Artikeln innehåller reklamlänkar

En heldag med SvampBob Fyrkant i Stockholm

svampbob-fyrkant-stockholm

Från undervattensbyn Bikini Botten till Sveriges huvudstad. I tisdags kom SvampBob Fyrkant på besök i Stockholm. Jag, Caty, Moa och Keela fick äran att guida honom runt till några av de bästa platserna i stan. Häng på!

svampbob_fyrkant-stockholm

SvampBob behövde en ny slips så självklart började vi dagen med lite shopping i Stockholms hjärta. På Hötorget passade vi också på att ta några selfies med världens bästa tvättsvamp.

svampbob-fyrkant-i-stockholm

En het sommardag finns det knappt något som slår vackra Djurgården. Och vad passar inte bättre än att utforska Djurgården i en trampbåt? SvampBob tyckte det var hur kul som helst.

kick-back-pack-svampbob-fyrkantsvambob-fyrkant-t-shirt

Innan vi drog vidare passade vi på att signera flera feta SvampBob-t-shirts som kommer tävlas ut senare.

svampbob-fyrkant-sverige

Som Stockholms enda djurpark och Sveriges äldsta friluftsmuseum var Skansen ett självklart ställe att besöka.

svampbob_fyrkant-turist-stockholmsvampbob-fyrkant-turist-i-stockholm

Vi fastnade särskilt vid den fantastiskt fina ponnykarusellen.

skansensvampbob-fyrkant

Det blev såklart också en vända till Kungliga Slottet för att se vaktavlösningen. SvampBob Fyrkant drog nästan till sig lika mycket uppmärksamhet med sin kungliga närvaro.

svampbob-fyrkant-picknick

SvampBob älskar ju sitt jobb som grillkock på restaurangen Krångliga krabban. Så självklart fanns även grillning på dagens schema.

svampbob-fyrkant-picknick
Vi avslutade dagen på topp med en mysig grillpicknick på Gärdet. 

Utöver att träffa oss är den pågående kampanjen ”Din sommar med Nickelodeon” anledningen till att SvampBob besökte Sverige. Under kampanjen kan du dela med dig av din sommar på ett vykort som läggs upp på Nickelodeons hemsida och samtidigt ta del av särskilda programhöjdpunkter. Den 16 augusti kommer du till exempel kunna se ett nytt avsnitt av SvampBob Fyrkant, Kung Fu Panda, Hemsökta huset och Familjen Thunderman 🙂

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share