Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 10: Vinn rakapparaten Braun Series 5 5050cc

Braun series 5 5050cc

Dagens lucka presenteras i samarbete med Braun. Bakom luckan gömmer sig Braun Series 5 5050cc (värde 2 499 kr). Det är en kraftfull rakapparat med inspiration från motorsportsvärlden. Nya Serie 5 har en slimmad aerodynamisk design och är byggd i skalkonstruktion samt med fiberförstärkta material – precis som lättviktiga sportbilar.

Pricken över i:et är en intelligent Clean&Charge Station som rengör, smörjer och laddar rakapparaten genom en enkel knapptryckning.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Amira, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

112 reaktioner på ”Julkalender, lucka 10: Vinn rakapparaten Braun Series 5 5050cc”

 1. Jag skulle gärna ge denna rakapparat till min älskade pappa i julklapp! Han behöver verkligen en ny och det skulle göra honom så glad 🙂

 2. Jag skulle vilja vinna denna för det vore den perfekta julklappen till min pojkvän. Har inte lyckats komma på något bra förrän jag såg denna.

 3. Det första jag tänker när jag läser ditt inlägg “Åhh jag behöver en sådan!! Måste direkt kommentera!” Sen så går jag in och ser att den är för killar. Blev så himla besviken och det första jag tänkte var “Men jag som verkligen vill ha något som låter så himla bra”.

  Aja, får hålla tummarna för att vinnaren kommer ha användning utav den istället.

 4. Det första jag tänker när jag läser ditt inlägg “Åhh jag behöver en sådan!! Måste direkt kommentera!” Sen så går jag in och ser att den är för killar. Blev så himla besviken och det första jag tänkte var “Men jag som verkligen vill ha något som låter så himla bra”.

  Aja, får hålla tummarna för att vinnaren kommer ha användning utav den istället.

 5. Alltså, du anar inte Ida – det här är verkligen en julklapp för MIG
  Ja, för MIG! För om jag vinner den här så slår jag in den, och ger den till C dagen innan julafton. Den 23:e. Han fyller år då… då får jag en nyrakad C till julaftons morgon 🙂 Och ingen kan ju bli gladare än jag – för jag lovar.
  HAN KLIAR OCH STICKS!
  Det borde vara motivering nog, ärlig och rak. För han är världens sämsta på att raka sig… och jag hoppas så att en maskin med stil och kvalitet kan få honom att tänka steget längre…! 😀

 6. Denna skulle jag vilja ge till min pojkvän i julklapp! Han är lite för snål för att investera i en bra rakapparat och kör på engångshyvlar istället, börjar bli lite less på att ha en massa små hyvlar överallt i hela badrummet. 😉 Sen är han extremt bilintresserad så att denna är skapad med inspiration från motorvärlden är ett stooort plus!

 7. Jag skulle vilja vinna denna till min pojkvän. Det skulle bli en perfekt julklapp/födelsedagspresent. Han fyller 21 i Januari, vilket i USA är motsvarigheten till 18 i Sverige och skulle bli väldigt glad om jag vann den och kan överraska honom med den när jag är tillbaka efter juluppehållet 🙂

 8. Vilken perfekt julklapp till min sambo. Han gick igen många strålbehandlingar får 2 år sedan och efter det så har han bara skäggväxt på halva ansiktet. Det innebär att han måste raka sig väldigt ofta. Det funkar ju inte med 3 dagars stubb på halva hakan. Det skulle vara skoj att kunna ge honom en sån här fin apparat.

 9. Min sambos rakapparat håller på att lägga av, men jag har sagt att han inte får köpa någon ny, det är ju en perfekt julklapp. Han är dessutom otroligt motorsportintresserad så denna rakapparat är som gjord för honom.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 10. WOW vilken vinst!! Har jag turen och vinner så kommer jag verkligen överraska min man på julafton. Han och jag har varit tillsammans sen vi var 13 år och nu 18 år senare är vi gifta och har två barn och han är verkligen mannen i mitt liv, min själsfrände och vi har gått igenom allt från den djupaste sorgen till den största glädjen. Han gör mig fortfarande knäsvag och han stöttar mig när jag är svag, finns där i vått och torrt och därför vill jag ge honom en fantastisk julklapp bara för att han är just han. Och ett plus är också att han kanske slipper kännas som en igelkott som vår lilla dotter säger 🙂
  Gillar på FB 🙂

 11. Skulle gärna vilja vinna denna till min pappa, som alltid ställer upp för mig o gör allt i sin makt för att jag ska ha det bra. Så vore jättekul o kunna ge denna till honom så skulle mamma bli glad med så hon slipper pappas stickande skägg 😉

 12. Jag gillar med namn Linnéa Möller.

  Skulle vilja vinna detta till någon som jag eg inte känner så bra men som endå funnits där en hel del för mig. Skulle vara kul att vinna och inte säga något utan låta de levereras hem till honom så även han får en julklapp i år.

  ha en bra dag

  mvh jessamy

 13. Gunilla Egelstad

  Visst vore det kul – att verkligen till jul..
  Bli inte bara ren – utan riktigt härligt len!
  Med denna på enklaste sätt – blir du som en barnrumpa lätt!

  Gillat din sida på fb.

 14. Hejsan,
  Åh vilken bra lucka!! Efter åtta år tillsammans har jag och min karl nu gifta oss. Detta vore en perfekt förskottspresent till honom då hans gamla (som han också fick av mig) sjunger på sista versen.. En ny skulle vara otroligt lyxIgt då vi skrapar och snålar för att få ihop pengar till vår stora dag och måste prioritera hårt vid varje inköp. Håller tummarna för en len och nyrakad blivande make till jul 😉

 15. Han lovade att älska mig i nöd och lust och har verkligen fått kämpa den senaste månaden! Jag är nyopererad, han jobbar heltid, renoverar här hemma och tar hand om lilla, tillfälligt handikappade mig! Ted<3 är värd en racerbilsinspirerad rakapparat:)!

 16. Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge denna till min sambo i julklapp. Vi har bestämt att inte ge varandra några julklappar i år, då ekonomin inte är den bästa. Då han inte har någon egen familj här i Sverige så får han alltid några få julklappar och jag tycker det känns så orättvist. Han har vilja ha en rakapparat väldigt länge, så han skulle bli toppen glad över denna 🙂 Dessutom skulle jag bli ännu gladare, slippa det där taggiga skäggstubbet 😉

  Gillar på fb: Johanna Hellberg
  Följer dej sen länge på bloglovin.

 17. Denna vill jag ge till min pappa som julklapp eller födelsedagspresent då han snart fyller 50. Det är väldigt svårt att hitta något som han vill ha eftersom han säger alltid att han inte behöver nåt. Men en rakapparat vet jag att han alltid behöver!
  Gillat och följer!

 18. Skulle verkligen vilja vinna denna till min sambo, han har nyligen börjat med skäggskydd på jobb och måste därför antingen vara slätrakad eller använda det. Hans nuvarande trimmer sjunger inte bara på sista versen utan borde snarare ligga i soptunnan för längesen! Så för att han inte ska se ut som en igelkott som tappat vissa taggar hade en ny trimmer verkligen varit ett bra alternativ.

 19. Min man är så grann
  raka sig han kan !
  Använder engångshyvel och skär sig,
  och det retar verkligen mig 🙂
  Han som är vacker som få
  skulle ha behov av denna så <3

 20. Brauns apparat skulle bli en perfekt julklapp till min kära man, han har slitit så hårt med sin gamla hyvel han.
  Han gillar ju allt som surrar och låter så med en elektriskt apparat kanske jag får min slätrakade man åter.

  Gillar och följer både på Facebook och Bloglovin’ sedan tidigare :-)! (Anette Kristoffersson)

 21. Wow, den vore en underbar julklapp till min underbara sambo som behöver en ny rakapparat. Jag får alltid dyrare julklappar av honom, men som nybliven student och min 16-årige son hemma så har jag inte råd med en så dyr julklapp till honom.

  Jag följer dig på bloglovin och gillar din sida på facebook.

 22. En helt perfekt present till min låtsaspappa! Har ännu inte kommit på vad jag skulle kunna ge honom så såg jag denna och tänkte direkt att det var något för honom. Håller tummarna 😀

  Ps. Gillar dig på facebook!

 23. Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min man. Han har aldrig haft någon skäggväxt, utan snarare vad vi kallar “moppe-pommes”. Men senaste året har det blivit ändring på det. Helt plötsligt börjar han få mer skäggväxt. Han har aldrig behövt en rakapparat, utan använt sig av rakhyel till de få stråna han haft. Men nu skulle han behöva en rejäl rakapparat som underlättade hand ansande av ansiktsbehåring. Vore toppen att få ge honom denna då han pratstund att köpa sig en rakapparat.

 24. Även om sonens pappa o jag inte kommer så bra överens, så älskar sonen sin pappa!
  Givetvis vill Khevin ge pappa Johan en julklapp, och tyvärr så räcker pengarna hans inte till just en rakapparat.

  Därför hoppas jag helt enkelt på en vinst för min sons skull…

 25. Åh wow vilken grej!
  Vann jag denna vore jag världens lyckligaste tjej!
  Gubben hemma så skäggig han är,
  var är den slätrakade yngling som jag i blev kär?
  Kanske kan jag få vakna bredvid en slätrakad man en da’,
  om denna fantastiska pryl i vår julklappssäck va!

 26. Hej! Jag är självklart med och gillar på FB såklart!

  Motiveringen då?

  jag har haft tur, min dröm blev sann
  jag har 2 vackra barn, världens bästa man!
  Han är inte bara rolig, varm och snygg,
  utan viktigast av allt, också snäll och trygg!
  Han förtjänar rakning då den är som bäst,
  Adara och braun kan göra hans jul till en fest

 27. Hej i stormen!

  I 20 år har min man undrat om en rakapparat skulle funka på hans kraftiga skäggväxt.
  Men han har inte vågat sig på att köpa någon.
  Nu ser jag min chans att vinna en åt honom. Skulle bli så glad att kunna ge denna till honom.

  Ha en bra dag och en God Jul!

  Självklart Gillar jag Adaras Blogazine på Facebook samt följer dig på Adaras på Bloglovin’

 28. Tiden på morgonen räcker sällan till, hoppas en rakapparat från motorvärlden är snabb nog och kan hjälpa mig bli klar i tid.

 29. Jag skulle vilja vinna för att den vore en så fin present till min pojkvän Viktor. Han skämmer bort mig allt för ofta och därför vore det så roligt att överraska honom med den här rakapparaten 🙂

 30. Min pappa förtjänar en stor present från mig efter alla sena körningar till och från fotbollsträningar (tar 45min med bil) eftersom kommunikationen inte är den bästa ute på landet. Han ställer alltid upp i vått och torrt när det gäller allt så detta hade varit en perfekt julklapp! 🙂
  Gillar på fb sedan tidigare

 31. Detta skulle jag vilja vinna till min pappa! Vi köper egentligen inte julklappar till vuxna men skulle kännas så bra att kunna ge detta till honom. Han (och mamma) ställer alltid upp. Nyligen fick vi en vattenskada i köket och kunde tack vare att de lånade oss pengar genomföra en renovering av hela köket. De ställer upp i vått och torrt! Dem kan man alltid ringa för att bara få ett råd eller prata lite. Finns alltid en öppen famn! Håller mina tummar att just min pappa skulle kunna få denna!

 32. Jag är definitivt med!

  Denna vill jag till kära sambon vinna,
  då jag honom den bästa julklapp vill bringa,
  men som student utan ekonomi,
  skulle han annars utan denna få bli,
  så låt mig få övveraska min käraste till jul,
  det skulle vara så magiskt och kul

 33. Oh vilken underbar vinst, skulle vilja vinna denna för att ge gubben till jul!
  Att få se hans lyckliga ansikte när han äntligen får en rakapparat då hans gick sönder för snart ett år sedan och vi har tyvärr inte ekonomin för att köpa en ny, det skulle vara julklapp nog åt mej. 🙂

 34. Jag skulle vilja vinna denna till min underbara pojkvänn då han just nu bara använder engångsrakhyvlar och är inte speciellt bra på det heller så han skär sig på flera ställen varje gång. Så detta hade varit en perfekt julklapp till honom!
  Jag följer dig på bloglovin där jag heter wilmaadanielsson 🙂

 35. Hej hej,

  Ooooh denna vill jag vinna,
  för att ge den till min pojkvän som ibland kan stå i en evighets timma.
  Hans gamla rakapparat är kass
  och surrar ett bzzz helt fast.
  Därför hoppas jag denna få,
  inslagen och med en rosett på 🙂

  Gillar på FB sedan tidigare och följer nu även på Bloglovin <3
  Önskar dig en fortsatt härlig vecka!

  Hälsningar Frida

 36. Skulle så gärna vinna denna! Jag och min lillasyster vet inte riktigt vad vi ska ge till pappa, så vi köpte något gemensamt i julklapp till både mamma och pappa, men den passar mer till mamma än pappa. Och eftersom vi bara går i skolan och inte har så bra med pengar så skulle det varit fantastiskt att vinna denna och ge den i julklapp till pappa!
  Hoppas på det bästa 😀
  God jul 😉

 37. Skulle så gärna vilja överraska min kära pojkvän med denna fantastiska apparat 😀 Hoppas verkligen jag har tur och vinner den här…

 38. Det hade vart en dröm att vinna denna rakapparat då jag ännu inte kommit på vad jag ska ge till min sambo. Varför är jag alltid ute i sista minuten med julklapparna?! Men detta är något han verkligen behöver, han använder oftast engångsrakhyvlar = inte det bästa resultatet… Så nu skulle jag vilja överraska honom med denna i julklapp/4-års present, för vi firar nämligen vår årsdag på julafton också. Skulle jag ha turen att vinna denna har jag i alla fall en present klar, då skulle både jag och plånboken bli glad. Han är verkligen värd en fin present då han alltid är så bra på att hitta grymma presenter till mig, allt i från fina smycken till saker att göra ihop, nu vill jag vara lika bra! Å vad han skulle bli glad om han skulle öppna ett paket med rakapparaten Braun Series 5 5050cc.

  Hoppas verkligen på tur i denna tävling! Gillar Adaras Blogazine på Facebook i mitt namn Mia Haapaharju 🙂
  Hälsningar Mia

 39. Den skulle jag vilja vinna till en av männe i mitt liv; min sambo. Han börja nämligen nytt jobb efter nyår och måste vara extra snygg då. Dessutom har han skäggväxt som javetintevad! Så en riktigt bra rakmaskin är precic vad han behöver i sitt nya liv 🙂

 40. Camilla Sandmark

  Wow, vilken lycka det skulle bli om maken fick det här tekniska vidundret i julklapp! Just nu rakar han sig med hyvel för hans gamla rakapparat gick sönder och tja, det har liksom inte blivit av än för honom att skaffa en ny fastän jag tjatar på honom jämt och ständigt! Anledningen till att jag tjatar är att det blir så otroligt tillstökat i badrummet när han håller på. Det är raklödder och skäggstrån både här och där och handdukarna är alltid tufsiga och blöta. Nej, om han fick den här så skulle det lika mycket vara en julklapp till mig, för då vet jag att badrummet skulle hålla sig rent och fräscht längre, jag skulle slippa tjata och alla skulle vara glada och nöjda! God Jul!

 41. Sambon har skäggväxten på sistone försakat,
  men efter tomteuppdraget måste han sig raka.
  Hans rakapparat börjar dessvärre bli antik,
  brukar ibland från badrummet höra ett skrik.
  Behöver en ny som är skonsam mot hans hud,
  då skulle jag bli världens gladaste tomtebrud!

  Betty

 42. Min lillebror har precis börjat få skägg och mustasch som han rakar bort varje morgon. Dock så är hans rakhyvel inte speciellt bra då han använder engångsrakhyvlar. Jag vet att han kommer att uppskatta denna present otroligt mycket.

 43. Hej jag skulle vilja vinna för då kan jag ge den till min man som alltig har tänkt att testa en sån.
  Den skulle passa super bra att ge den till han i julklapp .

 44. Hej!
  Är gärna med

  Min sambo han jobbar och sliter för tre för
  att vi ska klara oss ekonomiskt. Tyvärr har han
  bara haft råd att skaffa billiga rakapparater
  som går sönder efter ett tag. Därför tycker jag
  han är värd denna exklusiva Braun Series 5 5050cc
  och han skulle nog bli superglad om jag denna
  vann.

  Gilla Adaras Blogazine på Facebook med namn Julianna Fredriksson / följer Adaras på Bloglovin
  med namn julianna71

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna
  [email protected]

 45. Hej Ida,

  Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna denna underbara apparat till min pappa. Pappa är en hårt arbetande man som alltid har gjort allting för sina barn och sin familj. Han jobbar ca 12 timmar varje dag, inklusive helgen. Han är aldrig ledig, han unnar sig ingenting, lever ett liv med rätt låg livskvalite om man får säg så. Han har ett jobb som han inte trivs med, men han går dit varje dag (natt) för att få in pengar för att kunna försörja oss. Det år inte mycket pengar, men det är tillräckligt för att vi ska kunna klara oss in till nästa månad. Jag är 21 år och jag inte komma på EN gång i livet då pappa unnat sig något fint, exklusivt, en fin middag ens, ingenting alls faktiskt. Det gör såklart ont i mig, för pappa blir ju inte yngre och jag har inga pengar överhuvudtaget nu till att göra något fint för honom.

  Om jag fick vinna denna underbara apparat så skulle jag slå in den i det finaste papper jag kunde hitta och ge den till pappa. Han hade blivit så lycklig och så överraskad! Det hade blivit hans första lyxpryl någonsin. Hatar de blå engångshyvlarna som han kämpar med, blir alltid massa sår och fula hack.

  Håller tummarna !!

  Ps. Medan jag ändå skriver en kommentar så undrar jag om man måste ha en blogg för att kunna vinna ? Ser att det bara är vinnare med blogg här i kalendern 🙂

  Önskar dig en God jul fina Ida

 46. Fredrik Malmberg

  Skägg och stubb tjejen inte gilla,
  om det växer mer kommer jag likna en gorilla.
  Denna apparat är bra för många,
  och kan även de små stråna tillfånga.
  Len och slät min hud ska bli,
  men braun blir hyn felfri!

  mvh,
  Fredrik

 47. Jag vill vinna denna och ge till min nyblivna sambo efter 8 år ihop, han rakar sig alltid med sin gamla trimmer och den är så fruktansvärt dålig och det blir så ojämt så han har ju fläckvis längre skägg! Han har så ofattbart tjockt ansiktshår så han kan inte använda rakhyvel haha, hans trimmer är också så slö så den mer eller mindre sliter av håret så han står ju och skriker när han rakar sig och jag vill att han ska få en fin och bra rakning som också är jämn och inte gör ont för stackarn! 🙂

  [email protected]

 48. Jag skulle så gärna vilja vinna denna rakapparat så att jag kunde ge den till min pappa i present. Han har pratat om att hans är gammal och att han skulle behöva en ny, och jag vore så glad om jag kunde få ge honom denna! Som gymnasieelev har jag inte den ekonomin att jag kan köpa så fina julklappar

 49. Jag skulle så gärna vilja vinna denna rakapparat så att jag kunde ge den till min pappa i present. Han har pratat om att hans är gammal och att han skulle behöva en ny, och jag vore så glad om jag kunde få ge honom denna! Han brukar alltid ge mig så fina julklappar, men som gymnasieelev har jag inte råd att ge så dyra tillbaka. Han förtjänar verkligen denna!

 50. Hår i all ära.
  Men på hakan min pappa det besvära.
  Han vi va renrakad och snygg.
  Endast då känner han sig trygg.
  Men nu har det börja växa ut massa strån.
  Hjälp han ser ut som ett fån.
  Hyveln va både slö och kass.
  Han behöver en som är riktigt vass.
  Braun 5050cc klarar nog pappas haka.
  Så han slipper bli arg när han ska sitt ansikte raka.

  Hoppas på turen!

 51. Jag vill vinna den här till mig pappa. För han använder sig alltid bara av de orangea engångs rakhyvlarna som man kan köpa lite överallt. Därför tycker jag att han förtjänar den här som är betydligt mycket bättre. jag får alltid så himla mycket fina och dyra presenter av honom men har själv inte råd att köpa något för mer en 300kr så skulle bli så glad om jag vann och kunde ge honom den här i julklapp. Kramis

  Gillar på facebook!

 52. Carola Wahlström

  Åh min man skulle bli så glad om jag vann den här till honom, han vill verkligen ha en ny ordentlig rakapparat men han är är nog lite för snål för att köpa en till sig själv

 53. Den perfekta julklappen till min studerande son. Han använder sig av engångshyvlar nu eftersom hans gamla rakapparat som han fick överta efter sin pappa lagt av. Som student har han inte ekonomi att köpa en ny och själv är jag arbetslös och har också usel ekonomi. Hoppas på vinst här så att jag får ge honom en riktigt fin julklapp!

 54. Martina Andersson

  Jag har alltid velat köpa något riktigt fint till min storebror efter allt han gjort för mig sedan min pappa gick bort. Som student har jag inte den ekonomin tyvärr. Den här skulle vara perfekt för honom!

 55. Vore toppen att vinna den! Perfekt julklapp till en viss person….
  Följer dig sedan länge på Bloglovin och gillar på FB.

 56. Säger du inspiration från motorvärlden passar den perfekt min bror,
  han som i 300km/h med BMW:n på autobahn till Nürburgring for.
  Fast han saknar skepparkransen polarna har
  behöver han ändå raka sig som varje karl.
  Skam att säga det har han rakapparaten fått ärva
  och det kan faktiskt hans hud fördärva.
  Så jag vill vinna en splitterny apparat
  med enkel rengöring för brorsan är lat!

 57. Jag vill gärna vinna denna Braun och ge i julklapp till min sambo eftersom jag börjar få lite smått panik över vad jag annars ska ge honom i julklapp. Har verkligen inte några idéer alls och eftersom han alltid hittar på så fina presenter till mig skulle det kännas så bra att kunna ge någonting riktigt fint tillbaka till honom. Så det skulle verkligen vara en otroligt stor hjälp om jag skulle få vinna och jag vet att min sambo också skulle uppskatta det väldigt mycket!

 58. Den absolut bästa presenten jag skulle kunna ge min son som fyller 18, eftersom en riktigt bra rakapparat är … det enda – tro det eller ej – han önskar sig. Själv tycker jag det är en ganska tråkigt 18-årspresent, så jag tänker att om jag vinner en, kan jag ju lägga pengarna på nåt roligare och inte lika nödvändigt 😉

  Följer & gillar sedan tidigare!

 59. Karolin Eriksson

  Jag skulle så gärna vilja ge denna till min sambo! Då skulle den komma till mycket god nytta, å hoppas att håret inte lägger sig på badrumsgolvet!

 60. Jag skulle vilja vinna denna till min pojkvän. För 4 år sedan så var jag inne i en mörk period men lyckades ändå träffa världens underbaraste kille som idag är pappa till mitt kommande barn. Utan honom hade jag inte stått upp idag och han har alltid tagit hand om mig, torkat mina tårar, stöttat mig innan och efter en operation som förändrade mitt liv. Vad framtiden än kommer visa så kommer jag alltid vara evigt tacksam till min sambo och jag vet att han skulle gå igenom allt igen för min skull. Så denna gåvan hade jag så väldigt gärna velat vinna till honom för att visa hur mycket han betyder för mig och han förtjänar något till sig själv för en gång skull.

 61. Carola Erdestål

  Godkväll !

  Detta vore en julklapp som jag skulle vilja ge till min man. För hans skägg blir ibland för långt och sticks så hemskt.När jag kryper honom nära så vill jag inte hans vassa strån känna. Sagt till honom att om han många kramar vill ha så måste han sköta sin rakning bra .Så en riktig rakapparat som gör mannens haka len och jag kommer att dela ut många kramar till honom det kan jag lova .

  ( Följer & Gillar sedan tidigare )

  Hälsningar Carola Erdestål

 62. Min gamla pappa behöver något nytt välfungerande att raka sig med, istället för sin gamla från 60-talet, som missar mer strån än vad den får av 🙂

 63. Min kära sambo har ett kanske barnsligt problem men han får alltid en massa så finnar när han rakar sig så känns som han gått in i en hipster/jultomte variant, hjälp mig på traven att återerövra min älskling renrakad för 2015 men slät, len hud. =)

 64. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Min man har en rakapparat från typ Hedenhös eller nåt.
  Han skulle behöva en ny för huden blir prickig och eländig av den.
  Men inte då! Den duger lite till.
  Hade jag haft råd skulle jag köpt en till honom men sjukersättning ger inte mycket över i plånboken.
  Men han är verkligen värd en!
  Jag behöver mycket hjälp hemma och skjuts överallt om jag ska bort eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk. Han ställer alltid upp och har aldrig sagt nej eller suckat. Hur underbar är inte han!
  Skulle ge honom månen om jag kunde, men en rakapparat funkar också

 65. Christina Frisberg

  Denna lilla godbit till rakapparat skulle jag mer än gärna vilja ge min älskade man i julklapp, han är verkligen värd det bästa, han ber aldrig om något för egen del fast han är så generös både mot mig och våra 3 barn, vi har alltid kommit i första hand för honom och när man frågar vad han önskar sig i julklapp eller födelsedagspresent så svarar han alltid jag har allt jag behöver och det är er, men jag har nog allt sett när han tittat på någon liknande trimmer/rakapparat när vi varit och shoppat för han har skägg som han ansar med rakhyvel och är nog lite sugen på en sådan så jag skulle bli super de luxe lycklig om jag kunde ge den till honom.
  Kramar till alla som vill/törs/behöver 🙂 <3

 66. Jag skulle vilja vinna denna så jag kan ge den i julklapp till min fina pojkvän! Han är såå slarvig med sitt rakande!! Han använder nån gammal dålig engångshyvel som gör att han får prickar osv. Tycker ju om han precis lika mycket trots prickarna såklart, men tror att han skulle bli jätteglad för en riktigt bra rakapparat! 🙂

 67. Jag vill så himlans himlans gärna vinna denna fina rakappart till min son. Han har aldrig haft någon och att få denna som sin första är ju något han aldrig skulle glömma. 🙂

  Följer och gillar med namnet ana scylla.

 68. Om jag vann skulle jag ge den här till min sambo i julklapp då han har klagat på sin gamla som börjar lägga av, så detta skulle vara perfekt att vinna 🙂

 69. Ååååh! Den skulle verkligen underlätta för min älskade sambo när han rakar sig, och det skulle ju bli så himla mycket billigare med! Nu har han vanlig hyvel och dessa blad, de kostar ju skjortan! Så, jag hoppas jag vinner den för att kunna ge den till honom 🙂

 70. Min sambos rakapparat börjar ha gjort sitt då han klagar varenda gång han rakar sig på att den sliter o drar så det gör ont.
  Det skulle vara underbart att kunna ge honom den hör i julklapp

 71. Jaka dej : säger barnbarnet,
  och jag rakar mig.
  Du är vass på kinden : säger makan,
  och jag rakar mig.
  Vaffö ha du påster : säger barnbarnet,
  jag har rakat mig : säger jag.
  Har du skurit dej nu igen : säger makan,
  det verkar så : säger jag.
  Stackas faffa : säger barnbarnet,
  Mmmm, du har rätt : säger jag.
  Ska du a l d r i g skaffa dej en riktig rakmaskin : säger makan,
  kanske jag kan vinna en sådan nån gång : säger jag.

 72. Min man skulle bli överlycklig av att få denna, då den gamla gick sönder härom veckan. Skägget börjar bli lite väl långt nu, tycker jag… 🙂

  Följer sig på bloglovin.

 73. Åh, min älskade man önskar sig en sådan i julklapp men jag har funderat på hur jag ska finansiera det köpet men kanske har jag tur och vinner en till honom istället! Gillar på FB och håller alla tummarna så hårt jag kan 🙂

 74. Aj med rakhyveln han sig skar
  Nu kanske han slipper detta problem min far
  Perfekta julklappen till honom detta är
  Hejdå till alla hudbesvär!
  (Följer på bloglovin)
  😀

 75. Min pojkvän var med i mustachkampen och har inte rakat sig ännu! Detta betyder att det behövs en kraftig maskin för att trolla tillbaka en len kind att krama, och det vill jag ha i vinterkylan…

 76. Vår far är den finaste som finns
  det tycker alla familjens kvinns
  men skägget är nåt vi inte gillar
  för det både sticker och killar
  tyvärr är hans rakapparat helt paj
  den kved bara ynkligt och sa good-bye
  så en proffsig Braun-apparat blir perfekt
  då rakar han säkert bort skägget direkt!

  Gillar på FB

 77. Min sambo har pratat om att han vill ha en rakapparat och jag skulle så gärna vilja ge det till honom i julklapp 🙂

 78. Jag skulle så himla gärna vilja ge min underbara pappa den här i julklapp. Han har alltid rakat sig manuellt förr och har en kraftig hårväxt. Men sedan han fick en stroke är han skakig och svag och tappar ständigt rakhyveln. Han är envis dock, “Kan själv, ska själv, behöver inte hjälp”. Min mamma försöker ändå hjälpa honom men lyckas alltid skära honom istället.
  Jag tycker det är så himla jobbigt att se och jag vet att han önskar sig en bra rakapparat, för då skulle han fixa rakningen galant. Och det skulle göra mycket för honom och för hans stolthet. Och i mitt hjärta, kanske mest i mitt hjärta.

 79. Min man skyller på movember och beardcember och alla möjliga hittepåmånader för att han ska slippa raka av sig sitt hipstriga och jäääättelånga skägg. Får han denna i julklapp kanske han fattar vinken. Håller tummarna för att januari blir slätrakad-ari.

 80. Åh, jag vet inte vad jag ska ge min pappa i julklapp i år,
  han är alltid lika svår att komma på vad man ska köpa något till,
  för han säger att han inget önskar sig men en ny och bra rakapparat
  jag vet att han verkligen behöver, så tänk att få överraska med denna
  till jul de hade varit så kul. 🙂

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook som Malin Gustafsson
  Följer dej på Bloglovin

  Hoppas på tur.

 81. Har en sambo som lätt skulle kunna gästspela som tomte om skägget färgades vitt..jag älskar det men hade varit en bra grej att raka bort allt en gång för alla för att sen låta det växa ut igen 😀

 82. Usch för att krama en stickig igelkott,
  känns som en kaktus eller nåt!
  Hellre då som en baby mjuk och len,
  lukta gott och vara ren.
  Med denna apparat jag kan få den man jag vill ha,
  för en Braun series 5 den rakar bra!!

 83. Jag tror faktiskt inte min karl har någon rakapparat, han brukar ta hårtrimmern dom få gånger han rakar sig (det borde verkligen vara oftare) i samband med att han trimmar håret vilket alltid resulterar att han har fullt i sår och märken efter att ha lyckats fått trimmern mot huden. Så detta skulle bli en bra julklapp till honom tycker jag och förhoppningsvis slipper jag få hans mustasch i näsan när vi pussas, så det blir ju en fördel till mig med 😉

  Följer och gillar sedan länge såklart! 🙂

 84. Detta vill jag ge till min far för att han var så tålmodig å skjutsade mig in till förlossningen mitt i natten i september när jag födde min son. (Han satt tålmodigt och ovetandes ute i bilen å sov, medans jag födde sonen)

 85. jag vill vinna denna till min pappa, han behöver en ny och denna skulle han verkligen uppskatta, en perfekt julklapp! 🙂

 86. Hårsäckar infekterar och blir röda – Varje dag , vilken möda!
  Rakhyvlar, skum och borstar kändes flott – men efter min nya upptäckt är ett minne blott.
  Att kunna trimma sitt hår till perfektion – är nu möjligt med Brauns konstruktion.

  Har gillat på Facebook <3

 87. Till min älskling nummer ett
  önskar jag mig rakapparaten så hett
  för julen närmar sig rasandes fort
  och jag vill ge honom något stort
  men när jag vänder plånboken upp och ner
  kommer det några kronor – inte mer!
  Olika falla ödets lotter
  – jag kan inte trolla som Harry Potter
  istället försöker jag nu rimma så gott jag kan
  i hopp om att vinna en lyxig klapp till min man!

 88. Är med!

  Sambon behöver verkligen en ny rakapparat och det är det enda han önskar sig i julklapp, men det har denna hemma-mamman inte riktigt råd med just nu så det hade varit toppen att kunna överraska honom med denna samtidigt som jag slipper bli bankrutt på kuppen 😛

  Kram Matilda

 89. Min älskling tillika sambo,
  ser i ansiktet ut som Rambo.
  På stubben ingen ordning och reda,
  har gått och tänkt på detta till leda.
  Han borde ladda, raka och tvätta,
  en rakapparat i julklapp gör allt detta!

  Kram & God Jul

 90. Följer på FB som Lina Granholm.
  Jag skulle vilja överraska min älskade pappa med denna super snajsiga rakapparat. En fin liten julklapp som jag vet kommer kommer väl till pass när faren skall ut på galej!

 91. Jag hade vela vinna den för att kunna ge den i julklapp till min underbara pojkvän och sambo som verkligen stöttar och försöker hjälpa till så mycket han bara kan medan jag har fullt upp med plugg och jobb 🙂

 92. Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna fantastiska rakapparat till min sambo för den skulle han verkligen vara värd! Ingen annan motivering behövs 🙂

 93. Jag vill vinna denna till sambon han skulle verkligen behöva en ny rakapparat, den han har har ett par år på nacken 😉 så det är dags nu 😉

 94. Önskar att jag hade råd att köpa denna apparat till pappa i jul
  men studerar man då är ekonomin inte kul
  Hoppas därför att jag har tur denna gång
  och kan överraska min pappa med något extra någongång

 95. Önskar vinna rakapparaten till min sambo.
  Han har aldrig i hela sitt liv haft en rakapparat.
  Tycker det är på tiden när man är 32 år att faktiskt ha det 🙂

  Gillar dig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
20 Shares
Pin
Share
Tweet