Artikeln innehåller reklamlänkar

Har du frågor om hudvård? Ställ dem till proffset!

Jabushe Marie Oddsson

I fredags fikade jag med min hudterapeut Marie Oddsson. Jag blir alltid lika glad av att träffa henne. Hon är så otroligt trevlig och en riktig energispridare. Det är även Marie som i år (äntligen!) ha hjälpt mig få bukt på min blandhy. Som om inte det vore nog, efter fikat i fredags överraskade hon mig med en liten julklapp med mina favoritprodukter från Jabushe. Så snällt! 😀

Det är dessutom en fröjd att kunna få svar på alla sina frågor om hudvård av en expert. Marie har jobbat som auktoriserad hudterapeut sedan 1990 och är som ett lexikon när det gäller huden. Hon är dessutom otroligt bra på att förklara allting på ett bra sätt. Så nu tänkte jag låta Marie hjälpa er också. Har du frågor om hudvård? Ställ dem i en kommentar så sammanställer jag ett Q/A-inlägg inom kort.


P.S Det är svårt att tro, men Marie fyllde 50 år i höst. I samma veva startade hon även en blogg. På blogg.improveme.se/marieoddsson delar hon med sig av allt från spännande hudvårdstips till vardagsbilder. Kika in och hälsa henne välkommen till bloggvärlden! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share