Illustration: Nymf-inspirerat porträtt

Illustration: Nymf-inspirerat porträtt

Illustration - AdarasIllustration - Adaras

Ett av årets bästa köp är min älskade ritplatta, Wacom Intuous pro medium. Sedan jag köpte den och visade upp bilderna på min första digitala teckning har jag fått göra allt från headers till bloggar, logotyper och digitala porträtt. Ett roligt uppdrag som jag gjorde nyligen är detta nymf-inspirerade porträtt. Vad tycks? 😀

Psst! Mejla [email protected] om du själv är sugen på att beställa ett tecknat porträtt av mig (digitalt eller traditionellt). Beställ innan 16 december för leverans innan julafton.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”Illustration: Nymf-inspirerat porträtt”

  1. Vad häfftigt det blir, jag har fundrat på att skaffa en ritplatta, gillar att skugga och använda promakers men jag är lite osäker på hur bra en ritplatta kan vara, det känns väldigt ostadigt eftersom man inte ser bilden där man ritar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet