Illustration: Caroline Roxy

Illustration: Caroline Roxy

Caroline_Roxy_Illustration

Ta-da! Här är min tredje digitala teckning med min Wacom-ritplatta. Motivet är ingen mindre än fashionistan Caroline Roxy. Hon har en otrolig känsla för mode och skönhet och bjussar alltid på helt fantastiska bilder. Det finns massor av bilder jag blir sååå sugen på att rita av, men det var särskilt en bild i detta inlägg som gjorde att jag öppnade Illustrator och Photoshop.

Jag har jobbat med snabba svarta streck och sedan färglagt allt med olika penslar. Sedan har jag experimenterat med olika bakgrunder. Jag har upptäckt att det lätt blir det bästa och sämsta med att jobba digitalt. Det är enkelt och smidigt att göra förändringar samtidigt som man egentligen aldrig tyckts bli klar 😉

Här är några andra bakgrundsversioner:

Caroline_Roxy_teckningcaroline-roxy-illustrationcaroline_Roxy-illustration

Vad tycker du om min illustration på Caroline Roxy? Och vilken bakgrund gillar du mest? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

24 reaktioner på ”Illustration: Caroline Roxy”

  1. Åh så snyggt! Älskar att det är lite comic känsla blandat med realism. Jag gillar bakgrunden på den första bilden bäst, jag är svag för starka färger och särskilt kombinationen rött och orange!

    Jag känner så väl igen mig i det där med att aldrig bli klar, när man jobbar digitalt så kan man verkligen gå tillbaka och ändra och prova olika saker i all oändlighet. Det värsta (och bästa!) är lager, att ha många lager är liksom det perfekta skyddsnätet 🙂 Om du vill ha en rolig utmaning prova att göra en teckning utan att någonsin använda undo och med ett begränsat antal lager. Det är kanske ingenting man gör om man ska göra en seriös målning som man vill lägga ner mycket tid på, då vill man kunna ändra och gå tillbaka, men det är en kul övning att göra någon gång ibland. Här är en bra inspirationsvideo: http://youtu.be/F3DfoQv-GL8

  2. Helt fantastiskt, förbluffande bra! “The drawings really POP”! Färger, ljuset och bild känsla är suveränt bra! Jag trodde att det var bara en bild när jag tittade på den första, då fastnade jag för den men de andra är helt fantastiskt! 🙂

  3. Svårt att välja . Den blå ger mig rymdkänsla, den röda spansk hetta, den svartvita thrillertankar, den gula för tanken till sjukdom och pest . Många …

  4. Grymt!

    Jag tycker dock det är SÅ tråkigt att hon retuscherar många av sina bilder så mycket, hon ser ju inte alls ut så i verkligheten..

  5. Sjukt snyggt!! Skulle bli så himla glad om du har tid att göra en nybörjar-tutorial till digitala illustrationer och alla coola effekter! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet