Årets julklapp 2014: Aktivitetsarmbandet (YAY!)

Årets julklapp 2014: Aktivitetsarmbandet (YAY!)

Årets julklapp 2014 - aktivitetsarmbandet Årets julklapp - Aktivitetsarmbandet

I dag presenterades årets julklapp och jag måste säga att det är en sjukt bra sådan. Aktivitetsarmbandet! Jag menar, hur många är vi inte som har som nyårslöfte att börja träna? Ett aktivitsarmband är den perfekta sparken i baken som vi behöver för att komma igång.

Jag provade Fitbit Flex i våras och fick ett rejält wake up-call. När jag bara sitter hemma och jobbar framför dator rör jag på mig ALLDELES för lite. Fitbit Flex hjälpte mig till att dagligen få in promenader. Något som gjort mig piggare, gladare och gjort att jag jobbar mer effektivt. Aktivitetsarmbandet hjälpte mig också att hitta motivationen till att vilja träna samt göra hälsosammare val i vardagen (som att ta trapporna istället för hissen eller gå istället för att ta tunnelbanan).

Varje år utgår Handelns utredningsinstitut (HUI) från tre kriterier när årets julklapp ska utses. Den ska vara ny eller aktuell, säljas i stort antal och representera tiden vi lever i. Aktivitetsarmbandet är med andra ord en klockren julklapp tycker jag. Själv skulle jag faktiskt bli sjukt glad om jag fick ett av Fitbit Flex nya armband. Då skulle det bli ännu roligare att ha på sig aktivitetsarmbandet (vilket faktiskt är ett måste för att aktivitetsarmbandet ska fungera).

Fitbit Flex Aktivitetsarmband
Mode möter fitness. Nu blir aktivitetsarmbandet en snygg accessoar. Finns att köpa HÄR.

Vad tycker du om årets julklapp? Hiss eller diss? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

10 reaktioner på ”Årets julklapp 2014: Aktivitetsarmbandet (YAY!)”

  1. Har suktat efter ett sånt där sedan jag först läste om det. Jag tränar ju en hel del och den har ju så mycket grymma funktioner. Kan ju bara önska att årets julklapp gömmer sig i någon klapp till mig i år, haha 😀 Så stor HISS från mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet