INSTA RECAP: Min drömresa i USA

INSTA RECAP: Min drömresa i USA

USA roadtrip west coast 2015

Jag önskar att jag kunde säga “Borta bra men hemma bäst”. Men efter en månad i USA finns det inget land jag hellre skulle vilja bo i. Västkusten är magisk! Kalifornien, Nevada, Arizona (och även Utah) har överträffat alla mina förväntningar. Jag önskar att vi kunde bo här och vakna upp till den härliga värmen varje dag, med sagolika landskap runt varje hörn.

Jag är kär i naturen, i vädret och stämningen. Här är både jag och Simon hemma.

Vår roadtrip i USA är en drömresa. Hundratals minnen för livet och som jag (och ni) kommer kunna ta del av i höst och vinter.

USA roadtrip west coast 2015

Alla platser, alla historier, alla möten. Håll utkik efter mina reseminnen här på Adaras.se famöver. Jag har tusentals bilder att börja gå igenom när jag kommer hem till Sverige i morgon 😉

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

15 reaktioner på ”INSTA RECAP: Min drömresa i USA”

 1. Jag älskar också USA, men skulle aldrig kunna bo där för resten av livet – inte med den segregationen, politiken, konservatismen och sjuka (pun intended) sjukvårdssystemet de har. Visst är landet nice om en är vit och har pengar, men annars är det rätt kass. Tyvärr. :/

  1. Förstår precis vad du menar! Det finns extremt många nackdelar, men för mig (just nu) väger fördelarna över. Det underbara klimatet, fantastiska naturen, stämningen och miljön väcker mig med världens leende varje dag <3

 2. Låter, och ser ut, som att det har varit helt fantastiskt! Trots att jag aldrig har varit i USA själv (än!) så kan nästan förstå att du vill bo där. Det verkar vara ett fantastiskt land! 🙂

 3. Helt fantastiska bilder, tänk att du har ännu mer att visa! Crazy-fun! Du har verkligen fångat mig i din rapportering, är så glad för din skull. Livet ska levas fullt ut och det verkligen lyser om dig! Yay!

 4. Hejhej!
  Måste bara säga WOW! dina bilder. Blir så förälskade i dem,
  och vill själv åka till USA och ännu mer nu när jag sett dina bilder och läst om dina upplevelser.
  Om du någon gång funderar på att sälja tavlor med bilder du fotat i USA, så hör av dig 😀

  1. Åh vad kul att du gillar dem och att jag kunnat inspirera med dem 😀 WHAT!? Så fin komplimang! Har faktiskt funderat länge på att göra både prints och tavlor. Att använda bilder från USA vore jättekul! Något förslag på vad du skulle vilja se?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet