Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 5: Vinn 6 paket Invisibobbles

Invisibobble

Dagens lucka presenteras i samarbete med Invisibobble. Bakom luckan gömmer sig hela 6 paket med  världens bästa hårsnoddar. Invisibobble är lätt att dra ut ur håret (även blött hår), lämnar inte några fula avtryck och är dessutom superbekväma och smidiga att använda.

I dagens julklapp finns Invisibobbles julkollektion samt två paket med klassiker:

 • Xmas Snow Pearl
 • Xmas Winter Punsch
 • Xmas Candy Cane
 • Xmas Foggy Nights
 • Crystal Clear
 • True Black

Så tävlar du: 
Berätta kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Sanna, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

127 reaktioner på ”Julkalender, lucka 5: Vinn 6 paket Invisibobbles”

 1. Jag har blivit helt hooked på invisibobble och använder de få jag har varje dag!
  Perfekt vid träning, när man städar, lagar mat, är ute och har kul på stan!
  Det enda jag inte gillar är att jag inte har mer än ett par 🙁

  Kram

 2. Eftersom jag har långt hår sover jag ofta med uppsatt hår … när jag vaknar på morgonen har jag fula märken efter mitt hårband! SKulle vara så SKÖNT att slippa det ! därför vill jag vinna 😀

 3. jag har långt hår. dottern har långt hår. katten snor våra snoddar. dom här var kanske coola. de vi vill gärna prova.

 4. Haha mina hårsnoddar fastnar ALLTID! Hade verkligen varit kul att testa dessa så att man slipper slita och förstöra hela håret!

 5. Jag har alltid velat ha ett par men inte orkat köpa! Verkar jättebra. Mitt hår behöver bra tofsar, dessutom går alla andra sönder 🙁

 6. Mitt hår är långt och tjockt, samt blir det lätt trassligt. Jag använder vanliga tottar men det sliter på håret så dessa hårband hade absolut varit något för mig!! Gillar din sida på Fb & bloglovin 🙂

 7. Använder hårsnodd dagligen. Håret är uppsatt dagtid när jag är stressad och har dålig hårdag. Till natten har jag alltid håret uppsatt. Vet att många snoddar sliter på håret. Är också väldigt trött på alla snoddar som går sönder och töjer ut sig. Denna vinst skulle bli en lycka för mitt hår.

  Har redan gillat dig sedan länge 🙂

 8. Jag har i stort sett alltid uppsatt hår, på ett eller annat sätt. Har länge velat testa Invisibobbles hårsnoddar, för jag har hört så mycket bra om dem, men det har aldrig blivit av att “unna” mig dem. Håller tummarna att denna jul blir julen med fantastiska hårsnoddar och extravaganta håruppsättningar.

 9. Jag skulle vilja vinna därför att jag på jobbet alltid sätter upp håret i en knut. Hur jag än vrider och vänder på det så fylls alltid mina tofsar med hår! Giöö

 10. Vet inte vad som hände efter graviditeten? Pang sa det sen var mitt hår något nytt… På en del ställen långt och fint, på andra ställen knappt något kvar.

  Skulle vilja teata dessa och hoppas på att de inte sliter på mina hårstrån som är kvar.

 11. gillar på fb, följer på bloglovin 🙂
  Vill så gärna vinna för att jag vill ha en invisibobble så himla mycket! Men kan inte hitta någon affär som säljer dem och när jag gör det så är de väldigt dyra. 🙂

 12. Dessa vore perfekta till mitt hår
  Har använt alldelens för dåliga snoddar år efter år
  Hoppas att jag har turen på min sida
  Så att mitt hår får sluta lida

  Gillat på fb (Camilla millah öman)

  Följer på bloglovin

  Hoppas på tur 🙂 Kramar // Millah
  [email protected]

 13. Jag som tränar mycket har ju nästan jämt håret i en toffs känns det som. Vilket har slitit, och sliter, extremt mycket på det tyvärr 🙁 Detta skulle vara en liten räddning för mitt svall 😀

 14. Jag skulle gärna vinna eftersom jag är i stort behob av snoddar och invisibobbles är så grymt bra speciellt eftersom jag precis kommit in i en period då jag försöker få ordning på mitt förstörda hår igen..

 15. Jag vill vinna för att om jag vinner kan jag ge bort dom i julklapp till tjerjerna i min klass ( det blir perfekt för att vi är 7 tjejer i klassen)
  Gillar på fb. Följer på bloglovin

 16. Min dotter skulle behöva få lite styrsel på håret, och med dessa skonsamma snoddar behöver vi inte heller oroa oss för slitage. Håller tummarna och hoppas på tur!

 17. Sofie Andersson

  Jag har långt hår och så har jag två döttrar med lika långt dom. Ofta ha vi det i en tofs på natten, för att slippa stora tovor. Tyvärr slits det ganska rejält av dom vanliga hårbanden. Vi testar gärna dessa mirakelsnoddar.

 18. Mitt hår och jag gillar inte mina nuvarande hårsnoddar så det skulle vara kul att testa invisiboobles.
  gillar adaras blogazine på facebook.

 19. Wow låter som riktiga super hårsnoddar! Något som jag verkligen hatar är “toffs rand” och det får jag av varenda hårsnodd jag äger. Jag skulle jätte gärna vilja vinna Invisibobbles och testa de och se om de håller måttet för mitt långa, tjocka hår 🙂

  Jag följer dig på bloglovin

 20. Malin Svensk Björck

  Dom här skulle jag vilja lägga under granen till min lillasyster. Själv har jag pixiecut.
  Men hon har långt hår och sätter ofta upp det för sonen har en period då han gillar att dra i det.
  Tror inte ens hon har hört talas om dessa, men skulle garanterat älska dom!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck

 21. Som vilken annan tjej så klarar jag mig inte utan tofsar runt handleden. Dock är det inte riktigt jättesnyggt och samtidigt inte heller bekvämt. Invisibobble har en vän till mig som säger att de inte lämnar avtryck eller försvårar blodcirkulationen. Dessutom ser de ut som armband! Jag älskar också att de inte lämnar avtryck i håret. Sådana tofsar bra vill jag gärna ha!

 22. Jag följer din blogg och jag är supernyfiken på Invisibobbles. Jag har hört att de är bra men jag har ingen egen erfarenhet. Jag går jämt med uppsatt hår så jag skulle använda dessa dagligen om jag vann. Håller nu tummar och tår på att jag vinsten får. Snoddar till mitt hår 😉

 23. Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag med tanke på mitt jobb ALLTID måste ha uppsatt hår. Mitt hår är väldigt tunt och blir skadat väldigt fort tyvärr. Jag skulle också dela med mig av vinsten med mina två vänner och lillasyster! 🙂

 24. Jag måste alltid ha uppsatt på jobbet vilket sliter väldigt mycket då jag kanske inte alltid är så försiktig. Känns som mer hår sitter kvar på hårsnoddarna än vad de gör på mitt huvud. Har hört att Invisibobble gör underverk då de inte sliter lika mycket som vanliga hårsnoddar och vill vinna för att rädda mitt fina hår. Om jag vinner kommer jag även ge några paket till mina arbetskamrater som har samma problem som mig.

 25. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar dessa tofsar. Hade en för länge sen men har tappat bort den och detta skulle vara så perfekt. Hatar vanliga tofsar plus att detta är skonsamma mot håret och gör att tofsen “sticker” ut lite mer vilket jag tycker är fint. Skulle bli superglad om jag vann!

  Gillar på facebook. Kramis! 🙂

 26. Jag har alltid velat testa, men aldrig fått tummarna ur röven till att göra det.
  Är så trött på vanliga gummiband som går sönder eller fastnar i håret.
  Skulle få till en snyggare frilla med bra och nya band

  [email protected]

 27. Har långt tjockt hår och alltid det uppsatt. Invisibobble är de enda som inte trasar sönder det. Vill ju ha fler som passar snoffsigare uppsättningar till jul! 😀

 28. Mitt hår är inte som det brukade vara innan graviditet och amning. Det är känsligt och trillar av i högar när jag använder hårsnoddar. Samtidigt som jag måste sätta upp det eftersom Lilleman älskar att dra i det… Har läst att dessa ska vara skonsamma mot håret, så vorekul att testa.

 29. Hej!
  Jag har en tendens att tankspritt sätta upp håret ibland, och sedan en stund senare inse att det är kört att ta bort den om jag inte vill ha mössfrisyr. Jag går alltid runt med en tofs runt handleden, något som är varken snyggt eller bra då det lämnar fula märken. En invisibobble skulle vara lösningen pp problemet, både snyggt och mer skonsamt för både mitt hår och min handled haha! Dessutom skulle det vara sjukt skönt med en sån då jag tränar mycket sliter av och på tofsar hela tiden! Håller tummarna!

 30. Jag brukar använda tofs dagen runt eftersom jag har tjockt hår och motionerar mycket (blir svettigt) men det är varken snyggt eller bekvämt med H&Ms billiga tofsar :/ så vore kul att få testa denna och se om den fungerar bättre :).

 31. Anna-Märta Stålnäve

  Har tunt och fint hår som gärna “viker” sig och vanliga hårband lämnar alltid fula märken. Efter att ha läst så positiva omdömen på din och andra bloggar är jag så himla nyfiken på att testa invisibobble. Följer på Bloglovin och FB!

 32. följer på bloglovin och fb
  jag vill gärna vinna då mitt hår för tillfället inte mår jättebra. sist jag var hos frissan så fick jag en allergisk reaktion på blekmedlet. håret gick av på massa ställen, oturligt precis i min bena så det sticker upp små toffsar.. jätte snyggt 🙁 så nu är det vård som gäller, inget annat. använder inte hårfön (saknar det) eller plattång (hemskt haha). bara vård vård vård. och har man smutsigt hår är det perfekt att bara slänga upp det i en boll på huvudet.. och varför inte med snoddar som faktiskt är skonsamma för håret? håller alla tummar jag har för detta kitt, skulle vara fantastiskt att ha turen 🙂

 33. Jag har ofta uppsatt hår för att det inte ska vara i vägen på jobbet, vid träning etc, Men vanliga snoddar sliter så mycket att mitt underhår nu har kapats av just där snodden brukar sitta. Hade gärna velat testa dessa som ska vara skonsamma mot håret och inte slita på det.

 34. Just nu är jag så nöjd med hur jag vårdar håret, kör ju med balsammetoden och mitt hår mår väldigt mycket bättre. Men största problemet är mina hårsnoddar. De går sönder jämnt (tjockt hår!!), lämnar fula märken och sliter på håret. Jag är väldigt aktiv och tränar mycket, vilket innebär att jag har håret uppsatt hela tiden. Invisibobbles skulle verkligen underlätta vardagen och vara mycket, mycket snällare mot mitt hår!

 35. Följer dig på fb som; Dezirée Andersson Canth
  Jag vill vinna för att få en vacker frisyr som inte förstörs av en mörk toffs på mitt ljusa hår, jag tycker det är vackrare utan!

 36. Invisibobble är lätt den bästa hårsnodden jag testat. Går aldrig av, sitter perfekt på plats och känns så mycket skönare för håret. Tyvärr slarvar jag ständigt bort dem, så jag behöver fler! Därför vill jag vinna!

 37. Wow! Dessa verkar sketabra. Tack för tipset! Som långhårig är hårsnodden min bästa vän och tyvärr händer det allt för ofta att jag får slita ur den och skada håret. Men med dessa slipper jag det problemet!

 38. Jag har ganska trassligt hår som jag ofta sätter upp av just den anledningen, dessvärre sliter ju vanliga hårsnoddar en del på håret så en eller flera invisibobbles hade varit perfekt! 🙂

 39. Jag och mina döttrar vinner gärna dessa snälla snoddar,
  så vi slipper trassliga knutar och sura miner….
  Stora flickan tycker att de är fina som armband också 🙂

 40. Det här hade jag verkligen behövt! Jag älskar att ha håret uppsatt och har så mycket hår, att det blir alldeles svettigt i nacken om jag inte gör det. Jag fick en hårsnodd av den här typen från min mamma och den är så enormt mycket bättre än de andra jag har som både sliter på håret, förlorar elasticitet och går sönder vid metallclipset.

  Följer på båda sidorna.

  Kram Johanna
  http://www.rosabubbla.se

 41. Stina Mäkitalo

  Jag har väldigt ofta håret uppsatt och har långt hår som lätt trasslar sig, så invisibobbles vore perfekt för mitt hår! Vanliga hårband skadar/ sliter på håret och för mig är det viktigt att vårda mitt hår. Jättebra att den motstår vatten så att man kan använda den till alla tillfällen!

 42. Carola Wahlström

  Jag jobbar där jag alltid måste ha håret uppsatt, jag kan inte få nog med hårsnoddar som är snälla mot håret, tyvärr blir det oftast lillflickans snoddar utan metalldelar, men det vore kul med egna 🙂

 43. Jag vill vinna då jag ofta har uppsatt hår och skulle mer än gärna använda hårsnoddar som inte sliter på håret på samma vis som vanliga hårsnoddar gör 🙂

 44. Åh, är helt besatt av invisibobbles! Köpte en förpackning för någon månad sedan och vill ha flera :). Smidiga o snygga att matcha med kläderna. Coola även som armband!

 45. Jag har omöjligt hår. Ganska tjockt, men med många tunna spikraka hårstrån så det blir oftast en tofs för mig… och där glider håret lätt ut. Vinner gärna dessa! Skönt med tofs så inte barnen drar i håret… 😉

  Gillar på FB och följer sedan tidigare på Bloglovin.

 46. Åh, älskar verkligen invisibobbles! Köpte en förpackning för någon månad sedan och är helt besatt sedan dess. Smidiga och kul att matcha till kläderna. Dessutom snygga som armband :).

 47. Mitt hår har aldrig repat sig bra efter dumma år med matmixtrande i tidiga tonåren.
  Att sätta i och ta ur hårband sliter ju lätt av minst ett hårstrå. Detta låter som något perfekt för mig! Inte minst på sommaren – jag älskar att bada och har oftast tofs 🙂

 48. För att jag behöver vara så rädd jag bara kan om mitt hår nu. Efter misslyckad färgning på salong så behöver jag nu gå tillbaka för att bleka tillbaka mitt hår. Känns sjukt onödigt att behöva slita på håret såhär i onödan och samma sak gäller ju med toffsarna man använder varje dag. Mitt hår skulle bli jätteglatt om det allafall skulle slippa undan slitaget från dom 😀

 49. Sedan jag blekte håret i maj har det varit superslitet. Jag provar olika oljor, inpackningar och håller på att återfå dess naturliga spänst och glans, men tofsar som trasslar ihop håret hjälper ju inte. Och att mitt hår är en aning lockigt så blir det ännu mer slitet när jag ska borsta ut mina tovor. Samtidigt så går jag sällan en hel dag med utsläppt hår utan sätter upp det vid t ex mat, lab, prov och så och jag går alltid runt med tofsar på handleden, men det är ju inte så snyggt, eller hur? Därför vill jag ha invisobobbles, så slipper jag att slita på håret och får en snygg accessoar på köpet! <3

  Följer och gillar sedan länge <3

 50. Jag har kort hår så jag hade gett bort det till min mamma! Hon gillar att ha sitt hår uppsatt och då hade detta varit en bra present 😀

 51. Jag vill vinna eftersom jag nyligen fått mitt första riktiga extrajobb på ett café och där är det ju håret uppsatt som gäller. De snoddar jag har är antingen spårlöst försvunna eller halvt trasiga så att få testa en invisibobble vore verkligen på sin plats nu 😀

 52. Det lilla hår jag har kvar efter att ha rivit loss det med hjälp av vanliga sketna gummiband, skulle säkert må gott av invisibobbles. Låt mig prova!

 53. Tina Carlström

  Mitt hår slits av med de hårsnoddar jag använder idag. Dessutom får jag fula tofs-märken i håret. Önskar att få testa dessa, skonsamma hårsnoddar.

 54. har länge letat efter ett bra alternativ för snoddar man inte får klippa bort i *fint hår* dessa vill jag vinna å ge bort till finaste dottern..

 55. Angelica Westman

  Jag vill vinna för att jag måste ha håret uppsatt dagligen, och en hårt “knuten” hårsnodd är typ det enda som håller mitt tunna, flygiga hår på plats. Dessa verkar helt kanon då jag skulle slippa den slitna kanten man får i bakhuvudet av vanliga snoddar!

 56. Om invisibobbles är så bra som de låter så skulle jag vilja vinna dem till min 13-åriga dotter som har långt lockigt hår och skriker galet när vårsnoddarna sitter fast ! Så snälla låt henne pröva dessa.
  Följer på Fb & Bloglovin

 57. Jag skulle verkligen uppskatta att vinna eftersom jag måste alltid ha håret uppsatt på mitt jobb och på min praktik, mitt hår skulle gilla att jag använde något mer snällt mot håret 🙂
  Följer dig sedan länge och gillar dig på facebook 🙂

 58. Har oftast håret uppsatt i tofs men hatar verkligen tofsmärket som man får. Med invisibobbles skulle jag kunna variera min frisyr mer, att kunna ha både uppsatt och utsläppt hår på en och samma dag utan att ha det fula märket i håret. Jag har ännu inte testat dessa tofsar så jag skulle bli superglad om jag fick chansen att göra det nu 🙂

  Hälsningar Mia

 59. Jag har en sjukdom som sitter i mina händer så det är svårt att ta hand om mitt hår på ett bra sätt .
  Så jag brukar sätta upp de i en toffs så att de risiga håret inte syns . Men även det kan vara mycket krångligt och med hjälp av dessa så skulle nog mina händer inte få kämpa lika mycket när jag sätter upp håret och jag hade sluppit en del vardagliga smärtor då 🙂

 60. Jag köpte två Invisibobbles i somras men fastnade aldrig för dem – förrän min dotter återintroducerade dem! Hon älskar dem mest i världen! Hon skulle kunna bli Invisibobbles-ambassadör:) och kör nu en stenhård kampanj för dem på sitt högstadie! Vinner jag får hon vinsten (Jag kan väl få någon!?) och vips kommer försäljningen av Invisibobbles stiga i höjden och i förlängningen får vi ännu fler färger och modeller att välja på!
  Kram

 61. Theresia Vidén

  Skulle vilja vinna för att testa i mitt hår, blir så slitet av vanliga billiga snoddar, dessa låter bättre.!

 62. Jag är jättenyfiken på invisibobbles! Såg dem på Kicks för ett tag sen men sköt dumt nog upp köpet – nu har jag letat efter dem i flera butiker men hittar inte!
  Om jag vinner 6st så kan jag ju ge bort några stycken också och därmed sprider jag glädje till ett par långhåriga tjejer till! 🙂

 63. Först och främst så har jag gillat din fbsida.
  Sen så vill jag vinna för att jag just nu känner mig vackrare än någonsin, jag är gravid med mitt andra barn och jag har äntligen fått längd på mitt hår så att jag kan sätta upp det. Det ända som saknas nu är bra hårsnoddar som inte sliter och man kan göra fina uppsättningar. Tyvärr är jag den sortens mamma/sambo som aldrig unnar mig själv något så att vinna dessa hade vart jätte stor lycka!

 64. Jag skulle vilja vinna dessa då jag har väldigt tjockt och långt hår. Det enda sättet att få fason på det är att ha en tofs. Sedan tidigare vet jag att det inte är det mest hälsosamma för håret, men har inte så mycket val. Dessutom är toffsar en riktig förbrukningsvara hos mig då de ofta går sönder pga håret. Bara den här veckan har två stycken gått sönder. Dessa Invisibobbles har förmodligen längre hållbarhet än något annat, och därför skulle jag vilja prova på dem.

 65. Stina Johansson

  Jag har långt, lockigt, tjockt hår som ofta är i vägen, därför brukar jag ofta sätta upp det i en svans, vilket sliter mycket på håret. Skulle vara perfekt med Invisibobble som skulle vara mer skonsamt för håret och inte tjorva till det lika mycket.
  Följer på Bloglovin och Facebook.

 66. Alla hårsnoddar jag har haft, utan och med metallspänne så har alla gått sönder eller glidit ner från mitt hår, eftersom jag har jätte rakt hår så det skulle varit jättebra med en invisibobbles 🙂

 67. Amanda Andersson

  Jobbar inom vården vilket givetvis kräver att ha håret uppsatt. Dock är det mindre snyggt när man tar ner håret efter en lång arbetsdag och man har märken längs med hela håret efter snodden… vore kul att testa dessa snoddar och se om de kanske passar mig bättre på jobb.

 68. Mitt hår är långt och tjock och mina hårsnoddar sliter verkligen på mitt hår! När jag sätter upp mitt hår händer det ofta att hårsnodden bryts av då mitt hår är så tjockt och det är så jobbigt att ständigt behöva köpa nya hårsnoddar (jag tappar ständigt bort dom förresten). Dessa vackra hårband hade hjälpt mig så så så mycket, mitt hår är alltid uppsatt när jag är hemma. 🙂

 69. Jag har fyra döttrar med låååångt hår…den äldsta i 9an har det till rumpan. Det sliter med snoddar, detta vore en fin present till dem alla <3

 70. Jag har tröttnat på den där rackarns tofsranden jag har varje dag. Med tanke på att jag har håret uppsatt varje dag så skulle mitt hår förmodligen må bättre av några snällare hårsnoddar, så jag vill vinna dessa för både mitt hår och min egen skull!
  (Jag följer dig på bloglovin’ och Facebook) Ha en bra dag, kram!

 71. Jag vill vinna för att jag har alltid velat testa invisibles men eftersom jag nu har ganska kort hår inte tyckt att det är nödvändigt. Jag har dock börjat göra mycket flätor och frisyrer och gummisnoddarna blir helt håriga. Jag vill gärna spara ut det men kommer vara så slitet på nästa besök hos frisören.

 72. Jag har väldigt känsligt hår en kattunge som gillar att bita i det på morgonen, hade varit bra att kunna vinna dessa snoddar att sova i, sen har hon bitit i det för sista gången 🙂

 73. Jag har faktiskt funderat på att köpa dessa, men har inte vetat om det varit värt. Så nu skulle det varit roligt att prova dessa till mitt tjocka, långa hår 😀

  Jag gillar och följer Adaras!

 74. Hårstrån i maten ett minne blott
  när jag Invisiboobles i julklapp fått!
  Nu trivs mitt spröda hår i svans och knut
  utan att trassla och slitas ut!

 75. Jag avverkar snoddar på löpande band och jag måste ha håret uppsatt på jobbet, så skonsamma snoddar är hårdvaluta här hemma.

 76. Dessa skulle vara perfekta för mig som har en tendens att alltid ha tofsen på samma ställe, vilket verkligen sliter på håret. Sen är det så enkelt att bara sätt upp när man inte hard mycket tid till att fixa håret annars, så då skulle det vara perfekt att ha dessa och kunna veta att jag inte sliter på mitt hår i onödan

 77. Jag är gärna med och tävlar! 🙂 Jag skulle vilja vinna eftersom de tofsar jag använder sliter en hel del på mitt (redan superslitna) hår. Dessa har jag hört är mer skonsamma mot håret så vore helt perfekt för mig som använder tofs i princip varje dag.
  Håller tummarna nu!

 78. Jag vill vinna för att jag har långt och lockigt hår som alltid blir trassligt av vanliga hårsnoddar. Mina hårsnoddar fastnar alltid i håret när jag ska ta av dem och det är riktigt frustrerande. En annan sak som inte precis hjälper är att de går sönder hela tiden. Eftersom jag inte vill slita sönder mitt älskade hår så hade jag blivit väldigt glad om jag vann och därmed fick chansen att prova något som är bättre för håret 🙂

 79. för att jag redan har två paket tofsar och är beroende av dessa!! så tre av dessa paket skulle faktiskt gå till min syster i julklapp för hon har länge velat ha sådana och hon kan ju inte få gå miste om dessa skönheter.

 80. Tycker inte om hårsnoddar i med att de fastnar i håret väldigt lätt och det slits. Jag har långt hår så jag hoppas att man vinner detta så att håret ser bra ut utan fula avtryck 🙂

 81. carolina bengtsson

  Jag vill vinna invisibobble därför att mitt hår är så himla tjockt och svårt att sätta upp. När jag har haft håret uppsatt ett tag och tar av tofsen så blir det värsta utbucklingen och en massa hår lossnar med tofsen. Allt detta hade jag sluppit med invisibobble!

 82. Skulle vilja vinna för har länge velat ha ett par för jag har läst om dom så mycket och dom verkar jättebra men har aldrig tagit tag i det hela. Mitt hår har blivit väldigt skadat pga b.la toffsar med metallclips på så hade varit kanon och prova dessa nu!

  Följer redan på bloglovin + gillar redan din facebook sida 🙂

 83. Jag har alltid uppsat hår, och blir ofta irriterat att bara ha håret hängandes i ansiktet, tyvärr är mitt hår ganska slitet så att ha toffa kanske inte är det bästa, mycket av håret följer med toffsarna och jag skulle verkligen behöva dom här toppsarna.

 84. Mitt hårs tjocklek verkar vara i en mellanstorlek som inte finns bland hårtofsar. Detta gör att tofsarna alltid sitter för löst och försvinner när jag tränar eller festar. Vinstens tofsar skulle få följa med mig till både gymmet och helgernas festligheter!

 85. För det första så är mitt hår väldigt slitet, bland annat för att jag plattar det hela tiden och för att jag borstar det efter duschen vilket man inte borde göra!

  Och sen har jag hört att dem är väldigt bra:)

  Och till sist så skulle jag vilja vinna dem för mitt hår är så sjukt tjockt att alla hårsnoddar alltid ska gå sönder vilket är väldigt störande men jag tror att dessa skulle passa perfekt! 😀

  [email protected]

 86. Hej jag skulle vilja prova dessa för jag har nog provat de flesta snoddar och det slutar ofta med att man får dra och slita och ibland klippa lite. Sådet hade som sagt varit kul att prova. Jag gillar på fb och följer på bloglovin
  mvh emma

 87. Dessa vill jag vinna 🙂 har ju långt lockigt hår och har svårt att hitta snoddar som är både bekväma och ska orka hålla uppe mitt hår. Många snoddar blir tyvärr engångssnoddar som går sönder redan efter en dag. Jag har testat en billig variant av denna men den är tjock klumpig å trasslar så skulle bli super glad om jag fick chansen att testa dessa 🙂
  Följer på bloglovin

 88. Lever större delen av mitt liv med uppsatt hår (jobbet och gymmet). Vore perfekt med toffsar som inte trasslar eller sliter mer än nödvändigt på håret.

 89. Jag vill vinna eftersom mitt hår är helt sönderblekt och väljer ofta att slänga upp det i en tofs. Har både en hund som tuggar sönder alla snoddar och så försvinner även en hel del som antingen trillar av eller som vänner får låna. Ingen kan hålla upp mitt hår ordentligt heller och får sätta om dem efter bara ett par timmar, vilket är riktigt störande. En sån här tofs skulle verkligen underlätta!

 90. Jag vill ha den för den för den är världens bästa hårsnodd! Som du skrev: Once you go Invisibobble, you’ll never go back.
  Jag har haft en men när jag var utomlands tappade jag bort den, så skulle bli så lycklig att få en ny.

 91. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fantastiska vinst till min dotter. Hon har ganska tunt hår och jag vill gärna använda produkter som inte sliter allt för mycket på hennes hår. Dessutom använder ju både hon och jag nästan tofs varje dag så dessa skulle verkligen komma till stor användning.

  Följer din blogg via Bloglovin sedan tidigare, och gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 92. Min lillasyster har tunt och rakt hår som inte kan hållas fast med vanliga snoddar och jag har hört att invisibobbles håller håret mycket bättre så jag skulle vilja ge dem till henne så att hon får prova. 🙂

 93. Dessa verkar så bra och hade varit kul och få prova. 🙂
  Har ofta uppsatt hår, men vanliga hårsnoddar går så lätt av
  och sliter massor på håret.

  Gillar på fb: Malin Gustafsson
  Följer dej sen länge på Bloglovin.

  Hoppas på tur.

 94. Har aldrig testat dessa, men du skriver så väl om dem, så det vill jag gärna göra :-). Följer dig på bloglovin!
  Mvh maria

 95. Jag tycker de här verkar jättebra och skulle vilja testa dem!! På mitt jobb kan jag inte ha utsläppt hår och hade vart roligt att kunna ha någon fin frisyr än bara en ful tofs jämt. 😛

 96. Jag vill vinna därför att jag älskar invisibobbles, det är den enda hårsnodd som sitter kvar i mitt hår och den sitter verkligen hela dagen, andra snoddar bara ramlar ur mitt glatta hår direkt.

 97. För att jag i mitt jobb (förskola) alltid uppsatt hår för att slippa ha håret i vägen under mitt arbete, och det nöter ju tyvärr en del på håret. Så det skulle vara så härligt med något som är både snyggt OCH skonsamt för håret 🙂 Och sen dessa vanliga fula hårsnoddar.. Jag har inte en enda som inte har en hårknut på sig, och det är är varken snyggt eller fräscht tycker jag ;P

 98. Förresten.. Jag gillar redan din sida på FB (Sara Kramer) och följer dig på bloglovin. Men gillade detta inlägg där som gillare nummer 2.

 99. Jag har alltid fått höra att jag har sjukt långt hår, och det har jag väl kanske då det är över en meter långt… 😉
  I alla fall så drar jag mig för att sätta upp håret, då det alltid gör så jävla ont i huvudet efter att man tagit ur tofsen. Men med det jobbet jag har är det svårt att hålla håret i styr och det kommer ofta i vägen.
  Invisibobble är ju inte som en vanlig tofs, så kanske vore den bättre för mig och mitt hår! 🙂

 100. är överdrivet håröm, får ont för i princip ingenting, hade gärna vunnit dessa så jag faktiskt kan sova med uppsatt hår så att allt inte behöver klibba sig fast i kroppen på natten 🙂

 101. Eter att ha fruktansvärt mycket komplex för mina “gigantiska” öron har jag tidigare inte vågat ha uppsatt hår bland folk, då jag skämts alldeles för mycket. Bestämde mig efter höstlovet att jag skulle ändra på detta och började ha toffs, bulle och fläta – och kände mig riktigt fin! Att a Sveriges sämst självförtroende sög och därför ska de bort asap 🙂

 102. Jag har velat testat dessa ända sedan du först skrev om dom. Jag hatar hur vanliga tofsar sliter på håret och går sönder så jag tror dessa skulle vara perfekta!

 103. Har hört så gott om dessa tofsar och jag går i tofs ungefär 70% av dagen. Och måste då duscha/platta håret varje dag för att få bort tofs-linjen. Så den här tofsen skulle verkligen underlätta för mig! 🙂
  kram

 104. För några veckor sen upptäckte jag Invisibobbles och den verkar vara riktigt bra. Jag har nuförtiden alltid uppsatt hår så jag har tänkt på att köpa invisibobbles.

 105. Alltid varit sjukt håröm, och vanliga hårsnoddar gör ont att dra ur, jag riktigt känner hur det sliter på mitt hår som ofta lätt blir trassligt. Dessa låter underbara, så vore jättekul att få testa! 🙂
  Följer dig på Bloglovin!

 106. Långt hår är något alla vi systrar i min familj har.. Vi gillar det men ibland så är det inte lätt. Därför skulle dessa snoddar förgylla vår vardag och göra våra hår en stor tjänst 😀

 107. Jag skulle vilja vinna för att jag för drygt ett och ett halvt år sedan tappade väldigt mycket hår och därefter har mitt hår varit väldigt frissigt och ömtåligt. Dock blir det bättre och bättre tack vare att jag tar hand om mitt hår! Däremot använder jag vanliga tofsar som inte är de bästa men inte de sämsta. Det hade varit underbart om jag hade vunnit då jag har hört supermycket bra om dom och mitt hår skulle må jättebra av dom!
  (Jag gillar din Facebook-sida)

 108. Jag vill vinna för att jag har varit så sugen på dessa snoddar men de finns inte att köpa där jag bor!

 109. Både jag och mina käraste vänner har velat testa dessa enda sedan vi först läste om de här på din blogg faktiskt! Hade varit sååå kul om jag kunde vinna detta settet och dela de med alla andra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
31 Shares
Pin
Share
Tweet