Julkalender, lucka 14: Vinn valfri vara från Usot

Julkalender, lucka 14: Vinn valfri vara från Usot

Uffes Saker och Ting

Dagens lucka presenteras i samarbete med Uffes Saker och Ting. Vinsten är en valfri vara från Usot.se med värde upp till 400 kronor. Välj och vraka bland accessoarer för både tjejer och killar samt roliga prylar som ögonfransar till bilen, selfie-pinne eller mopp-tofflor.

Så tävlar du:
Berätta kort vad du vill vinna och varför i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Maria Karlsson, grattis!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

101 reaktioner på ”Julkalender, lucka 14: Vinn valfri vara från Usot”

 1. roterande ipad fodral skulle jag vilja ha… för då måste jag ju bara köpa en helt egen padda som jag till jobbet kan ta med så jag slipper surfa på den lilla telefonen för att hålla mig vaken när jag ska vaka.

  1. Hej, fina halsband till hunden och smink till mina döttrar skulle jag välja. Mycket roliga produkter på den sidan.

 2. Hej! 🙂

  Jag och barnen älskar att baka tillsammans och med en smetfördelare skulle även treåringen kunna vara med och kladda ut smeten i formarna. 🙂 håller tummarna!

 3. Det finns så mycket fint på den hemsidan! Men jag skulle vilja vinna ett Selfie-stick då jag kommer kunna ta finare bilder med hjälp av den 🙂 Har hört många som har den och de är väldigt nöjda! Så den vore himla kul att få vinna!

 4. En perfekt sida tycker jag för att köpa julklappar till alla då det är billigt och det finns roliga prylar 🙂

 5. Om jag fick chansen att vinna skulle jag önska mig dessa snygga svarta make-up borstar!
  http://www.uffessakerochting.se/store/p/smink-3311/make-up-brush-set-32st-165535

  I dagsläget använder jag ofta fingrarna vid applicering av concealer, ögonskugga och liknande, det känns dock inte jättefräscht i längden och hoppas att jag istället skulle få använda dessa snygga borstar. Det skulle inte bara underlätta sminkningen för ett bättre resultat, utan dem är även väldigt snygga och stilrena, således skulle dem göra sig så bra i en mugg vid min sminkhylla som lite inredningsinspo.

  Anser mig själv vara ganska kreativ och gilla att skapa, något som gärna få ta uttryck i att försöka lära mig nya olika sminkningar och dylikt. Hoppas dessa borstar snart får sällskapa mig här hemma! 🙂

  Följer dig självklart på facebook sedan tidigare! (Maria Karlsson)
  Ha det bra, Maria

 6. Det här vill jag ju jättegärna vinna. Dom har så många fantastiska saker jag skulle kunna ha nytta av så som salon shapern, mobilskal med plånbok, smycke förvaringen. Jag gillar på fb och följer på bloglovin.

 7. Jag vill vinna för att de verkar ha väldigt många roliga och unika saker, det skulle också bli en bra födelsedagspresent och julklapp till mig själv. Men kanske också en rolig julklapp till världens bästa pojkvän! Kramis

 8. Om jag vann skulle jag vilja ha detta set med borstar:
  http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/make-up-brush-set-32st-165535

  Det är ju hur perfekt som helst att ha alla borstar samlade på ett ställe och att man får en tillhörande väska till så att man enkelt kan ta med sig dom när man åker någonstans 🙂 Just nu har jag inte särskilt många sminkborstar och de är alla utspridda på olika ställen vilket jag inte tycker om någonstans. Detta set skulle lösa detta ytliga problem of mine!

 9. Jag skulle vilja vinna Selfiestick för jag ska till Japan i vår (första gången jag åker utomlands) och då vill jag ju såklart kunna ta snygga selfies på mig och på min kusin som minne från att vi har varit där! 😀 Jag är sämst på att ta selfies också så de skulle underlätta mycket.
  Jag gillar på FB och följer på bloglovin’.

 10. Jag vill vara med och tävla om detta: http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/make-up-brush-set-32st-165535
  Något som vi alla fem tjejer i familjen kommer använda och behöver, sminkfreaks allihopa och fortfarande använder vi fingrarna till allt smink, hahaha det är sant, resultatet kan ju bli så mycket finare med borstar, minst sagt ögonen!! Tycker verkligen vi förtjänar det efter allting vi gått igenom och fortfarande går igenom och våran ekonomi låter oss inte skämma bort oss, låter som tyck-synd-om-mig hahaha och det är inte meningen 😉
  Kram och tack för grym julkalender och all tid du lägger ner på den!!

 11. Jag ska skulle vilja en selfistick, länk: http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/monopod-selfiestick–bleutooth-fj%C3%A4rrkontroll-431501

  Jag har ett liter rim här:
  Ibland är objektet svårt att pricka
  särskilt om du har en kraftig hicka
  Då kan detta stöd vara riktigt bra
  och bättre motiv kan du inte ha

  Min motivering: Har kommenterat nästan alla tävlingar att min motivering är min syster, men det är så sjukt sant. jag vill verkligen ge henne något underbart…

 12. Therese Marjakangas

  jag skulle vilja vinna ett Selfie-stick då jag kommer kunna ta finare bilder med hjälp av den 🙂 Har hört många som har den och de är väldigt nöjda! Så den vore himla kul att få vinna!

 13. Jag skulle vilja vinna denna: http://www.uffessakerochting.se/store/p/smycken-accessoarer-3299/smyckesförvaring-på-galge-165481

  Detta eftersom att mina smycken nu är i en liten necessär vilket innebär att dem trasslar in sig i varandra hela tiden och varje gång jag ska använda något smycket så innebär det att jag först måste trassla ut det smycket eller smyckena som jag vill använda. Denna skulle hjälpa mig väldigt mycket, och dessutom så skulle jag mycket bättre kunna se alla smycken jag har och inte glömma bort vissa, vilket inte är lätt när allt är ihop trasslat. Det blir lätt att jag enbart använder samma smycken eller roterar mellan några få, då jag glömmer bort att jag har vissa smycken.

  Gillar på Facebook och följer på Bloglovin

 14. +följer på bloglovin och gillar på fb
  Jag skulle gärna vilja vinna denna: http://www.uffessakerochting.se/store/p/mobil-tillbeh%C3%B6r-3293/n%C3%B6dladdare-f%C3%B6r-iphone-4,-iphone-5,-6-micro-usb-239453 för att jag ofta reser med min familj, och då blir det ofta långa bil/flygplansresor och jag har inte tillgång till att ladda mobilen. Till det vore den perfekt! Också till helt vanliga skoldagar kan det vara bra, om jag behöver meddela mina föräldrar om något under skoldagen. Min iPhones batteri tar jääättesnabbt slut, och det är riktigt jobbigt om det tar slut t.ex. i skolan eller om jag är någonstans och behöver hämtas senare.

 15. http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/h%C3%B6rlurar–minih%C3%B6gtalare–mobilfodral-268647 jag vill vinna den för att, ja för det första så är pingviner mina favorit djur men även för att mina nuvarande hörlurar är trasiga och att klara sig utan dem är JÄTTE svårt, ett fodral vore väldigt bra då jag är klumpig och tappar min mobil rätt så ofta och en mini högtalare är ju bra för man vet ju aldrig när man vill ha en liten högtalare så att kunna ha en liten med sig vore perfekt. 🙂 Följer dig redan på bloglovin och gillar redan din facebook.

 16. Karolin Eriksson

  Jag skulle vilja vinna SMYCKESFÖRVARING PÅ GALGE! En fantastisk grej för en tjej vars smycken annars ligger i en enda röra i en skål!

 17. Katja Aittaniemi

  Hej hej 🙂
  Kul tävling ! Jag sitter ofta uppe på nätterna och saknar riktiga hörlurar och dom som man stoppar in i öronen kan jag inte ha då dom skaver och trist utan musik och kan ju inte väcka de som sover så hoppas på dessa —-> http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/miami-hörlurar-med-mikrofon-388851
  Gillar din sida på Facebook & även Uffes. Följer dig på Spotify för musik är ett måste i mitt liv 😀
  Önskar dig en fin vecka !! 🙂
  Kram
  Katja

 18. En nödladdare till mobilen och en tag till väskan skulle jag vilja vinna så jag kan ut å resa utan av panik svimma.
  Väskan tillhör mig och om jag kommer borta lär jag hitta dig.

 19. Skulle vilja vinna för att kunna överraska min mamma med något fint! Har inte mycket pengar att spendera då jag är en fattig student men min mamma förtjänar verkligen något extra. Hon har jobbat hårt i år och hade varit evigt tacksam om jag vinner. 🙂

 20. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna http://www.uffessakerochting.se/store/p/0/ananas-delare-sk%C3%A4rare-317508 då jag verkligen älskar ananas. Här hemma äter vi en hel del ananas faktiskt, men det händer många gånger att jag skjuter upp det trots att jag egentligen skulle vilja äta oftare just för att det tar en sådan tid att skära och dela den. Men med denna fantastiska pryl skulle jag kunna njuta av min favoritfrukt varje dag.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer även din blogg via Bloglovin sedan länge.

  Kram Sanna

 21. Agata Absalyamova

  Jag är en riktig sefieälskare! Alla vet vem jag är på grund av detta! Jag önskar mig en telefon hållare i julklapp. Men detär inte bara det som gör den här vinsten så underbar, det är också massa acessoarer och prylar så som fjärstyrd led lampa som jag alltid önskat mig!
  *Håller tummara*

 22. Jag skulle så gärna vilja vinna en selfiestick! Har velat börja blogga länge men tycker inte mina bilder blir så fina, men med en sådan kommer det bli så lätt att ta selfies att fylla bloggen med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet