Artikeln innehåller reklamlänkar

En julig bloggmiddag med The Body Shop

Sally Voltaire & systrar

Frosted Plum, Swinging Silver, Grooving Gold och en massa spännande julgåvor! Nästa vecka, närmare bestämt den 27 oktober landar The Body Shops julnyheter i butik.

Det firades i torsdags med en bloggmiddag på den eko-vänliga restaurangen Sally Voltaire & systrar i Åhléns City. Sååå vad sägs om en tjuvtitt på vad vintern har att erbjuda i skönhetsväg?

Julen 2015 hos The Body Shop
Julen 2015 hos The Body ShopSwinging Silver och Grooving Gold

The Body Shops makeupkollektion till julen heter Winter Trend och består av 14 olika produkter inspirerade av det glada 20-talet. I kollektionen ingår bland annat de två ögonskuggspaletterna Swinging Silver och Grooving Gold som ni kan skymta på bilden ovan. Det är superfina paletter med mycket pigment och en massa fint skimmer.

Swinging Silver och Grooving GoldJulen 2015 hos The Body Shop

Julgåvorna hos The Body Shop brukar vara något alldeles extra, och i går kan vi se fram emot fler än någonsin. 60 nya spännande julklappar som säljs i samarbete med WaterAid. För varje färdig presentförpackning som säljs, stor eller liten, kan WaterAid ge en familj i Etiopien en dags tillgång till rent vatten.

Julen 2015 hos The Body Shop

En tjuvtitt på en av de eftertraktade julkalendrarna. I år är varje lucka en egen presentask. Boxarna vänds upp och ner när man öppnat dem och bildar sedan ett budskap.

Julen 2015 hos The Body Shop

Det var en supermysig och trevlig middag. Hade bland annat sällskap av goa Emma, Elin, Karin och Rebecka.

The Body Shop Black MuskThe Body Shop Frosted Plum

Den mest spännande nyheten tycker jag är The Body Shops nya julkollektion med plommonextrakt som fått namnet Frosted Plum. Den doftar SUPERGOTT! Blommigt, fruktigt och väldigt friskt. The Body Shop Frosted Plum

Ser ni fram emot något speciellt? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share