Här är allt du vill veta om Glossybox

glossybox-fragor-och-svar

Är det värt att beställa Glossybox? Har inte du redan tillräckligt med skönhetsprodukter? Blir du sponsrad? Eftersom jag är ett troget Glossyfan och en veteran i sammanhanget trillar det ofta in frågor om den ständigt växande prenumerationstjänsten. Därför har jag samlat ihop de vanligaste frågorna här!

Vad är Glossybox?
– Glossybox är en prenumeration där du får hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter varje månad. Den låter dig testa nya produkter och nya varumärken med förhoppningen att du ska hitta nya favoritprodukter. Förutom produkterna innehåller boxen även tidningen GlossyMag som är full med inspiration samt information om produkternas innehåll och egenskaper samt tips på hur du bäst använder dem. Du väljer att ha antingen en löpande prenumeration utan bindningstid eller en tidsbestämd prenumeration.

Får alla samma sak i sina boxar?
– Nej, det är det som är charmen! Du fyller i en skönhetsprofil som Glossybox använder som riktlinje för att hitta produkter som passar just dig.

glossybox_exempel
Exempel på vad jag fått i mina boxar. Jag har sedan starten sparat alla mina boxar och fått användning för varenda en! Perfekt att förvara smink i, fota produkter eller slå in paket med.

Vad kostar det att prenumerera?
– 139 kronor i månaden. Om du lämnar feedback på dina boxar kan du dessutom samla ihop Glossydots och växla in dem mot kostnadsfria boxar. Du får 20 dots för varje produktrecension och när du har 500 dots får du en gratis box. Du kan även värva vänner och få poäng!

Blir du sponsrad av Glossybox?
– Nej, jag betalar varje box själv. Däremot har Glossybox uppmärksammat min blogg och bjöd därför in mig till ett lyxigt lanseringsmingel med boxen ”Beauty is Golden” som tema.

beauty_is-golden-qvi-si-ansiktsbehandling
Är det värt att prenumerera? 

– ABSOLUT! Det är ingen tvekan om att Glossybox är värt pengarna! Vad är 139 kronor i månaden liksom? En middag ute? För det första älskar jag skönhetsprodukter och för det andra älskar jag roliga överraskningar, så vad har jag att förlora? Jag har dock insett att jag betalar mer för det senare, att Glossybox är en upplevelse, en snackis och något jag längtar efter varje månad. När jag får sms:et om att Glossybox är på väg så blir dagen automatiskt lite bättre, och sedan är det såklart alltid lika roligt att öppna paket! Även om inte alla boxar håller samma standard så är det ALLTID värt pengarna. Jag har blivit kär i märken och produkter som jag säkert knappt fått nys om annars och jag har något extra att se fram emot varje månad. Jag och min bästa kompis har till och med gjort en grej av det när vi ringer upp varandra och berättar vad vi fick och vad vi tycker om våra boxar. Medan en middag ute varar för stunden är Glossybox något jag gläds åt länge, så det är väl investerade pengar varje månad! 🙂

the_man_box
Exempel från The Man Box.

Vad är The Man Box?
– Det är den manliga motsvarigheten till Glossybox! The Man Box kommer ut varannan månad och kostar 169 kr. Den är fylld med fem groomingprodukter. Jag började prenumerera åt min kille och han uppskattar det minsann mer än man kan ana. Det är en liten och kul grej som jag kan skämma bort honom med varannan månad som tack för all hjälp med bloggen!

Sammanfattningsvis tycker jag att Glossybox är något alla kvinnor borde få unna sig! Bara upplevelsen och all förväntan varje månad är väl värt pengarna i sig 🙂

Vill du läsa mer eller börja prenumerera? KLICKA HÄR! ♥

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

glossybox-fragor-och-svar

Är det värt att beställa Glossybox? Har inte du redan tillräckligt med skönhetsprodukter? Blir du sponsrad? Eftersom jag är ett troget Glossyfan och en veteran i sammanhanget trillar det ofta in frågor om den ständigt växande prenumerationstjänsten. Därför har jag samlat ihop de vanligaste frågorna här!

Vad är Glossybox?
– Glossybox är en prenumeration där du får hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter varje månad. Den låter dig testa nya produkter och nya varumärken med förhoppningen att du ska hitta nya favoritprodukter. Förutom produkterna innehåller boxen även tidningen GlossyMag som är full med inspiration samt information om produkternas innehåll och egenskaper samt tips på hur du bäst använder dem. Du väljer att ha antingen en löpande prenumeration utan bindningstid eller en tidsbestämd prenumeration.

Får alla samma sak i sina boxar?
– Nej, det är det som är charmen! Du fyller i en skönhetsprofil som Glossybox använder som riktlinje för att hitta produkter som passar just dig.

glossybox_exempel
Exempel på vad jag fått i mina boxar. Jag har sedan starten sparat alla mina boxar och fått användning för varenda en! Perfekt att förvara smink i, fota produkter eller slå in paket med.

Vad kostar det att prenumerera?
– 139 kronor i månaden. Om du lämnar feedback på dina boxar kan du dessutom samla ihop Glossydots och växla in dem mot kostnadsfria boxar. Du får 20 dots för varje produktrecension och när du har 500 dots får du en gratis box. Du kan även värva vänner och få poäng!

Blir du sponsrad av Glossybox?
– Nej, jag betalar varje box själv. Däremot har Glossybox uppmärksammat min blogg och bjöd därför in mig till ett lyxigt lanseringsmingel med boxen ”Beauty is Golden” som tema.

beauty_is-golden-qvi-si-ansiktsbehandling
Är det värt att prenumerera? 

– ABSOLUT! Det är ingen tvekan om att Glossybox är värt pengarna! Vad är 139 kronor i månaden liksom? En middag ute? För det första älskar jag skönhetsprodukter och för det andra älskar jag roliga överraskningar, så vad har jag att förlora? Jag har dock insett att jag betalar mer för det senare, att Glossybox är en upplevelse, en snackis och något jag längtar efter varje månad. När jag får sms:et om att Glossybox är på väg så blir dagen automatiskt lite bättre, och sedan är det såklart alltid lika roligt att öppna paket! Även om inte alla boxar håller samma standard så är det ALLTID värt pengarna. Jag har blivit kär i märken och produkter som jag säkert knappt fått nys om annars och jag har något extra att se fram emot varje månad. Jag och min bästa kompis har till och med gjort en grej av det när vi ringer upp varandra och berättar vad vi fick och vad vi tycker om våra boxar. Medan en middag ute varar för stunden är Glossybox något jag gläds åt länge, så det är väl investerade pengar varje månad! 🙂

the_man_box
Exempel från The Man Box.

Vad är The Man Box?
– Det är den manliga motsvarigheten till Glossybox! The Man Box kommer ut varannan månad och kostar 169 kr. Den är fylld med fem groomingprodukter. Jag började prenumerera åt min kille och han uppskattar det minsann mer än man kan ana. Det är en liten och kul grej som jag kan skämma bort honom med varannan månad som tack för all hjälp med bloggen!

Sammanfattningsvis tycker jag att Glossybox är något alla kvinnor borde få unna sig! Bara upplevelsen och all förväntan varje månad är väl värt pengarna i sig 🙂

Vill du läsa mer eller börja prenumerera? KLICKA HÄR! ♥

Related Stories

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Comments

  1. Hej!

    Jag ska färga håret rött, har beställt raspberry mahogny löshåret från rapunzel. men jag undrar, eftersom att du också har rött hår, tycker du att man kan ha tex en blå tröja till rött hår? vilka färger funkar / funkar inte lika bra 🙂

    hoppas du svarar <3 kram

  2. Har fått tips om att fråga dig, jag håller på med bloggerfy.com & jag vill jätte gärna lägga min sponsring eller mina annonser på vänstersidan av min blogg ( alltså den sidan där jag inte har min profilbild m.m ) Jag behöver din hjälp :)) kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp