Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, Lucka 4: Vinn OPI Don’t Speak 18K Gold

OPI Don't Speak - 18K Gold Top Coat

Dagens lucka presenteras i samarbete OPI. Bakom luckan gömmer sig det eftertraktade topplacket, OPI Don’t Speak, från Gwen Stefanis Holiday-kollektion. Lacket innehåller 18 karat riktigt guld och är perfekt inför julens alla fester.

Så tävlar du:

1. Gilla nya Adaras Blogazine på Facebook*
2. Berätta varför du vill vinna i en kommentar (max 4 meningar).

*Om du inte har Facebook kan du tipsa tre vänner via mejl om denna tävling samt skicka en kopia på mejlet till [email protected]

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Maria S, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

103 reaktioner på ”Julkalender, Lucka 4: Vinn OPI Don’t Speak 18K Gold”

 1. Jag vill så gärna vinna detta exklusiva nagellack med 18 karats guld för att jag äntligen slutat bita på naglarna sedan 2 månader tillbaka! Har varit nagelbitare sedan jag var sååå liten. Så mina naglar är långa och snygga igen, men jag äger inga fina lack!

  Gillar din sida på facebook 🙂

 2. Då jag är uppvuxen på landet – en äkta landadotter – så har jag aldrig fått nöjet att äga något speciellt exklusivt inom mode och skönhet. Därför hade jag älskat att vinna detta pris!

  Gillar såklart redan, heter Carolina Mårtensson på facebook. Kramisar Carro 🙂

 3. Klart!

  Aghhhhh 18 karat guld på naglarna?! Åh vilken lyx – Vilken tjej skulle inte bli överlycklig om de vann detta ( I know i would be! ) Efter flera månaders plugg och stress så tycker jag faktiskt att jag förtjänar lite vardavardagslyx och att få magiskt glittrande/blänkande naglar!

 4. Gillar och följer redan dig på alla sociala medier jag kan:)

  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag letar efter den perfekta klänningen i guld men kan inte hitta den någonstans. Blir nog en svart, tråkig klänning i år så det hade varit kul att köra lite flytande guld på mitt efternamn istället. (Ja det är sant, mitt efternamn är Nagel, där av smeknamnet “Miss Naily”).

 5. Mirjam Skredsvik

  Jag är gärna med och tävlar, gillar dig på facebook. 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag sällan köper nagellack till mig själv och en stor del av de jag äger har torkat. Trots det tycker jag väldigt mycket om nagellack och använder det varje dag, så vore verkligen kul med ett nytt och lite lyxigare! Sedan är ju guld alltid snyggt!

 6. ÅÅh wow vilken vinst! Här är min motivering:

  Jag vill vinna för att jag vill känna mig extra fin till jul och nyår. Jag känner mig trött, glåmig och kommer få damma av något gammalt i garderoben till årets härligaste festtillfällen. Men ett topplack med 18k guld skulle göra att jag känner mig snygg i vad jag än har på mig. Det vore en perfekt klapp att även kunna dela med mina vänner innan vi går ut.

  + Gillar och följer dig sedan tidigare! 🙂

 7. Gillar som jessica sundberg1 på FB.

  Det var flera år sedan jag hade på mig nagellack senast. Jag har inte känt mig bekväm i det. Men nu vill jag bejaka min kvinnlighet och vad passar då inte bättre än ett guldigt snyggt nagellack?!

 8. Ojojoj 18 k guld! Jag skulle jättegärna vilja ha en sån för att jag har bara billiga nagellacka som jag använder ofta och det skulle vara kul med lite lyxig nagellack. Jag gillar på fb.

 9. Jag älskar O.P.I’s nagellack och kollade på detta förra året men då jag går i skolan så är det svårt att få pengarna att räcka till till detta så skulle vara underbart om jag skulle vinna detta! Jag gillar din facebooksida:)

 10. Gillar på facebook!

  Jag detta nagellack vill vinna,
  så mina fula naglar kommer försvinna.
  Perfekt till nyår och jul,
  detta hade varit så kul!

 11. Jag är gärna med och tävlar. Gillar på facebook, liselotte andersson. Vilken härlig färg, har aldrig haft något liknande, skulle vara jättekul att få testa detta. Mvh Liselotte

 12. Christina Frisberg

  WOOOW!! vilket superläckert lack, det vill jag mer än gärna glittra och glänsa med under julen härliga fester, nu när mina klor växt ut rejält så blir jag en tomtemor med klös i.!! 🙂
  Delar tävlingen på fb under mitt namn 🙂
  KRAM!!

 13. Jag är med o gillar på fb 😀
  Perfekt till min födelsedag då jag ska ha en svart/guldig klänning och det hade matchat perfekt 😀
  kram

 14. En nagelälskare som jag är alltid på jakt efter coola nagellack. Tyvärr har jag inte så många OPI lack pga priset men den är mitt favoritmärke. På min födelsedag kommer jag att göra en tenta och kandidatuppsatsen går också dåligt. Därför hoppas jag OPI 18K Gold kan lysa upp min gråa december.

 15. Jag skulle vilja vinna för att jag vill kunna ge min modeälskande mamma någonting fint för en gångs skull, och inte bara ge henne något så tråkigt som choklad eller ett par strumpor.

  Gillar dig på fb nu också 🙂

 16. Har gillat på fb med namnet ana scylla.

  Jag vill vinna eftersom att jag varken har några fina smycken eller något “lite dyrare” nagellack. Det här lacket skulle vara som två i ett ungefär. Smycke och nagellack. Skulle vara sååå kul att få känna sig lite fin till vinterns alla fester.

 17. Åh, min största skräck är nu verklighet
  sunkmorsan jag inte skulle bli -är nu realitet!
  Med Opi och Adara blir förutsättningarna bäst
  för att även jag får glittra på årets fest

 18. Hej hej!

  Gillar din sida sedan tidigare på FB 🙂

  Lyx och glamour, plötsligt känner man sig väldigt stor.
  Vid festliga tillfällen skulle jag detta lacka på, för att därefter lika snyggt uppklädd till festen gå.
  Det är något speciellt det här att känna av en lyxig atmosfär.
  En dröm som blir sann om jag bara detta vann.

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Hälsningar Frida

 19. Jag skulle vilja vinna för att o.p.i är det bästa nagellacket jag någonsin har testat på, men även det dyraste nagellacket som jag köpt. Jag älskar både silver och guld vilket resulterar att jag skulle så himla gärna vilja vinna detta nagellacket, har köpt guldigt nagellack från depend men resultatet var inget bra. Hade blivit överlycklig om jag vann detta som faktiskt ger bra resultat.

  gillar din sida på facebook och heter yohanna puffen svensson där 😀

 20. Sanna Danielsson

  Hur snyggt skulle det inte vara med guldlack till guldklänning? Tänk och få såna komplimanger på julafton.

 21. Gillar på facebook redan. 🙂

  Med detta jag i vintermörkret kan glimma, dagarna skulle få en riktig “guldstrimma”. Skulle aldrig annars ha råd som mamma och fattig student, så därför önskar jag mig detta från Adaras julkalender i present. Jag brukar aldrig vinna, men jag måste för detta iallafall försöka, vinner jag kan jag efter det perfekta nagellacket sluta söka!

 22. 1. Jag har gillat på Facebook!

  2. Har bitit på mina naglar sedan jag var 9år. Nu, tio år senare, har jag ÄNTLIGEN lyckats spara ut dom och lärt mig att det är riktigt äckligt. Jag har dock inte så många nagellack, och inget topplack alls. DETTA skulle göra mig såå glad och motiverad till att fortsätta att inte bita på naglarna såklart!!

  Toppentävling!!

 23. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Bor på landet utan särskilt mycket glamour. Men nu i december är det kalas och fester, så jag tänkte ta mig till civilisationen och svänga dom lurviga. Då vore det underbart att få ha detta vackra och lyxiga nagellack på mina naglar.
  Ha en fin dag!
  Mvh Malin

 24. Går i nian nu med flera prov i veckan och det är en väldigt jobbig period med mycket press och stress med att prestera. Så att unna sig själv lite med riktigt glam på naglarna då och då skulle inte vara fel..

  Gillat på fb. 🙂

 25. Jag vill vinna detta exklusiva lack för att fira att jag nu som 22-åring nyss slutat bita på mina naglar så skulle vara kul att äntligen kunna måla dom med favorit färgen guld.

 26. Therese Pettersson

  Gillar din sida på facebook under namnet Therese Pettersson 🙂

  Vilken tjej har aldrig drömt om att få 18 karat guld att bära?
  Visst låter det tungt men det kan mina naglar lätt få ära.
  Pensla på lacket, you don’t have to speak,
  Everyone else is going to freak. 😉

 27. 1. Gillar på FB, Mia Haapaharju
  2. Jag vill vinna detta underbara nagellack för att få stråla och i champagne på nyår skåla. Skulle jag denna vinst hitta i min brevlåda skulle total eufori råda 🙂

  Hälsningar Mia

 28. För att det är skitsnyggt!!!! Jag byter lack flera ggr/vecka (kalla mig Vernista) och detta skulle bli Höjdpunkten i min samling 🙂

 29. Tina Carlström

  Lyx och flärd var länge sen man unnade sig. Att skimra i guld på jul och nyår vore vore guld värt!

 30. Jag vill vinna nagellacket för att kunna ta med det till toppen av La Concha näsa gång jag klättrar upp dit! Förhoppningsvis håller det bättre än det spanska skitnagellacket jag hade förra gången. Kan ni fatta att naglarna var helt förstörda efter 12 timmars klättring??

 31. Är gärna med och tävlar och gillar sedan innan på Facebook!

  För två år sedan jag OPI upptäckte, detta ett nytt intresse väckte. Med denna kan jag lacka på, ett finger eller en tå. Färgen den är riktigt skön, guldig och lyxig, men inte grön. Fantastisk verkar kvalitén vara på det här, jag tror jag kommer bli riktigt kär!

  E-post: [email protected]

 32. Therese Pettersson

  Gillar din sida på facebook under namnet Therese Pettersson 🙂

  Vilken tjej har aldrig drömt om att få 18 karat guld att bära?
  Visst låter det tungt men det kan mina naglar lätt få ära.
  Pensla på lacket, you don’t have to speak,
  Everyone else are going to freak. 😉

  (råkade klicka på tillbaka knappen, så vet inte om min kommentar skickades,
  såå jag skickar den igen, hoppas det inte gör något.)

 33. åhh.. älskade O.P.I det är faktiskt det ända märket som jag testat som verkligen håller på mina naglar.
  En aktiv småbarnsmorsa som gärna gör allt man inte ska med naglarna men O.P.I det håller minsann. Och denna underbara jul och nyårsfärg har jag ju inte och den är välkommen hem till min extremt lilla samling.

 34. Gillar på facebook.
  Jag skulle vilja ha opi för att det är ett så bra märke och så fint!! Alla mina nagellack kommer från tidningar.

 35. Gillat.

  Då jag på många sätt känner mig glåmig och gravidtrist denna vinter och jul, skulle det vara himla kul att kunna piffa till sig lite, och naglarna är ju perfekta att pimpa då.

 36. Jag har bara nagellack vid speciella tillfällen eftersom jag jobbar som timanställd i vården där man inte får bära nagellack så är det svårt att ha det till vardags. Vad passar inte bättre än detta nagellack till speciella tillfällen? Helt underbart!

 37. Varför jag vill vinna detta nagellacket är för att jag har aldrig hittat ett bra nagellack som håller hela dagen. Antingen kletar de sönder naglarna eller så lossnar de redan på direkten. Har hört att OPI är sjukt bra men jag har inte råd att köpa ett så dyrt nagellack (betalar max 40kr för en). Och denna är ju helgrym på julen och nyår!

  Gillar redan din sida. <3

 38. Gillar på facebook under namnet Freja Marley Lindsjö

  Jag vill vinna då jag precis börjat bygga naglar hemma och den perfekta julklappen till mina nära och kära skulle vara att ge dem lite äkta guld på naglarna 🙂

 39. Anna-Märta Stålnäve

  Följer sedan innan på fb!

  Pluggar sjuksyrra och kan av hygienskäl inte ha nagellack under våra praktiker så för mig är nagellack en lyx jag försöker njuta av så ofta jag kan. Vad vore då bättre för att spä på lyxkänslan med nagellack än just detta med 24 K guld? 😀

 40. Jag gillar på fb. Jag har annars svårt att hitta nagellack som jag gillar, men det här låter awesome. Jag älskar just guld och silver på naglarna, så det här lacket skulle passa mig perfekt! 🙂

 41. Jag är med och har gillat på fb (agnes gabrielle andersson)
  Till min tråkiga svarta klänning på nyår skulle detta lack vara en perfekt outfit höjare!

 42. Jag är med!
  Jag vill vinna för att guldiga naglar skulle piffa till alla festligheter i vintermörkret! Velat testa det där länge nu så det vore grymt.

  Gillar på Facebook sen innan! 🙂

 43. Nagellack är min passion och jag skulle väldigt gärna ha denna klenod i min kollektion =) Gillar på facebook med namnet Anna Mårtensson fd fasth

 44. Skulle vilja vinna för att klänningen jag kommer ha på nyårsafton matchar den där färgen perfekt! Skulle bli jätteglad om jag vann!

 45. Jag har gillat på facebook!
  Att ha 18 karat guld på naglarna måste kännas väldigt exklusivt och lyxigt vilket jag gärna skulle vilja uppleva!
  Det är snart nyår och jag vill starta det nya året stort vilket jag kan göra med detta vackra lack. 🙂

 46. Gillar som My Thulin på facebook
  VARFÖR jag vill vinna? Vem vill inte ha guldtassar!Är ju redan drömmen! Med de här är jag ju snyggast på julfesten !

 47. Är verkligen en sucker för guld, och använder i princip bara guldiga accessoarer (silvrigt är inte riktigt min färg..). Men här kommer det största problemet; HAR INTE KUNNAT HITTA ETT PERFEKT GULDIGT NAGELLACK!! Men nu fick jag upp ögonen för detta, och hade sååå gärna velat vinna det!

 48. Jag har fått upp ögonen för O.P.I nu, håller bra och lätta att applicera. Jag har ju i några röda nyanser och ett guldigt topplack vore verkligen pricken över I:et för julnaglarna! Jag kan tycka att mina naglar är värda en guldmedalj när jag inte har bitit på dem på två år nu 😉

 49. På juldagen väntas studentfest med tema “The great gatsby” och jag planerar att ha en guldig topp, kostym och klackar. Hur grymt hade det inte varit att toppa detta med äkta guldnagellack?! Precis så lyxigt som det ska va.

 50. Sofie Andersson

  Gillar på Facebook.

  Älskar nagellack. Fixar med dom ofta. Dessutom har jag två döttrar som blivit smittade av nagellackssjukan.

 51. Jag vill vinna detta för det skulle bli det ultimata lacket i min kollektion! Har inget som kommer i närheten av detta. Det är bara så lyxigt!
  Gillar dig på Facebook också ^_^

 52. Jag har haft en riktig jävla skitdag med en handledare som inte kan hjälpa mig med det jag behöver hjälp med i examensarbetet och det suger. Har suktat efter det här lacket ett bra tag nu och om jag skulle vinna det skulle det förhoppningsvis pigga upp mig ordentligt och få mig att släppa på irritationen så jag kan fokusera på det som ska göras i stället! 🙂

  Gillar på FB under namnet Sofie Karlsson. 🙂

 53. Lite guld och glamour hade lyst upp i vintermörkret,
  lyx och flärd är mina naglar värd. Så jag kan fixa och trixa
  ihop snygga naglar till alla festligheter i jul och nyår. 🙂
  Håller tummar och tår att jag detta läckra lack får. 🙂

  Gillar redan din sida Facebook som Malin Gustafsson

 54. Jag gillar på facebook!

  Jag skulle vilja vinna OPIs nagellack för att det är ett väldigt bra nagellack. Kul att ha samma nagellack som Gwen Stefani också har!

 55. Jag skulle vilja vinna för att jag absolut inte fick önska mig nagellack i julklapp för att de tycker att jag har för många! Tråkigt nog vet dom inte att över hälften är uttorkade.. dessutom kan man aldrig få för många! Och guld är bland det finaste som finns.

 56. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att måla naglarna. Klarar inte av att gå med omålade naglar. Vad skulle då inte vara bättre än att gå med 18k guld på naglarna och känns sig riktigt lyxig samtidigt hihi!!

 57. Gillar på facebook 🙂

  Jag är inte så mycket för att dra en snyfthistoria, ännu mindre framställa mig som bruden med världens gloria.
  Jag är bara en helt vanlig tjej, med ett brinnande intresse för minsta lilla skönhetsgrej.
  Jag är positiv, trevlig, med en massa driv, 18 karat guld på naglarna skulle helt klart passa in i mitt liv.
  Så till en glad högskolestudent, skulle detta vara en mycket uppskattad present!

 58. Hej!

  En riktigt , riktigt fin julklapp till min fina dotter Zandra <3
  Hon älskar skönhetsprodukter och smink så detta guldiga nagellack skulle hon blir superglad över att få 🙂

  Jag har gillat och delat på min fb-sida (Maud Sundgren) och hoppas & håller tummarna för att turen står mig bi –
  för OJ så lycklig jag skulle bli 🙂

 59. Jag är med! Jag gillar sedan tidigare under namnet Liil Babustyle.
  Jag vill vinna för att jag helt enkelt aldrig har testat märket. Jag har velat köpa och testa, men det är lite för mycket att lägga pengar på med den lilla inkomst jag har. Vore nice att testa märket och om det är bra kan jag försöka lägga pengar på det framöver!

 60. Jag tycker att jag är värd att vinna nagellacket då jag nyss har börjat gilla mitt liv. Jag har börjat se meningen med livet och jag har äntligen börjat sätta värde på mig själv. Jag förtjänar inte att vara olycklig längre. Den tiden är förbi. 🙂

 61. Har gillat på Facebook.

  Motivering:
  Jag önskar mig fina naglar som vackert glimma,
  utan att behöva lösnaglar på limma.
  Då kan jag få en härligt, lyxig känsla,
  när jag guld på fingrarna får pensla.

 62. Christoffer Gustafsson

  Jag vill ge detta till min finaste kamrat, hon förtjänar en massa karat.
  Hon är guld värd för mej, hon är världens bästa tjej.

  *gillar

 63. Jag skulle vilja vinna för att äntligen få känna att jag glänser lite på en fest. Som undersköterska i sällskap med akademiker händer det inte ofta 😉

 64. Wow, vilket coolt nagellack! Skulle gärna vilja vinna och pryda naglarna med denna inför nyårsafton och när det vankas festligheter.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 65. Man kan aldrig ha för många färger av nagellack. Och denna i skimrande guld skulle passa utmärkt till nyårs festen. Så nu sitter jag här och hoppas….att turen mot mig skulle le.

 66. Anna Nylander Kullberg

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar nagellack. Tänk hur snyggt det här skulle bli på julafton eller nyårsafton, de dagarna vill jag iaf att mina naglar ska blinga lite extra.:) Jag har gillat din sida på facebook!
  Min mail: [email protected]

 67. Anette Carlsson

  Jag är numer singel och vad vore vackrare än guld på fingrarna på Nyår, kanske jag tack vare lacken och med min charm jag snyggaste prinsen får. Med kärlek man alltid bättre mår.

  Jag gillar och delar på facebook

 68. Gillar nu deras facebook sida!
  Varför jag vill vinna är för att vem vill inte gå runt med snygga naglar? Jag som är väldigt nagelintresserad och fixar ofta mina egna men också vänner och familjs naglar så skulle detta nagellack vara perfekt! Hoppas du haft en fin dag. Kram

 69. Stina Johansson

  Kort och enkelt gillar jag att måla naglarna och OPI är helt klart det bästa nagellacket så skulle verkligen vela vinna det. Till nyår skulle det passa perfekt att ha till min klänning dessutom!

  Har gillat på Facebook.

 70. Jag bara MÅSTE få vinna det här! Sådant underbart lack skulle vara perfekt i min samling.
  Brukar ha otur i spel men jag håller tummarna! (så kanske jag får fina tummar till jul 😉 )

 71. detta hade verkligen sett guldkant på vardagen 😉
  som timvikarie så har man inte mycket pengar att lägga på “övriga” utgifter..så nagelack är det depend som gäller oftast, så hade varit väldigt kul att få unna sig ett sånt fint nagellack 🙂

 72. Därför att det vore hur häftigt som helst med guldnaglar till nyår som har ÄKTA GULD i sig 🙂

  Gillar på fb, Åsa Olsson

 73. Jag ett festligt lack till jul vill ha
  För det var något av det snyggaste jag har sett tycker ja’
  Vackert till svart eller rött
  Att matcha till en fin klänning skulle varit sött

 74. Jag har inte tjockt hår eller ofattbara ögonfransar. Men däremot har jag suveräna naglar och de förtjänar det finaste av guld!!

 75. Den här vill jag verkligen ha! Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.
  Jag har i år en gång för alla slutat bita på naglarna och jag älskar hur mina händer ser ut med långa fina naglar! Nagellack är något som går åt som smör i solsken numera och till jul och nyår skulle jag så gärna vilja ha något som får mig att känna mig riktigt speciell. Efter att ha spenderat hösten i London som utbytesstudent så längtar jag hem till alla och nu under jul och nyår ska jag träffa familjen, släkten, pojkvännen, hans familj och vänner och då skulle detta nagellack passa perfekt!

 76. Martina Andersson

  Min mamma har så torra och tråkiga naglar och hon behöver något snyggt skydd så att de håller sig bättre! Gillar på fb sen innan 🙂

 77. Nagellack med guld i är inte bara fräckt,
  jag skulle säga att det är helt perfekt.
  Snart kommer jul, nyår och allt annat bra,
  då vore det underbart att OPI’s nagellack ha.

 78. Gillar din sida på facebook!
  Jag älskar, älskar, älskar nagellack.
  Äger 400+ och skulle bli superlycklig för detta lack.
  Min samling skulle inte vara komplett utan det.

 79. Har allt för många alldagliga färger till vardags.
  Något utöver det vanliga skulle passa fint till speciella tillfällen.
  Varför inte förgylla klorna i guld.
  O.P.I är ett favoritmärke som givetvis uppfyller min önskan 🙂

  Följer dig! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
33 Shares
Pin
Share
Tweet