Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 15: Vinn ett hälsokit från Shero

Julkalender, lucka 15: Vinn ett hälsokit från Shero

Shero

Dagens lucka presenteras i samarbete med Shero. Bakom luckan gömmer sig ett lyxigt kit med åtta produkter för hela kroppen (värde ca 678 kr).

I paketet finns:

 • 1 flaska Fountain the Hyaluronic Molecule
 • 1 paket Absolut Torr wipes
 • 1 st CCS Foot creme
 • 2 st Hawaiian Tropic läppglans
 • 3 st R.E.D.D. tampongboxar

Så tävlar du:
Berätta kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Isabelle Engqvist, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

87 reaktioner på ”Julkalender, lucka 15: Vinn ett hälsokit från Shero”

 1. Det där kitet skulle min kropp på bra av efter en intensiv och stressig höst. Inte nog med att jag har börjat studera på universitetet, jag väljer att även byta land och stad och flytta hemifrån. En lyxigt “Ta-hand-om-kroppen”-kit är precis vad min kropp behöver i jul!
  Följer även dig på bloglovin 🙂

 2. Jag vill så gärna vinna detta kit för att;

  a) Jag har torra fötter, och utslag/eksem som behöver extra vård
  b) Jag svettas otroligt mycket, oavsett om det är vinter, kallt eller varmt. Så servetterna hade räddat mig i många situationer där jag inte vill stinka svett.
  c) Läpparna behöver också vård!
  d) Tamponger är aldrig fel att ha hemma då jag inte kan använda bindor.
  e) Sköter min hy oftast, men hyn förbättras om man sköter insidan också!

  Gillar din sida på FB & följer din blogg på bloglovin!

  / Isabelle

 3. För att vara lite självisk vill jag faktiskt vinna detta kitet helt till mig själv! Har vart dålig på att ta hand om mig själv på senaste tiden vilket har gjort mig nedstämd, jag älskar annars att ta hand om mig själv men har tappat motivationen på senaste! Så att vinna ett kit med nya fina produkter skulle definitivt vara något jag skulle vilja unna mig själv!
  Kram

 4. Klockan är halv 3 på natten men jag är fortfarande vaken, anledningen är att jag har hållt på med min kandidatuppsats. Dessa dagar har verkligen varit utmattande med tenta, uppsats och eventjobb. Med förhoppning att vinna och äntligen vara glad över något i december.
  Gillat och följer

 5. Önskar vinna då jag behöver lite glädje i min tillvaro.
  Har varit för mycket svårigheter på senaste tiden. Tycker att jag förtjänar lite uppmuntran.

  Gillar dig

 6. Åh, hoppas verkligen vinna detta härliga kit. Skulle ge det i julklapp till min dotter som nyss fyllde 18. Hon skulle bli så himla superglad.

 7. Susanne söderkvist

  Detta vill jag vinna för att skämma bort mig själv. ibland får man vara lite egoistisk, och det här skulle passa mig perfekt

 8. Att ta ordentligt hand om min kropp har alltid varit viktigt för mig och därför så vore det så skönt att vinna detta kit så att jag kan ta hand om mig själv ordentligt nu under vintern.

  Jag följer dig på bloglovin och gillar din facebook 🙂

 9. Jag är med och tävlar. Vill vinna för det är så kul med såna här paket, en liten goodiebag, skulle bli perfekta julklappen till mig själv.
  Gillar och följer, liselotte andersson

 10. Frågan är varför jag INTE ska vinna. Tufft år som nu avslutas med en förkylning utan dess like. Min kropp kan behöva lite balsam för själen, och kroppen! 🙂

  Gillar och följer sedan länge! 🙂

 11. Christina Frisberg

  WOOOW!! Vilket härligt måbra kitt!!!
  Klart jag vill vara med på dagens lucka och kanske kanske att jag skulle dela med mig lite till tonårsdottern 🙂 <3

 12. följer på fb och bloglovin. jag är gärna med och tävlar om detta häftiga kit! tycker alla produkter verkar intressanta och jag älskar att prova nytt! mest intressant är fotkrämen! nu i vinter blir mina stackars fötter (och egentligen resten av huden oxå) extra torra.. och med en speciell vän som gillar att ge fotmassage.. ja då vill man inte ge hen torra frasiga fötter att massera.. nej man vill ge mjuka fina fötter hihi! 🙂

 13. Mysigt paket! Jag blir glad av att alla paket inte fokuserar bara på skönhet, utan att det finns verklig nytta med en del av dem. Det här vill jag vinna för nyttan! 🙂

 14. Jag vill vinna för att jag verkligen skulle behöva detta. Just nu när det är kallt och grått ute behöver man lite saker att pigga upp sig med. T ex är tamponger något alla tjejer behöver och egentligen inte orkar lägga pengar på så det skulle va superbra. Likaså läppglansen verkar så underbara, älskar deras produkter. Jag skulle verkligen behöva allt detta för att klara av vintermörkret! Kramis

 15. Skulle vilja vinna detta för att glädja min kropp. Samt rädda min plånbok lite efter alla decemberutgifter =)

 16. Jag vill vinna detta kit för att hela min kropp och jag skulle behöva en nystart och ork. För att jag haft det stressigt och måste tentaplugga hela jul. Tack för alla fina tävlingar! 🙂

 17. Hej!
  Hoppas jag får chansen att vinna detta härliga kit. Tid till att ta hand om sig själv är oftast en bristvara och på grund av en saknad av behövliga produkter. Under vintern får jag väldigt torra fötter, ständigt tjocka strumpor i flera lager och trånga skor pga det. Denna fotkräm hoppas jag kan ge de mjuka “bebisfötterna” tillbaka! Läppglans för fylliga läppar, absolut torr wipes är något jag alltid velat testa. Återfuktande produkter samt tamponger och något man aldrig kan få för mycket av! 🙂

  Kram!

 18. Jag vill vinna för att skolan är äntligen slut, eller ja för denna termin iaf. Så jag vill bara ta det lugnt och rå om mig själv faktiskt.

 19. Jag vill vinna då jag går sista året på gymnasiet och har fullt upp att köpa balklänning, studentklänning, mössa osv. Ekonomin finns inte till att få skämma bort sig själv lite så detta vore verkligen helt underbart!

  [email protected]

 20. hej
  åh vilket underbart paket
  de skulle jag behöva
  alltid nyfiket kul att prova nya produkter
  speciellt fotkrämen och de andra förståss
  delar på fejjan
  Titti

 21. Malin Svensk Björck

  Allt utom tampongerna har jag stort behov av (har gjort en hysterektomi)
  Är torr och raspig i fötterna och själen. Båda behöver pysslas om och det här vore perfekt till en liten spa dag:)
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl!
  Mvh
  Malin

 22. Skulle vilja ha det helt själv då jag sen min lilla tjej föddes inte alls tagit mig tid eller råd att pyssla om mig själv så det här skulle vara väldigt välkommet

 23. Kitet är ju perfekt för att skämma bort sig själv lite och det hade inte suttit fel nu när man har stressat med klapparna innan jul 🙂

 24. Jag vill vara med 🙂
  Nu när vinterkylan slår till så slår ju kroppen bakut med torrhet,narighet och eksem så lite dunderprodukter hade varit toppen att ha hemma

 25. Det kan vara slitsamat med tre buspojkar för både själ och kropp ibland, därför skulle jag vilja vinna detta så man kan få känna sig lite fräschare emellanåt.

 26. Hejsan !

  Vilket bra hälsokit. Min kropp skulle tycka om att få sig lite omvårdnad
  Vore toppen att få testa lite olika varumärken . Märken som man inte köpt tidigare.

  MVH Marie

 27. Jag skulle vilja vinna de här kitet för att skämma bort mig själv, efter en stressig och jobbig tid så skulle det här göra mig väldigt glad! 🙂

 28. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Ett ljuvligt paket från SHEO med tvål och annat som hör där till
  för tjejer såklart. För dessa produkter kommer vårda mig ömt
  det kan jag garanterat lova. Om jag vann skulle glädjen vara
  enorm och jag en strålande glad kvinna bli.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook och följer Adaras på Bloglovin
  med namn Julianna Fredriksson

  Delar tävlingen på FB

  Mvh Julianna

  [email protected]

 29. Jag gillar att göra kit i julklapp till folk! Så roligt med många grejer i en fin korg…
  Detta här hade varit superbra innehåll till ett sådant set!

 30. Skulle vara en fantastisk rolig och fin födelsedagspresent då jag fyller 22 idag! 🙂
  Så håller tummarna för att en liten födelsedagsönskan kan gå i uppfyllelse!
  KRAM

 31. Känner mig grå och trist,
  behöver ett lyft, helt visst.
  Lyxiga produkter underverk gör
  för självkänsla och för mitt humör.
  Så jag hoppas detta välgörande kit-
  riktigt snart blir just mitt!

 32. Johanna Eriksson

  Hej! Är dålig på hudvård men nu på vintern är jag i stort behov av allt vad fukt heter, lypsyl, fotcreme, handcreme osv. Detta paket skulle komma väl till pass för en spadag hemma 🙂

  Kram

 33. Skulle vara en perfekt julklapp eller bara en present till min mamma. Då hon är värd att få ta hand om sig själv med lite nya produkter!
  kram

 34. Det där kitet + choklad skulle vara den perfekta mensboxen. Eftersom jag får väldigt ont och har kraftig PMS så tycker jag att jag borde få unna mig det kitet.

  följer dig på bloglovin sen lääänge

 35. Jag vill gärna vinna,
  detta perfekta paket för en kvinna.
  Alltid lika bra att ha,
  regniga dagar som soliga dagar.
  Lite vardagslyx är aldrig fel,
  det gör en ju hel!

 36. Jag älskar alla produkter som finns i Shero och det här kitet skulle ju vara helt underbart att få. Det skulle vara superroligt att inviga det nya året med lyxiga produkter. 🙂

 37. Vilket roligt och vettigt kit! Toppenpresent till de flesta kvinnor, och jag är ju kvinna, så det är min motivering 🙂 Fountain the Hyaluronic Molecule är nytt för mig men nu när jag läser om den känns det verkligen märkligt, för jag är i övergångsåldern och letar efter något som kan hjälpa mig just med mina leder och min hud. Jag rådfrågade en väninna senast idag men hon hade inga idéer. Fantastiskt! Om jag vinner kommer jag låta henne testa den lite också 🙂

 38. Min hy behöver lite extra vård
  Nu när vinterns kalla vind är så hård
  Gärna något som gott luktar
  När min hy efter extra fukt suktar
  För både ansikte och kroppen
  Det skulle vara toppen

 39. Produkter som passar från topp till tå,
  dom vill jag gärna vinna och få!
  Då har jag en del julklappar klara,
  och slipper att in till stan återigen fara!

 40. Jag gillar och delar på facebook. Följer dig på bloglovin

  Fotvård och hudprodukter vore toppen att få i present i Jul
  det är något jag uppskattar mycket och som jag tycker är riktigt kul

 41. De här lyxiga produkterna skulle jag gärna skämma bort mig själv med efter en tuff höst. Nu till julledigheten skulle dessa passa helt perfekt.

 42. Jag är gärna med och tävlar! Skulle vilja välkomna det nya året med en låång spadag, och då vore ju detta perfekt! Speciellt fotkrämen skulle behövas då mina fötter har en massa fula sprickor, kanske dags att börja ta bättre hand om dem? 😉
  Håller tummarna nu!
  Följer dig såklart på bloglovin och gillar på facebook.

 43. Madelene Johansson

  Jag skulle vilja vinna detta braiga kit till min fina mamma. Hon ska operera fötterna snart och kommer inte kunna gå på flera veckor så skulle vilja ge henne en liten måbra present som denna 🙂

  Kram

 44. Jag är gärna med och tävlar om dessa produkter!
  Perfekt när man vill motverka dåliga lukter…
  Lite hawaiian smetar jag gärna på läpparna mina
  Då blir dom sådär lite extra julfina!
  God jul 🙂

 45. Åh, jag skulle gärna vilja vinna denna. Såhär i vintertider är det extra viktigt att ha koll på hälsan, man blir torr överallt och huden blir så mycket sämre. Därför skulle det vara grymt att vinna detta kit så jag kan ta hand om mig själv i vinter!

 46. Åh, vilket lyxigt kit att få skämma bort sig själv med,
  de hade varit toppen för kroppen. 🙂

  Gillar din Fb sida redan som Malin Gustafsson
  Följer dej sedan tidigare på Bloglovin.

  Hoppas på tur.
  God jul! 🙂

 47. Äsch, jag kan inte rimma..jag vill helt enkelt så gärna denna klappen ge, till min grymma dotter som jag älskar över allt annat. Hon har gått igenom en jobbig operation nu och behöver verkligen piggas upp lite

 48. Charlotte Eriksson

  Jag skulle vilja vinna detta hälsokit eftersom min kropp skulle må bra av det. Jag har kronisk värk och skulle behöva lite lyx då och då. Detta är vardagslyx för mig. Att få skämma bort sig själv lite mår alla bra av.

 49. Vilket perfekt kit! Om jag vinner så ska min storasyster få priset. Hon flyttade nyligen hemifrån för att studera vidare och vi saknar varandra massor. Vi pratar i telefon nästan varje dag och vi saknar verkligen våra spakvällar. Det vore kul att ge henne detta i julklapp så att hon kan ha sina spakvällar fastän jag inte är där. 🙂

 50. Åh, önskar vinna då jag har en riktig mördarvecka i skolan. Sitter i detta nu och är så nervös att magen skall sprängas, och då är det bara måndag. Men denna vecka bjuder på allt annat än julmys på högskolan, nu är det istället slutspurt, och jag är inte redo för det. Pjuuuuh, ge mig styrka!

 51. Efter en stressig höst och en vår som jag misstänker kan bli mycket värre än så skulle detta paket sitta utmärkt för att unna sig själv lite lyx!

 52. Jag skulle så gärna vilja testa kosttillskottet med hyaluronsyra och jag sa till min man senast förra veckan att jag måste göra något åt mina fötter… Jag har inga tamponger kvar efter senaste mensen och av någon anledning har jag börjat svettas och lukta som en apa sedan jag fick barn och började amma!? Mitt läppglans blev jag av med på skolan och därmed har jag behov av precis varenda produkt i hälsokitet. Du får ett litet rim på det med:
  – Spegel, spegel på väggen där,
  ser jag verkligen ut så här?!
  Jag vill ju tindra och glittra i jul,
  men känner mig sliten och ful!
  Ett hälsokit för lång tid framöver
  är precis vad kroppen behöver.
  Är Ida kanske namnet på tomten i år?
  Hoppas att jag är den som vinsten får!

  Kram på dig!! 🙂

 53. Jag skulle verkligen behöva det här för att piggas upp. Har spenderat tre veckor hemma sju nu och det här skulle verkligen pigga upp det!

 54. Om jag vann det här paketet så skulle alla i min familj få chansen att prova lite nytt men även några favoriter sen ett tag tillbaka! Jag har bott i London under hösten och det verkar som att både jag och min familj har haft det lite tufft under den tiden, så jag skulle vilja ge något till dom och även få skämma bort mig själv lite grann. Därför vill jag vinna detta härliga paket!

 55. Skulle vilja vinna så jag kan få pyssla om mig själv lite extra!
  Är typ alltid jättesvettig haha… (varesig det är varmt eller kallt) Men har hört mycket bra om absolut torr så det vore spännande att testa! Har väldigt torra fötter och läppar, speciellt nu på vintern!
  Även ‘Fountain the Hyaluronic Molecule’ låter väldigt spännande, och tamponger behövs ju alltid, kul med dom fina förpackningarna! 🙂
  Har gillat på fb och följer på bloglovin!

 56. Är med 🙂

  Denna småbarnsmamma behöver bli lite fräschare för på ensamma dagar med två små är det inte alltid man prioriterar eller hinner med sin egen hygien och skötsel såpass mycket som man skulle ha velat, haha!

  Kram Matilda

 57. Som arbetsökande efter 30+ ansökningar, 7 intervjuver så känner man sig rätt så deppad trots att man jobbat som försäljare i nästan 5 år. Konkurrensen är hård. Lite skönhetsprodukter får en alltid på bättre humör 😀 Här i Finland har vi ingen snö nu heller, mörkt och eländigt så lite uppiggande produkter från grannlandet vore perfekt! 😀

  Detta vackra kollage,
  hittar vi på Adaras idag,
  I dagens lucka hittar vi ett vackert kit
  Dessa skulle hemma vara en riktig hit
  Många saker som här i Finland ej finns
  CSS köpt från resorna jag speciellt minns!

 58. Den här kitet vore en life safer för mig nu när det är vinter! Då man lider av extremt torra läppar och hud så skulle den gör kitet hjälpa mig mycket så man kan ha en ta hand om mig dag här hemma nu när man är arbetslös. Vore jätte skönt att bara slappna av 🙂 Jag har gillat din blogg på Facebook sen förut, heter Madeleine Eklund där 🙂 Har gillat på bloglovin också sen länge sen. Håller tummarna! 🙂 ha en fin kväll, kram! 🙂

 59. Paketet innehåller allt man kan tänkas behöva , en emergency kit .Enkelt att ha med sig och nödvändigt !!
  Gillar och följer dig sedan tidigare 🙂

 60. Det vore underbart att få skämma bort sig själv lite med ett härligt paket. Det är inte varje dag jag som ensamstående mamma unnar mig det, så det skulle betyda mycket.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer även dig via Bloglovin.

  Kram Sanna

 61. Hej!
  Som fattig student och ensamstående mamma skulle det vara underbart att få vinna alla dessa härliga ego produkter!! Gillar och Delar på Facebook!
  God Jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet