Julmusik - Adaras Christmas List på Spotify

Från oss alla till er alla: Julmusik! Nu är det bara en vecka kvar till årets absolut mysigaste månad börjar. Därför passar jag och Simon på att bjuda på våra favoritjullåtar som kan göra dig sällskap till julklappsinslagningen, adventsfikat eller när du surfar runt i min blogg (eller på andra sidor). I min sidospalt här till höger hittar du nämligen också min spellista. Det är bara att klicka på play.

I listan har vi samlat allt från klassiska jullåtar till moderna tolkningar samt svenska och norska favoriter. Du kan följa Adaras Christmas List 2014 på Spotify → HÄR ←. Vi kommer uppdatera listan med låtar allt eftersom.

Kommer du på en låt som saknas i listan? Dela med dig i en kommentar 🙂

  • Några av mina favoriter finns på Måns Zelmerlöw’s julalbum. Låtar som ”December” och ”Vit som en snö” är sjukt mysiga. Sen gillar jag hans tolkningar på de mer kända låtarna också 🙂

    • Åh tack för tipset 😀 Jag la till ”Jag drömmer om en jul hemma”. Ska lyssna på de andra också 😀

  • Så mysigt med julmusik och december 🙂

  • Jag är lite som Grinschen och gillar inte alls jul. Enda julmusiken är Leonard Cohen 😀