight med och har blivit de senaste två åren då vår mamma gick bort.
  Jag är både hennes modersfigur, bästa vän och syster på samma gång och vi pratar i telefon minst en gång om dagen. På grund av att restiden är kring 8-10 timmar mellan oss (jag bor i Skåne) plus att jag arbetar väldigt mycket så blir det alldeles för sällan.
  Hade jag vunnit klockan så hade jag inte behållt den själv utan gett den till min lillasyster i julklapp då jag vet att hon önskat sig en sådan i 1,5 år men hennes pappa förstår sig inte riktigt på mode och tycker att det är en onödig utgift.
  Jag håller verkligen tummarna nu <3

  Följer dig på bloglovin sedan 2 år tillbaka. 🙂

 10. Jag vill ha mer tid till min son, arbetet och vardagssysslor tar för mycket tid.
  Vill leka, busa och bara va mer med honom.

 11. Ärligt talat så känns mitt liv så inrutat och stressigt, att ingenting känns roligt. Jag jobbar väldigt mycket, och inom finans på ett börsnoterat företag = deadlines och stress. Kliver upp 05:00 varje morgon och kommer oftast inte hem förrän sent på kvällen. Hinner inte med mig själv, min sambo, vår nyköpta villa och inte mina vänner – och det vill jag ha med tid till. Skulle bli otroligt glad för något uppiggande nu 🙂

 12. Hjälpa barnen med matten..… eller rättare sagt först få tid att lära mig matte själv. För jag är helt värdelös och känner att jag borde vara en bättre förälder.

 13. Jag skulle vilja ha mer tid för mina barn. Jag går hemifrån 06.30 och kommer hem 18, så jag hinner inte se mina barn så mycket på vardagarna.

 14. Jag är med! <3 Jag gillar och följer dig på facebook 🙂 Jag tror att jag skulle vilja ha en speciell tid när man kan känna sig älskad. Känna att nån bryr sig <3 Kanske träffa sina vänner och familjen och göra något kul. Det behöver inte vara ett speciellt datum. Utan när man känner för det 🙂 Kram

 15. Om jag hade kunnat stanna tiden så hade idag varit dagen har hade velat pausa och njuta av i slowmotion utan att tänka på att den kommer att ta slut. Idag fyller jag 18 år, något jag fortfarande inte kan förstå. Idag blev jag vuxen. Det är bara 9:59 på morgonen och jag har redan haft den bästa dagen hittills, älskar hur min familj får mig att känna mig speciell och att mina vänner är så himla underbara. Vill inte att dagen ska ta slut 🙂

 16. Det senaste året har varit så stressigt att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Det har varit skola, eget företag, flytt till ny lägenhet, flytt till Stockholm, jobb.. Väldigt mycket. Vilket har resulterat i att jag har så himla svårt att slappna av, för det är invant beteende att jag jämt ska ha något att göra. Det har helt enkelt blivit att jag inte kan sova på nätterna för att jag jämt tänker på vad jag borde och ska göra, oavsett om det är viktigt eller inte. Jag hade önskat mig mer tid så att jag hade fått mer sömn, för just nu är den helt ur balans.

  Jag gillar på FB och följer på Bloglovin’ 🙂

 17. Christina Frisberg

  Jag skulle verkligen vilja ha minst 3-4 timmar mer per dygn så jag hinner allt jag vill, jag tycker att sovandet tar alldeles för många av dygnets 24 timmar, ja jag vet hur viktig sömnen är så det är ju bara att foga sig, men jag vill ju hinna att träna mera, umgås mera med vänner och barnen, gå på spa, resa. shoppa, ja baka och som nu göra julgodis och julstäda, men efter arbetet är man ju oftast som en disktrasa, ja man får vrida ur sig lite o så på med träningskläderna o ut i guds natur sedan kommer orken och lusten tillbaka, men tiden saknas.
  Goa adventskramar!! 🙂

 18. Mirjam Skredsvik

  Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja ha mer tid för att träna! Har så mycket skolarbete och annat som måste göras att träningen ofta prioriteras bort. Det är förstås synd eftersom jag mår så mycket bättre när jag hinner med att träna!
  Följer dig på bloglovin och gillar på facebook sen tidigare. 🙂

 19. Jag önskar att jag hade mer tid för att resa, besöka nya ställen och skapa nya minnen. Skolan tar mycket av min tid men när det väl är lov (snart jullov!) så älskar jag att besöka nya ställen. 🙂

 20. Det må låta ganska själviskt, men jag skulle faktiskt vilja ha mer tid för mej själv! 🙂 Jag går hemma med två småtjejer, så att ens få gå på toaletten utan sällskap eller nån liten hand som rycker i handtaget är lyx. Även mammor behöver en stund för sig själv, även om få vill erkänna det haha..

  Jag gillar din sida på Facebook (ingrid polly) och följer dej på bloglovin.

 21. Jag önskar att jag hade mer tid till att umgås med mina vänner och familj hemma i uppland. Studerar i småland och försöker åka hem så fort jag har möjlighet men det blir ändå några månader mellan gångerna och jag saknar att inte ha dem nära, speciellt när när de gamla i min släkt bara blir äldre. Jag är så rädd att mista dem.

 22. Just nu känner jag ren spontant; livet! Går hemifrån halv nio, kommer hem typ midnatt pga plugg, tentor, projekt och deadlines…

  Följer på FB!

 23. Jag skulle vilja ha mer tid till att tänka efter och känna mina känslor ordentligt, det blir så ofta fel här i livet när jag bara går på autopilot i vardagen.

 24. Jag skulle vilja ha mer tid över för att umgås med mina vänner. Att vara tvungen att sätta fysik- och matteplugg framför vännerna är hemskt, men ett måste för att klara kurserna. Det är ingen trevlig känsla att känna vännerna rinna en ur händerna för att det är omöjligt att bolla skolgång, många timmars plugg, familj och vänner i luften samtidigt.

  Har gillat dig på Facebook!

 25. Jag skulle vilja ha mer tid för min underbara kompis. Hon är seriöst bäst! Vi går på olika skolor och båda har sjukt mycket läxor och prov osv och hinner nästan aldrig träffas. Och om vi gör det måste vi planera in det på ett smart sätt, tex vi måste plugga tillsammans eller vi följer med när den ena går ut med hunden osv. Vi hinner nästan aldrig bara vara med varandra. Vilket är väldigt synd. För hon måste vara den roligaste personen som existerar!

 26. Låter väl kanske illa när man som mamma säger att man vill ha mer tid för städning 😉 Men det skulle jag vilja ha. Har fyra av barnen hemma på heltid (två går i skolan men är hemma resten av tiden), så tid är inte direkt något man har överflöd av. Inte tänker jag stoppa in ungarna på dagis för att städa heller, så jag får fortsätta planera och pussla 😀

  Följer på både facebook och bloglovin!

  Kram Annika
  [email protected]

 27. Åh, vilken svår fråga. Jag skulle nog svara att jag skulle vilja ha mer tid till allt. Mer tid till att njuta, mer tid till skolan och mer tid till livet. Det känns som åren bara rinner iväg och snart kommer jag väl sitta där som hundraåring och undra vart alla åren tog vägen. Jag viil helt enkelt få mer tid till att leva ett liv, ett längre liv, så att jag kan hinna med allting som jag drömmer om. Åka på långa resor, skaffa familj, få ett drömjobb och hitta mitt drömhus. Att hinna med allt det här är ju svårt när man inte ens riktigt hinner lägga ner tid på det som händer i nuet. I samhället idag är det en sådan stress och om vi bara skulle fått med tid, skulle den stressen nog bli mindre och vi skulle kunna ha mer roligt och njuta mer.

 28. carolina bengtsson

  jag skulle vilja ha mer tid att lägga på livet, Tänk om man kunde köpa tid. Jag hade lagt så mycket pengar på det! Men om jag nu hade mer tid skulle jag självklart lägga det på att umgås med vänner och familj, då dom alltid får mig på bra humör.

  följer på bloglovin 🙂

 29. Jag skulle vilja ha mer tid för att göra mys-sakerting! Har precis avslutat en ADHD-utredning, som “nekades”, men har fruktansvärt svårt att varva ner. Min hjärna & kropp surrar nästan alltid runt i 180 % och nya idéer poppar upp konstant, som jag måste göra NU NU NU. När enerigen sedan tar slut, blir jag helt tömd på ork och kan ligga i sängen och halvsova en hel dag. Försöker därför, för min egen hälsas skull, lägga in dagar då jag gör “mysiga saker”, tex. pysslar, läser eller har ansiktsmask. Det går inte så bra för tillfället, då det ofta känns som jag inte har tid att prioritera dehär, med mycket i skolan, elit-idrott och allmänt mycket roliga saker jag måste göra.
  Skulle därför vilja ha mer tid, tid som jag kan lägga på mig själv 🙂

 30. Skulle vilja ha mer tid för mina syskon, har haft så mycket skolarbete på den senaste tiden att jag knappt hinner äta middag med dem 🙁 +gillar på fb, följer på bloglovin

 31. Jag skulle vilja ha mer tid för mina vänner, men det är svårt att få det att gå ihop. Vardagen tar över under veckorna, och på helgerna är man alldeles för trött och det finns massa andra måsten som ska hinnas med när man är ledig.. Ett extra dygn skulle inte vara så dumt 😛

  Följer dig på BL och gillar dig på¨FB (Sara Kramer)

 32. Jag skulle vilja ha mer tid att kunna umgås med kompisar och familj. Att kunna bara hänga på om någon undrar om vi ska göra något speciellt. Just nu är det i princip bara helgerna som är möjliga att göra något på då jag går i skolan till ca 3 på dagarna och sedan far jag till stallet så jag kommer bara hem och äter, går och lägger mig efter. Så det är något jag verkligen skulle önska att jag hade mer tid för!

  Gillar på fb och följer på bloglovin sedan tidigare!

 33. Jag skulle vilja ha mer tid med min pappa. Min mamma gick bort 5 år sedan och det känns som att vi glider i sär. Han har hittat en ny och jag har en pojkvän. Jag hoppas att vi får mer tid tillsammans och att vi verkligen inte glider ifrån varandra

 34. jag skulle otroligt gärna vilja ha mer tid för att förverkliga min dröm att få jobba med sången. Pga att man måste jobba för att kunna äta så tappar jag så mycket tid att få syssla med det jag älskar allra mest och där jag kan leva ut mig själv och det som jag brinner allra mest för

 35. Storasyster tid! Egentligen har väll jag tiden, men inte hon, men jaja 🙂 hon går andra året på natur (gymnasiet) & har så oerhört mkt plugg. saknar tiden då vi båda gick i högstadiet o hittade på saker tillsammans hela tiden, så därför skulle jag vilja ha mer tid för “oss”! <3 gillar på fb

 36. Om jag hade haft mer tid över hade jag inte tvekat en sekund på att lägga den tiden på min partner. Mer tid= mer mys. Dock har vi alldeles för lite tid nu, då vi jobbar på olika håll.. Men med denna klockan kanske jag gade kunnat visa lite extra kärlek i form av en överraskning när hon kommer hem från jobbet någon dag (och jag antagligen redan gått till mitt..).

 37. Har nyligen ganska sent i livet, upptäckt att jag är “ganska” (jante) bra på att
  hjälpa människor som har problem med sin hy, så jag gör en massa olika
  hudvårdande behandlingar i mitt hem! Och den tacksamhet jag möts av
  är så fantastisk… Men tiden och för allan del även orken, räcker inte till!
  Så önskar mer tid till att hjälpa…

 38. Jag skulle vilja ha mer tid till exakt allt! Men om jag måste välja så skulle jag nog i nuläget säga jobb. Som universitetsstudent som även vill ha ett liv utanför studier och jobb så finns det faktiskt inte så mycket tid till att jobba extra. Eftersom jag har bestämt mig för att jag vill köpa mig en lägenhet och flytta hemifrån så behöver jag verkligen jobba extra för att tjäna ihop pengar, så att få en extra jobbdag i veckan utan att det stör studier, träning och att umgås med familj, vänner och pojkvän hade ju varit riktigt bra!
  Jag gillar Adaras på facebook under namnet Malin Lundell

 39. julianna fredriksson

  Hej!
  Jag skulle vilja ha mer tid med min tonårsdotter
  då vi kan ha ett litet spa här hemma, som annars
  händer alldeles för sällan.

  Följer dig på Facebook
  och på Bloglovin

  Mvh Julianna
  [email protected]

 40. Jaduu, vad vill man inte ha mer tid för?! Men det finns en sak jag hade velat ha ännu mer tid för och det är min familj. Det blir svårt under vardagarna när alla är antingen på jobbet eller i skolan. Då blir det endast en stund på kvällen som vi har tid för varandra. Så detta är något jag hade velat ha mer tid till! 🙂

  Kram

 41. jag skulle vilja ha mer tid att bara få ta hand om mig själv, skippa allt pluggande i skolan och träningar osv och bara få njuta av att få vara själv med ett bad och ansiktsmaskar!
  Gillar och följer på bloglovin! – Veronica Segelberg – [email protected]

 42. Theresia Vidén

  Mer tid att utföra min hobby. Rita och måla tavlor. Tar mycket tid, men väldigt avkopplande samtidigt.

 43. Jag skulle vilja ha mer tid till att leva. Jag menar, det känns som man inte hinner göra allt man vill innan det praktiskt taget är försent. När man är ung spenderar man all tid i skolan och direkt efter man slutat där så är det dags att jobba. Det finns liksom ingen tid till att hinna ha kul, uppfylla sina drömmar och mål. Jag vill ha mer tid till att upptäcka världen och mig själv, kanske åka på en jorden runt resa eller bara ligga hemma en hel dag och slappa, umgås med mina nära och kära.
  Det skulle vara skönt om man hade mer tid till det man tycker om, vad det än är. Man måste ju få ha roligt också, inte bara jobba jobba jobba. Då känns det bara som man spenderar hela livet i skolbänken eller på jobbet.
  Mer tid till att leva skulle vara grymt om man kunde få i julklapp, haha! 😀

  Har gjort båda sakerna för att att få pluspoäng.

 44. Tina Carlström

  Jag skulle vilja ha mer tid till att träna. Men småbarn, husrenovering och jobb är tiden knapp. Sen ska man hinna handla mat, vara social med vänner och hinna med att bara gå på toa ibland. Att så få mer tid till att träna skulle för mig vara vardagslyx.
  Jag gillar dig sen länge på fb.

 45. Jag skulle vilja ha mer tid att umgås med hela min familj samtidigt. Alla i familjen har alltid något på gång och är inte ofta på samma ställe. Tex äter vi frukost tillsammans kanske en gång i månaden för någon är alltid uppe tidigt och gör något. Ända gången vi verkligen umgås och gör saker tillsammans är när vi är utomlands, vilket är 1 vecka per år 🙁
  kram

 46. Det är så mycket man ska hinna med och som måste göras; föreläsningar, laga mat, träna, umgås med pojkvän, vänner och familj. Allt detta är saker som man självklart vill göra men det är ändå väldigt tidskrävande och man önskar att man hade liiiite mer tid till att göra dem där extra sakerna som gör att man finner sitt inre ro. För mig är det dem stunder när jag kan få sitta ifred och vara kreativ. Skissa, pyssla eller baka – dem stunderna när man får arbeta med händerna, det kräver inte samma analyserande och krav som mycket annat i vardagen gör. Tycker din blogg är så härligt inspirerande för du verkar ha tid för allt, umgås, pyssla, skissa, smink och roliga resor och event. Dock blir det inte mycket tid till detta på universitetet och med en klocka från DW kanske jag kan bli mer tidseffektiv om inte annat 🙂
  / Maria

 47. Jag skulle vilja ha mer tid till att slappna av. Skolan just nu tar kol på mig och det känns som om all fritid går åt till att plugga till alla prov. Jag vill ha mer tid till att fota, blogga, baka, rensa, vlogga och umgås! Såklart låter detta klyshigt men det är så det är!
  Love uu! :*

 48. Jag skulle vela ha mer tid över till att driva min blogg. Jag har inte haft tiden till bloggen på cirka 4 veckor. Jag går första året på gymnasiet och det tar så himla mycket tid av min fritid, värre blir det tydligen i tvåan och trean har jag hört. Jag skulle verkligen vela ha tid till bloggen för att jag älskar att skriva, men tiden räcker inte med. Tyvärr 🙁

 49. Jag skulle vilja ha mer tid till mig själv! Att kunna unna mig saker, ta hand om mig själv med t.ex små spakvällar. Det är så mycket just nu som tar så stor plats i mitt liv, vilket leder till att jag inte bara kan sätta mig ner och slippa känna stress. Är stressad varje dag, vilket inte är hälsosamt heller, så ska försöka bli bättre på att hitta mer tid till mig, bara MIG 😀

 50. Jag skulle vilja ha mer tid för att koppla av. Jag går nu första året på gymnasiet och jag hinner inte göra så mycket mer på dagarna än att plugga och ibland träffa vänner. Jag tycker att tiden går alldeles för snabbt och trots att jag bara är 16 år så har jag redan en ålderskris. Skulle göra vad som helst föra att spola tillbaks tiden och njutit mer av livet än vad jag har gjort. Tid är så himla värdefullt och det är något man inte inser förän det är för sent. Så om jag skulle få mer tid för något så skulle jag ha valt att använda den till att verkligen koppla av och njuta av min barndom som fortfarande inte är helt över. Kram! 🙂

 51. Om jag hade mer tid skulle jag, umgås mer med roliga människor, fotografera med engångskamera, resa långt bort, simma bland hajar, klättra i berg, hoppa fallskärm, dricka champagne, äta mer choklad, laga god mat, lära mig prata franska, bo i frankrike så att jag faktiskt får nytta av att kunna prata franska, lära mig spela gitarr och piano, dansa utan att behöva gå hem, sova utomhus, se mer norrsken, lära mig baka macarons, bli bättre på att köra bil, springa mer, kyssas, besöka alla huvudstäder, gå mer på bio, flyga luftballong, promenera, upptäcka djungeln, skaffa en fågel, lära mig filma, och den här listan hade blivit längre om jag hade haft Tid att skriva mer…

 52. Jag skulle vilja ha mer tid för i princip, allt. Att balansera sitt liv mellan träning, skola, familj och vänner är svårt och väldigt stressigt. Men om jag fick välja en sak skulle jag vilja ha mer tid med min familj och släkt. Sen jag var liten har jag alltid velat ha en sån här film-relation till min släkt. Att känna att de alltid finns där och att de är mer som vänner. Samma sak med mina mor- och far föräldrar, gud så mysigt att kunna åka till t.ex. farmor och spela kort och äta kakor. Jag har dock aldrig kunnat bygga upp en sån relation med någon i min släkt, och även om jag kanske är lite gammal för äta kakor grejen, så vill jag kunna träffa de utan att det känns som något man vill göra istället för något man måste göra!

 53. Malin Svensk Björck

  Jag har väldigt lite tid per dygn då jag har ork eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk.
  Så jag skulle vilja ha mer tid då jag har ork! Så att jag kan träffa nära och kära och kanske göra nåt roligt.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck. Följer på bl.

 54. Jag skulle vilja ha mer tid för mina vänner! Jag går i nian och har otroligt mycket plugg just nu så hinner inte med att umgås med mina vänner så mycket, vilket är väldigt synd.

  Jag gillar på Facebook och följer på bloglovin’! 🙂
  kram

 55. siddika shereef

  Jag vill skulle ha mer tid för mig själv och är mamma till 3 små barn vill ge de mer kärlek i år.

 56. Jag skulle vilja ha mer tid för romantik! När sambon jobbar så mycket som han gör och nu när jag börjat jobba blir det inte många timmar över att umgås och bara vara vi två utan att det något annat som behövs göras, typ städning eller matlagning. Jag skulle vilja ha minst ett par timmar i veckan för att gå ut och äta med min kära 🙂

 57. Jag skulle vilja ha mer tid att umgås med mina vänner. Sånt som händer när man har småbarn och familj som alltid går i första hand 🙂

 58. Jaguar en väldigt stor familj på 8 syskon, vi har inte mycket tid till att ägna åt varandra , jag hade velat ägna mer tid att få umgås med hela familjen , det har suttit i mina tankar väldigt länge. P.s har gillat Er på fb o följer Er på bloglovin 🙂

 59. Susan Vikström

  Hej! Tack för en underbart lyxig tävling, det gillar vi ;)!
  Svar: Jag som är en studerande ensamstående mamma får väldigt lite tid över för att träna på gymmet. Det skulle jag verkligen vilja få, eftersom jag innerst inne ÄLSKAR att sporta och träna!

  Gillar och Delar på FAcebook.
  Med vänlig hälsning Susan!

 60. Amanda Lundberg

  Jag skulle vilja ha mer tid till att plugga. Då jag rider på fritiden och har två egna hästar tar det upp väldigt mycket tid med träningar och tävlingar. Plugget för skolan kommer lite i andra hand och jag får ofta sitta sent på kvällarna för att få allt gjort.

 61. Jag skulle vilja ha med tid att läsa. Att hitta en spännande skönlitteratur bok sätta mig ner och läsa hur mycket jag vill utan behöva hålla koll på tiden. Jag har så många böcker i bokhyllan som jag vill läsa men helt enkelt inte har haft tid till.

 62. Jag skulle vilja ha mer tid för att spendera tid med min pojkvän. Ibland känns det som inte tiden räcker till. Då jag vi är i ett lång distans förhållande.

 63. Tid, ja, vem skulle inte vilja ha sisådär 10 extra timmar på dygnet? 😉 Men det jag skulle vilja kunna lägga mer tid på och tillsammans med är min älskade sambo 🙂 Lite mer tid att verkligen bara umgås han och jag utan att känna att man måste stressa inför saker och ting. De där stunderna när man bara… är.. ja, de är guld värda! 🙂

 64. Jag skulle vilja har mer tid till att träffa mina morföräldrar och farföräldrar.. Det är så svårt att hinna med allt som ska göras men snart träffas vi i alla fall till jul. Men man vet ju aldrig när de går bort..

  Jag följer på Facebook som Louise Freij! 🙂

 65. det finns så mycket jag vill ha mer tid för… Men jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade fått mer tid med min älskade, och saknade hund Ludde. Tyvärr är tiden ibland kort och för det mesta oviss. Om två veckor kommer min valp hem till oss och jag vill ha all tid i världen åt att älska honom, lära honom bli lika fin som Ludde och njuta av de få åren man har sin fyrbenta bästa vän vid ens sida. Det gäller allt i livet. Jag vill att alla ska TA SIG TID att uppskatta sina nära o kära, för en dag finns de ont där. Man kan önska sig mer tid, man kan drömma sig bort och fantisera om vad man skulle lägga tiden på – eller så ser man bara till att ta sig tiden själv, prioritera och strukturera, lära sig leva med 24h/dygn och lära sig älska det.

 66. Gillar dig på facebook och skulle helt klart vilja ha mer tid för min farmor. Hon bor långt bort ifrån mig och jag som varken har körkort eller bil har väldigt svårt att ta mig in till henne på egen hand. Därför blir det inte mycket tid vi spenderar med varandra, även fast jag vill så gärna. Vet att hon kanske inte lever så länge till så känner ständigt skuldkänslor för att jag träffar henne för sällan.

 67. Det jag skulle vilja ha mer tid för är ganska basic, men det är min pojkvän och mina vänner. Jag skulle behöva 10 extra timmar på dygnet för att ge dem den tid de förtjänar. De är så fina människor men jag har inte tid att hinna med skolan, mina fritdsintressen då jag tränar 5 gånger i veckan och att träffa dem varje dag, vilket jag mer än allt skulle vilja.

  Jag följer dig på bloglovin men jag har inte Facebook 🙂

 68. Hej Ida,

  För fem år sedan flyttade jag utomlands för att plugga. Då lämnade jag mamma, pappa, syskon, övrig familj och vänner. Åkte helt själv, långt bort, för att plugga den tuffaste utbildningen som finns. Tempot är helt otroligt tufft vilket resulterar i att jag endast träffar min familj en gång om året. Och för varje göng vi ses så ser mamma äldre ut, pappa har mer ont i ryggen och mina syskon helt nya liv som jag inte har en aning om. Detta har gjort mig så sjukt ledsen, vi som var så otroligt nära förut. Visst kan man ringas, men det är verkligen inte samma sak som att vara med sina älskade varje dag, se de växa, ändras och utvecklas. Man blir som en främling som för tillfället är på besök.

  Så det ända jag önskar mig när det kommer till tid är att ha mer av det, för de människor som jag älskar mest. En uppmaning till alla där ute som har tid att träffa sin mamma, gör det! Ta en fika med pappa, ät en middag med familjen, hellre för ofta än för sällan. Man vet aldrig när de försvinner.

  Kramar, Amira

 69. Jag vill så himlans gärna har mer tid för mina älskade barn som jag träffar alldeles för sällan…

  Gillar och följer. Heter ana Scylla på fb.

 70. Jag skulle gärna vilja ha mer tid åt att resa. Att sitta på en strand eller ett fint hotell och bara njuta med vänner & familj. Se olika kulturer och upptäcka saker. Helt underbart!

  Jag gillar din sida på Facebook

 71. Jag skulle faktiskt vilja ha mer tid över huvud taget om du förstår hur jag menar. För jag stressar alltid och detta gör att jag nästan har huvudvärk konstant. Så det är vad jag skulle vilja. Att ha några fler timmar på dygnet. För detta skulle också göra så att jag får mer tid till att plugga vilket jag skulle behöva. Känner mig alltid stressad för att jag inte hinner med att plugga så det skulle jag vilja ha mer tid till. Att verkligen plugga ordentligt och inte bara i en kvart för att sedan hinna göra något annat.

  Skulle bli så glad om jag vann! Kram

 72. Jag vill ha mer tid till att se saker omkring mig. Att ha tid att ta det lugnt och verkligen se hur folk mår, varför saker är som de är, osv.

 73. Jag skulle vilja ha mer tid till min pojkvän. Det är svårt att finna tiden att umgås mellan jobbet & pluggandet för oss båda, framförallt med att det tar över en timme att pendla till varandra. Att jag just nu är på praktik fyra timmar ifrån honom underlättar inte situationen & att det har varit så i snart 7 veckor.. Inte heller julen får jag fira med honom då jag ska jobba över hela jul & nyår. Jag önskar mig att få mer tid till den jag älskar mest & att ha möjligheten att visa den uppskattning han verkligen förtjänar.

 74. Jag skulle så gärna vilja ha mer tid för att kunna umgås med vänner som bor en bit ifrån mig. Har flera nära vänner som bor ganska långt ifrån mig och tiden räcker inte alltid till så vi ses tyvärr så sällan.. Arbete och hästar tar mycket tid och de har även fått barn som tar mycket av deras tid. Så jag skulle vilja att det fanns mer tid för att umgås med vänner 🙂

  Att få äga en sådan skönhet som en Daniel Wellington klocka skulle däremot få mig att hålla koll på tiden! Skulle inte kunna slita ögonen från den! Skulle verkligen vilja vinna en sådan inför julen då den skulle bli en grymt fin accessoar 🙂

 75. Martina Andersson

  Jag skulle vilja ha mer tid för att umgås med mina nära och kära! Studerar heltid till civilingenjör samtidigt som jag jobbar helger och är tränare för två cheerleadinglag och tränar/tävlar själv. Jag är sällan hemma förrän 23 om dagarna. Den tid jag har på söndagar efter att alla träningar är slut, den spenderar jag helst på mig själv med en spakväll. Jag älskar mitt liv, de jag tränar och mitt jobb men jag saknar ofta min familj och mina vänner!

  Gillar på BL och Fb sedan länge!

 76. Jag skulle vilja ha mer tid för att tänka ut vad jag vill jobba med i framtiden. Det är så otroligt svårt för vissa att veta det och det känns bara jobbigt och tiden bokstavligen flyger iväg.

 77. Jag skulle vilja ha mer tid för vänner och familj. Sen jag flyttat hemifrån har jag fullt upp med både jobb och annat som måste göras så hinner inte träffa dom lika ofta som jag velat.. 🙁
  Håller tummarna! 🙂

 78. Jag önskar att jag hade mer tid att prata och träffa min syster. Hon bor och pluggar i Polen och båda vi pluggar svåra program/linjer (Hon pluggar medicin och jag går IB) och det är svårt att hitta tid att prata. Och vi ses ca 2 gånger per år, vilket är ganska lite. Så jag önskar verkligen att vi hade mer tid att prata och ringa varandra. <3

 79. Jag skulle supergärna vilja vinna en klocka!
  Jag skulle vilja ha mer tid på jobbet. Jag jobbar extra i en butik. Det är inte mycket varje månad och tiden där i mellan söker jag andra jobb. Men jag trivs så himla bra på det jobbet och vill därför ha mer tid där!

 80. Egentligen skulle man vilja ha mer tid till allting, känns som livet springer ifrån en och man är alltid två steg bakom. Men annars skulle jag vilja ha mer tid att ägna åt mitt hem.

 81. Jag skulle vilja ha mer tid till att planera mitt liv och min tid! Jag är alldeles för dålig för att uppfylla alla krav som jag sätter på mig själv, jag skjuter upp allt tills sista sekund och blir tvungen att välja mellan sådant som jag vill och sådant som jag måste och det blir sällan “det jag vill” valet.

  En klocka skulle kunna hjälpa mig att planera lite bättre, allt från små saker som vilken buss jag hinner med, till lite långsiktiga saker som att lägga ner tid på att plugga i förväg eller posta ett inlägg som jag annars inte hade haft tid att göra.
  PS. Jag har gillat och följer din blogg på bloglovin!

 82. Anette Eriksson

  Jag vill ha mer tid till att umgås med mina nära och kära, en del har jag 20 mil till och då räcker tiden inte riktigt till att åka dit så ofta

 83. Jag skulle vilja ha mer tid till att träffa alla vänner, familj och släkt som bor utspridda över sverige. Jag bor i Gbg och har alla utspridda i norrland & sthlm/nynäs och det är alltid för lite tid för att hinna ses.

 84. Jag skulle vilja ha lite mer tid för sömn, då jag har svårt att komma i säng på kvällen och då dessutom svårt att somna.

 85. Jag önskar att jag hade mer tid för min bror och hans familj. Att få träffa mina brorsbarn mer och få tillbringa massa tid där. Tyvärr bor vi en bit ifrån varann så tyvärr gör tiden att vi inte kan ses så ofta som jag önskat..

 86. Jag hinner inte med och undrar över människors hemlighet,
  den där mamman som aldrig har tid för sina vänner, är tyvärr realitet!
  Jag önskar dygnet hade fler timmar så att jag kunde ta med grannen och fika,
  för som det är nu, träffas vi oftast i den långa kön på kvarterets ICA.
  Jag önskar jag kunde åka iväg en weekend med min lillasyster, bara hon och jag,
  numera pratar vi mer eller mindre bara i telefon, om än varje dag!
  Jag önskar jag hade tid att fixa middag och bjuda över alla mina vänner,
  och kanske även deras bekanta, som jag ännu inte känner!
  Jag önskar jag hade möjligheten att bjuda in mina barns kompisar och familj hit,
  så vi verkligen fick lära känna varandra, nu skjutsar vi bara barnen hit och dit!
  Ja, jag önskar helt enkelt att jag kunde få mer till att bara vara,
  för som det ser ut nu, tycks jag med dygnets 24 timmar, inte riktigt det klara!

  Ps: Jag gillar såklart på fb under samma namn som ovan 🙂

 87. Jag prioriterar alltid familjen och barnen framför allt annat. Är nöjd med detta, eftersom det är de som ger mig mest energi tillbaka. Men om jag hade några timmar extra skulle jag nog lägga det på dels att träna för att hålla mig i form o orka leka, dels för att öppna mitt hem för andra som inte har en familj som jag, o kanske inte har möjlighet att få äta en god middag bland vänner!

  Följer dig på bloglovin.

  Mvh Maria

 88. Jag skulle vilja ha mer tid till en massa saker egentligen. Men det jag innerst inne vill lägga ner mest tid på är att planera mer nogrannt vad jag vill ge i julklappar/presenter till mina kära vänner. Jag tycker det är tråkigt att köpa något i sista stunden och ge bort, eftersom mina vänner förtjänar något mycket bättre. De förtjänar något handgjort, kreativt och bedårande vackert.
  Men hur i all världen ska man hinna med?

 89. Hej!
  Om jag fick mer tid så skulle jag vilja ha mer tid till att tänka på min framtid och njuta mina dagar som en vanlig ”High schooler”. Det är otroligt mycket att göra i skolan just nu och det enda jag gör, är att plugga tills jag går in i väggen. Jag skulle vilja ha mer tid till att umgås med mina vänner, njuta och ha kul eftersom det är sista året i gymnasiet. Sedan är det dags att tänka på riktigt och plugga vidare till något jag ännu inte vet. Det jag är rädd för är om jag kommer att ångra mig. Ångra mig för att jag inte hade kul som en teenager under min gymnasietid. Allting går för fort och jag hinner inte med.

 90. Hej!
  Jag skulle vilja ha mer tid för min pappa som blev sjuk för några år sedan, när man bor på annan ort och arbetar här så skulle jag vilja ge honom mer tid “på riktigt” istället för via telefon. Det är något jag ska försöka bli bättre på att ta mig tid för, både för hans och min skull.

 91. Jag önskar jag hade mer tid till att sätta mig ner med mig själv och fundera och reda ut hur jag mår. Just nu är det enda jag tänker på jobb (har två stycken för tillfället, vilket blir rätt mycket) och hur jag ska hinna med allting. Det vore skönt att för en gångsskull sätta mig ner och andas ut lite och ta hand om mig själv istället för att stressa hela tiden!

 92. Anette Carlsson

  En rosa klocka vore lycka att få i Jul, att få en trendig klocka vore kul.
  Snygg tuff och perfekt att på jobbet på kontoret, att veta vad klockan är exakt är det bästa jag vet.

 93. Jag skulle vilja ha mer tid till att hjälpa människor som far illa i världen. Min tanke är att jag ska utbilda mig till läkare efter gymnasiet och sedan kirurg. Att sedan få åka till ett land där människor far illa och hjälpa dessa, rädda liv som annars gått i spillo. Tills dess får man ta den tid man har till att hjälpa till så gott det går, önskar dock att jag haft mer tid och möjlighet att göra större saker.

 94. Elisabet Andersson

  Jag skulle vilja ha mer tid för släkt och vänner. Även mer tid med släkt och vänner. I den här vuxenupptagna åldern har man tyvärr inte alltid den tid man vill till umgänge. Familj och jobb och motion m m tar sin tid. Det är tråkigt för vänner är viktigt i alla åldrar. När man träffar släkten sen är det oftast ganska mycket att göra och fixa med. Är det inte en flytt så är det något annat och visst kan det vara kvalitetstid det också men alltför sällan sitter vi och bara “är” tillsammans.
  På jularna brukar det dock bli mer av den varan som tur är!
  Gillar Adaras Blogazine på Facebook.
  Hoppas på tur! Skulle verkligen behöva just en ny klocka!

 95. jag skulle vilja ha mer tid till att sova faktiskt, sover alldeles för lite tyvärr, stressigt liv som timvikarie när man inte vet hur länge på nätterna man får sova 🙂

 96. Viktoria Östblom

  Jag skulle vilja ha mer tid till mitt största fritidsintresse, hästarna. Dessvärre räcker inte riktigt tiden till så mycket som jag velat nu när jag studerar på heltid.

 97. Jag skulle vilja spendera mer tid tillsammans med min underbara pojkvän, vi går på olika skolor så vi ses inte så ofta..

  Jag följer och gillar också 🙂

 98. Jag skulle vilja få mer tid att umgås med min familj, särskilt med mamma och pappa.. Mina föräldrar jobbar skift vilket gör att jag inte träffar dem på en hel vecka ibland. Trotts att man vill prata med dem o berätta nått som hänt eller något betyg man fått i skolan så går det inte, för dem är på jobbet. O när vi går upp till skolan så sover dem o när dem kommer hem från jobbet så sover vi. Det är verkligen jobbigt.. Nu börjar jag vänja mig vid att jag inte alltid kommer kunna berätta för dem men fortfarande sorgligt. Brukar skicka iväg ett sms om vad för betyg jag fått men sällan man får svar när dem är på jobbet.. 🙁

  [email protected]

 99. Jag skulle vilja lägga ner mer tid på att plugga och att göra läxor. Det skulle behövas. (:
  Jag skulle också vilja lägga ner mer tid på att blogga, jag har inte gjort det på länge och funderat på det ett tag nu. Men jag orkar inte ta upp det för att jag inte har tid. 😀

  kram

 100. Jag skulle vilja ha mer tid för att umgås med familj och vänner. Det vill säga att jag vill ha mer fritid SAMTIDIGT som mina käraste!

 101. Jag skulle vilja ha mer tid för att visa mina nära och kära uppmärksamhet, t ex besöka dem som är gamla och sjuka, ringa dem som är ensamma, skriva brev till dem som behöver tröst

 102. Är med 🙂

  Som mamma till två små buskillar så finns det myyycket som jag skulle behöva mer tid till… mer tid till att städa och fixa, mer tid med vänner, mer tid för att duscha, gå på toa osv, mer tid för att sminka mig, mer tid ihop med barnen, mer tid ihop med bara sambon.. ja, jag kan fortsätta i oändlighet haha! Men ändå är jag såklart så tacksam för dessa små älsklingar som vänder upp och ner på allt 🙂

  Kram Matilda

 103. Jag skulle vilja ha mer tid för att visa mina nära och kära uppmärksamhet, besöka dem som är gamla och sjuka, ringa dem som är ensamma, skriva brev till dem som behöver trösts

 104. Jag skulle vilja ha mer tid att umgås med vänner: fika, gå ut, shoppa..
  Sådant är energitankning för mig, kan aldrig bli för mycket av glada skratt med vännerna 🙂

  Gillar på FB och följer sedan innan på Bloglovin

  *hoppas hoppas*

 105. Egentligen är det kanske inte mer tid jag behöver.
  Eftersom jag har en del åkommor så är det nog mer
  ork jag behöver för att kunna göra det jag vill.
  Gör vad jag kan för att bli bättre, kraft kommer inte av sig självt.
  Med en ny fin klocka skulle jag i alla fall kunna hålla reda på tiden.

 106. Jag skulle vilja ha mer tid till att umgås med mina nära och kära,
  ibland är de svårt att få tiden att räcka till och avstånd som gör att man
  inte kan ses lika mycket som man skulle önska.

  Jag gillar på FB sedan tidigare och följer dej redan på Bloglovin

 107. Jag skulle vilja ha mer till att fota. Nu är det mycket i skolan så det blir inte så mycket på vardagarna

 108. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja ha mer tid att bara njuta utav tid tillsammans med min dotter Alva. Ibland så känns det som dagarna bara flyter förbi, och att vi kör samma rutiner dag ut och dag in och att det inte alls blir mycket tid till varandra utan att vardagens alla bestyr ska komma i vägen.

  Hade varit underbart om man bara kunde sparka bort all tvätt, städning, matlagning och allt annat tråkigt och bara vara med varandra. Leka ute i lekparken, bygga med lego, spela familjespel, mysa framför härliga filmer, skratta, bada på badhuset och busa loss på buslandet i timmar utan en tanke på allt som måste göras när man kommer hem.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer givetvis din blogg via Bloglovin sedan länge.

  Kram Sanna

 109. Jag skulle vilja spendera mer tid att göra roliga saker med min man! Jag hoppas få tid för det nu i jul! 🙂
  Om jag vann klockan skulle jag antingen ge den i födelsedagspresent till mig själv (fyller 25 år på måndag!)
  Eller ge Daniel Wellington-klockan till min man Daniel Wedlund! Det skulle bli som en klocka med hans egna initialer i!
  Hoppas på tur!

 110. Eftersom jag studerar är det fruktansvärt opraktiskt med
  att inte ha en klocka, så därför skulle det vara underbart
  om man kunde få möjligheten att vinna ett moderiktigt ur.

 111. Det finns mycket jag skulle vilja ha mer tid till. Men det jag önskar mig allra mest är att spendera tid ute i naturen. Jag älskar att strosa runt i skogen, promenera längs med en öppen landsväg eller vandra längs med strandkanten med skorna i handen. Det är något oerhört lugnande och fridfullt med att befinna sig ute i naturen. Men allra mest är det läkande för kroppen och själen. Tankarna varvar ner, oron försvinner och min fantasi och upptäckarlust vaknar till liv. Och så blir jag som ett barn, nästan! Det finns någon slags ursprungskraft i naturen som jag suger åt mig av som om jag vore en svamp. Jag känner doften av jorden och njuter av vinden mot min hud. Jag hör hur det susar bland träden och hur fåglarna kvittrar i skogens gläntor. Jag njuter av havets brus, saltstänket i mitt ansikte och hur sanden känns under mina fötter. Jag ryser av välbehag när jag hör hur landsvägens grus knastrar under mina fötter och när jag ser hur grödorna svajar ute på fälten. Ja, jag älskar att befinna mig ute i naturen och är det något som jag verkligen, verkligen vill ha mer tid till så är det att befinna mig ute i naturen.

 112. Livet är stressigt och det är mycket som ska hinnas med på så kort tid.
  Jag skulle vilja ha mer tid till att vara barn.
  Jag fyller snart arton och jag känner redan tyngden på mina axlar som vuxenvärlden för med sig.
  Man ska ta ansvar, vara förståndig, göra bra i från sig och förutse konsekvenser i alla val man gör.
  Jag vill bara vara ett barn, slippa allt ansvar och ta dagen som den kommer och se världen ur oskyldiga naiva ögon.

 113. Jag skulle vilja få mer tid till att spendera med familjen. Tid till att hitta på mer roliga saker tillsammans. Pappan i huset jobbar mycket och när han kommer hem sover ofta barnet. Man hinner sällan med några aktiviteter tillsammans. Tråkigt med sant.

  Nu hoppas jag på att vinna en snygg klocka. Min son älskar att koll på klockor på folks armar! 🙂
  /Jonna

 114. Charlotte Håkansson

  Jag vill ha mer tid för att vara med mig själv. Mobilen ringer konstant på vardagar och helger och ibland vill jag bara stänga av och bara göra ingenting i två timmar.

 115. Skulle vilja ha med tid över för mina älskade föräldrar som bor lång ifrån mig <3

  Gillar redan på FB – Sofie Altuntas

  Följer redan på bloglovin

  Håller tummarna

 116. jag skulle vilja ha mer tid till att sova. har alldeles för mycket för plugg och träning för att kunna få sova så mycket som jag skulle behöva 🙂

 117. I’d use more time on travelling. The best part of travelling (for me) is that you get to see new places and meet new people that you wouldn’t have the chance of meeting otherwise. For me travelling is immensely important, because it always inspires me, fills my brain with ideas and makes me happy! I love to plan trips, I love to visit new places and I love coming home with new memories! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet