Artikeln innehåller reklamlänkar

INSTA RECAP: Min drömresa i USA

USA roadtrip west coast 2015

Jag önskar att jag kunde säga ”Borta bra men hemma bäst”. Men efter en månad i USA finns det inget land jag hellre skulle vilja bo i. Västkusten är magisk! Kalifornien, Nevada, Arizona (och även Utah) har överträffat alla mina förväntningar. Jag önskar att vi kunde bo här och vakna upp till den härliga värmen varje dag, med sagolika landskap runt varje hörn.

Jag är kär i naturen, i vädret och stämningen. Här är både jag och Simon hemma.

Vår roadtrip i USA är en drömresa. Hundratals minnen för livet och som jag (och ni) kommer kunna ta del av i höst och vinter.

USA roadtrip west coast 2015

Alla platser, alla historier, alla möten. Håll utkik efter mina reseminnen här på Adaras.se famöver. Jag har tusentals bilder att börja gå igenom när jag kommer hem till Sverige i morgon 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share