Artikeln innehåller reklamlänkar

Bohemian Flair: Spana in höstens kollektion från IsaDora

IsaDora Bohemian Flair Autumn Makeup 2016

Denna vecka landar IsaDoras höstkollektionen Bohemian Flair i butik och det är en helt fantastisk sådan. Jag fullkomligt älskar boho-stilen och denna makeupkollektion är inget undantag. Den har precis allt jag önskar i färgväg för en snygg bohemisk höstlook.

IsaDora Bohemian Flair är inspirerad av trendig 70-talsbohem och lyxiga vintagematerial med en färgpalett av toner från chokladpralin och russin till rosenträ. Här kommer en närmare titt på vad kollektionen har att erbjuda:

IsaDora Bohemian Flair Autumn Makeup 2016

IsaDora Eye Shadow Quartet Bohemian, Soft Suede & Vintage Velvet
IsaDora Eye Shadow Quartet i (från vänster till höger: 11 Bohemian, 10 Soft Suede & 09 Vintage Velvet

På ögonskuggsfronten kommer tre nya Eye Shadow Quartet i 11 Bohemian, 10 Soft Suede och 09 Vintage Velvet. Det är typiska färgkombinationer som jag totalt kärar ner mig i till vardags. Favoriten är Bohemian – framförallt tack vare den snygga rostiga och kopparfärgade ögonskuggan.

IsaDora Bohemian Flair Autumn Makeup 2016IsaDora Wonder Nail Choco Chic, Purple Paisley, Soft Suede

I kollektionen finns även tre nya färger av Wonder Nail-nagellack i 539 Soft Suede, 540 Purple Paisley och 541 Choco Chic.

Även om de två första nagellacken på bilden ovan är klassiska Ida-nyanser vill jag slå ett slag för den bruna chokladfärgen. Den är så läcker på naglarna!

IsaDora Perfect Blush Soft Coral & Bare Berry

En annan nyhet är Perfect Blush som lanseras i färgerna 58 Soft Coral och 66 Bare Berry. Rouget har en krämig och sammetslen formula som ger kinderna både färg och ett fint glow.

IsaDora Lip Desire Sculpting Liptick & Sculpting Lipliner Waterproof

IsaDora lanserar även flera vattenfasta läppnyheter på temat lip contouring, som är en av de mest hypade makeuptrenderna 2016. Trenden handlar om att addera volym och få läpparna att se flawless ut genom att först skulptera läppkonturen med en lipliner och sedan måla läpparna med ett läppstift.

De nya läppstiften heter Lip Desire Sculpting Lipstick och ger dina läppar både färg, volym och fukt. De är väldigt enkla att använda och definitivt värda att spana in om du gillar stift med krämig och lystergivande finish. Läppstiften lanseras i tre nyanser: 68 Rum Raisin, 52 Praline och 56 Rum Raisin – med matchande färger av Sculpting Lipliner Waterproof.

Själv har jag varit så fast vid matta läppstift den senaste tiden, men 56 Rosewood åkte ner i min handväska direkt. Det är en superhärlig lite mörkare nude-nyans som passar till ALLT.

IsaDora Bohemian Flair Autumn Makeup 2016

Läs mer: Se min bohemian flair-sminkning här.

Vad tycker du om IsaDoras höstkollektion? Något som känns extra lockande?

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share