Artikeln innehåller reklamlänkar

Illustration: Caroline Roxy

Caroline_Roxy_Illustration

Ta-da! Här är min tredje digitala teckning med min Wacom-ritplatta. Motivet är ingen mindre än fashionistan Caroline Roxy. Hon har en otrolig känsla för mode och skönhet och bjussar alltid på helt fantastiska bilder. Det finns massor av bilder jag blir sååå sugen på att rita av, men det var särskilt en bild i detta inlägg som gjorde att jag öppnade Illustrator och Photoshop.

Jag har jobbat med snabba svarta streck och sedan färglagt allt med olika penslar. Sedan har jag experimenterat med olika bakgrunder. Jag har upptäckt att det lätt blir det bästa och sämsta med att jobba digitalt. Det är enkelt och smidigt att göra förändringar samtidigt som man egentligen aldrig tyckts bli klar 😉

Här är några andra bakgrundsversioner:

Caroline_Roxy_teckningcaroline-roxy-illustrationcaroline_Roxy-illustration

Vad tycker du om min illustration på Caroline Roxy? Och vilken bakgrund gillar du mest? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share