Artikeln innehåller reklamlänkar

5 Enkla knep för att piffa till dina nude-naglar

Piffa till dina nude-naglar - Nude Gel Nails with Bling

Nude-naglar behöver vara allt annat än tråkiga. Här är fem knep på hur du kan piffa till din nudefärgade manikyr:

  1. Dekorera naglarna med strasstenar. Jag älskar nude och guld men tycker att silvriga strasstenar adderar extra mycket vintrig lyx. Applicera först ett lager topplack, placera stenarna där du vill ha dem med hjälp av en pincett och försegla sedan looken med ett till två lager topplack.
  2. Gör snygga ombrenaglar med hjälp av ett glittrigt nagellack med en genomskinlig bas. Applicera från toppen och ner på halva nageln så att det ser ut som att glittret tonas ut.
  3. Dekorera med nagelfolie. För iögonfallande och riktigt lyxiga naglar – använd nagelfolie. Det är superenkelt att använda och resultatet blir alltid gorgeous! Applicera först ett lager folielim, låt torka tills det blir genomskinligt och applicera sedan önskad folie.
  4. Nude + vitt = alltid rätt! Också en otroligt snygg kombination. Att bara dekorera naglarna på frihand med hjälp av ett vitt nagellack gör mycket för helheten. Gör ett enkelt kors tvärs över nageln, ränder eller zebramönster.
  5. Använd striping tape. Dekorera dina nude-naglar med läckra striping tapes i olika färger och mönster. Striping tape är perfekt om du, till exempel, inte är så stadig på handen, men ändå vill dekorera dina naglar med raka linjer. Avsluta med ett lager topplack för ett hållbart resultat.

Jag har just nu ett samarbete med No7 på Instagram där jag vill inspirera er att uttrycka er med färgen nude. Visa mig gärna era nude-looks med #ColourYourWay 🙂

Produkttips för att piffa till dina nude-naglar

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share