This post is available in
Iconology by Pauline Ågren Iconology by Pauline Ågren

Minimalistiskt och stilrent. Jag tycker det är så fint att rama in simpla svartvita citat och fina symboler. Om du är på jakt efter snygga och billiga prints kan jag varmt tipsa om att min kompis Pauline Ågren har börjat sälja egna printar via Tradera under namnet ”Iconology”. Hon skickade några av hennes A4-prints till mig. Visst är de snygga? 😀

Just nu livar citatet ”No dancing except on tables” upp min skrivbordshörna.

16 KOMMENTARER

  1. De var supertjusiga, sannerligen! Jag längtar tills jag och Erik flyttar tillbaka till Umeå – det känns så himla ”nystart” på något sätt!

  2. … och då kan jag börja inreda sådär minimalistiskt och snyggt, skulle jag skriva. Men det känns så onödigt att köpa något nu när jag lix måste packa ner allt om några månader.

    • Haha, det förstår jag!! Är ju bättre att inreda när man ser hur allt börjar bli i sin nya lägenhet 🙂 Lycka till med flytten förresten!! 😀

  3. De var supertjusiga, sannerligen! Jag längtar tills jag och Erik flyttar tillbaka till Umeå – det känns så himla ”nystart” på något sätt!

  4. … och då kan jag börja inreda sådär minimalistiskt och snyggt, skulle jag skriva. Men det känns så onödigt att köpa något nu när jag lix måste packa ner allt om några månader.