Artikeln innehåller reklamlänkar

Kyssvänliga, lättapplicerade & mjukgörande budgetläppstift

IsaDora Perfect Moisture Lipstick

En av mina absoluta go to-produkter när det kommer till läppstift är IsaDora Perfect Moisture Lipstick (med Perfect Matt Lipstick inkluderat!). Det har varit en trogen vän i min necessär i flera år.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick är faktiskt ett av de mest sålda stiften i Sverige och finns i närmare 60 olika färger. Jag älskar också Perfect Matt Lipstick som ger läpparna en sådär perfekt satinmatt finish – utan att göra läpparna torra.

Jag kommer nog aldrig kunna samla på mig för många läppstift och färger. Det är alldeles för roligt att kunna variera läppfärg efter humör och outfit 😉

Det som framförallt gör IsaDoras läppstift till en av mina trognaste läppfavoriter är att de är så krämiga, lättapplicerade, mjukgörande, vårdande, rikt pigmenterade och håller länge på läpparna. Perfect Moisture Lipstick går perfekt att dra på on the go, även om läpparna är lite torra eller nariga. Formulan är helt underbar, det finns alltid massor av snygga trendiga färger att välja bland och priset på 129 kronor är minst sagt plånboksvänligt.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick
IsaDora Perfect Moisture Lipstick och Perfect Matt Lipstick är fria från parfym och innehåller både vårdande och återfuktande ämnen.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick & Perfect Matt Lipstick Lookbook

IsaDora Perfect Moisture Lipstick

Från halvt vågade 158 Orange Flash till den underbart vinröda nyansen 155 Zinfandel. Visst är det kul att variera?

IsaDora Twist-up Matt Lips

När vi ändå snackar om läppar och IsaDora måste jag såklart även passa på att tipsa om IsaDora Twist-up Matt Lips. Jag och min bästis är helt galna i IsaDoras alla matta läppennor. Det jag gillar med dessa pennor också är att man direkt ser vilken nyans det är.

Det gör man tyvärr inte med Perfect Moisture eller Matt Lipstick. Det är faktiskt enda minuset. De svarta hylsorna gör det riktigt svårt att hålla koll på vilka färger man har. Har du många läppstift och nyanstexten på botten av hylsan börjar nötas bort blir det omöjligt – utan att öppna läppstiften först. Smartare hylsor skulle verkligen uppskattas!

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Matt

Trots det, förtjänar Perfect Moisture Lipstick ändå full pott. Det är en trogen favorit som hängt med i min necessär i flera år. ♥

[rwp-review id=”0″]

 

Disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share