Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 23: Vinn två nagellack från Ciaté

Julkalender, lucka 23: Vinn två nagellack från Ciaté

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

168 reaktioner på ”Julkalender, lucka 23: Vinn två nagellack från Ciaté”

 1. Jag är hästtjej och har därför inte så fina naglar, därför hade det varit roligt att få fräscha till dem lite med dessa fina färger, de passar ju super nu under jul/nyår också 🙂

  Gillar på FB 🙂

  Kram!

 2. Skulle bli fantastisk glad om jag vann, kommer att fira jul ensam i år och i och med det förväntar jag mig inga julklappar. Denna supervinst skulle rädda min jul och få mig att känna mig fin.

 3. Till nyår vill jag vara riktigt snygg,
  Ciaté sägs göra en väldigt trygg.
  Jag vet inte om det kan stämma,
  måste ju testa för att mig bestämma.
  Om jag nu hos Adaras kanske kan vinna,
  kan jag förhoppningsvis en favorit få finna.
  Naglarna har tidigare inte varit prio ett,
  ty valet av lack har alltid gått så snett.
  Ciaté kanske är vad jag kan behöva,
  så snälla Ida – låt mig pröva 😉

  Kram Annika
  [email protected]

 4. Jag älskar det mesta inom smink och skönhet, men nagellack är min allra största obsession! Letar alltid efter perfekta nyanser och formula. Och konstigt nog har jag aldrig testat Ciatés lack, så skulle vara jätteroligt att få testa dom här vackra lacken!
  Gillar på facebook! 🙂

 5. Jag är hästtjej och har därför inte så fina naglar, därför hade det varit roligt att få fräscha till dem lite med dessa fina färger, de passar ju super nu under jul/nyår också 🙂

  Gillar på FB 🙂

  Kram!

 6. Med en röd och en glittrig nagellack kan man fixa en både julaftonslook och en nyårslook till naglarna, genom att måla naglarna röda för julafton och måla glitter med röda naglar för nyårsafton. Dessa look vill jag gärna testa med Ciaté nagellack 🙂

 7. Jag är med och tävlar. Älskar både rött och silver på naglarna, så denna vinst skulle passa jättebra.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 8. Skulle bli fantastisk glad om jag vann, kommer att fira jul ensam i år och i och med det förväntar jag mig inga julklappar. Denna supervinst skulle rädda min jul och få mig att känna mig fin.

 9. Till nyår vill jag vara riktigt snygg,
  Ciaté sägs göra en väldigt trygg.
  Jag vet inte om det kan stämma,
  måste ju testa för att mig bestämma.
  Om jag nu hos Adaras kanske kan vinna,
  kan jag förhoppningsvis en favorit få finna.
  Naglarna har tidigare inte varit prio ett,
  ty valet av lack har alltid gått så snett.
  Ciaté kanske är vad jag kan behöva,
  så snälla Ida – låt mig pröva 😉

  Kram Annika
  [email protected]

 10. har länge tänkt köpa nagellack från detta märket och ett rött dessutom så detta är perfekt. jag älskar deras utseende på flaskorna, har bara tvungen att säga det haha.

  jag följer dig på facebook

 11. Är en riktig Vernista och byter lack flera gånger per vecka, så jag skulle såklart bli jätteglad om jag vann dessa 🙂
  God Jul och ett fab 2015 snygging <3

 12. jag följer dig redan på fb och bloglovin, heter yohanna puffen svensson där.

  Jag vill vinna för att jag älskar röd, rosa och silvriga nagellack, även vita har jag fått någonting för just nu. Köper nagellack hela tiden och hade varit en fin present att få vinna två med i underbara färger, och dessutom. I ett märke som jag själv inte äger några nagellack ifrån än 😀

 13. Mina tragiska naglar skulle verkligen behöva lite omvårdnad, uppmärksamhet och glitter nu till jul- och nyårshelgen. De är helt bortglömda just nu!!

 14. Jag älskar det mesta inom smink och skönhet, men nagellack är min allra största obsession! Letar alltid efter perfekta nyanser och formula. Och konstigt nog har jag aldrig testat Ciatés lack, så skulle vara jätteroligt att få testa dom här vackra lacken!
  Gillar på facebook! 🙂

 15. Jag tycker att jag är värd
  lite lyx och flärd
  för mina dagar(och naglar) är alltid desamma
  som vardagen som ensamstående mamma

 16. Vilket underbart nagelset,
  att göra snygga naglar med detta blir lätt.

  Fantastiskt märke med bra kvalite,
  det röda jag till vardags skulle på naglar bre.

  Dessa skulle passa bra på nyår,
  fint med glitter på naglar och hår.

  Jag har nagellack mycket få,
  skulle därför bli så glad för dessa två.

  God jul!

 17. Ett nagellack kan verkligen göra mycket.
  Både för humöret, motivationen, outfiten…
  För när mina naglar är fina blir jag glad. När jag tränar och tittar ner på mina fina naglar blir jag peppad. När outiften är svart får den så mycket mer kraft tillsammans med ett nagellack.
  Nagellacket ger alltså det lilla extra till vardagliga ting 😀

 18. Jag vill gärna vinna för att det var en evighet sen jag unnade mig själv ett nytt nagellack. Perfekt julklapp till sig själv!
  God Jul!

 19. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag länge velat testa detta märke, tycker det verkar riktigt bra! Jag har få nagellack som faktiskt går att använda då en stor del av dem är gamla och uttorkade, så vore kul med nåt nytt. Dessutom tyckte jag dessa färger var riktigt snygga! 🙂
  Gillar dig på facebook som Mirjam Skredsvik sen tidigare.
  Ha det bra!

 20. Jag har alltid älskat att ha nagellack, och jag har massor i kylskåpet. Det ända problemet är att 99% av dom är gamla… Torra och kladdiga, och varför jag inte köpt nya eller kastat dom gamla, det vet jag inte HAHA! Men det skulle vara toppen att få vinna 2 underbara färger nu från dig 🙂

 21. Skulle vilja vinna ett fint nagellack, får inte ha det på jobb och därför känns det extra lyxigt att få ha det till helgerna

 22. Jag gillar på fb! Jag är verkligen inget partypingla, men ska faktiskt festa på nyår, så skulle vara väldigt roligt att för en gångs skull vara lite extra fin!

 23. Ibland får man skämma bort sig lite och jag känner att jag förtjänar det nu efter ett helt år. 2014 var defenitivt inte ett favorit år.

 24. Jag är ingen nagellacks tjej. Jag trivs oftast inte med färg på fingrarna (och färg på fingrarna kan man ganska bokstavligen säga då jag inte är något proffs på att måla mina naglar hehe) men dessa två färger är mig verkligen i smaken och kanske skulle få mig att börja bära nagellack lite oftare!

 25. Jag skulle gärna vilja vinna dessa lack, de skulle passa perfekt till min nyårsklack! En julklapp till sig själv är ju aldrig fel man slipper dessutom fejka lycka för ett par strumpor med ett skådespel.
  Kram! <3

 26. Har äntligen börjat få ordning på mina naglar och försöker använda nagellack för att undvika att pilla och bita på naglarna, och därav vore fler, roliga, lack en bra hjälp för mig! 🙂

 27. Nagellack är min stora passion, älskar denna sortens dekoration.
  Ett måste för mig är naglar som är tipp topp allt annat är en flopp.
  Med Ciaté på mina naglar kan jag stråla och på nyår i champagne skåla!

  Håller tummarna att jag vinner dessa vackra nagellack för då skulle jag bli superglad.

  Hälsningar Mia

 28. Naglarna min, kommer bli så fina, av detta lack, jag säger självklart tack.

  Hihihi.. tänkte jag skulle ge mig på ett rim blev ju sådär haha.. jag vill fräna vinna nya lack då jag äntligen har börjat ta hand om mina naglar och de börjar bli långa och fina precis så som jag alltid önskar att jag gjort.

 29. Så otroligt vackra vinterfärger! Det är länge sedan jag köpte nagellack, eftersom ekonomin inte tillåtit “onödig lyx” senaste åren, och de få jag har börjar bli lite äckliga i konsistensen… så JA! Just de här vill jag gärna ha! Mycket fina, perfekt med det rödrosa till min hy!

 30. Jag är med. Åh dessa är så fina och jag har faktiskt aldrig testat dessa.

  Till jul och nyår vill jag glittra,
  när jag använder dessa lär fåglarna kvittra,
  en oändlig skatt har vi här,
  hoppas snart jag dessa bär

 31. Med en röd och en glittrig nagellack kan man fixa en både julaftonslook och en nyårslook till naglarna, genom att måla naglarna röda för julafton och måla glitter med röda naglar för nyårsafton. Dessa look vill jag gärna testa med Ciaté nagellack 🙂

 32. Att man ska vara fin och representabel vet ju alla
  Och inte låta naglarna förfalla
  Naglarna är det första man ser
  Det skadar inte om man också ler
  När man har det här lacket på sina tassar
  Är man så läcker när man är ute och svassar!

 33. Jag är med och tävlar. Älskar både rött och silver på naglarna, så denna vinst skulle passa jättebra.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 34. Önskar vinna dessa snygga lack så jag kan få ordning på mina sköra naglar. Dem delar på sig och är väldigt tunna, och måste även bli av med min vana att bita på dem, som är en följd av att naglarna delar på sig och jag vill ha bort det. Med snygga lack hoppas jag naglarna kan stärkas lite och inte dela på sig lika ofta – samt att jag kommer dra mig för att bita på naglarna om det är en vacker färg på dem 😀

 35. Naglarna försöker jag alltid ha fina
  för jag jobbar med händerna mina.
  Annat smink kan jag undvara
  om jag inte ut på sta’n ska fara.
  Och jag tittar mig som regel inte i en spegel
  om jag känner mig ur form och vissen.
  Men då piggar målade naglar upp när jag är “lissen”.
  Så där jag sitter och jobbar och pluggar framför min dator
  vore inför jul- och nyårsfester de lyxiga nagellacken kondensator.

 36. har länge tänkt köpa nagellack från detta märket och ett rött dessutom så detta är perfekt. jag älskar deras utseende på flaskorna, har bara tvungen att säga det haha.

  jag följer dig på facebook

 37. Är en riktig Vernista och byter lack flera gånger per vecka, så jag skulle såklart bli jätteglad om jag vann dessa 🙂
  God Jul och ett fab 2015 snygging <3

 38. jag följer dig redan på fb och bloglovin, heter yohanna puffen svensson där.

  Jag vill vinna för att jag älskar röd, rosa och silvriga nagellack, även vita har jag fått någonting för just nu. Köper nagellack hela tiden och hade varit en fin present att få vinna två med i underbara färger, och dessutom. I ett märke som jag själv inte äger några nagellack ifrån än 😀

 39. Mina tragiska naglar skulle verkligen behöva lite omvårdnad, uppmärksamhet och glitter nu till jul- och nyårshelgen. De är helt bortglömda just nu!!

 40. Jag tycker att jag är värd
  lite lyx och flärd
  för mina dagar(och naglar) är alltid desamma
  som vardagen som ensamstående mamma

 41. Vilket underbart nagelset,
  att göra snygga naglar med detta blir lätt.

  Fantastiskt märke med bra kvalite,
  det röda jag till vardags skulle på naglar bre.

  Dessa skulle passa bra på nyår,
  fint med glitter på naglar och hår.

  Jag har nagellack mycket få,
  skulle därför bli så glad för dessa två.

  God jul!

 42. Ett nagellack kan verkligen göra mycket.
  Både för humöret, motivationen, outfiten…
  För när mina naglar är fina blir jag glad. När jag tränar och tittar ner på mina fina naglar blir jag peppad. När outiften är svart får den så mycket mer kraft tillsammans med ett nagellack.
  Nagellacket ger alltså det lilla extra till vardagliga ting 😀

 43. Jag vill gärna vinna för att det var en evighet sen jag unnade mig själv ett nytt nagellack. Perfekt julklapp till sig själv!
  God Jul!

 44. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag länge velat testa detta märke, tycker det verkar riktigt bra! Jag har få nagellack som faktiskt går att använda då en stor del av dem är gamla och uttorkade, så vore kul med nåt nytt. Dessutom tyckte jag dessa färger var riktigt snygga! 🙂
  Gillar dig på facebook som Mirjam Skredsvik sen tidigare.
  Ha det bra!

 45. Jag har alltid älskat att ha nagellack, och jag har massor i kylskåpet. Det ända problemet är att 99% av dom är gamla… Torra och kladdiga, och varför jag inte köpt nya eller kastat dom gamla, det vet jag inte HAHA! Men det skulle vara toppen att få vinna 2 underbara färger nu från dig 🙂

 46. Malin Svensk Björck

  Skulle gärna ha fina naglar till nyår och sen till sommaren vill jag gärna göra tånaglarna fina också 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.
  Mvh
  Malin

 47. Skulle vilja vinna ett fint nagellack, får inte ha det på jobb och därför känns det extra lyxigt att få ha det till helgerna

 48. Jag gillar på fb! Jag är verkligen inget partypingla, men ska faktiskt festa på nyår, så skulle vara väldigt roligt att för en gångs skull vara lite extra fin!

 49. Ibland får man skämma bort sig lite och jag känner att jag förtjänar det nu efter ett helt år. 2014 var defenitivt inte ett favorit år.

 50. Jag är ingen nagellacks tjej. Jag trivs oftast inte med färg på fingrarna (och färg på fingrarna kan man ganska bokstavligen säga då jag inte är något proffs på att måla mina naglar hehe) men dessa två färger är mig verkligen i smaken och kanske skulle få mig att börja bära nagellack lite oftare!

 51. Jag skulle gärna vilja vinna dessa lack, de skulle passa perfekt till min nyårsklack! En julklapp till sig själv är ju aldrig fel man slipper dessutom fejka lycka för ett par strumpor med ett skådespel.
  Kram! <3

 52. Jag är jättegärna! Har pga mitt jobb inte kunnat måla naglarna på ett år och nu kan jag det, vilket jag gillar att fira genom att äga så många nagellack som möjligt! Skulle bli jätteglad för denna vinst 🙂
  KRAM!

 53. Har äntligen börjat få ordning på mina naglar och försöker använda nagellack för att undvika att pilla och bita på naglarna, och därav vore fler, roliga, lack en bra hjälp för mig! 🙂

 54. Nagellack är min stora passion, älskar denna sortens dekoration.
  Ett måste för mig är naglar som är tipp topp allt annat är en flopp.
  Med Ciaté på mina naglar kan jag stråla och på nyår i champagne skåla!

  Håller tummarna att jag vinner dessa vackra nagellack för då skulle jag bli superglad.

  Hälsningar Mia

 55. Jag vill jätte gärna vinna till min lillasyster som älskar att fixa naglarna, hon tränar på att göra mönster, figurer o.s.v. Jag tror att hon vill jobba med naglar sen i framtiden 🙂 Så hon skulle bli jätte glad om hon fick de här nagellacken då det är hennes favorit märke 🙂

  Jag har gillat din sida på Facebook, heter Madeleine Eklund, bloglovin har gillat för länge sen 🙂 Ha en fin kväll, kram!

 56. Naglarna min, kommer bli så fina, av detta lack, jag säger självklart tack.

  Hihihi.. tänkte jag skulle ge mig på ett rim blev ju sådär haha.. jag vill fräna vinna nya lack då jag äntligen har börjat ta hand om mina naglar och de börjar bli långa och fina precis så som jag alltid önskar att jag gjort.

 57. dottern blev smittad av nagellackssjukan av en kille med blåa naglar på dagis. så nu behöver vi fler fina färger.

 58. Så otroligt vackra vinterfärger! Det är länge sedan jag köpte nagellack, eftersom ekonomin inte tillåtit “onödig lyx” senaste åren, och de få jag har börjar bli lite äckliga i konsistensen… så JA! Just de här vill jag gärna ha! Mycket fina, perfekt med det rödrosa till min hy!

 59. Jag är med. Åh dessa är så fina och jag har faktiskt aldrig testat dessa.

  Till jul och nyår vill jag glittra,
  när jag använder dessa lär fåglarna kvittra,
  en oändlig skatt har vi här,
  hoppas snart jag dessa bär

 60. Nagellack vill man ju alltid ha! Den här hösten har jag varit rätt deppig och naglarna mina ser ut därefter: jag hemfaller tyvärr till lite nagelbitning periodvis och en vinst skulle definitivt få mig att skärpa till mig och börja ta hand om naglarna ordentligt igen 🙂 Ciaté Cocktail Dress är en perfekt färgnyans för mig och jag säger aldrig nej till glam och glitter heller :))

 61. Naglar som glittrar och glimrar som en nyårsraket
  ja, det är nog det bästa jag vet
  När det glittrar i regnbågens alla färger
  blir jag som ett barn som inte kan bärga sig
  Jag vill måla naglarna med alla färger som finns i en färgpalett
  och tittar jag på naglarna länge, ja, jag kan inte se mig mätt
  Att måla naglarna gör mig glad, jag känner mig förtjust
  ibland är det som att jag nästan vill uppge ett tjut
  Därför vill jag vinna dagens lucka,
  ja, det vill jag så väldigt gärna
  för nagellack älskar jag så otroligt mycket,
  av alla accessoarer är det allra bästa som man kan bära

 62. Att man ska vara fin och representabel vet ju alla
  Och inte låta naglarna förfalla
  Naglarna är det första man ser
  Det skadar inte om man också ler
  När man har det här lacket på sina tassar
  Är man så läcker när man är ute och svassar!

 63. Hej!
  Är gärna med.

  Nu när vinterns mörker börjar krypa sig in,
  så önskar jag mig något fint som piggar upp tillvaron något.
  Lite färg på naglarna vore nåt när allt känns dystert
  och trist. . Att vinna så snygga nagellack från Ciaté skulle
  göra mig strålande glad.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson
  och @mildhbeautypress_se på Instagram
  med namn julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 64. Vill gärna vinna detta för att få chansen att sprida lite julglädje till min underbara fru. Kanske provar själv också rent utav.

 65. Går sista året på gymnasiet och dessa nagellack skulle passa perfekt till båda bal och student då ekonomin till det inte finns just nu. Mössa och klänningar måste köpas så detta skulle verkligen uppskattas!!

 66. Petra Kerstin Carlson

  Jag behöver färg! Har i sjukskrivningsåren (från jag var 15-nu 26 mer eller mindre på heltid, dock senaste året pluggandes igen på heltid! 🙂 ) aldrig kommit till skott med att tja… klä upp mig. Är för feg, det vet jag. Jag behöver färg och glitter och le!

  (att man sedan sett detta märkte och tyckt det varit häftigt ett par år hade ju gjort saken än mer underbart om man vann 🙂 )

 67. Önskar vinna dessa snygga lack så jag kan få ordning på mina sköra naglar. Dem delar på sig och är väldigt tunna, och måste även bli av med min vana att bita på dem, som är en följd av att naglarna delar på sig och jag vill ha bort det. Med snygga lack hoppas jag naglarna kan stärkas lite och inte dela på sig lika ofta – samt att jag kommer dra mig för att bita på naglarna om det är en vacker färg på dem 😀

 68. Naglarna försöker jag alltid ha fina
  för jag jobbar med händerna mina.
  Annat smink kan jag undvara
  om jag inte ut på sta’n ska fara.
  Och jag tittar mig som regel inte i en spegel
  om jag känner mig ur form och vissen.
  Men då piggar målade naglar upp när jag är “lissen”.
  Så där jag sitter och jobbar och pluggar framför min dator
  vore inför jul- och nyårsfester de lyxiga nagellacken kondensator.

 69. Som en nagellacksälskare är jag alltid ute efter fina nagellack. Jag ligger hemma och är sjuk, nagellack är jag helt säker på att kunna göra mig friskare.

 70. Har varje dag tävlat i julkalendrar men ändå inte lyckats ta hem en vinst. Antar att detta är sista chansen att vinna så jag hoppas att turen kam vara med mig så jag kan få känna mig speciell!

 71. annica la sundström

  Skulle jag vinna dessa mitt nyårslöfte skulle vara gjort i snabb fart-långa välvårdade naglar med snyggt lack varje dag-KLART!

 72. Malin Svensk Björck

  Skulle gärna ha fina naglar till nyår och sen till sommaren vill jag gärna göra tånaglarna fina också 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.
  Mvh
  Malin

 73. Åh, till nyår vill jag gärna vara extra snygg,
  läckra lack jag verkligen behöver och dessa
  från Ciaté får gärna bli mina, de är ju så fina.
  De hade varit så kul och få prova dessa och
  hitta nya favoriter. 🙂

  Gillar dej redan på FB: Malin Gustafsson
  Följer redan mildhbeautypress_se som frozenvanilla_

  Hoppas så på tur.
  God jul! 🙂

 74. Jag är jättegärna! Har pga mitt jobb inte kunnat måla naglarna på ett år och nu kan jag det, vilket jag gillar att fira genom att äga så många nagellack som möjligt! Skulle bli jätteglad för denna vinst 🙂
  KRAM!

 75. Jag är en inbiten (haha!) nagelbitare, och har provat många gånger att måla naglarna för att inte bita. Och det funkar – sålänge nagellacket inte flagnar. Men eftersom jag är förmodligen både snål och dum så köper jag billiga skitnagellack som håller max 2 dagar. Men kanske skulle två BRA nagellack hjälpa mig på min resa mot ett liv utan nagelbitande!

 76. Jag vill jätte gärna vinna till min lillasyster som älskar att fixa naglarna, hon tränar på att göra mönster, figurer o.s.v. Jag tror att hon vill jobba med naglar sen i framtiden 🙂 Så hon skulle bli jätte glad om hon fick de här nagellacken då det är hennes favorit märke 🙂

  Jag har gillat din sida på Facebook, heter Madeleine Eklund, bloglovin har gillat för länge sen 🙂 Ha en fin kväll, kram!

 77. Martina Andersson

  Som cheerleader får man ej långa naglar ha, så därför är nagellack bra!
  Man får chansen att utan långa naglar vara fin, så jag hoppas att denna vinst blir min!

  Följer dig på FB som Martina Andersson! Följer även mildh… på instagram som MartinaElizabethh

 78. Det hade varit kul att kunna ha något annat på naglarna än plommonlila eller förra sommarens neonrosa. Att få piffa upp naglarna vore drömmen nu i vinter.

  Hoppas på tur!

 79. dottern blev smittad av nagellackssjukan av en kille med blåa naglar på dagis. så nu behöver vi fler fina färger.

 80. Jag älskar nagellack men jag har aldrig ägt några riktigt bra. Alla är från något billigt random märke och det håller inte ens i en dag. Är förälskad i färgerna, så vackra!

 81. Jag skulle jättegärna vilja vinna och få ha fina naglar på nyår, skulle bli jätteglad om jag vann 🙂

  Följer dig på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Hoppas på tur! 🙂

 82. Nagellack vill man ju alltid ha! Den här hösten har jag varit rätt deppig och naglarna mina ser ut därefter: jag hemfaller tyvärr till lite nagelbitning periodvis och en vinst skulle definitivt få mig att skärpa till mig och börja ta hand om naglarna ordentligt igen 🙂 Ciaté Cocktail Dress är en perfekt färgnyans för mig och jag säger aldrig nej till glam och glitter heller :))

 83. Naglar som glittrar och glimrar som en nyårsraket
  ja, det är nog det bästa jag vet
  När det glittrar i regnbågens alla färger
  blir jag som ett barn som inte kan bärga sig
  Jag vill måla naglarna med alla färger som finns i en färgpalett
  och tittar jag på naglarna länge, ja, jag kan inte se mig mätt
  Att måla naglarna gör mig glad, jag känner mig förtjust
  ibland är det som att jag nästan vill uppge ett tjut
  Därför vill jag vinna dagens lucka,
  ja, det vill jag så väldigt gärna
  för nagellack älskar jag så otroligt mycket,
  av alla accessoarer är det allra bästa som man kan bära

 84. Hej!
  Är gärna med.

  Nu när vinterns mörker börjar krypa sig in,
  så önskar jag mig något fint som piggar upp tillvaron något.
  Lite färg på naglarna vore nåt när allt känns dystert
  och trist. . Att vinna så snygga nagellack från Ciaté skulle
  göra mig strålande glad.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson
  och @mildhbeautypress_se på Instagram
  med namn julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 85. Vill gärna vinna detta för att få chansen att sprida lite julglädje till min underbara fru. Kanske provar själv också rent utav.

 86. Går sista året på gymnasiet och dessa nagellack skulle passa perfekt till båda bal och student då ekonomin till det inte finns just nu. Mössa och klänningar måste köpas så detta skulle verkligen uppskattas!!

 87. Jag skulle vilja vinna för att kunna följda min syster som tyvärr blev sjuk precis till jul. Hon är så ledsen för det och eftersom hon har ett stort intresse för smink och naglar hade dessa varit fina att komma med till sjuksängen❤️

 88. Petra Kerstin Carlson

  Jag behöver färg! Har i sjukskrivningsåren (från jag var 15-nu 26 mer eller mindre på heltid, dock senaste året pluggandes igen på heltid! 🙂 ) aldrig kommit till skott med att tja… klä upp mig. Är för feg, det vet jag. Jag behöver färg och glitter och le!

  (att man sedan sett detta märkte och tyckt det varit häftigt ett par år hade ju gjort saken än mer underbart om man vann 🙂 )

 89. Mina naglar är nog de sämsta naglarna för att nagellacket ska fästa. Det kan gå en timme sen har jag tappat lacket. Men har aldrig testat Ciaté, jag har hört att det är ett väldigt bra nagellack. Hoppas att det kanske håller längre.
  Jag gillar på Facebook.

 90. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna lite nya nagellack till mig och dottern. Dessa vore perfekt till nyår och alla andra dagar då det vankas fest och kalas.

  Gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Följer deras sida på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 91. Som en nagellacksälskare är jag alltid ute efter fina nagellack. Jag ligger hemma och är sjuk, nagellack är jag helt säker på att kunna göra mig friskare.

 92. Åhh! Detta skulle jag vilja vinna. Tidigare har jag alltid gått och fixat mina naglar med två veckors mellanrum. Sen min dotter kom för 2,5 år sedan har prioriteringarna blivit annorlunda och jag tar mig inte den tiden att göra det. Vore lyxigt och roligt att kunna piffa till naglarna hemma med dessa snygga lack!

 93. Har varje dag tävlat i julkalendrar men ändå inte lyckats ta hem en vinst. Antar att detta är sista chansen att vinna så jag hoppas att turen kam vara med mig så jag kan få känna mig speciell!

 94. annica la sundström

  Skulle jag vinna dessa mitt nyårslöfte skulle vara gjort i snabb fart-långa välvårdade naglar med snyggt lack varje dag-KLART!

 95. Vinner gärna både den röda och den med glitter
  och målar mig fin till vardags och till fest med en glatt fnitter….=).

 96. Åh, till nyår vill jag gärna vara extra snygg,
  läckra lack jag verkligen behöver och dessa
  från Ciaté får gärna bli mina, de är ju så fina.
  De hade varit så kul och få prova dessa och
  hitta nya favoriter. 🙂

  Gillar dej redan på FB: Malin Gustafsson
  Följer redan mildhbeautypress_se som frozenvanilla_

  Hoppas så på tur.
  God jul! 🙂

 97. Jag är en inbiten (haha!) nagelbitare, och har provat många gånger att måla naglarna för att inte bita. Och det funkar – sålänge nagellacket inte flagnar. Men eftersom jag är förmodligen både snål och dum så köper jag billiga skitnagellack som håller max 2 dagar. Men kanske skulle två BRA nagellack hjälpa mig på min resa mot ett liv utan nagelbitande!

 98. Martina Andersson

  Som cheerleader får man ej långa naglar ha, så därför är nagellack bra!
  Man får chansen att utan långa naglar vara fin, så jag hoppas att denna vinst blir min!

  Följer dig på FB som Martina Andersson! Följer även mildh… på instagram som MartinaElizabethh

 99. Det hade varit kul att kunna ha något annat på naglarna än plommonlila eller förra sommarens neonrosa. Att få piffa upp naglarna vore drömmen nu i vinter.

  Hoppas på tur!

 100. Jag älskar nagellack men jag har aldrig ägt några riktigt bra. Alla är från något billigt random märke och det håller inte ens i en dag. Är förälskad i färgerna, så vackra!

 101. Jag skulle jättegärna vilja vinna och få ha fina naglar på nyår, skulle bli jätteglad om jag vann 🙂

  Följer dig på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Hoppas på tur! 🙂

 102. Jag skulle vilja vinna för att kunna följda min syster som tyvärr blev sjuk precis till jul. Hon är så ledsen för det och eftersom hon har ett stort intresse för smink och naglar hade dessa varit fina att komma med till sjuksängen❤️

 103. Mina naglar är nog de sämsta naglarna för att nagellacket ska fästa. Det kan gå en timme sen har jag tappat lacket. Men har aldrig testat Ciaté, jag har hört att det är ett väldigt bra nagellack. Hoppas att det kanske håller längre.
  Jag gillar på Facebook.

 104. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna lite nya nagellack till mig och dottern. Dessa vore perfekt till nyår och alla andra dagar då det vankas fest och kalas.

  Gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Följer deras sida på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 105. Åhh! Detta skulle jag vilja vinna. Tidigare har jag alltid gått och fixat mina naglar med två veckors mellanrum. Sen min dotter kom för 2,5 år sedan har prioriteringarna blivit annorlunda och jag tar mig inte den tiden att göra det. Vore lyxigt och roligt att kunna piffa till naglarna hemma med dessa snygga lack!

 106. Vinner gärna både den röda och den med glitter
  och målar mig fin till vardags och till fest med en glatt fnitter….=).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet