En julig bloggmiddag med The Body Shop

Sally Voltaire & systrar

Frosted Plum, Swinging Silver, Grooving Gold och en massa spännande julgåvor! Nästa vecka, närmare bestämt den 27 oktober landar The Body Shops julnyheter i butik.

Det firades i torsdags med en bloggmiddag på den eko-vänliga restaurangen Sally Voltaire & systrar i Åhléns City. Sååå vad sägs om en tjuvtitt på vad vintern har att erbjuda i skönhetsväg?

Julen 2015 hos The Body Shop
Julen 2015 hos The Body ShopSwinging Silver och Grooving Gold

The Body Shops makeupkollektion till julen heter Winter Trend och består av 14 olika produkter inspirerade av det glada 20-talet. I kollektionen ingår bland annat de två ögonskuggspaletterna Swinging Silver och Grooving Gold som ni kan skymta på bilden ovan. Det är superfina paletter med mycket pigment och en massa fint skimmer.

Swinging Silver och Grooving GoldJulen 2015 hos The Body Shop

Julgåvorna hos The Body Shop brukar vara något alldeles extra, och i går kan vi se fram emot fler än någonsin. 60 nya spännande julklappar som säljs i samarbete med WaterAid. För varje färdig presentförpackning som säljs, stor eller liten, kan WaterAid ge en familj i Etiopien en dags tillgång till rent vatten.

Julen 2015 hos The Body Shop

En tjuvtitt på en av de eftertraktade julkalendrarna. I år är varje lucka en egen presentask. Boxarna vänds upp och ner när man öppnat dem och bildar sedan ett budskap.

Julen 2015 hos The Body Shop

Det var en supermysig och trevlig middag. Hade bland annat sällskap av goa Emma, Elin, Karin och Rebecka.

The Body Shop Black MuskThe Body Shop Frosted Plum

Den mest spännande nyheten tycker jag är The Body Shops nya julkollektion med plommonextrakt som fått namnet Frosted Plum. Den doftar SUPERGOTT! Blommigt, fruktigt och väldigt friskt. The Body Shop Frosted Plum

Ser ni fram emot något speciellt? 🙂

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

  1. Synd att dofterna inte kan förmedlas digitalt men eftersom du är trovärdig litar jag på din beskrivning. Många ….

  2. Synd att dofterna inte kan förmedlas digitalt men eftersom du är trovärdig litar jag på din beskrivning. Många ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp