Artikeln innehåller reklamlänkar

Färg Collection – Reach For The Stars

Färg Collection - Reach For The Stars farg

Nya penslar, ett skimrande gloss och en allroundpalett med matta skuggor. Färg Collection överraskade mig nyligen med en tidig julklapp vid namnet Reach For The Stars.

Jag är särskilt förtjust i paletten med multifunktionella skuggfärger. De kan användas till allt – ögon, ögonbryn, som rouge highlighter eller till shading. Om man fuktar penseln går det även utmärkt att använda skuggorna som eyeliner.

Färg Collection Reach For The Stars

farg-palett

Färg Collection har flera färdiga julklappar i olika prisklasser som är snyggt paketerade i presentboxen likt ovan. Reach For The Stars innehåller:

Perfect Palette

En 6-färgspalett med multifunktionella ögonskuggor.  Alla skuggor är matta förutom skuggan i mitten på övre raden som är lite skimrig. Den är superfin som highlighter. Jag brukar använda den i ögonvrån, ovanför kindbenen, på näsryggen och i pannan. Den kalla ljusbruna ögonskuggan i mitten på nedre raden är även grym som både ögonskugga, brynskugga och för att skulptera fram drag i ansiktet. Den rosa är perfekt som rouge men fungerar även lika bra som ögonskugga.

Lip Gloss

Mjukt och smidigt läppglans i den rödrosa färgen ”Anyou”.

Penslar

Reach For The Stars innehåller också en rougeborste, en snedskuren pensel till brynen, samt en stor och en liten ögonskuggspensel. Jag tycker alla penslar är väldigt härliga att jobba med, förutom rougeborsten som hårar en hel del.

farg_palettFärg Collection - Reach For The Stars

Kort och gott skulle jag säga att detta är en toppenbra julklapp till den sminkintresserade. Guldkornet är allroundpaletten. Den är grym! ♥

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share